Οι γαλαζαίοι κανουν ντάματζ κοντρόλ έναντι της κοινής λογικής.nyxtovios έγραψε: 28 Νοέμ 2023, 14:06ΠαράδειγμαΝαύτης έγραψε: 28 Νοέμ 2023, 13:59Μα το λέμε (μερικοί) εξαρχής: η πρωτοφανής προσβολή απέναντι στον Έλληνα Π/Θ (και ξέρεις φαντάζομαι τι γνώμη έχω εγώ για τον συγκεκριμένο Π/Θ) δεν είναι μια προσβολή απέναντι στο πρόσωπο του ΚΜ, αλλά μια προσβολή απέναντι στην Ελλάδα.Πασιφάη έγραψε: 28 Νοέμ 2023, 13:55
Μα ναι ρε φίλε μου. Αυτό ακριβώς και ας μείνουμε στην ουσία, διότι απ'ότι βλέπω εδώ μέσα έχει πάρει φωτιά ο κώλος μερικών και βλέπουν μονο με τα κομματικά γυαλιά τους. Τα του οίκου μας, τα βλέπουμε και τα αντιμετωπίζουμε εδώ.
Αν ήσουν διευθυντής σε μια σοβαρή εταιρεία και ερχοταννμια μέρα ένας γύφτος να απαιτήσει να του δώσεις λεφτά, θα τον πεταγες έξω ή οχι;
Ίδια περίπτωση.
Το αν προβάλλονται και υπόλοιποι γύφτοι είναι άλλο θέμα
Αν δεν είσαι "λίγος" ως ηγέτης, δεν θα σου ακυρώσει ο άλλος ραντεβού.
Εμένα με προσβάλλει λοιπόν ότι ο βρετανός πρωθυπουργός που δεν είναι και της εμβέλειας του Τσώρτσιλ, να πεις ότι εντάξει, θεώρησε άνετο και ότι δεν τρέχει τίποτα να μη συναντήσει τον Έλληνα πρωθυπουργό.
Παλαιότερα, Έλληνας πρωθυπουργός συνέδεε τον Μιτεράν με τον "τρομοκράτη" Αραφάτ και έστηνε σε ραντεβού την Θάτσερ.
Τώρα, ΤσιπροΜητσοτάκηδες, τρώνε φάπες την μία μετά την άλλη.
Νιώθω λοιπόν προσβεβλημένος για το ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός, είτε λέγεται Μητσοτάκης είτε Τσίπρας ή Ανδρουλάκης καθώς το ίδιο θα γινόταν και με τους άλλους, έφαγε άκυρο σαν να ήταν κάποιος τελευταίος.
Που σημαίνει ότι δεν μετράει πολύ για τους άλλους, άρα χρειάζεται η Ελλάς κάτι καλύτερο.
Αυτή είναι όλη η ιστορία, τα υπόλοιπα αφορούν την εσωτερική κατανάλωση των γαλαζαίων.