!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Άνδρας κρέμασε σκύλο ζωντανό και του έκοψε τα γεννητικά όργανα με ψαλίδι.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Re: Άνδρας κρέμασε σκύλο ζωντανό και του έκοψε τα γεννητικά όργανα με ψαλίδι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

unholydiver έγραψε: 07 Οκτ 2020, 12:01 Πως καταφέρατε να μπλέξετε το σφάξιμο ενός ζώου για τη διατροφή μας, με το βασανισμό-κακοποίηση ενός ζώου από ένα ψυχάκια ένας θεός το ξέρει.
Είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Άμα το γουρούνι ξέρει ότι θα να τραφεί ως πρησμενος ευνούχος για να γινει μια ζουμερη μπριζολα, δεν πονάει όταν του αφαιρούν τους όρχεις με ξυραφάκι. Και όταν το αρσενικό κοτοπουλάκι ξέρει ότι θα φαγωθεί ως κρεαταλευρο από τις αδελφές του για να ανατραφουν αυτές και να γίνουν τραγανες κοτομπουκιτσες, δεν ποναει όταν το ρίχνουν ζωντανο μέσα στη μηχανή του κιμά. Η διαφορά έγκειται επίσης στο ότι η αντιστοιχία είναι 1 προς 10 εκατομμυρια, ανά έτος.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Ζενίθεδρος έγραψε: 07 Οκτ 2020, 22:02
unholydiver έγραψε: 07 Οκτ 2020, 12:01 Πως καταφέρατε να μπλέξετε το σφάξιμο ενός ζώου για τη διατροφή μας, με το βασανισμό-κακοποίηση ενός ζώου από ένα ψυχάκια ένας θεός το ξέρει.
Είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Άμα το γουρούνι ξέρει ότι θα να τραφεί ως πρησμενος ευνούχος για να γινει μια ζουμερη μπριζολα, δεν πονάει όταν του αφαιρούν τους όρχεις με ξυραφάκι. Και όταν το αρσενικό κοτοπουλάκι ξέρει ότι θα φαγωθεί ως κρεαταλευρο από τις αδελφές του για να ανατραφουν αυτές και να γίνουν τραγανες κοτομπουκιτσες, δεν ποναει όταν το ρίχνουν ζωντανο μέσα στη μηχανή του κιμά. Η διαφορά έγκειται επίσης στο ότι η αντιστοιχία είναι 1 προς 10 εκατομμυρια, ανά έτος.
:smt038 :smt038 :smt038

Είδες όμως πόσο νόστιμη είναι η γαμημένη η μπριζόλα για να κάνουν σε 23 σελίδες ότι τάχα μου δεν καταλαβαίνουν;
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

Σωστά...
Όταν ένας σκύλος ξέρει πως το αφεντικό του (που θα το προστατέψει με την ζωή του), ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΚΙΑΣ, τότε δέχεται ασμένως να του κόψει τα ούμπαλα το δίποδο ζώο που έχει για αφεντικό.
Και κακώς ο σκύλος ούρλιαζε. Αυτό δέιχνει ότι δεν εκτίμησε το καθίκι που είχε για αφεντικό όπως έπρεπε.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Niki έγραψε: 07 Οκτ 2020, 22:04 Είδες όμως πόσο νόστιμη είναι η γαμημένη η μπριζόλα για να κάνουν σε 23 σελίδες ότι τάχα μου δεν καταλαβαίνουν;
Όχι κατά φανατασίαν βοσκοπούλα μου. ΕΣΥ κάνεις πως δεν τάχα μου ΔΕΝ καταλαβαίνεις.
Ακόμα και ένας ηλίθιος, μπορεί να ξεχωρίσει πως άλλο είναι ο ευνουχισμός ενός ζώου και άλλο είναι ένας ΨΥΧΑΚΙΑΣ που βασανίζει τον σκύλο του κόβοντάς του τα ούμπαλα, επειδή ο σκύλος τον ενόχλησε...
Ακόμα και ένας ηλίθιος...
Άβαταρ μέλους
Niki

Λοξίας έγραψε: 07 Οκτ 2020, 22:14
Niki έγραψε: 07 Οκτ 2020, 22:04 Είδες όμως πόσο νόστιμη είναι η γαμημένη η μπριζόλα για να κάνουν σε 23 σελίδες ότι τάχα μου δεν καταλαβαίνουν;
Όχι κατά φανατασίαν βοσκοπούλα μου. ΕΣΥ κάνεις πως δεν τάχα μου ΔΕΝ καταλαβαίνεις.
Ακόμα και ένας ηλίθιος, μπορεί να ξεχωρίσει πως άλλο είναι ο ευνουχισμός ενός ζώου και άλλο είναι ένας ΨΥΧΑΚΙΑΣ που βασανίζει τον σκύλο του κόβοντάς του τα ούμπαλα, επειδή ο σκύλος τον ενόχλησε...
Ακόμα και ένας ηλίθιος...
Άκου ανόητε, έγραψα κάπου δέκα φορές ότι αυτός ήτανε βλάκας , δήλωσα την συμπάθεια μου για το καημένο ζωάκι είπα την είδηση αντικειμενικά και έγραψα πώς θα διαβάζαμε την ίδια είδηση στο εξωτερικό χωρίς υστερίες και χωρίς να ντροπιάζουμε την χώρα.
Όμως αφού είδα πόσο υστερικοί είσαστε και πόσο μεγάλοι ζωόφιλοι είστε σας έδειξα ότι αυτό γίνεται και σε όλα τα αρσενικά αρνιά και γουρούνια.
Σας έβαλα και το δίλλημα αν θα σταματήσετε να τρώτε αρνάκια πλέον αφού είστε τόσο ζωόφιλοι τώρα που το μάθατε μια και δεν το ξέρατε;
Κάπου εκεί αρχίσατε να μην καταλαβαίνεται και να λέτε άρες μαρες κουκουνάρες.
Μόλις απείλησα τα παϊδάκια σας έγινα η κακιά.
Ε τι θέλετε να πώ;
Είστε πολύ ζωόφιλοι και έχω εγώ την ησυχία μου.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Όχι, δεν έχει σχέση η ζωοφιλία.
Αυτό που έχει σχέση, είναι πως όταν αποδέχεσαι πως ο άνθρωπος αυτός είναι ψυχάκιας, τότε ΔΕΝ προσπαθείς να "απαλύνεις" την πράξη του, με πληροφορίες (τάχα μου για να μας μορφώσεις), πως το ίδιο γίνεται σε αρσενικά αρνιά και γουρούνια.

Είναι δύο εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις.
Ο ευνουχισμός γίνεται για άλλους λόγους, και πάντως ΟΧΙ εκδικητικά, αυτό που έκανε το δίποδο ζώο αποδεινύει ότι είναι ΨΥΧΑΚΙΑΣ.
Ακόμα και ένας ηλίθιος καταλαβαίνει την διαφορά. Ακόμα και ένας ηλίθιος...

Όλα τ' άλλα που έχεις γράψει, είναι να 'χαμε να λέγαμε, μη και θιχθούν οι κρητικοί.
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

Μαλακία έκανε ο Χατζηδάκης με την φώτο στο twitter, τώρα παρουσίασαν σε εκπομπή αυτόν που έσωσε το σκυλί σαν τον
θύτη

https://twitter.com/K_Hatzidakis/status ... 7782422530
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Niki έγραψε: 07 Οκτ 2020, 22:20 Άκου ανόητε, έγραψα κάπου δέκα φορές ότι αυτός ήτανε βλάκας , δήλωσα την συμπάθεια μου για το καημένο ζωάκι είπα την είδηση αντικειμενικά και έγραψα πώς θα διαβάζαμε την ίδια είδηση στο εξωτερικό χωρίς υστερίες και χωρίς να ντροπιάζουμε την χώρα.
η ανόητη είσαι εσύ.πήγαινε αγγλία δέσε ένα σκύλο σε ένα δέντρο και κόψτου ταρχίδια να δούμε τι θα γίνει.καλή τύχη
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

GoBack έγραψε: 07 Οκτ 2020, 21:52 Πειτε μου οτι ειναι καποιας μορφης φωτοσοπ η φωτογραφια του τυπου.Αν οχι,ειναι ολοι ετσι εκει περα;
πως λειπει απο το πχορουμ ο ρχτσλ, τι πλακες θα καναμε τωρα... :a040:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Niki έγραψε: 07 Οκτ 2020, 22:20 είπα την είδηση αντικειμενικά και έγραψα πώς θα διαβάζαμε την ίδια είδηση στο εξωτερικό χωρίς υστερίες και χωρίς να ντροπιάζουμε την χώρα.
Σου ξαναείπα ότι στις πόλεις, οπως και στο εξωτερικό, όπου υπάρχει πολιτισμός δηλαδή ως ένα σημείο, κανείς δεν δένει τον σκύλο του στα κάγκελα να του κόψει τα αρχίδια.
Το πρόβλημα έγκειται στο ότι εσύ θεωρείς συνηθισμένη πρακτική να κόβει κάποιος τα αρχίδια του σκύλου στην αυλή του και απλά είναι βλάκας αν δεν το κάνει σωστά. Και εγώ σου είπα ότι υπάρχουν γιατροί και λόγοι για να γίνει αυτό, τουλάχιστον σε όσους δεν είναι ακόμα στην εποχή των σπηλαίων όπως οι τσοπαναραίοι εκεί.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

nowhere έγραψε: 08 Οκτ 2020, 06:34
Niki έγραψε: 07 Οκτ 2020, 22:20 Άκου ανόητε, έγραψα κάπου δέκα φορές ότι αυτός ήτανε βλάκας , δήλωσα την συμπάθεια μου για το καημένο ζωάκι είπα την είδηση αντικειμενικά και έγραψα πώς θα διαβάζαμε την ίδια είδηση στο εξωτερικό χωρίς υστερίες και χωρίς να ντροπιάζουμε την χώρα.
η ανόητη είσαι εσύ.πήγαινε αγγλία δέσε ένα σκύλο σε ένα δέντρο και κόψτου ταρχίδια να δούμε τι θα γίνει.καλή τύχη
Στην Αγγλία τα πιτ μπουλ είναι απαγορευμένα, και εκεί δεν δένουν σκυλιά στα δεντρα, πιάνουν σκιουρακια που κατεβαίνουν από τα δέντρα και τα τρώνε.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Zarkadaki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zarkadaki »

Niki έγραψε: 07 Οκτ 2020, 22:04

Είδες όμως πόσο νόστιμη είναι η γαμημένη η μπριζόλα για να κάνουν σε 23 σελίδες ότι τάχα μου δεν καταλαβαίνουν;
Επειδή υπάρχει αυτή η κατάσταση θα κάνουμε τα στραβά μάτια στον συντοπίτη σου; Αυτό θες να περάσεις καταδεικνύοντας ως υποκριτές όλους...
Θαυμάσια!
Άβαταρ μέλους
Niki

nowhere έγραψε: 08 Οκτ 2020, 06:34
Μήπως είπα καλά έκανε;
Μήπως είπα ότι δεν είναι βλάκας;
Αλλά άλλο αυτό και άλλο να παραποιούνται οι ειδήσεις.
Έχουμε μια είδηση ένας βλάκας δένει ένα σκύλο με σκοπό να τον ευνουχίσει ανεξάρτητα αν μπορεί να τον πάει στον γιατρό και να το κάνει ανώδυνα πρώην κτηνοτρόφος ο ίδιος αποφασίζει ότι θα το κάνει στα γρήγορα και δεν τρέχει κάστανο.
Αποτέλεσμα κουνιέται το σκυλάκι παθαίνει ατύχημα και τρέχει ο βλάκας μετά στον γιατρό.

Πάμε τώρα πως μεταδίδετε η είδηση.

Ένας ψυχασθενής επειδή ήθελε να παίξει μαζί του το σκυλάκι και τον ενοχλούσε ,το κρέμασε και του έκοψε τα αρχίδια με το ψαλίδι για αν το τιμωρήσει.
Τις φωνές του κακόμοιρου ζώου τις άκουσε ένας Γερμανός τουρίστας μετά έγινε Άγγλος Τουρίστας και πήρε το σκυλί στον γιατρό.
Σαμπώς και δεν υπήρχαν Έλληνες ευαίσθητοι στην Κρήτη.
Τέλος πάντων.
Στο τέλος αποδείχτηκε ότι ο ίδιος τον πήγε στον γιατρό.

Πάμε τώρα να δούμε την εξέλιξη της συζήτησης.

Είναι ψυχάκιας , είναι τρελός (κάπου εδώ βάζουμε και λίγη σάλτσα έσβηνε τσιγάρα πάνω στο κεφάλι του σκύλου ,κ.λ.π.
Η Γαλή έγραψε ότι ο άνθρωπος αυτός το έκανε με σκοπό να βασανίσει το σκυλάκι.
Ένας έγραψε τότε πρέπει να τον κρεμάσουν και να του κάνουν το ίδιο.

Κάπου εδώ μπαίνω εγώ και γράφω παιδιά η είδηση έτσι είναι ,μην βιάζεστε να βγάζετε συμπεράσματα ανεξάρτητα αν στο τέλος κατέληξε η πράξη να είναι βασανιστήριο για το σκυλάκι αυτός είχε σκοπό να το ευνουχίσει όχι να το βασανίσει και είναι βλάκας.

Τότε αφου μου έσυραν τόσα τους έβαλα βίντεο με τους ευνουχισμούς σε όλα τα ζώα που γίνονται και ρώτησα αφού την θεωρείται τόσο απαίσια πράξη θα σταματήσετε να τρώτε κρέας;
Εκεί ακριβώς χάθηκε η μπάλα.
Άβαταρ μέλους
Niki

Zarkadaki έγραψε: 08 Οκτ 2020, 08:52
Niki έγραψε: 07 Οκτ 2020, 22:04

Επειδή υπάρχει αυτή η κατάσταση θα κάνουμε τα στραβά μάτια στον συντοπίτη σου; Αυτό θες να περάσεις καταδεικνύοντας ως υποκριτές όλους...
Θαυμάσια!
Αυτό κατάλαβες πρώτη εγώ τον κατέκρινα άλλο όμως ένας πρώην κτηνοτρόφος στην προσπάθεια του να ευνουχίσει σκύλο τον τραυμάτισε και μαρτύρησε το σκυλί και τον πήγε ο ίδιος στον γιατρό.

Άλλο ένας ψυχασθενής κρέμασε το σκυλάκι του γιατί τον ενοχλούσε και του έκοψε τα αρχίδια με το ψαλίδι για να το τιμωρήσει ευτυχώς που υπήρχαν τουρίστες και το μετέφεραν το σκυλάκι στον γιατρό.

Είναι δύο διαφορετικά πράγματα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Ξαναλέω οτι το σκυλί πρέπει να εξεταστεί για σεξουαλική κακοποίηση, η καταγωγή και τα μούτρα του τύπου παραείναι ύποπτα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”