!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλουν»
Re: Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλο
Θεωρητικά μιλώντας, ελευθερία του λόγου σημαίνει οι υιοθεσίες των γκέι και η δυνατότητα άμβλωσης να είναι ελεύθερες και οι ακροδεξιοί να μπορούν να λένε την άποψη τους στο Τουίτερ. Σε αυτό δεν είμαι αντίθετος.
Re: Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλο
Το θέμα είναι ότι χαίρονται με αυτό!!! Υποκρισία!!!nostromos έγραψε: 30 Οκτ 2022, 22:25προφανως γιατι δεν τολμας ... οχι εσυ αλλα απειροι φιλελευθεροι ειναι επικριτικοι εως προσβλητικοι απεναντι σε ολες τις θρησκειες αλλα στα μουσλιμια κανουνε το κοροιδο γιατι φοβουνται ... φυσικα τωρα ειμαστε εκτος θεματοςBipsco έγραψε: 30 Οκτ 2022, 22:23Τότε γιατί με έχουν ρωτήσει αν τολμώ να πω την άποψη μου για την θρησκεία σε μουσουλμάνους;nostromos έγραψε: 30 Οκτ 2022, 22:20
τι θα πει σπαω μπαλες στο διαλογο ...? φιλε ο διαλογος δεν μπορει να ειναι ραμενος στα μετρα σου ... εφοσων δεν σε προσλαβει και δεν σε απειλει ο αλλος εχει δικαιωμα στην αποψη του
μπορεις να υποστηριξεις οσο θελεις υιοθεσίες των γκέι και τη δυνατότητα άμβλωσης ... κανεις δεν θελει να στη στερησειBipsco έγραψε: 30 Οκτ 2022, 22:28 Θεωρητικά μιλώντας, ελευθερία του λόγου σημαίνει οι υιοθεσίες των γκέι και η δυνατότητα άμβλωσης να είναι ελεύθερες και οι ακροδεξιοί να μπορούν να λένε την άποψη τους στο Τουίτερ. Σε αυτό δεν είμαι αντίθετος.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
κανεις δεν χαιρεται οταν το ριζοσπαστικο κομματι της κοινωνιας φοβαται τους φανατικους πετσετοκεφαλους ... δυστηχως αυτο ειναι δειγμα παρακμης της κοινωνιας που ανεχεται την οπισθοδρομησηBipsco έγραψε: 30 Οκτ 2022, 22:31Το θέμα είναι ότι χαίρονται με αυτό!!! Υποκρισία!!!nostromos έγραψε: 30 Οκτ 2022, 22:25προφανως γιατι δεν τολμας ... οχι εσυ αλλα απειροι φιλελευθεροι ειναι επικριτικοι εως προσβλητικοι απεναντι σε ολες τις θρησκειες αλλα στα μουσλιμια κανουνε το κοροιδο γιατι φοβουνται ... φυσικα τωρα ειμαστε εκτος θεματοςBipsco έγραψε: 30 Οκτ 2022, 22:23
Τότε γιατί με έχουν ρωτήσει αν τολμώ να πω την άποψη μου για την θρησκεία σε μουσουλμάνους;
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Μόνο να το υποστηρίξω; Να μην συμβούν; Δεν είναι χουντικό αυτό που συνέβη στην Αμερική με τις αμβλώσεις;nostromos έγραψε: 30 Οκτ 2022, 22:31μπορεις να υποστηριξεις οσο θελεις υιοθεσίες των γκέι και τη δυνατότητα άμβλωσης ... κανεις δεν θελει να στη στερησειBipsco έγραψε: 30 Οκτ 2022, 22:28 Θεωρητικά μιλώντας, ελευθερία του λόγου σημαίνει οι υιοθεσίες των γκέι και η δυνατότητα άμβλωσης να είναι ελεύθερες και οι ακροδεξιοί να μπορούν να λένε την άποψη τους στο Τουίτερ. Σε αυτό δεν είμαι αντίθετος.
Απλά δήλωσε αναρμοδιότητα η ομοσπονδιακή εξουσία για το θέμα των αμβλώσεων.Bipsco έγραψε: 30 Οκτ 2022, 22:34Μόνο να το υποστηρίξω; Να μην συμβούν; Δεν είναι χουντικό αυτό που συνέβη στην Αμερική με τις αμβλώσεις;nostromos έγραψε: 30 Οκτ 2022, 22:31μπορεις να υποστηριξεις οσο θελεις υιοθεσίες των γκέι και τη δυνατότητα άμβλωσης ... κανεις δεν θελει να στη στερησειBipsco έγραψε: 30 Οκτ 2022, 22:28 Θεωρητικά μιλώντας, ελευθερία του λόγου σημαίνει οι υιοθεσίες των γκέι και η δυνατότητα άμβλωσης να είναι ελεύθερες και οι ακροδεξιοί να μπορούν να λένε την άποψη τους στο Τουίτερ. Σε αυτό δεν είμαι αντίθετος.
Ελευθερία δεν σημαίνει μόνο λέω ότι μου καπνίσει αλλά και μεταναστεύω όπου γουστάρω, κάνω ότι θέλω με το σώμα μου, δεν πηγαίνω στρατό χωρίς καμιά επίπτωση.
?????Bipsco έγραψε: 30 Οκτ 2022, 22:28 Θεωρητικά μιλώντας, ελευθερία του λόγου σημαίνει οι υιοθεσίες των γκέι και η δυνατότητα άμβλωσης να είναι ελεύθερες και οι ακροδεξιοί να μπορούν να λένε την άποψη τους στο Τουίτερ. Σε αυτό δεν είμαι αντίθετος.
δεν ξέρω τι σου συμβαίνει και είσαι τόσο μπερδεμένος, αλλά ο όρος είναι απλός: ελευθερία του ΛΟΓΟΥ
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
- Dwarven Blacksmith
Επίσης, οι επιχειρηματίες πάνε τις επιχειρήσεις όπου γουστάρουν. Οι πολίτες μπορούν να αγοράζουν προϊόντα από άλλες χώρες χωρίς να επιβαρύνονται με δασμούς
- hellegennes
Δεν το ήξερα ότι ο πλούτος είναι απεριόριστος. Δηλαδή μια τάξη μπορεί να έχει μεγαλύτερο μερίδιο από την συνολική παραγωγή της χώρας. Θα συναλλάσσονται σε δολάρια Άρη.Bill Hicks έγραψε: 30 Οκτ 2022, 14:56μάλλον δεν διάβασες καλά αυτό που έγραψα, η απάντηση ήταν στο πνεύμα τής Λίτσας. το άλλο που λες είναι το γνωστό zero-sum game fallacy. οι «τάξεις» δεν είναι μεταφυσικές οντότητες ούτε ανταγωνίζονται για πεπερασμένο «πλούτο».hellegennes έγραψε: 30 Οκτ 2022, 13:29Στατιστική από τα Lidl.Bill Hicks έγραψε: 30 Οκτ 2022, 12:48
επομένως, εφόσον βγάζουμε συμπεράσματα για την πολιτική τών ΗΠΑ τα τελευταία 50 χρόνια από αυτήν την ανάλυση, το 96% έγιναν πλουσιότεροι και το 4% φτωχότεροι. οι μόνοι χαμένοι είναι το 4% τών νοικοκυριών που μετακινήθηκαν από μεσαίο σε χαμηλό εισόδημα, ενώ η συρρίκνωση τής «μεσαίας τάξης» οφείλεται κυρίως σε «πλουτοποίηση» παρά σε «φτωχοποίηση».
Το να λες ότι η μεσαία τάξη πλούτισε γιατί αυξήθηκαν τα έσοδά της είναι καθυστεριά. Σημασία έχει το μερίδιο της αξίας που κυκλοφορεί στην χώρα και αυτό σαφώς μειώθηκε στην μεσαία τάξη. Η αξία που έχει κάθε τάξη υπολογίζεται από την αναλογία εσόδων-εξόδων-χρέους. Τα έξοδα της μεσαίας τάξης αυξήθηκαν σημαντικά από το 1970 γιατί είναι διαφορετικές οι ανάγκες.
Φέρε μας στοιχεία για τις δαπάνες και το χρέος για να δούμε αν έχεις δίκιο.
Η χώρα έχει την Χ παραγωγή. Οι τάξεις είναι μια κατηγοριοποίηση νοικοκυριών με βάση εισοδηματικά κριτήρια. Κάθε τάξη έχει ένα Υ μερίδιο από την αξία της εγχώριας παραγωγής. Αυτά είναι χοντρικές ποσότητες και αυτό συζητάμε. Τίποτα απ' αυτά δεν είναι διαπραγματεύσιμο, είναι δεδομένα.
Ε, όταν λες ότι "και η μεσαία τάξη αύξησε τον πλούτο της" θα πρέπει να το στηρίζεις σε κάποια δεδομένα. Επιλέγεις να το στηρίξεις στο αριθμητικό τους εισόδημα. Αν δεν σου αρέσει η ιδέα ότι θα πρέπει να υπολογίσεις τις πάγιες ανάγκες και το χρέος, θα πρέπει να μας πεις γιατί είναι έγκυρο να πεις "αυξήθηκε ο πλούτος τους" βασιζόμενος στο εισόδημα αλλά δεν είναι έγκυρο να πεις ότι φτώχυναν γιατί αυξήθηκαν οι δαπάνες και το χρέος τους. Θα πρέπει δηλαδή να μας πεις γιατί είναι έγκυρο το εισόδημα ως κριτήριο αλλά τα άλλα είναι περιττές μεταβλητές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αν δεν υπάρχει ελευθερία δράσης, η ελευθερία λόγου είναι κενή.esu έγραψε: 30 Οκτ 2022, 22:45?????Bipsco έγραψε: 30 Οκτ 2022, 22:28 Θεωρητικά μιλώντας, ελευθερία του λόγου σημαίνει οι υιοθεσίες των γκέι και η δυνατότητα άμβλωσης να είναι ελεύθερες και οι ακροδεξιοί να μπορούν να λένε την άποψη τους στο Τουίτερ. Σε αυτό δεν είμαι αντίθετος.
δεν ξέρω τι σου συμβαίνει και είσαι τόσο μπερδεμένος, αλλά ο όρος είναι απλός: ελευθερία του ΛΟΓΟΥ
Ενδιαφέρον θα έχει πως θα αντιμετωπίζονται τώρα τα διάφορα wikileaks. Στο παρελθόν δεν τους κυνηγούσαν αυτούς;
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
Μετά μεγάλου σεβασμού και εκτίμησης, είσαι θεόχαζος.Bipsco έγραψε: 30 Οκτ 2022, 22:54Αν δεν υπάρχει ελευθερία δράσης, η ελευθερία λόγου είναι κενή.esu έγραψε: 30 Οκτ 2022, 22:45?????Bipsco έγραψε: 30 Οκτ 2022, 22:28 Θεωρητικά μιλώντας, ελευθερία του λόγου σημαίνει οι υιοθεσίες των γκέι και η δυνατότητα άμβλωσης να είναι ελεύθερες και οι ακροδεξιοί να μπορούν να λένε την άποψη τους στο Τουίτερ. Σε αυτό δεν είμαι αντίθετος.
.
- hellegennes
Προφανώς είναι ένα μικρό κλάσμα από τα 44 δις. Αυτό που δεν είναι προφανές είναι πώς θα καταφέρει αυτό το νέο μέσο να γίνει πρωταγωνιστής ανάλογος του τουίτερ κι αυτό δεν μπορεί να το απαντήσει ούτε μαρκετίστας ούτε επιχειρηματίας ούτε κανείς. Το πώς και γιατί ένα μέσο γίνεται δημοφιλές είναι λίγο-πολύ ράντομ.Daje έγραψε: 30 Οκτ 2022, 15:36 Εχει γινει σοβαρη εκτιμηση του κοστους και του χρονου που απαιτειται για να στηθει απο την αρχη ενα νεο τουιτερ?
Αν υπάρχει κάποια ελπίδα να καταλάβει ποτέ κανείς με ποιον τρόπο δουλεύει η ψυχολογία της μάζας σε τέτοιον βαθμό ώστε να προβλέπει αν ένα προϊόν ή μια υπηρεσία θα έχουν επιτυχία και σε ποιον βαθμό, αυτή η ελπίδα είναι σίγουρα η ανάλυση από ΑΙ.
Πάρε για παράδειγμα το Vine και το Tiktok. Μιλάμε πραγματικά για το ίδιο ακριβώς social media concept. Το ένα απεβίωσε και το άλλο πρωταγωνιστεί αυτήν την στιγμή. Εκ των υστέρων μπορεί κανείς να βρει αιτίες που μπορεί να συνέβη αυτό. Το θέμα όμως είναι ότι κανείς δεν μπορεί να τις προβλέψει. Οι αιτίες αυτές είναι τόσο χαοτικές, που είναι αδύνατον να το γνωρίζεις από πριν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 26 Απαντήσεις
- 1161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 2 Απαντήσεις