!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι αρχαίοι Ελληνες είχαν ανακαλύψει την Αμερική από τα προϊστορικά χρόνια!
Re: Οι αρχαίοι Ελληνες είχαν ανακαλύψει την Αμερική από τα προϊστορικά χρόνια!
Σοβαρά οι αρχαίοι Έλληνες που ήξεραν τον μαγνητισμό πως και δεν είχαν ανακαλύψει την πυξίδα;
Για τους Μινωιτες δε ξερω, αλλα οι Μυκηναιοι ειχαν οντως φτασει μεχρι Βρεττανια στις ακτες της Κορνουαλης για το κεχριμπαρι.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Το μαγιόξυλο μετράει;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Των Μάγιας;
Πάνος Σκουρλέτης
.
.
Δεν πιστεύω ο δίσκος της Φαιστού να επιπλέει και να είναι μαγνήτης,
οπότε μέσα σε ένα δοχείο νερό να είναι μια πυξίδα
και να μην το έχουν πάρει χαμπάρι οι αρχαιολόγοι;
και να μην το έχουν πάρει χαμπάρι οι αρχαιολόγοι;
-
Nero
Μπορεί. ξέρεις ετός που είναι όλοι αριστεράτζες και πούστηδες δεν πάνε και στο καφενείο οπότε που να μάθουν?Μηχανικός έγραψε: 04 Ιουν 2018, 18:58 Δεν πιστεύω ο δίσκος της Φαιστού να επιπλέει και να είναι μαγνήτης,
και να μην το έχουν πάρει χαμπάρι οι αρχαιολόγοι;![]()
Εντωμεταξύ αναρωτιέμαι πως δεν πετάχτηκε κανένας να πει ότι γιατί να πήγαμε εμείς από την ανατολή προς την δύση και να μην ήρθανε από την δύση στην ανατολή, θέλω να πω κάνεις δεν τολμάει να πει την αλήθεια ρε παιδιά, ποιοι έδωσαν τα φώτα τους και κάνανε τους Έλληνες ανθρώπους, ντρέπονται φοβούνται; μέχρι και οι Ινδοί ήτανε Ευρωπαίοι αλλά χωρίς να υπάρχουν δώσανε τα γράμματα στην ανθρωπότητα. ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΗΡΟ, ΠΧΟΙΟΙ ΚΑΜΑΝΕ ΑΝΘΡΟΥΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΚΑΜΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;;;;
.
.
-
Nero
Οι εβραίοιsys3x έγραψε: 04 Ιουν 2018, 19:02 Εντωμεταξύ αναρωτιέμαι πως δεν πετάχτηκε κανένας να πει ότι γιατί να πήγαμε εμείς από την ανατολή προς την δύση και να μην ήρθανε από την δύση στην ανατολή, θέλω να πω κάνεις δεν τολμάει να πει την αλήθεια ρε παιδιά, ποιοι έδωσαν τα φώτα τους και κάνανε τους Έλληνες ανθρώπους, ντρέπονται φοβούνται; μέχρι και οι Ινδοί ήτανε Ευρωπαίοι αλλά χωρίς να υπάρχουν δώσανε τα γράμματα στην ανθρωπότητα. ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΗΡΟ, ΠΧΟΙΟΙ ΚΑΜΑΝΕ ΑΝΘΡΟΥΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΚΑΜΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;;;;
Με τα μεγάλα πέη;Nero έγραψε: 04 Ιουν 2018, 19:03Οι εβραίοιsys3x έγραψε: 04 Ιουν 2018, 19:02 Εντωμεταξύ αναρωτιέμαι πως δεν πετάχτηκε κανένας να πει ότι γιατί να πήγαμε εμείς από την ανατολή προς την δύση και να μην ήρθανε από την δύση στην ανατολή, θέλω να πω κάνεις δεν τολμάει να πει την αλήθεια ρε παιδιά, ποιοι έδωσαν τα φώτα τους και κάνανε τους Έλληνες ανθρώπους, ντρέπονται φοβούνται; μέχρι και οι Ινδοί ήτανε Ευρωπαίοι αλλά χωρίς να υπάρχουν δώσανε τα γράμματα στην ανθρωπότητα. ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΗΡΟ, ΠΧΟΙΟΙ ΚΑΜΑΝΕ ΑΝΘΡΟΥΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΚΑΜΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;;;;
.
.
-
Nero
Δεν ξέρω,δεν τα χω δει ποτέ αλλά για να το λες κάτι θα ξέρεις.sys3x έγραψε: 04 Ιουν 2018, 19:04Με τα μεγάλα πέη;Nero έγραψε: 04 Ιουν 2018, 19:03Οι εβραίοιsys3x έγραψε: 04 Ιουν 2018, 19:02 Εντωμεταξύ αναρωτιέμαι πως δεν πετάχτηκε κανένας να πει ότι γιατί να πήγαμε εμείς από την ανατολή προς την δύση και να μην ήρθανε από την δύση στην ανατολή, θέλω να πω κάνεις δεν τολμάει να πει την αλήθεια ρε παιδιά, ποιοι έδωσαν τα φώτα τους και κάνανε τους Έλληνες ανθρώπους, ντρέπονται φοβούνται; μέχρι και οι Ινδοί ήτανε Ευρωπαίοι αλλά χωρίς να υπάρχουν δώσανε τα γράμματα στην ανθρωπότητα. ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΗΡΟ, ΠΧΟΙΟΙ ΚΑΜΑΝΕ ΑΝΘΡΟΥΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΚΑΜΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;;;;
Για τον κασσίτερο πήγαιναν στις «Κασσιτερίδες νήσους».paul25 έγραψε: 04 Ιουν 2018, 18:53 Για τους Μινωιτες δε ξερω, αλλα οι Μυκηναιοι ειχαν οντως φτασει μεχρι Βρεττανια στις ακτες της Κορνουαλης για το κεχριμπαρι.
Ναι ρε πως δεν τα έχω δει και συ τα είδες, μιλάω για την γνωστή φυλή των Ινδόευραιοπέων που μας δώσανε την γραφή και την ανάγνωση, είναι μια από τις χαμένες φυλές αυτή, καμία σχέση με τους Αλβανούς πατέρες της Λάρισας.
.
.
https://en.wikipedia.org/wiki/Pre-Colum ... t_theories
https://en.wikipedia.org/wiki/Pre-Colum ... se_contact
https://www.ohiohistory.org/learn/colle ... 5000-years
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Το ενδεχομενο να πηγαν οι Μινωιτες στην Αμερικη πετωντας το εχεται σκεφτει?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 545 Προβολές
-