!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σεφερλής vs Έλενα Ακρίτα 1-0

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: Σεφερλής vs Έλενα Ακρίτα 1-0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Beria έγραψε: 09 Απρ 2022, 18:35
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 09 Απρ 2022, 18:32 Ε τοτε γιατι να μη ντυθει παιδακι και να κανει το ιδιο "καλαμπουρι" με εναν παιδεραστη? Λογικα δε θα ειχες προβλημα.
Ή να ντυθεί χριστουλης και να βαράει πρέζες;
Δεν θα ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ τον Χριστό αλλά έναν σαχλό

Θα έπρεπε να γίνει λογοκρισία σε αυτή την περίπτωση;
Εάν προσβάλει μέσω σάτιρας τα θρησκευτικά συναισθήματα και ιδέες;
Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 09 Απρ 2022, 18:32 Ε τοτε γιατι να μη ντυθει παιδακι και να κανει το ιδιο "καλαμπουρι" με εναν παιδεραστη? Λογικα δε θα ειχες προβλημα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 »

Καβαλάρης έγραψε: 09 Απρ 2022, 18:36
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 09 Απρ 2022, 18:32Ε τοτε γιατι να μη ντυθει παιδακι και να κανει το ιδιο "καλαμπουρι" με εναν παιδεραστη? Λογικα δε θα ειχες προβλημα.
Διότι πολύ απλά θα ήταν τελείως άστοχο. Άλλο το παιδάκι, άλλο μια στερημένη μουρλόγρια.

Αν δεν καταλαβαίνετε τόσο απλά πράγματα είστε για δέσιμο.
Με κλίμακα από το 1 ως το 10 πού θα τοποθετούσατε την ένταση της σεξουαλικής στέρησης και την τρέλα της συγκεκριμένης γριάς ώστε να δικαιολογείται το "αστείο" με τον βιαστή; :003:
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

23 σελιδες για το προστιμο της Ακριτα ...? μεγαλη η χαρη της
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Beria έγραψε: 09 Απρ 2022, 11:37
axilmar έγραψε: 08 Απρ 2022, 10:50
Μου εξηγεις σε παρακαλω γιατι το αστειο με τον βιαστη και την γρια ειναι τοσο καταπτυστο και τοσο προσβλητικο;
Νομίζω ότι τρολαρεις (βρήκες θέμα για να το κάνεις) αλλά ας το παραβλέψω

Έρχεται ο Σεφερλής και λέει ότι η μάνα σου (η δικιά μου, του παραδίπλα) είδε έναν βιαστή και έτρεχε να τον αρπάξει
Δεν ήταν αρκετά γρήγορη και δεν τον πρόλαβε

Και γελάνε τα αρχιδακια που τον παρακολουθούν, ότι η μάνα τους είναι τόσο λυσσαρα που κυνηγάει βιαστές

Σιχαίνομαι και μόνο που το περιγράφω
Τύπε, το ανέκδοτο με την γριά που βρίσκει προφυλακτικά στον δρόμο, τα σηκώνει, ρουφάει το περιεχόμενο και μετά λέει:

- Αυτοί οι νέοι, το καλύτερο αφήνουν να πάει χαμένο...

το γνωρίζεις;

Για την μάνα σου ή για την θεία σου νομίζεις ότι γράφτηκε;

Μήπως έχεις καμμιά θεωρία συνομωσίας Ιλλουμινάτων, που έχουν ως σκοπό να προσβάλλουν τις μάνες όλων μας και ιδίως την δική σου;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Feindflug έγραψε: 09 Απρ 2022, 20:20
Καβαλάρης έγραψε: 09 Απρ 2022, 11:50
Beria έγραψε: 09 Απρ 2022, 11:45Δεν λέει, ε;
Επειδή δεν το 'πιασες (αναμενόμενο) να σου το εξηγήσω. Ο Σεφερλής δεν λέει ότι η μάνα σου ή του παραδίπλα κυνηγάει βιαστές, διότι ΔΕΝ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ την μάνα σου, αλλά μια σαχλή.

Το ότι εσείς ταυτίζετε μια παράσταση με τον πραγματικό κόσμο είναι κάτι που χρήζει ιατρικής παρακολούθησης και όχι σοβαρού σχολιασμού.
Τύπε, είναι τόσο ναρκισσιστές κι εγωιστές που νομίζουν ότι ο κόσμος γυρίζει γύρω τους.

Ο χαρακτήρας του Σεφερλή είναι η μάνα τους, το τελευταίο χωριό στην άκρη του κόσμου είναι η γειτονιά τους, τα κατοικίδιά τους τα έχουν ανάγει σε βιολογικά παιδιά τους και βιώνουν την κακοποίηση στο πετσί τους, ακόμα κι αν αφορά κάποιον άσχετο σε άλλην ήπειρο.

Και όλα αυτά γιατί; Για να κουνήσουν το δάχτυλό τους στον αμόρφωτο λαό και να υψώσουν τον εαυτό του πάνω από τους άλλους, καθισμένοι στο άλογο του ηθικισμού. Μόνον αυτόν τον τρόπο έχουν για να ξεχωρίσουν. Κανένα προσωπικό κατόρθωμα. Μια μόνιμη κριτική και μια, χειρότερη από τον χριστιανισμό, ηθικολογία.
:goodpost:
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Feindflug έγραψε: 10 Απρ 2022, 09:29
Beria έγραψε: 09 Απρ 2022, 11:37
axilmar έγραψε: 08 Απρ 2022, 10:50
Μου εξηγεις σε παρακαλω γιατι το αστειο με τον βιαστη και την γρια ειναι τοσο καταπτυστο και τοσο προσβλητικο;
Νομίζω ότι τρολαρεις (βρήκες θέμα για να το κάνεις) αλλά ας το παραβλέψω

Έρχεται ο Σεφερλής και λέει ότι η μάνα σου (η δικιά μου, του παραδίπλα) είδε έναν βιαστή και έτρεχε να τον αρπάξει
Δεν ήταν αρκετά γρήγορη και δεν τον πρόλαβε

Και γελάνε τα αρχιδακια που τον παρακολουθούν, ότι η μάνα τους είναι τόσο λυσσαρα που κυνηγάει βιαστές

Σιχαίνομαι και μόνο που το περιγράφω
Τύπε, το ανέκδοτο με την γριά που βρίσκει προφυλακτικά στον δρόμο, τα σηκώνει, ρουφάει το περιεχόμενο και μετά λέει:

- Αυτοί οι νέοι, το καλύτερο αφήνουν να πάει χαμένο...

το γνωρίζεις;

Για την μάνα σου ή για την θεία σου νομίζεις ότι γράφτηκε;

Μήπως έχεις καμμιά θεωρία συνομωσίας Ιλλουμινάτων, που έχουν ως σκοπό να προσβάλλουν τις μάνες όλων μας και ιδίως την δική σου;
Είναι τρέντυ το θέμα με τους βιασμούς για αυτό. Όταν τα πεταμένα προφυλακτικά γίνουν προβλημα, πχ λόγω ρύπανσης του περιβάλλοντος θα θεωρείται shocking ανέκδοτο
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Η πολιτική ορθότητα, στα κακόγουστα αστεία λειτουργεί ως εξής:

Παλιά λέγαμε "κακό αστείο", "κρυάδα", "σαχλαμάρα", "ατυχής στιγμή" κλπ.

Τώρα δεν γίνεται να μη βγουν οι δικαιωματάκηδες στα σόσιαλ να τσιρίζουν, να καταριούνται, να αναλύουν με άρθρα-σεντόνια, να ωρύονται "shame, shame" και να αιτούνται ακύρωση.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

AlienWay έγραψε: 10 Απρ 2022, 10:03 Η πολιτική ορθότητα, στα κακόγουστα αστεία λειτουργεί ως εξής:

Παλιά λέγαμε "κακό αστείο", "κρυάδα", "σαχλαμάρα", "ατυχής στιγμή" κλπ.

Τώρα δεν γίνεται να μη βγουν οι δικαιωματάκηδες στα σόσιαλ να τσιρίζουν, να καταριούνται, να αναλύουν με άρθρα-σεντόνια, να ωρύονται "shame, shame" και να αιτούνται ακύρωση.
Το μεγεθυμένο είναι ο ορισμός του κακόγουστου αστείου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

:a108:

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
georgebi

Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης
Phorum.gr user: Doc McCoy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης »

Ισότιμα των ανθρώπων τα αρνιά. Τι άλλο να σας πούνε για να καταλάβετε ότι είναι μουρλοί;
Άβαταρ μέλους
georgebi

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπιλα στην Ελενα Ακρίτα

Εικόνα
https://www.olympia.gr/1472903/media/sa ... na-akrita/

Εικόνα
Αγαπητέ Σπύρο Μπιμπίλα, διάβασα τις απόψεις σου περι ελευθερίας του λόγου κι αναρωτιέμαι πώς αξιολογείς το γεγονός ότι ο Σεφερλής στην αγωγή του ζητησε να με συλλάβουν και να με βάλουν φυλακή για το κείμενο μου στα ΝΕΑ, καταπατώντας την δική μου ελευθερία του λόγου.

Συμφωνείς ή διαφωνείς;…………

Εικόνα

Αυτη είναι η ερώτηση που μου απευθύνει η φίλη Elena Akrita δημοσια και ευχαρίστως θα απαντήσω.. Για κάποιο λόγο που δεν ξέρω πως λειτουργεί το fb δεν μου επιτρέπει να απαντήσω κατ ευθείαν στον τοίχο της……Αν και πιστεύω ότι εν μεσω απανθρωπων πολέμων και εγκλημάτων, δίνουμε πολύ βαρύτητα στις διαφωνίες μας για το ποιος κάνει σάτιρα ή όχι

Από εδώ και κάτω η απάντηση μου ….

ΑΝ ζήτησε φυλακιση,όπως τώρα δα το μαθαίνω διαφωνώ, ήξερα μόνο ότι ζήτησε αποκατάσταση μέσω της δικαιοσύνης γιατί θίχτηκε λόγω ενός κειμένου που τον απαξιωνε ως ηθοποιό να μπορεί να παίξει όπως όλοι μας εχουμε παίξει στο Παλλάς.

Αφου θίχτηκε και εκ του νόμου έχει δικαίωμα να το κάνει κατέφυγε στην δικαιοσύνη, όπως έχουμε κάνει όλοι μας κι εσύ αγαπημένη μου Έλενα :smt047 από όσο θυμάμαι και το έκανες δικαίως και εγώ όταν θίχτηκα επί προσωπικού, οπως κ τώρα έχω θιγει από ακτιβιστη- δίκην εισαγγελέα που με υβρίζει χυδαία χρησιμοποιώντας ρατσιστικά σχόλια χωρίς να με έχει γνωρίσει ποτέ.

Επομένως κάθε πολίτης αυτής της δημοκρατικής (λέμε τωρα) χώρας θιγομενος αμύνεται δι αυτής της οδού.. Κι επειδή ουδείς αλάνθαστος και ουδείς Θεός, επίτρεψέ μου να θεωρώ λάθος την τότε κίνηση σου (και νομίζω καμμια αλλη) όπως τώρα θεωρείς εσύ την δική μου κίνηση λάθος. Δεν θα ήθελα μεταξύ ανθρώπων της τέχνης ( όλοι της τέχνης είμαστε, σε όποιο περιβάλλον κι αν ανήκουμε , γι αυτό και στο ΣΕΗ είναι γραμμένοι ετερόκλητοι ηθοποιοί ως προς το είδος και την προσφορά τους ) να υπάρχει ποτέ η διέξοδος των δικαστηρίων, αλλά δυστυχώς τα τείχη που ύψωσαμε πολλοί ανάμεσα μας δύσκολα γκρεμίζονται.

Εγω που έχω δουλέψει με όλο το φάσμα, από τους πιο ακραίους της κουλτούρας και της αναζήτησης μέχρι τους πιο εμπορικούς , παλιους και νέους έχω δει ότι όλοι αγαπάνε πολύ το θέατρο, το.κανουν με μερακι , άλλο αν το αποτέλεσμα δεν αρέσει σε όλους .

Εικόνα

:bravo: :+1: :goodpost:
Spoiler
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

Και μόνο αυτό το μήνυμα έρχεται να τονίσει αυτό που έγραφα πιο πάνω:
Ότι η κάθε ψυχοπαθής κυράτσα, όπως η αναφερόμενη, θεωρεί ότι μπορεί να γράφει δημόσια ότι θέλει και να κάνει κριτική του κώλου, χωρίς να της κάνει κανένας όμως κριτική για τα λεγόμενα της!!!
Αυτό το ίδιο το διεστραμμένο σκουπίδι που χρόνια τώρα υπερασπίζεται την ελευθερία του λόγου στα κείμενα των καλλιτεχνών που αυτή θεωρεί ως ελευθερία, βάλει εναντίον ενός καλλιτέχνη όταν δεν είναι της αρέσουν τα κείμενα του!!!
Δύο μέτρα και δύο σταθμά ως προς την ελευθερία γιατί έτσι γουστάρει!!!
Δύο μέτρα και δύο σταθμά γιατί έτσι έχει μάθει και γιατί αυτό είναι το σάπιο ψυχολογικό της υπόβαθρο!!!

Μόνο που αυτή τη "δουλειά" την κάνει αυτό το σκουπίδι εδώ και πάρα πολλά χρόνια και κανείς δεν μιλήσει ποτέ για αυτό!!!
Έπρεπε να έρθει η δικαίωση από το δικαστήριο για να δει την αλήθεια ένα μέρος του κόσμου: ότι το εν λόγω άτομο είναι σάπιο και διεστραμμένο!!!

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”