Δεν είναι το ίδιο τα διόδια με τα υπόλοιπα.Εδω οι περισσότεροι κλαίγονται γιατί θέλουν ουσιαστικά να κλέβουν ταινίες, δίσκους κλπ. Και εγώ κατέβασα τα άντερα μου απο μουσική μέχρι να βάλω σποτιφαι, καποια στιγμή ήξερα όμως οτι θα τελειώσει. 25 χρόνια είχαμε να κατεβάζουμε οτι γουστάρουμε χωρίς συνέπειες.nostromos έγραψε: 27 Μαρ 2025, 15:39και νοβα πληρωνουμε και νετφλιξ και ντισνευ ... και διοδια Αθηνα -Λαμια οσο να γυριζεις ολη τη Γερμανια ενα μηνα ... κατι αλλο εχεις να πεις ...?NewModelArmy έγραψε: 27 Μαρ 2025, 15:32 Παλι κλάμα ο Έλληνας που του κόβουν το τσαμπα.Να πληρωσετε. 9 ευρώ η συνδρομή τον μήνα στο Νετφλιξ, όσα έδινες για να νοικιάσεις 5 dvd απο τα Σεβεν η 5 βιντεοταινιες του Μουστακα για τους μπουμερ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μενδώνη: Πρόστιμο (700 ευρώ) και στους χρήστες που βλεπουν πειρατικά ταινίες και σειρές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- NewModelArmy
Re: Μενδώνη: Πρόστιμο (700 ευρώ) και στους χρήστες που βλεπουν πειρατικά ταινίες και σειρές
Re: Μενδώνη: Πρόστιμο (700 ευρώ) και στους χρήστες που βλεπουν πειρατικά ταινίες και σειρές
νομίζω ο νομος γράφει οτι ειναι αναδρομικός, αρκεί η παραδοχή σε ενα πχώρουμ για παράδειγμα. Θυμάσαι περίπου πόσα είχες κατεβάσει, απο περιέργεια;NewModelArmy έγραψε: 27 Μαρ 2025, 15:43 Και εγώ κατέβασα τα άντερα μου απο μουσική μέχρι να βάλω σποτιφαι
Μενδώνη και Κουλη θέλατε. Δεν μπορείτε να βγάλατε τον μήνα και θέλατε τους νεοφιλελε κανίβαλους για κυβέρνηση.
Μέχρι και τις τσόντες που κατεβάζετε θα πληρώνετε
Μέχρι και τις τσόντες που κατεβάζετε θα πληρώνετε
Αν θελουν να σε βρουν σε βρισκουν, δεν σε σωζει ουτε VPN, αν δεν κανω λαθος εχουν τραβηξει και εταιρειες VPN στα δικαστηρια, επισης οποιος πιστευει οτι οι εταιρειες VPN δεν κρατανε logs ειναι μαλλον γελασμενος, απλα ανιστεκονται στο να δωσουν στοιχεια διοτι μετα καθιστουν εαυτον αχρηστες. Τωρα Πακιστανικη καρτα (burner) για να κατεβαζεις με 5G και να αλλαζεις γειτονια για να μην σε βρουν με τριγωνισμους κλπ ειναι για γελια (οχι οτι θα φθασουν ως εκει, αλλα η ουσια ειναι η ευκολια μας, οχι να αποκτησουμε ζωη και αγχος τρομοκρατη).
Λογικα θα ασχοληθουν με αυτους που εχουν boxακια, θα πεσουν και 700 Ευρω σε 1000 χρηστες για να δουν αν και πως θα μαζευτει η κατασταση. Δεν αποκλειω να τρεξουν σε δευτερο σταδιο και λιγο οσους στριμαρουν. Τωρα αν φθασουν σε σημειο να κυνηγησουν και οποιον κατεβαζει Λινουξ, θα γυρισουμε ολοι στις 100αρες γραμμες και ας βαλουν στον κωλο τους τις 1000αρες, αχρηστες θα ειναι.
Βεβαια μιλαμε για Ελλαδα οπου ο παραλογισμος βασιλευει, η αληθεια ειναι οτι κανεις δεν μπορει να σου πει με βεβαιοτητα τι θα συμβει και ποσο θα το τραβηξουν.
Λογικα θα ασχοληθουν με αυτους που εχουν boxακια, θα πεσουν και 700 Ευρω σε 1000 χρηστες για να δουν αν και πως θα μαζευτει η κατασταση. Δεν αποκλειω να τρεξουν σε δευτερο σταδιο και λιγο οσους στριμαρουν. Τωρα αν φθασουν σε σημειο να κυνηγησουν και οποιον κατεβαζει Λινουξ, θα γυρισουμε ολοι στις 100αρες γραμμες και ας βαλουν στον κωλο τους τις 1000αρες, αχρηστες θα ειναι.
Βεβαια μιλαμε για Ελλαδα οπου ο παραλογισμος βασιλευει, η αληθεια ειναι οτι κανεις δεν μπορει να σου πει με βεβαιοτητα τι θα συμβει και ποσο θα το τραβηξουν.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Η Μενδώνη ειναι χάκερ, θα τα βρεί όλα, νομίζω ηρθε η εποχή να κατεβάσουμε τα floppy απο το πατάρι.
Θελει εισαγγελικη εντολη για να τραβηξουν στοιχεια απο εταιρειες vpn. Δεν προκειται οπτε να γινει για υποθεση ιδιωτη που κατεβαζει τσοντες με νανους.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
τυχαιο παραδειγμα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Και dvd έχουμε άμα λάχει να ούμε.enaon έγραψε: 27 Μαρ 2025, 16:05 Η Μενδώνη ειναι χάκερ, θα τα βρεί όλα, νομίζω ηρθε η εποχή να κατεβάσουμε τα floppy απο το πατάρι.
3 κούτες πρέπει να έχω, γύρω στα 500;
Να τα διαβάζει άραγε σήμερα η ντιβιντιέρα;
Ή πήραμε τομπούλο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύξ την 27 Μαρ 2025, 16:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αργουν οι εκλογες;

Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Για την νόμιμη οδό θελει εισαγγελέα. Αλλα η Μενδώνη θα βρει τρόπο να μαζέψει ινφο παραβατικών, φαίνεται ξεκάθαρα οτι ειναι πολυ σχετικηBazoomba έγραψε: 27 Μαρ 2025, 16:06 Θελει εισαγγελικη εντολη για να τραβηξουν στοιχεια απο εταιρειες vpn. Δεν προκειται οπτε να γινει για υποθεση ιδιωτη που κατεβαζει τσοντες με νανους.
Τα playboy να κατεβάσετε από το πατάρι. Πάντα να έχετε καβατζα μετρητά, κωλοχαρτο και playboy, ποτε δεν ξέρεις από πού θα σου'ρθει στην Ελλάδα 2.0.enaon έγραψε: 27 Μαρ 2025, 16:05 Η Μενδώνη ειναι χάκερ, θα τα βρεί όλα, νομίζω ηρθε η εποχή να κατεβάσουμε τα floppy απο το πατάρι.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Εαν θελησουν να ακολουθησουν το Γερμανικο μοντελο, το οποιο μου φαινεται πιθανο, ειναι αρκετο για να σταματησουν το 80% με 90% των χρηστων να στριμαρει, να κατεβαζει κλπ, θα υπαρχει και ενα 10% με 20% ποιο ψαγμενο οπου θα συνεχισει. Εαν στο 2ο σταδιο το πανε σαν Ευρωπαικη Ενωση μαζι, ανετα μπορουν να κοψουν τους κωλους ολων.enaon έγραψε: 27 Μαρ 2025, 16:05 Η Μενδώνη ειναι χάκερ, θα τα βρεί όλα, νομίζω ηρθε η εποχή να κατεβάσουμε τα floppy απο το πατάρι.
Εδω αναγκασαν Payment providers στυλ paypal κλπ και καθε τριμηνο δινουν αναφορα στην ΕΕ τι πληρωμες εγιναν και απο εκει με εφαρμογη που εχουν φτιαξει και με διαφορους αλγοριθμους χτυπανε καμπανακια αναλογα με τις πληρωμες εαν καποιος "πωλητης" φοροδιαφευγει και ενημερωνεται η χωρα. Το τι θα κανει η χωρα (εφορια κλπ) μετα ειναι θεμα δικο της.
Γενικα ολα τα ζυγιζουν με βαση αν υπαρχει χασουρα απο φορους κλπ, εαν αποφασισουν οτι τους ζημειωνει, θα τα κοψουν ολα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Δηλαδη απο ολη την ευρωπη θα εφαρμοστει το "Γερμανικο μοντελο" μονο στην Ελλαδα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 693 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
-