Ποιος λέει ότι πρέπει;Αγις έγραψε: 13 Μάιος 2020, 18:10αν ηθελα θα το εκανα![]()
το πρεπει να της κατσω γιατι με θελει ειναι πιεση - κι ας μου αρεσει .
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι η παχυσαρκία αρρώστια;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Είναι η παχυσαρκία αρρώστια;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
εδω ειναι αλλο θεμαNaida έγραψε: 13 Μάιος 2020, 18:10Χωρίζουν το 24ωρο σε ίσα μερη. Τώρα αν νιώσει και καμιά ριγμένη τι α καμς;Cecily Anne έγραψε: 13 Μάιος 2020, 18:09 Πώς τις προλαβαίνετε, απορώ.. Εδώ έναν βρίσκεις και σου γκρινιάζει ότι δεν δίνεις απαιτούμενη προσοχή.
στην πεφτει κ θελει πληρες προγραμμα - σχεση - κολλητιλικια
ασε δεν θα παρουμε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Cecily Anne
Εγώ βαριέμαι τόσο που σίγουρα θα μπέρδευα μηνύματα, κλήσεις κλπ. Τρομερά δύσκολος ο συνωστισμός.Naida έγραψε: 13 Μάιος 2020, 18:10Χωρίζουν το 24ωρο σε ίσα μερη. Τώρα αν νιώσει και καμιά ριγμένη τι α καμς;Cecily Anne έγραψε: 13 Μάιος 2020, 18:09 Πώς τις προλαβαίνετε, απορώ.. Εδώ έναν βρίσκεις και σου γκρινιάζει ότι δεν δίνεις απαιτούμενη προσοχή.
Με την ιδέα. Ξέρεις πόσες φορές τη μέρα ερωτεύομαι ιδέες;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
το γνωριζουν πως δεν ειναι οι μοναδικεςCecily Anne έγραψε: 13 Μάιος 2020, 18:13Εγώ βαριέμαι τόσο που σίγουρα θα μπέρδευα μηνύματα, κλήσεις κλπ. Τρομερά δύσκολος ο συνωστισμός.Naida έγραψε: 13 Μάιος 2020, 18:10Χωρίζουν το 24ωρο σε ίσα μερη. Τώρα αν νιώσει και καμιά ριγμένη τι α καμς;Cecily Anne έγραψε: 13 Μάιος 2020, 18:09 Πώς τις προλαβαίνετε, απορώ.. Εδώ έναν βρίσκεις και σου γκρινιάζει ότι δεν δίνεις απαιτούμενη προσοχή.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Κοίτα είμαι της άποψης να δίνεις ένα χαρτάκι προτεραιότητας. Μολις αδειάζει κάποια θέση να φωνάζεις την επόμενη αν έχεις ορεξη. Αν δεν εχεις λες σχολασαμε.Αγις έγραψε: 13 Μάιος 2020, 18:12εδω ειναι αλλο θεμαNaida έγραψε: 13 Μάιος 2020, 18:10Χωρίζουν το 24ωρο σε ίσα μερη. Τώρα αν νιώσει και καμιά ριγμένη τι α καμς;Cecily Anne έγραψε: 13 Μάιος 2020, 18:09 Πώς τις προλαβαίνετε, απορώ.. Εδώ έναν βρίσκεις και σου γκρινιάζει ότι δεν δίνεις απαιτούμενη προσοχή.
στην πεφτει κ θελει πληρες προγραμμα - σχεση - κολλητιλικια
ασε δεν θα παρουμε![]()
Τσακιστε τη πατριαρχια από όπου κι αν προέρχεται.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πάρε γάτα.Cecily Anne έγραψε: 13 Μάιος 2020, 18:09 Πώς τις προλαβαίνετε, απορώ.. Εδώ έναν βρίσκεις και σου γκρινιάζει ότι δεν δίνεις απαιτούμενη προσοχή.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
+1sys3x έγραψε: 13 Μάιος 2020, 18:21Πάρε γάτα.Cecily Anne έγραψε: 13 Μάιος 2020, 18:09 Πώς τις προλαβαίνετε, απορώ.. Εδώ έναν βρίσκεις και σου γκρινιάζει ότι δεν δίνεις απαιτούμενη προσοχή.
δύο, ακόμη καλύτερα
εγώ στενοχωριέμαι που είναι μόνο του
- Cecily Anne
Oύτε κάκτο δεν παίρνω υπό την αιγίδα μου. Αν ήθελα να φροντίζω, θα έκανα απευθείας παιδί. Άκου γάτα. Τι με πέρασες, γαλλίδα ωμομπιφτεκού που πίνει το κρασί της τα βράδια αγκαλιά με τη γάτα της, διαβάζοντας François-René de Chateaubriand?sys3x έγραψε: 13 Μάιος 2020, 18:21Πάρε γάτα.Cecily Anne έγραψε: 13 Μάιος 2020, 18:09 Πώς τις προλαβαίνετε, απορώ.. Εδώ έναν βρίσκεις και σου γκρινιάζει ότι δεν δίνεις απαιτούμενη προσοχή.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ότι μπορούμε κάνομε, αντιμετωπίζομε μεγάλα εμπόδια αλλά κάτι κάνομε, τα καταφέρνουμε, εμείς οι Άντρες εννοώ τα καταφέρνουμε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
η δουλεια μου ηταν παντα υποπλοιαρχος σε ποσταλι
δυστυχως δεν μπορω να δωσω σε μια γυναικα αυτα που της αξιζουν - αρκεστηκα να καλυπτω καποιες αναγκες τους σε τομεις στους οποιους μπορουσα να προσφερω
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
καλέ!Cecily Anne έγραψε: 13 Μάιος 2020, 18:24
Oύτε κάκτο δεν παίρνω υπό την αιγίδα μου. Αν ήθελα να φροντίζω, θα έκανα απευθείας παιδί. Άκου γάτα. Τι με πέρασες, γαλλίδα ωμομπιφτεκού που πίνει το κρασί της τα βράδια αγκαλιά με τη γάτα της, διαβάζοντας François-René de Chateaubriand?
μπορείς να πίνεις μαλιμπουανανάκια, να τρως σπαλομπριζολάρες
και να διαβάζεις πχόρουμ!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 4333 Προβολές
-