Το χρώμα εννοώ. Τα μεγέθη στη μακ είναι 2. Εγώ πήρα το μεγάλο αλλά γραμμάρια δεν θυμάμαι. Είναι όμως ευκολοφόρετο, ματ με πούδρα.Naida έγραψε: 30 Σεπ 2021, 13:03Σε μέγεθος εννοείς; της Mac είναι πιο μικρά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
My style !
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: My style !
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Φαίνεται πάρα πολύ ωραίο!Gherschaagk έγραψε: 30 Σεπ 2021, 14:16Το χρώμα εννοώ. Τα μεγέθη στη μακ είναι 2. Εγώ πήρα το μεγάλο αλλά γραμμάρια δεν θυμάμαι. Είναι όμως ευκολοφόρετο, ματ με πούδρα.
εδώ φαίνεται καλύτερα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θενκ γιου σόου ματς.Naida έγραψε: 30 Σεπ 2021, 19:52Φαίνεται πάρα πολύ ωραίο!Gherschaagk έγραψε: 30 Σεπ 2021, 14:16Το χρώμα εννοώ. Τα μεγέθη στη μακ είναι 2. Εγώ πήρα το μεγάλο αλλά γραμμάρια δεν θυμάμαι. Είναι όμως ευκολοφόρετο, ματ με πούδρα.
εδώ φαίνεται καλύτερα.
Άμα το φορέσεις ώρες, να μας πεις αν κρατάει.Gherschaagk έγραψε: 30 Σεπ 2021, 21:53Θενκ γιου σόου ματς.Naida έγραψε: 30 Σεπ 2021, 19:52Φαίνεται πάρα πολύ ωραίο!Gherschaagk έγραψε: 30 Σεπ 2021, 14:16
Το χρώμα εννοώ. Τα μεγέθη στη μακ είναι 2. Εγώ πήρα το μεγάλο αλλά γραμμάρια δεν θυμάμαι. Είναι όμως ευκολοφόρετο, ματ με πούδρα.
εδώ φαίνεται καλύτερα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το φοράω από τη μία το μεσημέρι. Έκανα ένα ριπιτ γύρω στις 3. Αρκετά σταθερό και άνετο. Δεν αντέχω τα ματ, νιώθω τα χείλη μου να σχίζονται.Naida έγραψε: 30 Σεπ 2021, 21:56Άμα το φορέσεις ώρες, να μας πεις αν κρατάει.
Πολύ καλή διάρκεια. Και ισχύει αυτό για τα ματ και μένα μου τα ξεραινουν. Εχω 2 της Chanel τα οποία είναι η εξαίρεση ως τώρα.Gherschaagk έγραψε: 30 Σεπ 2021, 22:00Το φοράω από τη μία το μεσημέρι. Έκανα ένα ριπιτ γύρω στις 3. Αρκετά σταθερό και άνετο. Δεν αντέχω τα ματ, νιώθω τα χείλη μου να σχίζονται.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τι όμορφο χέρι δαχτυλίδια, νύχια. Υπέροχο. Σαν από διαφήμιση 
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
περαστική
- kongrosian
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ελ_ρία την 09 Οκτ 2021, 21:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ούτε γω, τύπισσα. Τσούζουν τα μάτια μου μετά.Gherschaagk έγραψε: 30 Σεπ 2021, 22:00Το φοράω από τη μία το μεσημέρι. Έκανα ένα ριπιτ γύρω στις 3. Αρκετά σταθερό και άνετο. Δεν αντέχω τα ματ, νιώθω τα χείλη μου να σχίζονται.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κοίτα κάτι συμπτώσεις. Κι εγώ έχω αλλεργία στα άνω βλέφαρα αλλά είναι άγνωστης αιτιολογίας.Feindflug έγραψε: 09 Οκτ 2021, 14:13Ούτε γω, τύπισσα. Τσούζουν τα μάτια μου μετά.Gherschaagk έγραψε: 30 Σεπ 2021, 22:00Το φοράω από τη μία το μεσημέρι. Έκανα ένα ριπιτ γύρω στις 3. Αρκετά σταθερό και άνετο. Δεν αντέχω τα ματ, νιώθω τα χείλη μου να σχίζονται.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση