Θέλω ν' απαντήσεις για ποιό λόγο έβαλες τον αριθμό των μπολιασμένων και τον μπολιασμάτων, ενώ ο άνθρωπος σου είπε κάτι τελείως διαφορετικό. Τί στο καλό, είναι κάποιου είδους τελετουργικό για 'σενα ν' απαντάς άσχετα?Libre arbitre έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 19:07Θέλεις απόδειξη;Kauldron έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 19:06Τί σχέση έχει το πόσοι μπολιάστηκαν με το αν είσαι εσύ αιμοδότης ρε τύπε?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συνέπειες εμβολίων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Συνέπειες εμβολίων
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Στις ηλικίες των αιμοδοτών σχεδόν το σύνολο είναι εμβολιασμενοι. Τουλάχιστον τριπλά.Kauldron έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 19:13Θέλω ν' απαντήσεις για ποιό λόγο έβαλες τον αριθμό των μπολιασμένων και τον μπολιασμάτων, ενώ ο άνθρωπος σου είπε κάτι τελείως διαφορετικό. Τί στο καλό, είναι κάποιου είδους τελετουργικό για 'σενα ν' απαντάς άσχετα?Libre arbitre έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 19:07Θέλεις απόδειξη;Kauldron έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 19:06
Τί σχέση έχει το πόσοι μπολιάστηκαν με το αν είσαι εσύ αιμοδότης ρε τύπε?
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Μιλάμε για το απόλυτο εγκεφαλικό σύγκαμα. Άλλα του λες ,άλλα απαντάει .
Στο ιγκνόρ λοιπόν.
Στο ιγκνόρ λοιπόν.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Μόνο το σπουτνικ είναι το καλό εμβόλιο, το έβαλε και ο Πούτιν (Poo-tin) και δεν έπαθε και τίποτα.Kauldron έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 19:13Θέλω ν' απαντήσεις για ποιό λόγο έβαλες τον αριθμό των μπολιασμένων και τον μπολιασμάτων, ενώ ο άνθρωπος σου είπε κάτι τελείως διαφορετικό. Τί στο καλό, είναι κάποιου είδους τελετουργικό για 'σενα ν' απαντάς άσχετα?Libre arbitre έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 19:07Θέλεις απόδειξη;Kauldron έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 19:06
Τί σχέση έχει το πόσοι μπολιάστηκαν με το αν είσαι εσύ αιμοδότης ρε τύπε?
Ότι βλέπετε ήταν και από πριν έτσι .
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- Esperos
Μπορεί να είναι η επιτομή της αλληγορίας, να ψάξετε τα βαθύτερα νοήματα και να κάνετε και συνθετική αναλυτική σκέψη.Στύξ έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 19:19 Μιλάμε για το απόλυτο εγκεφαλικό σύγκαμα. Άλλα του λες ,άλλα απαντάει .
Στο ιγκνόρ λοιπόν.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- Libre arbitre
Φοβάσαι να βάλεις ή δεν είσαι αιμοδότης;Στύξ έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 19:19 Μιλάμε για το απόλυτο εγκεφαλικό σύγκαμα. Άλλα του λες ,άλλα απαντάει .
Στο ιγκνόρ λοιπόν.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Δομολογία και στρουκτουραλισμό κι ένα μπάφο αερίζοντας τα καλαμπαλίκια στη χασιέντα ένα απομεσήμερο.
- Esperos
Καλά το πας μέχρι το χασιέντα, μετά κάνεις μια κοιλιά, σαν να σε φώναξε η μάνα σου να φας το φαί σου και το έκλεισες γρήγορα γρήγοραΣτύξ έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 19:28
Δομολογία και στρουκτουραλισμό κι ένα μπάφο αερίζοντας τα καλαμπαλίκια στη χασιέντα ένα απομεσήμερο.
- Libre arbitre
Εν τω μεταξύ δομολογία και στρουκτουραλισμός είναι το ίδιο πράγμα...Esperos έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 19:30Καλά το πας μέχρι το χασιέντα, μετά κάνεις μια κοιλιά, σαν να σε φώναξε η μάνα σου να φας το φαί σου και το έκλεισες γρήγορα γρήγορα
Και πώς αποδεικνύει αυτό οτι ΕΣΥ είσαι αιμοδότης?Libre arbitre έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 19:14Στις ηλικίες των αιμοδοτών σχεδόν το σύνολο είναι εμβολιασμενοι. Τουλάχιστον τριπλά.Kauldron έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 19:13Θέλω ν' απαντήσεις για ποιό λόγο έβαλες τον αριθμό των μπολιασμένων και τον μπολιασμάτων, ενώ ο άνθρωπος σου είπε κάτι τελείως διαφορετικό. Τί στο καλό, είναι κάποιου είδους τελετουργικό για 'σενα ν' απαντάς άσχετα?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Στύξ έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 19:19 Μιλάμε για το απόλυτο εγκεφαλικό σύγκαμα. Άλλα του λες ,άλλα απαντάει .
Στο ιγκνόρ λοιπόν.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Libre arbitre
Περιμένω να αποδείξει κι εκείνος όμως. Μόνο εγώ θα κάνω αουτιγκ;Kauldron έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 19:45Και πώς αποδεικνύει αυτό οτι ΕΣΥ είσαι αιμοδότης?Libre arbitre έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 19:14Στις ηλικίες των αιμοδοτών σχεδόν το σύνολο είναι εμβολιασμενοι. Τουλάχιστον τριπλά.Kauldron έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 19:13
Θέλω ν' απαντήσεις για ποιό λόγο έβαλες τον αριθμό των μπολιασμένων και τον μπολιασμάτων, ενώ ο άνθρωπος σου είπε κάτι τελείως διαφορετικό. Τί στο καλό, είναι κάποιου είδους τελετουργικό για 'σενα ν' απαντάς άσχετα?
Άσε που αυτός καυχιέται ότι θα πουλάει πλέον το αίμα του. Αυτό είναι συμπεριφορά αιμοδότη;
Εγώ αντιθέτως συνεχίζω να το δίνω δωρεάν.
Έτσι λες, αλλά δε προκύπτει από πουθενά. Και μη πετάξεις πάλι τη μπάλα στο "ναι, αλλά και ο άλλος δε το αποδεικνύει", γιατί για 'σενα είναι ο λόγος.Libre arbitre έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 19:47Περιμένω να αποδείξει κι εκείνος όμως. Μόνο εγώ θα κάνω αουτιγκ;Kauldron έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 19:45Και πώς αποδεικνύει αυτό οτι ΕΣΥ είσαι αιμοδότης?Libre arbitre έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 19:14
Στις ηλικίες των αιμοδοτών σχεδόν το σύνολο είναι εμβολιασμενοι. Τουλάχιστον τριπλά.
Άσε που αυτός καυχιέται ότι θα πουλάει πλέον το αίμα του. Αυτό είναι συμπεριφορά αιμοδότη;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Libre arbitre
Για να προκαλέσεις κάποιον πρέπει να αποδείξεις ποιος είσαι. Αλλιώς είσαι τσάμπα μάγκας.Kauldron έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 20:41Έτσι λες, αλλά δε προκύπτει από πουθενά. Και μη πετάξεις πάλι τη μπάλα στο "ναι, αλλά και ο άλλος δε το αποδεικνύει", γιατί για 'σενα είναι ο λόγος.Libre arbitre έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 19:47Περιμένω να αποδείξει κι εκείνος όμως. Μόνο εγώ θα κάνω αουτιγκ;
Πάλι μαλακία είπες.Libre arbitre έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 20:59Για να προκαλέσεις κάποιον πρέπει να αποδείξεις ποιος είσαι. Αλλιώς είσαι τσάμπα μάγκας.Kauldron έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 20:41Έτσι λες, αλλά δε προκύπτει από πουθενά. Και μη πετάξεις πάλι τη μπάλα στο "ναι, αλλά και ο άλλος δε το αποδεικνύει", γιατί για 'σενα είναι ο λόγος.Libre arbitre έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 19:47
Περιμένω να αποδείξει κι εκείνος όμως. Μόνο εγώ θα κάνω αουτιγκ;
Εγώ αντιθέτως συνεχίζω να το δίνω δωρεάν.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 137 Απαντήσεις
- 6885 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
-