!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επειγον δικηγορος

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Re: Επειγον δικηγορος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα »

Casp έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 08:38 Δεν υπάρχει μόνο η λογική σε αυτό τον κόσμο.
Δεν μιλάμε για αγνώστους, μιλάμε για τους γονείς μου και δεν ήθελα να το φτάσω στα άκρα.
Οι υπόλοιποι μπορεί και να τους βάζατε φυλακή χωρίς τύψεις, δεν είμαστε όμως όλοι το ίδιο.
Οπότε ο καθένας κρίνει αναλόγως του χαρακτήρα του. Μια χαρά είναι η λογική μου, απλά δεν συμφωνεί με την δική σας. Δεκτό :)
σύσταση στην αστυνομία = φυλακή :lol:

μιλάμε για τεράστιο Πινόκιο
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Casp έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 08:38

Δεν υπάρχει μόνο η λογική σε αυτό τον κόσμο.
Δεν μιλάμε για αγνώστους, μιλάμε για τους γονείς μου και δεν ήθελα να το φτάσω στα άκρα.
Οι υπόλοιποι μπορεί και να τους βάζατε φυλακή χωρίς τύψεις, δεν είμαστε όμως όλοι το ίδιο.
Οπότε ο καθένας κρίνει αναλόγως του χαρακτήρα του. Μια χαρά είναι η λογική μου, απλά δεν συμφωνεί με την δική σας. Δεκτό :)
μονο μια λογικη υαπρχει. δεν υπαρχει δικη μας και δικη σας. καποιος ειναι σωστος και καποιος ειναι λαθος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

EKPLIKTIKOS έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 08:48
Casp έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 09:20
Επειδή όλοι σας, με αυτές τις καταστάσεις, θα τα χειριζόσασταν όλα ΑΨΟΓΑ.
Το παίζουν στο φόρουμ. Αν αρχίσουν τα οικογενειακά τους κ τι παραχωρησεις έχουν κάνει αυτοί στην αθάνατη ελληνική οικογένεια θα δεις ότι η δική σου ιστοριουλα κλαιν μαιν
λέγε τι έπαθες πρόσφατα
κρίση μέσης ηλικίας/διαζύγιο/μπλέξιμο εξωσυζυγικό;
να αλλάξουμε και λίγο από το κυπριακομεξικάνικο
Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp »

Ναύτης έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 08:51
Casp έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 08:47
Ναύτης έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 08:33
Αυτά συνέβησαν σε άλλο τεύχος. Στις πρώτες εκδόσεις της σειράς τον είχε στη δίαιτα. Που και που κάνανε κάτι ψιλορυθμίσεις στο τηλεσκόπιο, αλλά μέχρι εκεί. Μετά είχαμε ανατροπή της πλοκής κι από άμωμος προέκυψε περιπεσούσα. Ωστόσο, ο άλλος αποδείχτηκε, φευ, τέρμα μπουνταλάς, σε σημείο που για ένα φεγγάρι ανέκυψαν τρομακτικές αμφιβολίες μήπως τελικά ήταν κουδουνίστρα.
Να σου θυμήσω ότι ΕΓΩ του είπα να προχωρήσουμε, και αναρωτιόμουν γιατί δεν μου το λέει, ή έστω, γιατί δεν μου το δείχνει εκείνος.
Ναι, κόρη, δεν είπα εγώ το αντίθετο. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι κατά το μακρύ χρονικό διάστημα που τον είχες στην πείνα είχε μελιτζανιάσει το τηλεσκόπιο. Το ότι τελικά ο τύπος είναι μπουνταλάς -και για κάποια επεισόδια αμφιβόλου σεξουαλικής ταυτότητας- μας το αποκάλυψες αργότερα.
Ξαναδιάβασε τι έγραψα.

Ουσιαστικά ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΦΤΑ ΕΓΩ και έκανε πίσω, αλλά κατά τα άλλα, τον είχα στην πείνα, έτσι απλά επειδή θες να μου την πεις ακόμα και γι' αυτό
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Ήταν μια φορά ο Χριστός και πήγαινε στην Ναζαρέτ να βρει τον πατέρα του, τον Ιωσήφ, που είχε πολύ καιρό να τον δει. Στο δρόμο συναντάει έναν γεράκο:
- Γεια σου παιδί μου, που πηγαίνεις; του λέει ο γεράκος.
- Γεια σου και εσένα γέροντα, του λέει ο Ιησούς, πηγαίνω στη Ναζαρέτ να βρω τον πατέρα μου που είναι μαραγκός.
- Α, τι σύμπτωση κι εγώ μαραγκός είμαι τέκνον μου!
- Ναι, αλλά ο πατέρας μου είναι αρκετά φτωχός...
- Κι εγώ το ίδιο νέε μου, τί να πεις, αναδουλειές...
- Όμως κι εγώ δεν είμαι ένα φυσιολογικό παιδί...
- Ούτε και το δικό μου παιδί είναι φυσιολογικό...!
Κοιτάζονται για λίγο στα μάτια και μετά, βουρκωμένοι και οι δύο πέφτουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, και λέει ο Χριστός: "Πατέρα!" και λέει και ο γεράκος: "ΠΙΝΟΚΙΟ"!!!!!!!!!
Casp

Ασέβαστος έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 08:55
Casp έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 08:38

Δεν υπάρχει μόνο η λογική σε αυτό τον κόσμο.
μονο μια λογικη υαπρχει. δεν υπαρχει δικη μας και δικη σας. καποιος ειναι σωστος και καποιος ειναι λαθος.
Εεεεεμ, ΟΧΙ. Στις ανθρώπινες σχέσεις δεν υπάρχει σωστό και λάθος.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Casp έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 09:12 ...
σε προσβάλω επειδή επισημαίνω ότι με την σύσταση στην αστυνομία για πράξεις των γονέων σου που εσύ επέλεξες να περιγράψεις εδώ και να μοιραστείς την δύσκολη θέση που έχεις βρεθεί λόγω αυτών, δεν συνεπάγεται να πάνε φυλακή; έχεις πρόβλημα με την αλήθεια, ανάγωγο τρολάκι; Συνέχισε να βρίζεις, αφού σε ανέχεται ο συντονισμός. Ευτυχώς έχει χαμηλή επισκεψιμότητα το φόρουμ, γιατί έχεις δυσφημήσει ένα ολόκληρο νησί με τα καμώματα σου. Δεν νομίζω να ανοίγει κανείς φορουμίτης τον χάρτη για διακοπές και να του κάνει καρδιά να διαλέξει Κύπρο μετά από αυτά τα όμορφα τόπικ :lol:
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 09:21 έχεις δυσφημήσει ένα ολόκληρο νησί με τα καμώματα σου.
:lol:
Casp

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 09:21
Casp έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 09:12 ...
σε προσβάλω επειδή επισημαίνω ότι με την σύσταση στην αστυνομία για πράξεις των γονέων σου που εσύ επέλεξες να περιγράψεις εδώ και να μοιραστείς την δύσκολη θέση που έχεις βρεθεί λόγω αυτών, δεν συνεπάγεται να πάνε φυλακή; έχεις πρόβλημα με την αλήθεια, ανάγωγο τρολάκι; Συνέχισε να βρίζεις, αφού σε ανέχεται ο συντονισμός. Ευτυχώς έχει χαμηλή επισκεψιμότητα το φόρουμ, γιατί έχεις δυσφημήσει ένα ολόκληρο νησί με τα καμώματα σου. Δεν νομίζω να ανοίγει κανείς φορουμίτης τον χάρτη για διακοπές και να του κάνει καρδιά να διαλέξει Κύπρο μετά από αυτά τα όμορφα τόπικ :lol:
τράβα από εδώ εμμονικέ

(δεν διαβάζω καν πλέον τι γράφεις, όποτε βλέπω το όνομά σου, αυτό θα σου γράφω :hebit: )
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Casp έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 09:07
Ναύτης έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 08:51
Casp έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 08:47

Να σου θυμήσω ότι ΕΓΩ του είπα να προχωρήσουμε, και αναρωτιόμουν γιατί δεν μου το λέει, ή έστω, γιατί δεν μου το δείχνει εκείνος.
Ναι, κόρη, δεν είπα εγώ το αντίθετο. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι κατά το μακρύ χρονικό διάστημα που τον είχες στην πείνα είχε μελιτζανιάσει το τηλεσκόπιο. Το ότι τελικά ο τύπος είναι μπουνταλάς -και για κάποια επεισόδια αμφιβόλου σεξουαλικής ταυτότητας- μας το αποκάλυψες αργότερα.
Ξαναδιάβασε τι έγραψα.

Ουσιαστικά ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΦΤΑ ΕΓΩ και έκανε πίσω, αλλά κατά τα άλλα, τον είχα στην πείνα, έτσι απλά επειδή θες να μου την πεις ακόμα και γι' αυτό
Είπαμε, αυτό συνέβη σε μεταγενέστερα επεισόδια. Στην αρχή του κύκλου η ηρωίς ήταν ακραιφνής φρουρός της παρθενίας, ακόμα και στις περιπτώσεις όπου μοιραζόταν το ίδιο κρεββάτι με τον δύσμοιρο τάππο στις ρομαντικές τους εκδρομές, εξ' ου κι ο άλλος -λογικά εικάζουμε- είχε κάνει το τηλεσκόπιο σφενδόνη.
Παρεμπιπτόντως, κόρη, δεν θέλω να σου την πω για τίποτα. Σχόλια κάνω σε όσα έχεις επιλέξει να μυθιστορήσεις δημόσια.

Casp έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 09:28
τράβα από εδώ εμμονικέ
ο τροχονόμος είμαι, κοπελιά
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 09:11 Ήταν μια φορά ο Χριστός και πήγαινε στην Ναζαρέτ να βρει τον πατέρα του, τον Ιωσήφ, που είχε πολύ καιρό να τον δει. Στο δρόμο συναντάει έναν γεράκο:
- Γεια σου παιδί μου, που πηγαίνεις; του λέει ο γεράκος.
- Γεια σου και εσένα γέροντα, του λέει ο Ιησούς, πηγαίνω στη Ναζαρέτ να βρω τον πατέρα μου που είναι μαραγκός.
- Α, τι σύμπτωση κι εγώ μαραγκός είμαι τέκνον μου!
- Ναι, αλλά ο πατέρας μου είναι αρκετά φτωχός...
- Κι εγώ το ίδιο νέε μου, τί να πεις, αναδουλειές...
- Όμως κι εγώ δεν είμαι ένα φυσιολογικό παιδί...
- Ούτε και το δικό μου παιδί είναι φυσιολογικό...!
Κοιτάζονται για λίγο στα μάτια και μετά, βουρκωμένοι και οι δύο πέφτουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, και λέει ο Χριστός: "Πατέρα!" και λέει και ο γεράκος: "ΠΙΝΟΚΙΟ"!!!!!!!!!
:lol: καλό ρε
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Casp έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 09:12 (...)βούλωστο μαλακισμένο

όσες φορές με προσβάλλεις, άλλες τόσες θα σε βρίζω, σίχαμα
Casp έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 09:28 (...) τράβα από εδώ εμμονικέ (...)
Αν αυτά -όχι ακριβώς μ' αυτόν τον χύδην τρόπο, αλλά επί της ουσίας- τα είχες πει στον πατέρα σου, κόρη, ειδικά στο επεισόδιο που επιχειρεί να σου αποστερήσει την περιουσία σου, τώρα θα είχατε την φωλίτσα σας με τον τάππο.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Πτολεμαίος έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 23:18
Juno έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 22:26
Πτολεμαίος έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 14:12

Υποθέτω πως είναι τουρκος και πως έχει μεγάλη περιουσία η Κάσπ.

Αν θέλεις βοήθεια πάντως, λες οοοολη την ιστορία, όλα τα aspects, ούτως ώστε να μπορεί ο άλλος να βγάλει καλύτερο νόημα και να σου δώσει μια λίγο καλύτερη συμβουλή.

Η ΟΡ ΔΕΝ το κάνει.
Θα πω εγώ το ρεζίλι μας λοιπόν.
Μία θεία μας από τη Πόλη παντρεύτηκε Τούρκο! :-?
Ε λοιπόν, όλο το σόι την ξέγραψε.
Ήρθε μία φορά στην Ελλάδα, μετά από έντονη απαίτησή της, χωρίς το μεμέτι εννοείται, για τον γάμο της κόρης του αδελφού της. Η μία και μοναδική φορά που την είδα, το αυτό και η νύφη απ΄όσο ξέρω.
Ο αδελφός της την έβαλε σε τραπέζι άκρη-άκρη, μεταξύ αγνώστων και εγώ επειδή ήξερα την ιστορία και τη λυπήθηκα, πήγα να της μιλήσω λίγο. Ήμουν στο Δημοτικό.
Χάρηκε, αλλά μετά ήρθε η μητέρα μου, με άρπαξε από το μπράτσο και με γύρισε πίσω στο τραπέζι μας. Μου είπε "εμείς θα τα πούμε στο σπίτι".
Αυτά.

ΥΓ: και ύστερα κάτι άπλυτα, κάτι τηγανοκέφαλοι και κάτι μαϊμουδώνες μας λένε ότι κατά την τουρκοκρατία αναμειχθήκαμε όσο δεν παίρνει, λες και γίνονταν τίποτα όργια. Ναι, καλά!
Αυτό που περιγράφεις είναι το άλλο άκρο και είναι εξαιρετικά cringe.
Παρότι μισώ τους τουρκους δεν θα μου πήγαινε να δείξω τόση έχθρα, να του δωσω το δικαίωμα να λέει "για δες τι γαϊδούρια είναι οι Ελ".
Κάποιος που έχει ο χάσει συγγενή από Τούρκο τότε να το καταλάβω. Αλλά όλο το σόι είναι cringe.

Αν το δικό μου παιδί παντρευοταν τουρκο/αλα θα στεναχωριομουν, θα εβραζα στο ζουμί μου αλλά θα το κράταγα για μένα. Δε γαμιεται, τι να κάνουμε, ο έρωτας είναι (και ειδικά σε καταστάσεις "εκτός κανόνων") πουτανας γιος.
Όλο το σόι έχει χάσει κάποιον από Τούρκους. Γιατί νομίζεις πως είναι όλοι εδώ, εκτός από αυτήν και έναν που ήταν ψάλτης στο Φανάρι και πέθανε εκεί; Και δεν ήθελε να τη δει μπροστά του.

Έχει πεθάνει και θείος της (αδελφός του πατέρα της) σε τάγμα εργασίας! (Είπα θεία, αλλά βασικά ήταν θεία της μητέρας μου, ξαδέλφη της γιαγιάς μου. Τότε που έκαναν 11 παιδιά και το μικρότερο καθόταν στο ίδιο θρανίο με το ανίψι του).
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Juno έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 10:17
Πτολεμαίος έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 23:18
Juno έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 22:26

Θα πω εγώ το ρεζίλι μας λοιπόν.
Μία θεία μας από τη Πόλη παντρεύτηκε Τούρκο! :-?
Ε λοιπόν, όλο το σόι την ξέγραψε.
Ήρθε μία φορά στην Ελλάδα, μετά από έντονη απαίτησή της, χωρίς το μεμέτι εννοείται, για τον γάμο της κόρης του αδελφού της. Η μία και μοναδική φορά που την είδα, το αυτό και η νύφη απ΄όσο ξέρω.
Ο αδελφός της την έβαλε σε τραπέζι άκρη-άκρη, μεταξύ αγνώστων και εγώ επειδή ήξερα την ιστορία και τη λυπήθηκα, πήγα να της μιλήσω λίγο. Ήμουν στο Δημοτικό.
Χάρηκε, αλλά μετά ήρθε η μητέρα μου, με άρπαξε από το μπράτσο και με γύρισε πίσω στο τραπέζι μας. Μου είπε "εμείς θα τα πούμε στο σπίτι".
Αυτά.

ΥΓ: και ύστερα κάτι άπλυτα, κάτι τηγανοκέφαλοι και κάτι μαϊμουδώνες μας λένε ότι κατά την τουρκοκρατία αναμειχθήκαμε όσο δεν παίρνει, λες και γίνονταν τίποτα όργια. Ναι, καλά!
Αυτό που περιγράφεις είναι το άλλο άκρο και είναι εξαιρετικά cringe.
Παρότι μισώ τους τουρκους δεν θα μου πήγαινε να δείξω τόση έχθρα, να του δωσω το δικαίωμα να λέει "για δες τι γαϊδούρια είναι οι Ελ".
Κάποιος που έχει ο χάσει συγγενή από Τούρκο τότε να το καταλάβω. Αλλά όλο το σόι είναι cringe.

Αν το δικό μου παιδί παντρευοταν τουρκο/αλα θα στεναχωριομουν, θα εβραζα στο ζουμί μου αλλά θα το κράταγα για μένα. Δε γαμιεται, τι να κάνουμε, ο έρωτας είναι (και ειδικά σε καταστάσεις "εκτός κανόνων") πουτανας γιος.
Όλο το σόι έχει χάσει κάποιον από Τούρκους. Γιατί νομίζεις πως είναι όλοι εδώ, εκτός από αυτήν και έναν που ήταν ψάλτης στο Φανάρι και πέθανε εκεί; Και δεν ήθελε να τη δει μπροστά του.

Έχει πεθάνει και θείος της (αδελφός του πατέρα της) σε τάγμα εργασίας! (Είπα θεία, αλλά βασικά ήταν θεία της μητέρας μου, ξαδέλφη της γιαγιάς μου. Τότε που έκαναν 11 παιδιά και το μικρότερο καθόταν στο ίδιο θρανίο με το ανίψι του).
Δεν αντιλέγω και ούτε την δικαιολογώ.
Αλλά όπως είπα, ο έρωτας είναι πουτανας γιος και μάλιστα όσο πιο απαγορευμένος, τόσο πιο πουτανας γιος είναι.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”