Μάλλον το αντίθετο.Λοξίας έγραψε: 21 Ιουν 2021, 10:27Μυγιάστηκες (...)stavmanr έγραψε: 21 Ιουν 2021, 10:23Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα πρόσβασης σε ανθρώπινα δικαιώματα.Λοξίας έγραψε: 21 Ιουν 2021, 10:17 Μην ξεχάσετε οι διάφορες "συλλογικότητες", "ευαλωτότητες (!)", τα "έμφυλα", τα "metoo" και τα διάφορα συνοδευτικά "meTarzan, youJane",
να διαδηλώσετε υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του θύτη, έτσι;
Μη και τον χώσουν σε κάνα κελί χωρίς τηλεόραση...
Ακόμα κι αυτός.
Σε όσους δεν αρέσει αυτή η αντιμετώπιση, υπάρχει και η Σομαλία για πολιτογράφηση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
Και 50,0001% να είναι πάλι εγώ έχω δίκιο.stavmanr έγραψε: 21 Ιουν 2021, 10:33Σίγουρα δεν είναι 91,35%;
Φαίνεσαι ακριβής στις στατιστικές σου μετρήσεις. Το ρωτώ από επιστημονικό ενδιαφέρον.
Ρουφα
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ε;ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιουν 2021, 10:31Και μόνον οι... ευφυείς του φόρουμ που λειτουργούν με ...δεδομένα, θα κατηγορούσαν για ρατσιστική αναφορά σε γεωργιανούς όσους/ες "έδειξαν" Έλληνα.stavmanr έγραψε: 21 Ιουν 2021, 10:21Μόνο οι ...βλάκες του εγκληματολογικού της αστυνομίας κατάλαβαν από την αρχή ότι πρόκειται για τον ίδιο.Prepon έγραψε: 21 Ιουν 2021, 10:20
Όταν συμβαίνει επομενως ένα έγκλημα μόνο βλάκας θα στοιχηματιζε σε Έλληνα δράστη.
Δεν άκουσαν τους Πουαρώ του φόρουμ.
Δράμα της εγκληματολογίας.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Νομίζω ότι εξαρτάται και το έγκλημα. Σε απόλυτους αριθμούς ίσως οι Έλληνες να υπερτερούν. Υπάρχει διαχωρισμός με το είδος. Επίσης πρέπει να δούμε και τα ποσοστά επί του πληθυσμού.Prepon έγραψε: 21 Ιουν 2021, 10:24
Γίνεται κάπου στην Ελλάδα ένα έγκλημα.
Δεν ξέρουμε τίποτα άλλο, μόνο αυτό , ότι κάποιος σκότωσε κάποιον.
Αν σε ρωτήσουν που θα πονταρες, η σωστή απάντηση στατιστικώς είναι σε Λαθρο
Υποθετικά, σε μία χώρα με 9εκατ ντόπιους και 1 εκατ ξένους, εφόσον οι ντόπιοι είναι υπεύθυνοι για το 60% των εγκλημάτων και οι ξένοι για το 40% είναι ασόβαρο να μη παραδέχεσαι ότι οι ξένοι προκαλούν πολύ σοβαρό πρόβλημα.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Με πιο χαζή και απελπισμένη απάντηση πεθαίνεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Belisarius την 21 Ιουν 2021, 10:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απόκλιση 39,999% μεταξύ των δύο συνεχόμενων εκτιμήσεων;
Καλά το πας.
Δύο τρεις απαντήσεις ακόμα και θα βρεις το σωστό, με βάση την πορεία που πήρες.
Και σε κάθε περίπτωση,αν είσαι άνδρας με την την δική μου έννοια του όρου και όχι τη νομική, σε κάθε επόμενο έγκλημα μπορούμε να στοιχηματίζουμε οι δυο μας για την εθνικότητα του δράστη.stavmanr έγραψε: 21 Ιουν 2021, 10:33Σίγουρα δεν είναι 91,35%;
Φαίνεσαι ακριβής στις στατιστικές σου μετρήσεις. Το ρωτώ από επιστημονικό ενδιαφέρον.
Αν είναι Έλληνας θα χάνω, αν είναι γύφτος ή ξένος θα κερδίζω.
Ρωτάω επομένως , θα στοιχηματιζες πάνω στην κοσμοθεωρία σου ή είσαι απλά άλλη μια "περίπτωση"?
Εγώ στοιχηματίζω πως δε θα στοιχηματίζεις, γιατί κατά βάθος ούτε εσύ δεν πιστεύεις τις μπούρδες που λες , δεν είσαι άνδρας με τη δική μου έννοια του όρου.
Σε κάθε περίπτωση η πρόκληση ισχυει
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Πολύ επιλεκτικά είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα. Άλλοι έχουν λίγα, άλλοι πολλά, άλλοι καθόλου. Όταν η διαφθορά δικαιοσύνης, αστυνομίας, ανεξάρτητων θεσμών, θεσμών, στην χώρα είναι εκτεταμένη, ότι και να μου πούνε είναι αέρας. Υπάρχει εγκληματικότητα στα πιο υψηλά επίπεδα. Αυτή κάνει σόου, ανοίγει σύνορα, αφήνει ελεύθερους στυγερούς εγκληματίες. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω από την λαίλαπα.
Ο αντιρατσιστικός στιβαρός λόγος μιας φορουμικής χλαπάτσας.stavmanr έγραψε: 21 Ιουν 2021, 10:23 Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα πρόσβασης σε ανθρώπινα δικαιώματα.
Ακόμα κι αυτός.
Σε όσους δεν αρέσει αυτή η αντιμετώπιση, υπάρχει και η Σομαλία για πολιτογράφηση.
Χλαπάτσα Mega Elastic 500gr (1 Τεμάχιο)
Παίζει σε πολλές αποχρώσεις.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σου φαίνεται για εκτίμηση το : Και 50,0001% να είναι πάλι εγώ έχω δίκιο.;;;stavmanr έγραψε: 21 Ιουν 2021, 10:36Απόκλιση 39,999% μεταξύ των δύο συνεχόμενων εκτιμήσεων;
Καλά το πας.
Δύο τρεις απαντήσεις ακόμα και θα βρεις το σωστό, με βάση την πορεία που πήρες.
Τέλος η συζήτηση μαζί σου, δεν μπορώ άλλη βλακεία Δευτέρα πρωί.
Καλή σου μέρα φίλε
Επιστημονική προσέγγιση. "Άντρας με τη δική μου έννοια". "Στοίχημα".Prepon έγραψε: 21 Ιουν 2021, 10:39Και σε κάθε περίπτωση,αν είσαι άνδρας με την την δική μου έννοια του όρου και όχι τη νομική, σε κάθε επόμενο έγκλημα μπορούμε να στοιχηματίζουμε οι δυο μας για την εθνικότητα του δράστη.
Καλά κατάλαβα από την αρχή.
Εγώ να δεις πόσο καλά σε κατάλαβαstavmanr έγραψε: 21 Ιουν 2021, 10:43Επιστημονική προσέγγιση. "Άντρας με τη δική μου έννοια". "Στοίχημα".Prepon έγραψε: 21 Ιουν 2021, 10:39Και σε κάθε περίπτωση,αν είσαι άνδρας με την την δική μου έννοια του όρου και όχι τη νομική, σε κάθε επόμενο έγκλημα μπορούμε να στοιχηματίζουμε οι δυο μας για την εθνικότητα του δράστη.stavmanr έγραψε: 21 Ιουν 2021, 10:33
Σίγουρα δεν είναι 91,35%;
Καλά κατάλαβα από την αρχή.
Prepon έγραψε: 21 Ιουν 2021, 10:39
Εγώ στοιχηματίζω πως δε θα στοιχηματίζεις, γιατί κατά βάθος ούτε εσύ δεν πιστεύεις τις μπούρδες που λες , δεν είσαι άνδρας με τη δική μου έννοια του όρου.
Με τη δική σου έννοια των όρων, ο δράστης είναι ακόμα γεωργιανός.
Ε, ακριβώς γι' αυτό καίγεται το λειτουργικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 337 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
-