!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αυτοαφιερώσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
-
αυτομολημένη ομπρελοξαπλώστρα
Re: Αυτοαφιερώσεις

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Αύγ 2022, 17:36 Να τρως έξω μόνος είναι τολμηρό όντως. Θέλει πολύ θράσος.
Pavana Lachrimae (CXXI) (set by William Byrd) · Zsuzsa Pertis · John Dowland
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
νύχτα έγραψε: 27 Σεπ 2022, 20:35
Pavana Lachrimae (CXXI) (set by William Byrd) · Zsuzsa Pertis · John Dowland
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Ω,τιποτα! Μου φανηκε ομοιο το θεμα με το αποσπασματακι στο 1:13,.της τοκατας και ειπα να την αναρτησω.
Πλησιαζει και χειμωνας, πρεπει σιγα σιγα να μπω στους ρυθμους της "βαθιας κουλτουρας"...
Πλησιαζει και χειμωνας, πρεπει σιγα σιγα να μπω στους ρυθμους της "βαθιας κουλτουρας"...
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
ω τίποτα και έξι ζήνες από κάτωBazoomba έγραψε: 03 Οκτ 2022, 23:47 Ω,τιποτα! Μου φανηκε ομοιο το θεμα με το αποσπασματακι στο 1:13,.της τοκατας και ειπα να την αναρτησω.
The Corrie Folk Trio And Paddie Bell --- Fear A Bhata