!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Highlights της ημερας μας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Highlights της ημερας μας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

λαδια. εξω κρυο, το νιωθω στην πλατη, και στον ψυχρο αερα που μπαινει απο τον αναπνευστηρα. μεσα ζεστη. κινουμαι πολυ ρηχα κρυμμενος πισω απο τα βραχια της ακρογραμμης.
ξαφνικα πεφτω σε γλυκο, παγωμενο νερο. στο πρωτο μισο μετρο απο την επιφανεια, παγος, και ορατοτητης μηδεν. κανω μια προχειρη βουτια, στο 1 μετρο, ισα να ζεσταθω λιγο και να μπορεσω να δω τριγυρω. πισω απο ενα βραχο, διακρινω μια μεγαλη ουρα. κρυβομαι αμεσα, οσο πιο αθορυβα μπορω, και σημαδευω στην αλλη πλευρα του βραχου, απο εκει που περιμενω να βγει.
υπομονη. δεν εχω προετοιμαστει, και δεν εχω καλη απνοια. βοηθαει ομως η ηρεμια, η υσηχια των ρηχων νερων, χαλαρωνω το μυαλο, σβηνω τη σκεψη, ο εγκεφαλος καταναλωνει οξυγονο. νιωθω τον πρωτο διαφραγματικο σπασμο, καμπανακι οτι πρεπει να ανασανω. πιθανον το ψαρι αισθανθηκε τον σπασμο μου, ισως ενα τριψιμο σε καποιο βραχο, και πεταγεται αλαφιασμενο.
πατω σκανδαλη, αναδύομαι, δεν ξερω καν αν το πετυχα.

η βεργα ερχεται βαρια, δεν σπαρταραει. 2+ κιλα τσιπουρα, εγκεφαλικη βολη, τροπαιο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Χτες ειδα την Ειρηνη Ερμιδου στην Ερμου. Απο κοντα ειναι πιο ομορφο το προσωπο της γιατι εχει μικρα χαριτωμενα χαρακτηριστικα. Βεβαια μοντελο δεν τη λες. :P Μετα ειδα τον Ερμολαο απο τα κωμικα σκετσακια. Και αυτος ειναι χαριτωμενος. Ενας πινακας στημενος στη μεση του δρομου εγραφε "Τι χρειαζεται ο κοσμος;" Η λεξη που μου ηρθε στο μυαλο ηταν "σκατα". Σημερα ειδα μια Κινεζα με ροζ ελεκτρικ μαλλια. Ηταν σα να βγηκε απο ταινια επ. φαντασιας. Ποιος να κανει καμακι σε αυτες αραγε; Μετα ειδα εναν που με ενοχλει αλλα δεν του εδωσα σημασια. Κουραστηκα πολυ απο το περπατημα. Αυριο λεω να αραξω.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Ορέστης 35 έγραψε: 17 Ιαν 2019, 23:37 Χτες ειδα την Ειρηνη Ερμιδου στην Ερμου. Απο κοντα ειναι πιο ομορφο το προσωπο της γιατι εχει μικρα χαριτωμενα χαρακτηριστικα. Βεβαια μοντελο δεν τη λες. :P Μετα ειδα τον Ερμολαο απο τα κωμικα σκετσακια. Και αυτος ειναι χαριτωμενος. Ενας πινακας στημενος στη μεση του δρομου εγραφε "Τι χρειαζεται ο κοσμος;" Η λεξη που μου ηρθε στο μυαλο ηταν "σκατα". Σημερα ειδα μια Κινεζα με ροζ ελεκτρικ μαλλια. Ηταν σα να βγηκε απο ταινια επ. φαντασιας. Ποιος να κανει καμακι σε αυτες αραγε; Μετα ειδα εναν που με ενοχλει αλλα δεν του εδωσα σημασια. Κουραστηκα πολυ απο το περπατημα. Αυριο λεω να αραξω.
https://neaselida.gr/h-alli-selida/eiri ... -stantart/

αλλη μια καμμενη απο τον νεοφιλελευθερισμο :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Ορέστης 35

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 17 Ιαν 2019, 23:53
Ορέστης 35 έγραψε: 17 Ιαν 2019, 23:37 Χτες ειδα την Ειρηνη Ερμιδου στην Ερμου. Απο κοντα ειναι πιο ομορφο το προσωπο της γιατι εχει μικρα χαριτωμενα χαρακτηριστικα. Βεβαια μοντελο δεν τη λες. :P Μετα ειδα τον Ερμολαο απο τα κωμικα σκετσακια. Και αυτος ειναι χαριτωμενος. Ενας πινακας στημενος στη μεση του δρομου εγραφε "Τι χρειαζεται ο κοσμος;" Η λεξη που μου ηρθε στο μυαλο ηταν "σκατα". Σημερα ειδα μια Κινεζα με ροζ ελεκτρικ μαλλια. Ηταν σα να βγηκε απο ταινια επ. φαντασιας. Ποιος να κανει καμακι σε αυτες αραγε; Μετα ειδα εναν που με ενοχλει αλλα δεν του εδωσα σημασια. Κουραστηκα πολυ απο το περπατημα. Αυριο λεω να αραξω.

Φιλε πως να μην εχει ψηλα στανταρ; Η αλλη 60 χρονων και την πολιορκουν στο ινστραγκραμ με γυμνες φωτογραφιες.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Ορέστης 35 έγραψε: 17 Ιαν 2019, 23:56

Φιλε πως να μην εχει ψηλα στανταρ; Η αλλη 60 χρονων και την πολιορκουν στο ινστραγκραμ με γυμνες φωτογραφιες.
συντομα καταρρεουν ολα αυτα :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Ορέστης 35

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 17 Ιαν 2019, 23:57
Ορέστης 35 έγραψε: 17 Ιαν 2019, 23:56

συντομα καταρρεουν ολα αυτα :g030:
Ποσο συντομα;
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

4-5 χρονια

Αλαιν ντε Μπενουα
Ορέστης 35

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Ιαν 2019, 00:49 4-5 χρονια
Δε θα το ευχαριστηθω. Θα ειμαι μεγαλος. :(
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Ορέστης 35 έγραψε: 18 Ιαν 2019, 00:51
Δε θα το ευχαριστηθω. Θα ειμαι μεγαλος. ταμάμ!
φίξεντ
Ορέστης 35

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 18 Ιαν 2019, 00:55
φίξεντ
:c040: Γηρας ανικατε μαχαν.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

Ορέστης 35 έγραψε: 18 Ιαν 2019, 00:57
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 18 Ιαν 2019, 00:55

φίξεντ
:c040: Γηρας ανικατε μαχαν.
μηδένα προ του τέλους μακάριζε!
Ορέστης 35

Το θεμα ειναι να βρεθει ο τροπος να επισκευαζομαστε. Οταν βρεθει αυτο, θα ζουμε σχεδον για παντα. Στα 200 ετη θα φευγουμε απο τη Γη και θα πηγαινουμε για επικοισμο σε αλλους πλανητες, για να μην δημιουργειται υπερπληθισμος και για να προοδευει η ανθρωποτητα.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

Ορέστης 35 έγραψε: 18 Ιαν 2019, 01:06 Το θεμα ειναι να βρεθει ο τροπος να επισκευαζομαστε. Οταν βρεθει αυτο, θα ζουμε σχεδον για παντα. Στα 200 ετη θα φευγουμε απο τη Γη και θα πηγαινουμε για επικοισμο σε αλλους πλανητες, για να μην δημιουργειται υπερπληθισμος και για να προοδευει η ανθρωποτητα.
Ορέστης 35

Ξεχασα να πω οτι χτες η Ερμιδου κρατουσε σακουλα Macdonalds και μπηκε στα pb να ψωνισει. Αυτο μου εκανε εντυπωση γιατι οτι και αν πηρε θα παγωσε μεχρι να το φαει. Σημερα την ξαναειδα να καθεται στα εξω τραπεζακια των Μντ. Συμπεραινω οτι την πληρωσε η εταιρια για να τους διαφημισει.

Δοκιμασα για πρωτη φορα chimney cake απο το Hans and Grettel. Στους αλλους η πωλητρια εβαζε και διαφορα τοπινγκ οπως τριμμενο αμυγδαλο ή σκονη κακαο. Εμενα δε μου εβαλε τιποτα και με κοιταζε υποτιμητικα. Ειχε τη γευση αψητου ζυμαριου με ζαχαρη και κοστιζε 5 ευρω.

Στο Συνταγμα πετυχα τρεις ομορφες Κινεζες ή Κορεατισσες που εκαναν προσυλητισμο σε καποια αιρεση. Περασα δυο φορες απο μπροστα τους μηπως με σταματησουν αλλα δυστυχως σταματησαν δυο κυριες. Θα ξαναπαω αυριο να τους δωσω τα στοιχεια μου και να ρωτησω καθε ποτε θα συναντιομαστε αν γινω μελος. Σε αυτες τις αιρεσεις θελουν να παντρευονται τα μελη μεταξυ τους για να τους ελεγχουν. Φανταζομαι καποιος με θαρρος και λεγειν θα μπορουσε να τις κανει να γελασουν, και τσουπ θα εβγαζε το κινητο να ανταλλαξει ινστα κλπ.
Ορέστης 35

Παω να ανοιξω την εξωπορτα για να μπω σπιτι, πεταγεται ενας Γεωργιανος μεθυσμενος ή μαστουρωμενος και μου κοβει το δρομο. "Ποιος ειναι; Ποιος ειναι;" μου λεει. Ερχεται και κολλαει επανω μου, εγω κανω πισω, ενας συμπατριωτης του τον τραβαει απο το χερι και προσπαθει να τον εμποδισει. "Ποιος ειναι; Ποιος ειναι;" μου λεει. "Τι ποιος ειναι;" του απανταω. "Εσυ εδω ποιος ειναι." μου λεει και μου δειχνει τα κουδουνια. "Εσυ ποιος εισαι του λεω εγω". "Ελα περνα" μου λεει ενω στεκεται μπροστα στην εισοδο. "Περνα εσυ" του λεω. Τον παιρνει ο συμπατριωτης τους, πανε πιο εκει, μου ζηταει και συγνωμη, "δεν πειραζει" του λεω, οπως ανοιγω με τα κλειδια ερχεται απειλητικα απο πισω μου, αλλα τον τραβαει παλι ο αλλος. Μετα με κοιταζε μεσα απ το τζαμι θυμωμενος.

Οταν πηγα σπιτι καταλαβα γιατι εγινε αυτο. Οι Γεωργιανοι μενουν διπλα στο παρανομο χοστελ των Κινεζων που ανα 5 λεπτα κοπανανε με δυναμη την πορτα. Προφανως απο ηλιθιοτητα και μεθυσι, νομισε ο Γεωργιανος οτι ημουν απο αυτους και ηρθε να μου τσαμπουκαλευτει.

Τι θελω και γυρναω σπιτι. Μετα με λενε και ρατσιστη μερικοι.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”