Θα έπρεπε να γίνει λογοκρισία σε αυτή την περίπτωση;
Εάν προσβάλει μέσω σάτιρας τα θρησκευτικά συναισθήματα και ιδέες;
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 09 Απρ 2022, 18:32 Ε τοτε γιατι να μη ντυθει παιδακι και να κανει το ιδιο "καλαμπουρι" με εναν παιδεραστη? Λογικα δε θα ειχες προβλημα.

Με κλίμακα από το 1 ως το 10 πού θα τοποθετούσατε την ένταση της σεξουαλικής στέρησης και την τρέλα της συγκεκριμένης γριάς ώστε να δικαιολογείται το "αστείο" με τον βιαστή;Καβαλάρης έγραψε: 09 Απρ 2022, 18:36Διότι πολύ απλά θα ήταν τελείως άστοχο. Άλλο το παιδάκι, άλλο μια στερημένη μουρλόγρια.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 09 Απρ 2022, 18:32Ε τοτε γιατι να μη ντυθει παιδακι και να κανει το ιδιο "καλαμπουρι" με εναν παιδεραστη? Λογικα δε θα ειχες προβλημα.
Αν δεν καταλαβαίνετε τόσο απλά πράγματα είστε για δέσιμο.
Τύπε, το ανέκδοτο με την γριά που βρίσκει προφυλακτικά στον δρόμο, τα σηκώνει, ρουφάει το περιεχόμενο και μετά λέει:Beria έγραψε: 09 Απρ 2022, 11:37Νομίζω ότι τρολαρεις (βρήκες θέμα για να το κάνεις) αλλά ας το παραβλέψωaxilmar έγραψε: 08 Απρ 2022, 10:50
Μου εξηγεις σε παρακαλω γιατι το αστειο με τον βιαστη και την γρια ειναι τοσο καταπτυστο και τοσο προσβλητικο;
Έρχεται ο Σεφερλής και λέει ότι η μάνα σου (η δικιά μου, του παραδίπλα) είδε έναν βιαστή και έτρεχε να τον αρπάξει
Δεν ήταν αρκετά γρήγορη και δεν τον πρόλαβε
Και γελάνε τα αρχιδακια που τον παρακολουθούν, ότι η μάνα τους είναι τόσο λυσσαρα που κυνηγάει βιαστές
Σιχαίνομαι και μόνο που το περιγράφω
Feindflug έγραψε: 09 Απρ 2022, 20:20Τύπε, είναι τόσο ναρκισσιστές κι εγωιστές που νομίζουν ότι ο κόσμος γυρίζει γύρω τους.Καβαλάρης έγραψε: 09 Απρ 2022, 11:50Επειδή δεν το 'πιασες (αναμενόμενο) να σου το εξηγήσω. Ο Σεφερλής δεν λέει ότι η μάνα σου ή του παραδίπλα κυνηγάει βιαστές, διότι ΔΕΝ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ την μάνα σου, αλλά μια σαχλή.
Το ότι εσείς ταυτίζετε μια παράσταση με τον πραγματικό κόσμο είναι κάτι που χρήζει ιατρικής παρακολούθησης και όχι σοβαρού σχολιασμού.
Ο χαρακτήρας του Σεφερλή είναι η μάνα τους, το τελευταίο χωριό στην άκρη του κόσμου είναι η γειτονιά τους, τα κατοικίδιά τους τα έχουν ανάγει σε βιολογικά παιδιά τους και βιώνουν την κακοποίηση στο πετσί τους, ακόμα κι αν αφορά κάποιον άσχετο σε άλλην ήπειρο.
Και όλα αυτά γιατί; Για να κουνήσουν το δάχτυλό τους στον αμόρφωτο λαό και να υψώσουν τον εαυτό του πάνω από τους άλλους, καθισμένοι στο άλογο του ηθικισμού. Μόνον αυτόν τον τρόπο έχουν για να ξεχωρίσουν. Κανένα προσωπικό κατόρθωμα. Μια μόνιμη κριτική και μια, χειρότερη από τον χριστιανισμό, ηθικολογία.

Είναι τρέντυ το θέμα με τους βιασμούς για αυτό. Όταν τα πεταμένα προφυλακτικά γίνουν προβλημα, πχ λόγω ρύπανσης του περιβάλλοντος θα θεωρείται shocking ανέκδοτοFeindflug έγραψε: 10 Απρ 2022, 09:29Τύπε, το ανέκδοτο με την γριά που βρίσκει προφυλακτικά στον δρόμο, τα σηκώνει, ρουφάει το περιεχόμενο και μετά λέει:Beria έγραψε: 09 Απρ 2022, 11:37Νομίζω ότι τρολαρεις (βρήκες θέμα για να το κάνεις) αλλά ας το παραβλέψωaxilmar έγραψε: 08 Απρ 2022, 10:50
Μου εξηγεις σε παρακαλω γιατι το αστειο με τον βιαστη και την γρια ειναι τοσο καταπτυστο και τοσο προσβλητικο;
Έρχεται ο Σεφερλής και λέει ότι η μάνα σου (η δικιά μου, του παραδίπλα) είδε έναν βιαστή και έτρεχε να τον αρπάξει
Δεν ήταν αρκετά γρήγορη και δεν τον πρόλαβε
Και γελάνε τα αρχιδακια που τον παρακολουθούν, ότι η μάνα τους είναι τόσο λυσσαρα που κυνηγάει βιαστές
Σιχαίνομαι και μόνο που το περιγράφω
- Αυτοί οι νέοι, το καλύτερο αφήνουν να πάει χαμένο...
το γνωρίζεις;
Για την μάνα σου ή για την θεία σου νομίζεις ότι γράφτηκε;
Μήπως έχεις καμμιά θεωρία συνομωσίας Ιλλουμινάτων, που έχουν ως σκοπό να προσβάλλουν τις μάνες όλων μας και ιδίως την δική σου;
Το μεγεθυμένο είναι ο ορισμός του κακόγουστου αστείου.AlienWay έγραψε: 10 Απρ 2022, 10:03 Η πολιτική ορθότητα, στα κακόγουστα αστεία λειτουργεί ως εξής:
Παλιά λέγαμε "κακό αστείο", "κρυάδα", "σαχλαμάρα", "ατυχής στιγμή" κλπ.
Τώρα δεν γίνεται να μη βγουν οι δικαιωματάκηδες στα σόσιαλ να τσιρίζουν, να καταριούνται, να αναλύουν με άρθρα-σεντόνια, να ωρύονται "shame, shame" και να αιτούνται ακύρωση.