Θέλει να γίνει χοντρή
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Sid Vicious
Για τον υπνο τοσο νωρις εννοουσαvagabondo έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 23:55Θέλει να γίνει χοντρή![]()
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Μπορεί να δουλεύει αύριοSid Vicious έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 23:59Για τον υπνο τοσο νωρις εννοουσα![]()
Occasio facit furem
-
user0972003
Δεν ξέρω τι θέλω να κάνω ή μάλλον ξέρω τι θέλω αλλά δεν μπορώ να το έχω. Δεν δουλεύω αύριο πάντως 
Kongrosian να πας αφού ψήθηκες!
Kongrosian να πας αφού ψήθηκες!
- kongrosian
- hellegennes
Ναι, ο Κοξ νεαροδείχνει γενικότερα αλλά κόντρα ξύρισμα στην σύγχρονη εποχή που όλοι έχουν γένια σε κάνουν να φαίνεσαι παιδάκι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
user έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 23:29 δεν άκουσες τι είπε ο Φιλ ο πορνοστάρ; Τα 8ρια με τα 8ρια άντε 7ρια και τα 4ρια με τα 4ρια.
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Ανανεωμένο σε βλέπωkongrosian έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 23:54Ελα, χαϊδευτικά σε είπα γαϊδουρα.user έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 23:40kongrosian έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 23:30
Googlαρε μωρη γαϊδουρα: Motorhead - bomber. Είναι γαματο κομμάτι. Αλλα μην το ερμηνευσεις κυριολεκτικα.
Afk = away from keyboard, δλδ οτι εγω τωρα θα φαω κανα γαυρακι, θα πιω κρασί και θα αγνατευω τον Κορινθιακό και οχι το πχορουμ![]()
Γιατί να το γκουγκλάρω αφού το ξέρω;;; Γιατί με κάνεις έτσι; Αμάν σου! Πρέπει ν' αρχίσεις να με πιάνεις γιατί ίσως συνεργαστούμε και τότε πως θα συνεννοούμαστε; Χρειάζεται και μια γυναίκα για δόλωμα στις επιχειρήσεις.
Άντε πάμε να φύγουμε τώρα. Εγώ θα φάω κάτι και θα κοιμηθώ. Καλά να περάσεις!
Δουλευεις αύριο;
Εγω ψήνομαι να παω για ενα τζιν τονικ στο μπιτς μπαρ εδω διπλα. Οτι και καλα νταξ, δεν ειχα παρέα, αλλα ειχα ορεξη
Εσείς οι δυό πάντως (αγαπημένοι μου και οι δυό, το ξέρετε νομίζω), θα κάνατε θεωρητικά απίστευτα γαμάτο ζεύγος...user έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 22:51Κι αυτό.
Εσύ εσύ αχ εσύ! Όταν σου λέγαμε για τις πεταγμένες φλέβες σου με τη Νάιδα μας περιφρόνησες και τώρα μου μιλάς για καμιά ελπίδα, τι κουνούπι σε τσίμπησε τώρα![]()
εμφανισιακά ...όλα δείχνουν πρόσφορα,
ηλικιακά νομίζω επίσης...
εγκεφαλικά δε...τα δυο σας συντονισμένα...άστα... θα καίγατε πολύ κόσμο τριγύρω... (
αν ταιριάξει καλά και το σεξουαλικό (why not?) ...
βάζω υποψηφιότητα για κουμπάρος!
ΥΓ Αρκεί να κατέβει το σαλαμαντράκι στο νησί γιατί δεν κουνώ από δώ πλέον
Baz γιατί δε λες στο κορίτσι να κάνει μια επίσκεψη στην αυγουστιάτικη άδειά της?
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Δεν θα τα πάμε καλά εδώ πέρα

-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Έχει ανεβάσει ο μπαζούμπας φωτό;
Υγ
Αν μας διαβάζει, το τοπικ για διακοπές στο νησί που είχε ανεβάσει ο Ορέστης35 λέμε, ότι και καλά είναι ο καππα
Υγ
Αν μας διαβάζει, το τοπικ για διακοπές στο νησί που είχε ανεβάσει ο Ορέστης35 λέμε, ότι και καλά είναι ο καππα
Γιατι την βλεπω να μαλλιοτραβιεται με την δικια μουstudent έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 01:13
Baz γιατί δε λες στο κορίτσι να κάνει μια επίσκεψη στην αυγουστιάτικη άδειά της?
Την πειραζω την user γιατι πληγωθηκε ο εγωισμος μου που μας αποκαλεσε ερπετομορφους του κατω κοσμου.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Τον αφυγραντηρα μου. Δεν ειναι τελικα ο Καππα ουτε ο Ορεστης ουτε ο Γενιας. Και πολυ φοβαμαι οτι οσα γραφει στο νημα ειναι αληθη.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 01:17 Έχει ανεβάσει ο μπαζούμπας φωτό;![]()
Υγ
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Bazoomba έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 10:21Τον αφυγραντηρα μου. Δεν ειναι τελικα ο Καππα ουτε ο Ορεστης ουτε ο Γενιας. Και πολυ φοβαμαι οτι οσα γραφει στο νημα ειναι αληθη.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 01:17 Έχει ανεβάσει ο μπαζούμπας φωτό;![]()
Υγ
Αν μας διαβάζει, το τοπικ για διακοπές στο νησί που είχε ανεβάσει ο Ορέστης35 λέμε, ότι και καλά είναι ο καππα![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Oops. Νόμιζα ότι ήσουν free. Γραψτε λάθος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 90 Απαντήσεις
- 4376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη