!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προσέλευση στο συλλαλλητήριο
Re: Προσέλευση στο συλλαλλητήριο
Επίσης το νευρικό ύφος των γνωστών χουλιγκάνων εδώ προδίδει την αποτυχία της μάζωξης.Εγώ πάντως και πετυχημένο να ήταν το πάρτυ σήμερα καρφί δε θα μου καιγόταν.Απλά στην πράξη αποδείχτηκε μάπα το καρπούζι παρά το σπρώξιμο από τις τοπικές.
-
Anonymous343
Το Αντισυλλαλητηριο ποσους μαζεψε;-71 έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:16 Επίσης το νευρικό ύφος των γνωστών χουλιγκάνων εδώ προδίδει την αποτυχία της μάζωξης.Εγώ πάντως και πετυχημένο να ήταν το πάρτυ σήμερα καρφί δε θα μου καιγόταν.Απλά στην πράξη αποδείχτηκε μάπα το καρπούζι παρά το σπρώξιμο από τις τοπικές.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:15 Η διαδιαδήλωση ήταν επιτυχής, η βούληση του Ελληνικού λαού ακούστηκε. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν και όσους απείχαν.
Τώρα όλοι μαζί με εθνική ομοψυχία να κυρώσουμε τη συμφωνία και να ξεκλειδώσουμε το πραγματικό της ποτένσιαλ πίσω από το γράμμα και τις διατυπώσεις: Ένα νέο φίλο και σύμμαχο στα Βαλκάνια και τους διεθνείς οργανισμούς.
Ολοσωστος, τα ειπες ολα.
.
δε μπορεί να είσαι τόσο αφελής φίλεDwarven Blacksmith έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:15Ένα νέο φίλο και σύμμαχο στα Βαλκάνια και τους διεθνείς οργανισμούς.
μάλλον σανό πουλάς
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:15 το πραγματικό της ποτένσιαλ πίσω από το γράμμα και τις διατυπώσεις:
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Tραυματιες 10 αστυνομικοι και ενας φωτορεπορτερ που τον πλακωσαν οι Μακεδονομαχοι.
4 ατομα με αναπνευστικα προβληματα.
.
.
Το φτύσιμο στις εκλογές θα το δειςΑρίστος έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:12Ίφιδα έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:10 Εδώ είναι το νήμα που κλαίγονται οι κυβερνητικοί με τους κκεδες και τα αναρχοφασισταριά γιατί μια διαδήλωση υπερ της Μακεδονίας, μάζεψε περισσότερο κόσμο απ ότι όλοι αυτοί μαζί την τελευταία 5ετία;
Ποιο κόσμο; Αυτον που ηρθε με 326 πουλμαν;
Οι Μακεδονες ήρθαν από τον σταθμό των Αφιδνων.
Εκεί αφίχθηκαν μόνο 253 πούλμαν.
Επί 50 πες το κάθε πούλμαν κάνε λογαριασμό.
Μεγαλύτερο φτύσιμο από τους Μακεδόνες στο συλλαλητήριο δεν μπορούσε να υπάρξει.
.
- ΜπλεΜπουμπυς
Ο άλλος διαμαρτύρεται γιατί λέει το πούλμαν τους άφησε στην Εθνική Άμυνα και πήγαν Συνταγμα περπατώντας.
Δε ντρέπεσαι ρε, εδώ οι μακεδονικές φάλαγγες πήγαν με τα πόδια Μακεδονία-Ινδία, κι εσύ κωλώνεις Άμυνα-Σύνταγμα;
Οκνέ, ε οκνέ.
Δε ντρέπεσαι ρε, εδώ οι μακεδονικές φάλαγγες πήγαν με τα πόδια Μακεδονία-Ινδία, κι εσύ κωλώνεις Άμυνα-Σύνταγμα;
Οκνέ, ε οκνέ.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: Οδοιπορικό στο συλλαλλητήριο - οι αμερόληπτες εντυπώσεις μου
- οι αμερόληπτες εντυπώσεις μου
Re: Οδοιπορικό στο συλλαλλητήριο - οι αμερόληπτες εντυπώσεις μου
επιβεβαιώνεται το πρωινο ρεπορταζ του Beria
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Μαζί με το 2 χρονο;Αρίστος έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:23 Tραυματιες 10 αστυνομικοι και ενας φωτορεπορτερ που τον πλακωσαν οι Μακεδονομαχοι.
.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Ποίον;;;;Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:15 Η διαδιαδήλωση ήταν επιτυχής, η βούληση του Ελληνικού λαού ακούστηκε. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν και όσους απείχαν.
Τώρα όλοι μαζί με εθνική ομοψυχία να κυρώσουμε τη συμφωνία και να ξεκλειδώσουμε το πραγματικό της ποτένσιαλ πίσω από το γράμμα και τις διατυπώσεις: Ένα νέο φίλο και σύμμαχο στα Βαλκάνια και τους διεθνείς οργανισμούς.
Εαν ενοείς τους σκοπιανούς είσαι μπούφος διότι αυτοί ήδη έτρεξαν να φιλήσουν τα παπούτσια του ερντογκάν.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- ΜπλεΜπουμπυς
Αυτό δεν έχει να κάνει με Πρέσπες, έχει να κάνει με το ότι στην Ελλάδα ακούν Βιομηχανία και βγάζουν σκόρδα και Σταυρούς. Το σύνδρομο Σαλαζάρ έχουνε. Θέλουν η εθνική Οικονομία να είναι τραγουδοποιοί, ρακάδικα, και μαθήματα ισπανικής με κουβανέζικη προφορά. Ποιά βιομηχανία να έρθει; Ποιός θα πάει να δουλέψει εργάτης; Όλοι τυροπιτάδικο-καφέ έχουνε.
Ordem e Progresso.