!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μικρη βοηθεια και παλι με το δραμα μου

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Re: Μικρη βοηθεια και παλι με το δραμα μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Ε δωσε τους τα 180.000€ τους να μην τους ξαναδεις
Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp »

SeaHawk έγραψε: 12 Ιαν 2025, 03:05 Ε δωσε τους τα 170.000€ τους να μην τους ξαναδεις
Δεν θα δωσω ουτε σεντ.

Τι σκοπευεις να κανεις;
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Casp

Εχασες την μιλια σου τωρα;

Για πες.

Δεν μπορεις να κανεις αλλο κουμαντο;
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Εισαι λιγακι ακαταληπτη στις τελευταιες σου αναρτησεις.Δεν σε καταλαβαινω.
Casp

Τοση ωρα κουνας το χερακι κ μου λες τι να κανω στη ζωη μου. Σου λεω οχι, σου λεω χεστηκα, σου λεω δες την ζωη σου, συνεχιζεις.

Και ρωτω. Τι αλλο σκοπευεις να κανεις; Να επιμενεις για αλλα 300 ποστ να μου λες τι θες ΕΣΥ να κανω;
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν »

η αφιέρωση πού έγκειται ακριβώς; στο ότι έλεγες σε 100 ποστ ότι το σπίτι πάρθηκε με δάνειο 70000 ως 10 τοις εκατο της αξίας του που έμενε μετά τα λεφτά της γιαγιάς, νευριαζες και έλεγες πού το βρήκανε το ποσό όταν σου λέγανε άρα έκανε 700000 και τώρα τελικά κάνει 200χιλ; :lol: τι ακριβώς μας αφιερώνεις, ότι δεν ξέρεις την τύφλα σου;
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?

Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Casp έγραψε: 12 Ιαν 2025, 03:14 Τοση ωρα κουνας το χερακι κ μου λες τι να κανω στη ζωη μου. Σου λεω οχι, σου λεω χεστηκα, σου λεω δες την ζωη σου, συνεχιζεις.

Και ρωτω. Τι αλλο σκοπευεις να κανεις; Να επιμενεις για αλλα 300 ποστ να μου λες τι θες ΕΣΥ να κανω;
από SeaHawk » 10 Ιαν 2025, 17:06

Αποχωρω απο το νημα
Μονο αν η Casp αναφερθει σε κατι που εγραψα θα επανελθω
Δεν θα το μολυνω αλλο με την ζηλια μου
Casp

ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 12 Ιαν 2025, 03:14 η αφιέρωση πού έγκειται ακριβώς; στο ότι έλεγες σε 100 ποστ ότι το σπίτι πάρθηκε με δάνειο 70000 ως 10 τοις εκατο της αξίας του που έμενε μετά τα λεφτά της γιαγιάς, νευριάζες και έγες πού το βρήκανε το ποσό όταν σου λέγανε άρα έκανε 700000 και τώρα τελικά κάνει 200χιλ; :lol: τι ακριβώς μας αφιερώνεις, ότι δεν ξέρεις την τύφλα σου;
Ε ναι επειδη θελατε αποδειξεις κ πεταξα ενα ακυρο ποσο (90% ενδεικτικο) χωρις να υπολογισω οτι καποιοι ειστε τοσο εμμονικοι κ χωρις ζωη που θα θελατε με μαθηματικες πραξεις να δειτε ποσα στοιχιζει το σπιτι μου. Ειστε τραγικοι.

Το δανειο απο την πρωτη μερα που το εμαθα εδωσα λεφτα κ ηθελα να συνεχιζω να δινω κ αποδειξη δεν ειδα κ ουτε προκειται να δω ποτε. Αλλα στα @@ μου. Αυτοι σπιτι τους κ εγω σπιτι μου.

Σε ποναει κ σενα; εσυ τι περιουσια αρνηθηκες; Κ τι σκοπευεις να κανεις αν δεν τους δωσω; Αλλα 30000 ποστς;;
Casp

SeaHawk έγραψε: 12 Ιαν 2025, 03:15
Casp έγραψε: 12 Ιαν 2025, 03:14 Τοση ωρα κουνας το χερακι κ μου λες τι να κανω στη ζωη μου. Σου λεω οχι, σου λεω χεστηκα, σου λεω δες την ζωη σου, συνεχιζεις.

από SeaHawk » 10 Ιαν 2025, 17:06

Αποχωρω απο το νημα
Μονο αν η Casp αναφερθει σε κατι που εγραψα θα επανελθω
Δεν θα το μολυνω αλλο με την ζηλια μου
Σου απαντησα σε αυτα που ειπες, δεν θα δωσω δεκαρα στα καθαρματα τους δικους μου, ειτε σου αρεσει ειτε οχι. Ειτε το βρισκεις ηθικο ειτε οχι. Εχεις να μου πεις κατι αλλο;
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Η νεα πληροφορια ειναι πως οι ενοικιαστες πληρωναν 1700€ τον μηνα και η Casp προσφερθηκε γενναιοδωρα να πληρωνει ενοικιο για το σπιτι που ειναι στο ονομα της 700€
Casp

SeaHawk έγραψε: 12 Ιαν 2025, 03:20 Η νεα πληροφορια ειναι πως οι ενοικιαστες πληρωναν 1700€ τον μηνα και η Casp προσφερθηκε γενναιοδωρα να πληρωνει ενοικιο για το σπιτι που ειναι στο ονομα της 700€
Η δοση του δανειου ειναι μικροτερη απο 700. Τα υπολοιπα τα τσεπωναν. Αααν υπαρχει δανειο. Γιατι την μια το δανειο ηταν στο ονομα της, κ την αλλη στο ονομα του πατερα μου. Την μια ηταν 70000, την αλλη 80000.

Μηπως να διεκδικησω κ τις 4000 που τους εδωσα;; :smt005:

επίσης ωρύεσαι ότι οι άλλοι συγγενείς φάγανε την περιουσία που έστελνε σε όλους σας και σε ρώτησα αν εσύ μοιράστηκες στα 2 με τον αδερφό σου και δεν υπήρξε καμία απάντηση

ηθικά το σπίτι δεν σου ανήκει, έχεις δώσει ένα ελάχιστο ποσοστό (και αν, αυτό παίζεται, όπως η σωρεία ανακριβειων που γράφεις)
πρακτικά σε ρώτησα πώς βρέθηκε στο δικό σου όνομα, διότι αν είναι όντως δικό σου κακώς ασχολείσαι με άλλους
το σίγουρο είναι ότι το περιβάλλον σου όλο περιγράφεται από εσένα την ίδια ως πονηροί και μακρυχέρηδες οπότε επόμενο είναι να είναι εδικοί στο να αναγνωρίζουν άλλους πονηρούς και μακρυχέρηδες άρα να είναι ανησυχητική η ανησυχία τους για τον λατρεία

επίσης σίγουρο ότι παρουσιάζεται ο λατρείας να μην εχει καμία χημεία μαζί σου, καμία εμπιστοσύνη μεταξύ σας και κανένα μέλλον, οπότε λογικό είναι να διερωτάται κανείς αν μένει για ιδιοτελείς λόγους

μπορεί να πέφτω έξω πάντως την χαρά σου ότι μας τάπωσες επειδή έχεις έτοιμη περιουσία δεν την καταλαβαίνω, ή μάλλον την καταλαβαίνω, είναι κλασική νεόπλουτου κακομαθημένου

Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Casp έγραψε: 12 Ιαν 2025, 03:19
Σου απαντησα σε αυτα που ειπες, δεν θα δωσω δεκαρα στα καθαρματα τους δικους μου, ειτε σου αρεσει ειτε οχι. Ειτε το βρισκεις ηθικο ειτε οχι. Εχεις να μου πεις κατι αλλο;

Κοιτα μετα απο ολα αυτα που εχω διαβασει η προσωπικη μου αποψη ειναι πως το σπιτι αυτο αγοραστηκε με χρηματα των γονιων σου που προηλθαν απο μετρητα που ειχαν,απο δανειο που πηραν και απο μεριδιο της μητερας σου στην πατρικη περιουσια.Ε καπου εκει εβαλες και εσυ 24 χιλιαρικα τα οποια μαζεψες δουλευοντας αλλα μενοντας σε σπιτι που αλλοι πληρωνα τα περισσοτερα εξοδα,
Με βαση την υποθεση αυτη ειναι αντικειμενικα αποδεκτο οτι δεν ειναι τοσο ηθικη η συμπεριφορα σου.
Την πατησαν
Ας προσεχαν

Casp έγραψε: 12 Ιαν 2025, 03:18
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 12 Ιαν 2025, 03:14 η αφιέρωση πού έγκειται ακριβώς; στο ότι έλεγες σε 100 ποστ ότι το σπίτι πάρθηκε με δάνειο 70000 ως 10 τοις εκατο της αξίας του που έμενε μετά τα λεφτά της γιαγιάς, νευριάζες και έγες πού το βρήκανε το ποσό όταν σου λέγανε άρα έκανε 700000 και τώρα τελικά κάνει 200χιλ; :lol: τι ακριβώς μας αφιερώνεις, ότι δεν ξέρεις την τύφλα σου;
Ε ναι επειδη θελατε αποδειξεις κ πεταξα ενα ακυρο ποσο (90% ενδεικτικο) χωρις να υπολογισω οτι καποιοι ειστε τοσο εμμονικοι κ χωρις ζωη που θα θελατε με μαθηματικες πραξεις να δειτε ποσα στοιχιζει το σπιτι μου. Ειστε τραγικοι.

Το δανειο απο την πρωτη μερα που το εμαθα εδωσα λεφτα κ ηθελα να συνεχιζω να δινω κ αποδειξη δεν ειδα κ ουτε προκειται να δω ποτε. Αλλα στα @@ μου. Αυτοι σπιτι τους κ εγω σπιτι μου.

Σε ποναει κ σενα; εσυ τι περιουσια αρνηθηκες; Κ τι σκοπευεις να κανεις αν δεν τους δωσω; Αλλα 30000 ποστς;;

μάλλον μπερδεύεσαι, καμία απόδειξη δεν ζήτησα και ούτε με αφορά το θέμα. Ως αναγνωστη μου έχει προκαλέσει ενίοτε γέλιο και ενιοτε έκπληξη η σωρεία ανακριβειων που γράφεις, χαρακτηριστικά θυμάμαι ότι πριν κάποια έτη έγραφες στον Αγι ότι το σπίτι το έχεις δουλέψει εσύ. Επίσης δεν σου έγραψα ποτέ τι να κάνεις με το σπίτι, ρώτησα αν το θέμα δεν είναι το σπιτι αλλά η ησυχια σου και ότι κακως νοικιαζεται, γιατι δεν τους το παραχωρεις. Επίσης ρωτησα γιατι οι αλλοι συγγενεις φαγανε τα λεφτα, ενώ εσυ εισαι η δικαια κληρονομος :lol: Επειδη δεν σου κόβει και ιδιατερα, η ερωτησηειναι ρητορικη και σημαινει οτι βλεπεις απαντες αφυψηλου, δεν με ενδιαφερει να προσκομισεις καποιο έγγραφο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν την 12 Ιαν 2025, 03:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Eκπληκτικη η αποδοση των ακινητων στην μαρτυρικη Κυπρο
Σπιτι διακοσιων χιλιαδων νοικιαζεται 1.700€ τον μηνα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές