oldjedi έγραψε: 28 Μάιος 2019, 00:56![]()
Τελικα συνεχιζονται οι σαχλαμαρες για τον Βελοπουλο ...Θα βρεθει καποιος να σχολιασει τις πολιτικες του θεσεις και προτασεις ;;
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κυριάκος Βελόπουλος
Re: Κυριάκος Βελόπουλος
"Άχρι καιρού..."
Ρε Νατάσα, σοβαρά, κηραλοιφές Αγίου Όρους, οδοντόκρεμες Αγίου Όρους, επιστολές του Χριστού, και να σχολιάσει κανείς ΤΙ? Ποιές πολιτικές θέσεις και προτάσεις?
Το οτι θα φυτεύουμε 1 στρέμμα ρίγανη και θα βγάζουμε 40 χιλιάρικα το χρόνο?
Υπόψη, ο Τζεντάι το "ανατρεπτικό Δελτίο" δεν το ήξερε, από 'μενα το 'μαθε. Εγώ έχω δεί περισσότερο Βελόπουλο απ' τον Τζεντάι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εγω παντως δεν τον ψηφισα, το ριξα στην Ελευθερη Πατρίδα, αλλά καλά σας λεέι ό άλλος, ολόκληρο πρόγραμμα λέει ότι έχει, εσείς αυτά σχολιάζετε; Τις κρέμες και τις αλοιφές;Kauldron έγραψε: 28 Μάιος 2019, 01:16Ρε Νατάσα, σοβαρά, κηραλοιφές Αγίου Όρους, οδοντόκρεμες Αγίου Όρους, επιστολές του Χριστού, και να σχολιάσει κανείς ΤΙ? Ποιές πολιτικές θέσεις και προτάσεις?
Υπόψη, ο Τζεντάι το "ανατρεπτικό Δελτίο" δεν το ήξερε, από 'μενα το 'μαθε. Εγώ έχω δεί περισσότερο Βελόπουλο απ' τον Τζεντάι.
"Άχρι καιρού..."
μπα ειναι "αντι γερμανος " με λογο, οχι αντιμνημονιακος ζογκλερKauldron έγραψε: 28 Μάιος 2019, 01:07Σοβαρά ήταν στο ψηφοδέλτιό του?Μηχανικός έγραψε: 28 Μάιος 2019, 00:43 Θυμηθείτε ότι ο Δημόπουλος ο διατροφολόγος, θα βγει βουλευτής με τον Βελόπουλο.
Πάντως μόνο ο Βελόπουλος εκλέγεται μέχρι στιγμής. Οχι οτι είναι καλύτερος...
Τον κύρ Βασίλη κανείς δε μπορεί να τον αντικαταστήσει...Μηχανικός έγραψε: 27 Μάιος 2019, 18:45 Ο Βελόπουλος στην βουλή θα αντικαταστήσει από πλευράς γέλιου τον Λεβέντη.![]()
viewtopic.php?f=29&t=11727
Θα πάει ΝΔ, χαλαρά. Εδώ πήγε ο Μπουμπούκος, που είναι για γέλια.Αλλα ο αντιπροεδρος που ειναι σοβαρος
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
- Northern Spirit
oldjedi έγραψε: 28 Μάιος 2019, 00:56![]()
Τελικα συνεχιζονται οι σαχλαμαρες για τον Βελοπουλο ...Θα βρεθει καποιος να σχολιασει τις πολιτικες του θεσεις και προτασεις ;;
![]()
[/quote]
γερασες και μυαλο δεν εβαλες ολντ...Απο Καρατζαφερη σε Καμμενο και απο Καμμενο σε Βελοπουλο..Ολο το αφαν κατε της πολιτικης μπουρδολογιας..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
-
Εμπεδοκλής
Για να καταλάβω, κράζουν οι νεοδημοκράτες τον Βελόπουλο; Οι νεοδημοκράτες του Βορίδη και του Γεωργιάδη κράζουν τον Βελόπουλο; Κράζουν οι νεοδημοκράτες το Βελόπουλο που το 12 στο τσακ δεν πήγε στη ΝΔ μαζί με τους άλλους δύο και τον Ανατολάκη...
Για πες τί λέει το πρόγραμμά του για την ανασυγκρότηση του αγροτικού τομέα. Για πες τί λέει για την άμυνα, για τις τουρκικές παραβιάσεις, για τις σχέσεις με τις ΗΠΑ.Εγω παντως δεν τον ψηφισα, το ριξα στην Ελευθερη Πατρίδα, αλλά καλά σας λεέι ό άλλος, ολόκληρο πρόγραμμα λέει ότι έχει, εσείς αυτά σχολιάζετε; Τις κρέμες και τις αλοιφές;
Τα χω ακούσει στις εκπομπές του, άσε.
Χρυσή Αυγή. Γιατί πολύ απλά είναι το ΜΟΝΟ κόμμα που ΔΕΝ θέλει το σύστημα. Όλα τ' άλλα, συμπεριλαμβανομένου του Βελόπουλου, είναι απόλυτα "διαχειρίσιμα".
Λεπτομέρειες. Μια μικρή κωλοτουμπίτσ... εεε, διόρθωση θέσεων χρειάζεται.μπα ειναι "αντι γερμανος " με λογο, οχι αντιμνημονιακος ζογκλερ
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
γερασες και μυαλο δεν εβαλες ολντ...Απο Καρατζαφερη σε Καμμενο και απο Καμμενο σε Βελοπουλο..Ολο το αφαν κατε της πολιτικης μπουρδολογιας..Northern Spirit έγραψε: 28 Μάιος 2019, 01:21oldjedi έγραψε: 28 Μάιος 2019, 00:56![]()
![]()
[/quote]
Η εξυπνάδα του κόσμου είναι να άλλαζε κάθε τετραετία τους ανικανους, "δεν μας κάνεις εσύ; δρόμο, ο επόμενος! Να δεις τότε πως θα σέβονταν τον κόσμο. Αλλά εχουν κολλήσει, ιδίως οι ηλικιωμένοι σε πασόκ-νδ και δεν ακουν τίποτα άλλο.
"Άχρι καιρού..."
Για της βουλευτικές που θα έρθουν λέω.
Ο Βελόπουλος πούλαγε βιβλία του Δημόπουλου.
- nikos_hellas
Εγώ ήμουν πολύ υπέρ του αλλά έμαθα μερικά πράγματα που με απογοήτευσαν κάπως. Σκέφτηκα για Καρατζαφέρη η Χρυσή Αυγή. Είχε βάλει όμως η Χα καποιους μετανάστες στα ψηφοδέλτια της και παραμονές αποφάσισα λόγω θυμού να ρίξω λευκό χαρτί στην κάλπη...Natasha έγραψε: 28 Μάιος 2019, 01:19Εγω παντως δεν τον ψηφισα, το ριξα στην Ελευθερη Πατρίδα, αλλά καλά σας λεέι ό άλλος, ολόκληρο πρόγραμμα λέει ότι έχει, εσείς αυτά σχολιάζετε; Τις κρέμες και τις αλοιφές;Kauldron έγραψε: 28 Μάιος 2019, 01:16Ρε Νατάσα, σοβαρά, κηραλοιφές Αγίου Όρους, οδοντόκρεμες Αγίου Όρους, επιστολές του Χριστού, και να σχολιάσει κανείς ΤΙ? Ποιές πολιτικές θέσεις και προτάσεις?
Τώρα τον Ιούνιο πιθανόν να ψηφίσω τη Χρυσή Αυγή για να μη βγει εκτός κοινοβουλίου.Βεβαια συνεχίζω να προσκειμαι γενικά θετικά και στο Βελόπουλο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos_hellas την 28 Μάιος 2019, 01:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων.
Against the new world order.
Against the new world order.
Για την Χρυσσή Αυγη θα σχολιάσω μόνο το εξής, έχασε την ρητορική της. Εκείνη που είχε παλιά. Δεν τραβάει άλλο και φάνηκε. Σκέψου μόνο ότι δεν άλλαξαν τον πρόεδρο, έχουν ακόμα τον Μιχαλολιάκο που δεν κάνει τίποτα, αντί να βάλουν τον Ηλία πχ.Kauldron έγραψε: 28 Μάιος 2019, 01:23Για πες τί λέει το πρόγραμμά του για την ανασυγκρότηση του αγροτικού τομέα. Για πες τί λέει για την άμυνα, για τις τουρκικές παραβιάσεις, για τις σχέσεις με τις ΗΠΑ.Εγω παντως δεν τον ψηφισα, το ριξα στην Ελευθερη Πατρίδα, αλλά καλά σας λεέι ό άλλος, ολόκληρο πρόγραμμα λέει ότι έχει, εσείς αυτά σχολιάζετε; Τις κρέμες και τις αλοιφές;
Χρυσή Αυγή. Γιατί πολύ απλά είναι το ΜΟΝΟ κόμμα που ΔΕΝ θέλει το σύστημα. Όλα τ' άλλα, συμπεριλαμβανομένου του Βελόπουλου, είναι απόλυτα "διαχειρίσιμα".
Λεπτομέρειες. Μια μικρή κωλοτουμπίτσ... εεε, διόρθωση θέσεων χρειάζεται.μπα ειναι "αντι γερμανος " με λογο, οχι αντιμνημονιακος ζογκλερ
"Άχρι καιρού..."
μπα ο Βιλιαρδος δεν ειναι πολιτικος, οικονομολογος ειναιKauldron έγραψε: 28 Μάιος 2019, 01:23Για πες τί λέει το πρόγραμμά του για την ανασυγκρότηση του αγροτικού τομέα. Για πες τί λέει για την άμυνα, για τις τουρκικές παραβιάσεις, για τις σχέσεις με τις ΗΠΑ.Εγω παντως δεν τον ψηφισα, το ριξα στην Ελευθερη Πατρίδα, αλλά καλά σας λεέι ό άλλος, ολόκληρο πρόγραμμα λέει ότι έχει, εσείς αυτά σχολιάζετε; Τις κρέμες και τις αλοιφές;
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Μπορείς να τα πεις αυτά που έμαθες και σε απογοήτευσαν;nikos_hellas έγραψε: 28 Μάιος 2019, 01:27Εγώ ήμουν πολύ υπέρ του αλλά έμαθα μερικά πράγματα που με απογοήτευσαν κάπως. Σκέφτηκα για Καρατζαφέρη η Χρυσή Αυγή. Είχε βάλει όμως η Χα καποιους μετανάστες στα ψηφοδέλτια της και παραμονές αποφάσισα λόγω θυμού να ρίξω λευκό χαρτί στην κάλπη...Natasha έγραψε: 28 Μάιος 2019, 01:19Εγω παντως δεν τον ψηφισα, το ριξα στην Ελευθερη Πατρίδα, αλλά καλά σας λεέι ό άλλος, ολόκληρο πρόγραμμα λέει ότι έχει, εσείς αυτά σχολιάζετε; Τις κρέμες και τις αλοιφές;Kauldron έγραψε: 28 Μάιος 2019, 01:16
Ρε Νατάσα, σοβαρά, κηραλοιφές Αγίου Όρους, οδοντόκρεμες Αγίου Όρους, επιστολές του Χριστού, και να σχολιάσει κανείς ΤΙ? Ποιές πολιτικές θέσεις και προτάσεις?
Τώρα τον Ιούνιο πιθανόν να ψηφίσω τη Χρυσή Αυγή για να μη βγει εκτός κοινοβουλίου.Βεβαια συνεχίζω να προσκειμαι γενικά θετικά και στο Βελόπουλο
"Άχρι καιρού..."
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
nikos_hellas έγραψε: 28 Μάιος 2019, 01:27 Τώρα τον Ιούνιο πιθανόν να ψηφίσω τη Χρυσή Αυγή για να μη βγει εκτός κοινοβουλίου.Βεβαια συνεχίζω να προσκειμαι γενικά θετικά και στο Βελόπουλο
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 484 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me