Κι εγώ μόλις διάβασα την είδηση για το θάνατο του Κόνερι ο Ηράκλειτος μου ήρθε στο μυαλό.
Κάτι συμπτώσεις..
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας». Stephen Hawking
Eνας γνωστός μου δυστυχώς πέθανε χτές απο υπερβολική ΔΟΣΗ βέβαια θα μου πεις γιατι το γράφεις!!!
Διότι εντάξει μπορει να μην το ηξερα καλά αλλα ηταν ενα οικείο μου πρόσωπο
Ροκάς-Παλιο πανκι και ψαγμένος με βινύλια δυστυχώς έπεσε στην λούμπα της πρέζας εδώ και 21 χρονια έφυγε σήμερα 43 ετών
Have you seen the writing on the wall?
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm? https://youtu.be/FhBnW7bZHEE
Ας ανάψουμε και σήμερα ένα κεράκι στη μνήμη του Γιάννη.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας». Stephen Hawking
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Να θυμάστε ότι πίσω από τα nicknames υπάρχουν άνθρωποι. Ακόμα και τα πιο εκνευριστικά προφίλς, δηλαδή όχι σαν τον Ηράκλειτο, κρύβουν πίσω τους μία ψυχή.