!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εσείς γιατί θα πάτε στην διαδήλωση για τα Τέμπη ?

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Εσείς γιατί θα πάτε στην διαδήλωση για τα Τέμπη?

Για το ρεύμα
3
4%
Για το δάνειο
1
1%
Γιατι τσιριζει ο Άδωνις
10
14%
Για να έρθει το πασοκ
6
8%
Ετσι είπαν στο κόμμα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Για την Παλαιστίνη
1
1%
Να πεταξω μολοτοφ
4
5%
Να πάρω επιστολή του Ιησού
4
5%
Για την αξιολόγηση του Δημοσίου
3
4%
Για ανοιχτά σύνορα
2
3%
Για τα 57 θύματα
40
54%

Σύνολο ψήφων: 74

Άβαταρ μέλους
Unique

Re: Εσείς γιατί θα πάτε στην διαδήλωση για τα Τέμπη ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

https://twitter.com/ThanosTzimeros/stat ... 4316278050

Ένας λαός που ζει μέσα στο ψέμα. Πάντα ψάχνει ποιος φταίει αντί να κοιτάξει στον καθρέφτη.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 11:54
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 11:24 Ποσο unique νιώθει ο unique αυτήν την στιγμή.

Εικόνα
be me :goodpost:

βγήκα όπως έγραφα πριν. σκλάβε κλειστός. αβ κλειστός. κατεβαίνουν λεφούσια ιπποκράτους και χαρ τρικ. οικογένειες, θείτσες. μόνο εγώ και κάτι άλλοι άριοι ινδοί περπατάγαμε προς την αντίθετη κατεύθυνση :102:
Τα σουπερ ειναι κλειστα απο 11 μεχρι 14.00. Ισχυει για θείτσες και θείτσους και μπραβο τους, και τους ειδα και πρωτους πρωτους οταν εφτασα στη συγκενρωση.
Άβαταρ μέλους
vantono

Καλά τα εγραφε ο μπαχαλακης τελικα, τα νδμποτς με τους μετανάστες (που οι περισσότεροι τους βριζετε και δεν τους θελετε κιολας) θα μεινετε στο τελος :102:
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 11:54
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 11:24 Ποσο unique νιώθει ο unique αυτήν την στιγμή.

Εικόνα
be me :goodpost:

βγήκα όπως έγραφα πριν. σκλάβε κλειστός. αβ κλειστός. κατεβαίνουν λεφούσια ιπποκράτους και χαρ τρικ. οικογένειες, θείτσες. μόνο εγώ και κάτι άλλοι άριοι ινδοί περπατάγαμε προς την αντίθετη κατεύθυνση :102:
Το έγραψα και πριν, κι εδώ στο πάνω διαμερισμα, τίμιοι εργατικοί Αλβανοί δουλεύουν ακαματοι, μακριά από τη βουή του πλήθους. Αυτοί είναι το μέλλον της Ελλάδας, γιατί μεγάλωσαν δύσκολα, και ξέρουν τι προσφέρει η ΝΔ στην Ελλάδα, όχι οι γκρινιάρηδες αχάριστοι καλοπερασακηδες ελληνιαρηδες. :102:
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

vantono έγραψε: 28 Φεβ 2025, 12:07 Καλά τα εγραφε ο μπαχαλακης τελικα, τα νδμποτς με τους μετανάστες (που οι περισσότεροι τους βριζετε και δεν τους θελετε κιολας) θα μεινετε στο τελος :102:
Είναι και οι αυθεντικοι αντιγουοκ. :102:
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Κι εγώ δεν έχω δει τόσο κόσμο σε συγκέντρωση. Και φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν είναι σκηνοθετημένες οι λήψεις για να δείχνουν περισσότερους.

Ελπίζω να πάνε τα πράγματα ήρεμα γιατί ο κόσμος είναι πολύ πυκνός.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Unique

vantono έγραψε: 28 Φεβ 2025, 12:07 Καλά τα εγραφε ο μπαχαλακης τελικα, τα νδμποτς με τους μετανάστες (που οι περισσότεροι τους βριζετε και δεν τους θελετε κιολας) θα μεινετε στο τελος :102:
Μιά γενική εικόνα που έχω δεν πρέπει να είναι πάνω απο 30αριά χιλιάδες..Τι βλέπεις εσύ?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
vantono

Unique έγραψε: 28 Φεβ 2025, 12:10
Μιά γενική εικόνα που έχω δεν πρέπει να είναι πάνω απο 30αριά χιλιάδες..Τι βλέπεις εσύ?
Απο ειδικό αόρατο ντροουν της πολιτικής αεροπορίας το πληροφορήθηκες αυτο, απ' αυτά που δεν πετάνε? Πολύ είπες, ούτε 5000 δεν είναι, αλλά ας περιμένουμε τα επίσημα στοιχεία απο την ΕΛΑΣ :giggle:
Άβαταρ μέλους
Unique

vantono έγραψε: 28 Φεβ 2025, 12:17
Unique έγραψε: 28 Φεβ 2025, 12:10
Απο ειδικο αόρατο ντροουν της πολιτικης αεροπορίας το πληροφορήθηκες αυτο, απ αυτα που δεν πετανε? Ουτε 5000 δεν ειναι, αλλα ας περιμενουμε τα επισημα στοιχεια απο την ΕΛΑΣ :giggle:
Απο Αμαλίας, τόσο φαίνεται. Πόσο λές εσύ?

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
vantono

Παρότι εμείς δεν έχουμε οξυγόνο εδώ που είμαστε, εσάς βλέπω να λιποθυμάτε στο τέλος :102:
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 09:57 Όποιος δεν κατέβει σήμερα στην πορεία θα είναι δάκτυλοδείκτουμενος στη γειτονιά ως απάνθρωπο κτηνος, άρα να το σκεφτεί καλά.
καλα, το να ειμαι μερος του οχλου δεν επαιξε ποτε, αλλα το να κλεισω σημερα ηταν στα σκαρια.

ηραθ λιγο το πρωι, και εφυγα κατα τις 10, να παω να παρω το παιδι και να την κανω για σπιτι.

πριν λιγο με πηρε τηλ γειτονας, παραπονουμενος οτι ειμαι κλειστος, και εχει βγαλει την μπαταρια του μπανιου, θελει καινουρια, και εχει κλεισει το νερο σε ολο το σπιτι, δε γινεται να περιμενει το απογευμα.

οποτε παλι εδω ειμαι. λες να με θεωρει απανθρωπο κτηνος; :p2:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp »

Ασέβαστος έγραψε: 28 Φεβ 2025, 12:24
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 09:57 Όποιος δεν κατέβει σήμερα στην πορεία θα είναι δάκτυλοδείκτουμενος στη γειτονιά ως απάνθρωπο κτηνος, άρα να το σκεφτεί καλά.
καλα, το να ειμαι μερος του οχλου δεν επαιξε ποτε, αλλα το να κλεισω σημερα ηταν στα σκαρια.

ηραθ λιγο το πρωι, και εφυγα κατα τις 10, να παω να παρω το παιδι και να την κανω για σπιτι.

πριν λιγο με πηρε τηλ γειτονας, παραπονουμενος οτι ειμαι κλειστος, και εχει βγαλει την μπαταρια του μπανιου, θελει καινουρια, και εχει κλεισει το νερο σε ολο το σπιτι, δε γινεται να περιμενει το απογευμα.

οποτε παλι εδω ειμαι. λες να με θεωρει απανθρωπο κτηνος; :p2:
σιγα ρε, αντεργκραουντ ΝουΔουκε
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 10:02 Θα έπρεπε κάθε γειτονιά να κατεβαίνει με το δικό της μπλοκ, και να καταγράφεται οποίος λείπει, όπως όταν μαζευόμασταν για να πάμε εκδρομή.
και μετα να υποχρεωνεται να φορα περιβραχιονιο, ισως με καποιο διακριτικο οπως αστερι.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ασέβαστος έγραψε: 28 Φεβ 2025, 12:36
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 10:02 Θα έπρεπε κάθε γειτονιά να κατεβαίνει με το δικό της μπλοκ, και να καταγράφεται οποίος λείπει, όπως όταν μαζευόμασταν για να πάμε εκδρομή.
και μετα να υποχρεωνεται να φορα περιβραχιονιο, ισως με καποιο διακριτικο οπως αστερι.
Αυτά που γράφει ο μπάχαλος, είναι φαντασιώσεις καρπαζοεισπράκτορων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

vantono έγραψε: 28 Φεβ 2025, 10:55 Μόλις πριν λίγο έφτασα και παρατηρώ πολύ κόσμο από μεσήλικες και πάνω,περίμενα περισσότερο νεολαία να δω, αλλά προς το παρόν οι μπούμερς μας έχουν βάλει τα γυαλιά και μπράβο τους,μου έκανε εντύπωση.

Εις την αναμονή για να σκίσομεν κανένα ασφΑλήτικο/κομματοσκυλικό κωλαράκι όταν παρεισφρήσει. Εχω καιρό να κατέβω, από την εποχή της Ιεράς περιφρουρήσεως της βουλής,έχω ξεχάσει να κατεβαίνω.
θα σου ημουν υποχρεος, μια που πηρες φορα, να πιασεις οποιον κρατα κομματικη σημαια και να του την βαλεις στον κωλο. ειδικα αν για κονταρι εχει γκασμαδοξυλο.

ευχαριστω.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”