!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μενδώνη: Πρόστιμο (700 ευρώ) και στους χρήστες που βλεπουν πειρατικά ταινίες και σειρές

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Re: Μενδώνη: Πρόστιμο (700 ευρώ) και στους χρήστες που βλεπουν πειρατικά ταινίες και σειρές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

nostromos έγραψε: 27 Μαρ 2025, 15:39
NewModelArmy έγραψε: 27 Μαρ 2025, 15:32 Παλι κλάμα ο Έλληνας που του κόβουν το τσαμπα.Να πληρωσετε. 9 ευρώ η συνδρομή τον μήνα στο Νετφλιξ, όσα έδινες για να νοικιάσεις 5 dvd απο τα Σεβεν η 5 βιντεοταινιες του Μουστακα για τους μπουμερ.
και νοβα πληρωνουμε και νετφλιξ και ντισνευ ... και διοδια Αθηνα -Λαμια οσο να γυριζεις ολη τη Γερμανια ενα μηνα ... κατι αλλο εχεις να πεις ...?
Δεν είναι το ίδιο τα διόδια με τα υπόλοιπα.Εδω οι περισσότεροι κλαίγονται γιατί θέλουν ουσιαστικά να κλέβουν ταινίες, δίσκους κλπ. Και εγώ κατέβασα τα άντερα μου απο μουσική μέχρι να βάλω σποτιφαι, καποια στιγμή ήξερα όμως οτι θα τελειώσει. 25 χρόνια είχαμε να κατεβάζουμε οτι γουστάρουμε χωρίς συνέπειες.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Μενδώνη: Πρόστιμο (700 ευρώ) και στους χρήστες που βλεπουν πειρατικά ταινίες και σειρές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

NewModelArmy έγραψε: 27 Μαρ 2025, 15:43 Και εγώ κατέβασα τα άντερα μου απο μουσική μέχρι να βάλω σποτιφαι
νομίζω ο νομος γράφει οτι ειναι αναδρομικός, αρκεί η παραδοχή σε ενα πχώρουμ για παράδειγμα. Θυμάσαι περίπου πόσα είχες κατεβάσει, απο περιέργεια;
Άβαταρ μέλους
Polaris3
Phorum.gr user: Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 »

Μενδώνη και Κουλη θέλατε. Δεν μπορείτε να βγάλατε τον μήνα και θέλατε τους νεοφιλελε κανίβαλους για κυβέρνηση.

Μέχρι και τις τσόντες που κατεβάζετε θα πληρώνετε
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Αν θελουν να σε βρουν σε βρισκουν, δεν σε σωζει ουτε VPN, αν δεν κανω λαθος εχουν τραβηξει και εταιρειες VPN στα δικαστηρια, επισης οποιος πιστευει οτι οι εταιρειες VPN δεν κρατανε logs ειναι μαλλον γελασμενος, απλα ανιστεκονται στο να δωσουν στοιχεια διοτι μετα καθιστουν εαυτον αχρηστες. Τωρα Πακιστανικη καρτα (burner) για να κατεβαζεις με 5G και να αλλαζεις γειτονια για να μην σε βρουν με τριγωνισμους κλπ ειναι για γελια (οχι οτι θα φθασουν ως εκει, αλλα η ουσια ειναι η ευκολια μας, οχι να αποκτησουμε ζωη και αγχος τρομοκρατη).

Λογικα θα ασχοληθουν με αυτους που εχουν boxακια, θα πεσουν και 700 Ευρω σε 1000 χρηστες για να δουν αν και πως θα μαζευτει η κατασταση. Δεν αποκλειω να τρεξουν σε δευτερο σταδιο και λιγο οσους στριμαρουν. Τωρα αν φθασουν σε σημειο να κυνηγησουν και οποιον κατεβαζει Λινουξ, θα γυρισουμε ολοι στις 100αρες γραμμες και ας βαλουν στον κωλο τους τις 1000αρες, αχρηστες θα ειναι.

Βεβαια μιλαμε για Ελλαδα οπου ο παραλογισμος βασιλευει, η αληθεια ειναι οτι κανεις δεν μπορει να σου πει με βεβαιοτητα τι θα συμβει και ποσο θα το τραβηξουν.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
enaon

Η Μενδώνη ειναι χάκερ, θα τα βρεί όλα, νομίζω ηρθε η εποχή να κατεβάσουμε τα floppy απο το πατάρι.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Θελει εισαγγελικη εντολη για να τραβηξουν στοιχεια απο εταιρειες vpn. Δεν προκειται οπτε να γινει για υποθεση ιδιωτη που κατεβαζει τσοντες με νανους.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

τυχαιο παραδειγμα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

enaon έγραψε: 27 Μαρ 2025, 16:05 Η Μενδώνη ειναι χάκερ, θα τα βρεί όλα, νομίζω ηρθε η εποχή να κατεβάσουμε τα floppy απο το πατάρι.
Και dvd έχουμε άμα λάχει να ούμε. :lol:

3 κούτες πρέπει να έχω, γύρω στα 500;
Να τα διαβάζει άραγε σήμερα η ντιβιντιέρα; :smt017
Ή πήραμε τομπούλο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύξ την 27 Μαρ 2025, 16:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Αργουν οι εκλογες;

Εικόνα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
enaon

Bazoomba έγραψε: 27 Μαρ 2025, 16:06 Θελει εισαγγελικη εντολη για να τραβηξουν στοιχεια απο εταιρειες vpn. Δεν προκειται οπτε να γινει για υποθεση ιδιωτη που κατεβαζει τσοντες με νανους.
Για την νόμιμη οδό θελει εισαγγελέα. Αλλα η Μενδώνη θα βρει τρόπο να μαζέψει ινφο παραβατικών, φαίνεται ξεκάθαρα οτι ειναι πολυ σχετικη
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

enaon έγραψε: 27 Μαρ 2025, 16:05 Η Μενδώνη ειναι χάκερ, θα τα βρεί όλα, νομίζω ηρθε η εποχή να κατεβάσουμε τα floppy απο το πατάρι.
Τα playboy να κατεβάσετε από το πατάρι. Πάντα να έχετε καβατζα μετρητά, κωλοχαρτο και playboy, ποτε δεν ξέρεις από πού θα σου'ρθει στην Ελλάδα 2.0.
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

GoBack έγραψε: 27 Μαρ 2025, 16:07 Αργουν οι εκλογες;

Εικόνα
:lol: :lol: :lol: :lol:
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Εαν θελησουν να ακολουθησουν το Γερμανικο μοντελο, το οποιο μου φαινεται πιθανο, ειναι αρκετο για να σταματησουν το 80% με 90% των χρηστων να στριμαρει, να κατεβαζει κλπ, θα υπαρχει και ενα 10% με 20% ποιο ψαγμενο οπου θα συνεχισει. Εαν στο 2ο σταδιο το πανε σαν Ευρωπαικη Ενωση μαζι, ανετα μπορουν να κοψουν τους κωλους ολων.

Εδω αναγκασαν Payment providers στυλ paypal κλπ και καθε τριμηνο δινουν αναφορα στην ΕΕ τι πληρωμες εγιναν και απο εκει με εφαρμογη που εχουν φτιαξει και με διαφορους αλγοριθμους χτυπανε καμπανακια αναλογα με τις πληρωμες εαν καποιος "πωλητης" φοροδιαφευγει και ενημερωνεται η χωρα. Το τι θα κανει η χωρα (εφορια κλπ) μετα ειναι θεμα δικο της.

Γενικα ολα τα ζυγιζουν με βαση αν υπαρχει χασουρα απο φορους κλπ, εαν αποφασισουν οτι τους ζημειωνει, θα τα κοψουν ολα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Δηλαδη απο ολη την ευρωπη θα εφαρμοστει το "Γερμανικο μοντελο" μονο στην Ελλαδα
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Εικόνα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”