!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εσείς γιατί θα πάτε στην διαδήλωση για τα Τέμπη ?
Re: Εσείς γιατί θα πάτε στην διαδήλωση για τα Τέμπη ?
https://twitter.com/ThanosTzimeros/stat ... 4316278050
Ένας λαός που ζει μέσα στο ψέμα. Πάντα ψάχνει ποιος φταίει αντί να κοιτάξει στον καθρέφτη.
Ένας λαός που ζει μέσα στο ψέμα. Πάντα ψάχνει ποιος φταίει αντί να κοιτάξει στον καθρέφτη.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τα σουπερ ειναι κλειστα απο 11 μεχρι 14.00. Ισχυει για θείτσες και θείτσους και μπραβο τους, και τους ειδα και πρωτους πρωτους οταν εφτασα στη συγκενρωση.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 11:54be me![]()
βγήκα όπως έγραφα πριν. σκλάβε κλειστός. αβ κλειστός. κατεβαίνουν λεφούσια ιπποκράτους και χαρ τρικ. οικογένειες, θείτσες. μόνο εγώ και κάτι άλλοι άριοι ινδοί περπατάγαμε προς την αντίθετη κατεύθυνση![]()
- vantono
Καλά τα εγραφε ο μπαχαλακης τελικα, τα νδμποτς με τους μετανάστες (που οι περισσότεροι τους βριζετε και δεν τους θελετε κιολας) θα μεινετε στο τελος 
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Το έγραψα και πριν, κι εδώ στο πάνω διαμερισμα, τίμιοι εργατικοί Αλβανοί δουλεύουν ακαματοι, μακριά από τη βουή του πλήθους. Αυτοί είναι το μέλλον της Ελλάδας, γιατί μεγάλωσαν δύσκολα, και ξέρουν τι προσφέρει η ΝΔ στην Ελλάδα, όχι οι γκρινιάρηδες αχάριστοι καλοπερασακηδες ελληνιαρηδες.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 11:54be me![]()
βγήκα όπως έγραφα πριν. σκλάβε κλειστός. αβ κλειστός. κατεβαίνουν λεφούσια ιπποκράτους και χαρ τρικ. οικογένειες, θείτσες. μόνο εγώ και κάτι άλλοι άριοι ινδοί περπατάγαμε προς την αντίθετη κατεύθυνση![]()
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Είναι και οι αυθεντικοι αντιγουοκ.vantono έγραψε: 28 Φεβ 2025, 12:07 Καλά τα εγραφε ο μπαχαλακης τελικα, τα νδμποτς με τους μετανάστες (που οι περισσότεροι τους βριζετε και δεν τους θελετε κιολας) θα μεινετε στο τελος![]()
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Κι εγώ δεν έχω δει τόσο κόσμο σε συγκέντρωση. Και φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν είναι σκηνοθετημένες οι λήψεις για να δείχνουν περισσότερους.
Ελπίζω να πάνε τα πράγματα ήρεμα γιατί ο κόσμος είναι πολύ πυκνός.
Ελπίζω να πάνε τα πράγματα ήρεμα γιατί ο κόσμος είναι πολύ πυκνός.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μιά γενική εικόνα που έχω δεν πρέπει να είναι πάνω απο 30αριά χιλιάδες..Τι βλέπεις εσύ?vantono έγραψε: 28 Φεβ 2025, 12:07 Καλά τα εγραφε ο μπαχαλακης τελικα, τα νδμποτς με τους μετανάστες (που οι περισσότεροι τους βριζετε και δεν τους θελετε κιολας) θα μεινετε στο τελος![]()
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- vantono
Απο ειδικό αόρατο ντροουν της πολιτικής αεροπορίας το πληροφορήθηκες αυτο, απ' αυτά που δεν πετάνε? Πολύ είπες, ούτε 5000 δεν είναι, αλλά ας περιμένουμε τα επίσημα στοιχεία απο την ΕΛΑΣUnique έγραψε: 28 Φεβ 2025, 12:10Μιά γενική εικόνα που έχω δεν πρέπει να είναι πάνω απο 30αριά χιλιάδες..Τι βλέπεις εσύ?vantono έγραψε: 28 Φεβ 2025, 12:07 Καλά τα εγραφε ο μπαχαλακης τελικα, τα νδμποτς με τους μετανάστες (που οι περισσότεροι τους βριζετε και δεν τους θελετε κιολας) θα μεινετε στο τελος![]()
Απο Αμαλίας, τόσο φαίνεται. Πόσο λές εσύ?vantono έγραψε: 28 Φεβ 2025, 12:17Απο ειδικο αόρατο ντροουν της πολιτικης αεροπορίας το πληροφορήθηκες αυτο, απ αυτα που δεν πετανε? Ουτε 5000 δεν ειναι, αλλα ας περιμενουμε τα επισημα στοιχεια απο την ΕΛΑΣUnique έγραψε: 28 Φεβ 2025, 12:10Μιά γενική εικόνα που έχω δεν πρέπει να είναι πάνω απο 30αριά χιλιάδες..Τι βλέπεις εσύ?vantono έγραψε: 28 Φεβ 2025, 12:07 Καλά τα εγραφε ο μπαχαλακης τελικα, τα νδμποτς με τους μετανάστες (που οι περισσότεροι τους βριζετε και δεν τους θελετε κιολας) θα μεινετε στο τελος![]()
![]()
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- vantono
Παρότι εμείς δεν έχουμε οξυγόνο εδώ που είμαστε, εσάς βλέπω να λιποθυμάτε στο τέλος 
καλα, το να ειμαι μερος του οχλου δεν επαιξε ποτε, αλλα το να κλεισω σημερα ηταν στα σκαρια.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 09:57 Όποιος δεν κατέβει σήμερα στην πορεία θα είναι δάκτυλοδείκτουμενος στη γειτονιά ως απάνθρωπο κτηνος, άρα να το σκεφτεί καλά.
ηραθ λιγο το πρωι, και εφυγα κατα τις 10, να παω να παρω το παιδι και να την κανω για σπιτι.
πριν λιγο με πηρε τηλ γειτονας, παραπονουμενος οτι ειμαι κλειστος, και εχει βγαλει την μπαταρια του μπανιου, θελει καινουρια, και εχει κλεισει το νερο σε ολο το σπιτι, δε γινεται να περιμενει το απογευμα.
οποτε παλι εδω ειμαι. λες να με θεωρει απανθρωπο κτηνος;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
σιγα ρε, αντεργκραουντ ΝουΔουκεΑσέβαστος έγραψε: 28 Φεβ 2025, 12:24καλα, το να ειμαι μερος του οχλου δεν επαιξε ποτε, αλλα το να κλεισω σημερα ηταν στα σκαρια.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 09:57 Όποιος δεν κατέβει σήμερα στην πορεία θα είναι δάκτυλοδείκτουμενος στη γειτονιά ως απάνθρωπο κτηνος, άρα να το σκεφτεί καλά.
ηραθ λιγο το πρωι, και εφυγα κατα τις 10, να παω να παρω το παιδι και να την κανω για σπιτι.
πριν λιγο με πηρε τηλ γειτονας, παραπονουμενος οτι ειμαι κλειστος, και εχει βγαλει την μπαταρια του μπανιου, θελει καινουρια, και εχει κλεισει το νερο σε ολο το σπιτι, δε γινεται να περιμενει το απογευμα.
οποτε παλι εδω ειμαι. λες να με θεωρει απανθρωπο κτηνος;![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
και μετα να υποχρεωνεται να φορα περιβραχιονιο, ισως με καποιο διακριτικο οπως αστερι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 10:02 Θα έπρεπε κάθε γειτονιά να κατεβαίνει με το δικό της μπλοκ, και να καταγράφεται οποίος λείπει, όπως όταν μαζευόμασταν για να πάμε εκδρομή.
Αυτά που γράφει ο μπάχαλος, είναι φαντασιώσεις καρπαζοεισπράκτορων.Ασέβαστος έγραψε: 28 Φεβ 2025, 12:36και μετα να υποχρεωνεται να φορα περιβραχιονιο, ισως με καποιο διακριτικο οπως αστερι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 10:02 Θα έπρεπε κάθε γειτονιά να κατεβαίνει με το δικό της μπλοκ, και να καταγράφεται οποίος λείπει, όπως όταν μαζευόμασταν για να πάμε εκδρομή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
θα σου ημουν υποχρεος, μια που πηρες φορα, να πιασεις οποιον κρατα κομματικη σημαια και να του την βαλεις στον κωλο. ειδικα αν για κονταρι εχει γκασμαδοξυλο.vantono έγραψε: 28 Φεβ 2025, 10:55 Μόλις πριν λίγο έφτασα και παρατηρώ πολύ κόσμο από μεσήλικες και πάνω,περίμενα περισσότερο νεολαία να δω, αλλά προς το παρόν οι μπούμερς μας έχουν βάλει τα γυαλιά και μπράβο τους,μου έκανε εντύπωση.
Εις την αναμονή για να σκίσομεν κανένα ασφΑλήτικο/κομματοσκυλικό κωλαράκι όταν παρεισφρήσει. Εχω καιρό να κατέβω, από την εποχή της Ιεράς περιφρουρήσεως της βουλής,έχω ξεχάσει να κατεβαίνω.
ευχαριστω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 40 Απαντήσεις
- 1430 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 1 Απαντήσεις