Και το κράτος και οι πολίτες και η εκκλησία. Είμαστε άνθρωποι και δεν έχει νόημα να προσπαθούμε να σωθούν ανθρώπινες ζωές από τον κορονοϊό αν είναι να πεθάνουν απ' την πείνα. Αν είναι δυνατόν.Daje έγραψε: 17 Μαρ 2020, 14:23Και το κρατος θα πρεπει να κανει κατι προς αυτη την κατευθυνση τις επομενες εβδομαδες.Gherschaagk έγραψε: 17 Μαρ 2020, 14:14Συμφωνούμε.Daje έγραψε: 17 Μαρ 2020, 12:50
Οσοι δεν εχουν ουτε αποταμιευσεις, ουτε πιστωτικες και ζουν μηνα με το μηνα με την εργασια τους? (η οποια δεν υπαρχει πλεον).
Πρεπει να μεριμνησουμε και γι’αυτους.
Εννοείται πως σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να συμβάλλουμε όλοι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως είναι το στοκ σας;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Πως είναι το στοκ σας;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- hellegennes
Εγώ ήδη έχω πολλούς πελάτες που έμειναν μετέωροι, γιατί οι περισσότεροι πελάτες μου είναι ΕΕ και μισθωτοί. Αρκετοί με ρώτησαν ήδη αν θα μπορούν να γράψουν κάτι αυτό το διάστημα που δεν έχουν έσοδα. Φυσικά το κάνω έτσι κι αλλιώς, γι' αυτούς τους ανθρώπους είμαστε το αποκούμπι τους, γιατί κανένα ΣΜ δεν θα τους δώσει βερεσέ, φυσικά (και όχι γιατί είναι απάνθρωπα τα ΣΜ, αλλά γιατί από την φύση τους είναι απρόσωπες επιχειρήσεις). Φυσικά θα στηρίξω όσους περισσότερους μπορώ, όσο περισσότερο αντέχει η επιχείρησή μου.Gherschaagk έγραψε: 17 Μαρ 2020, 14:14Συμφωνούμε.Daje έγραψε: 17 Μαρ 2020, 12:50Οσοι δεν εχουν ουτε αποταμιευσεις, ουτε πιστωτικες και ζουν μηνα με το μηνα με την εργασια τους? (η οποια δεν υπαρχει πλεον).
Επιπροσθέτως, έχω κρατήσει τις τιμές, παρότι έχουν αυξηθεί πολλά είδη, λόγω ζήτησης, και πρόκειται να αυξηθούν κι άλλα. Φέτος θα έχουμε αυξήσεις σε πολλές τιμές, δυστυχώς.
Όλοι πρέπει να δείξουμε αλληλεγγύη. Μην περιμένουμε τα πάντα από το κράτος. Βοηθήστε όσο μπορείτε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Daje έγραψε: 17 Μαρ 2020, 13:08Σε τετοιες περιπτωσεις πρεπει να βοηθαμε οσοι μπορουμε να το κανουμε.Naida έγραψε: 17 Μαρ 2020, 12:56Ήδη ιδιοκτήτης καφέ που έκλεισε και είχε κοπέλα νέα εργαζόμενη, που δούλευε 8ωρο με 20€ τη μέρα, βέβαια δηλωμένη εκ περιτροπής, της λέει δεν μπορώ να σε πληρώσω. Ούτε τα δεδουλευμένα της εβδομάδας το αληταριό.Daje έγραψε: 17 Μαρ 2020, 12:50
Οσοι δεν εχουν ουτε αποταμιευσεις, ουτε πιστωτικες και ζουν μηνα με το μηνα με την εργασια τους? (η οποια δεν υπαρχει πλεον).
Πρεπει να σταθει ορθια η κοινωνια. Αυτο ειναι το μεγαλυτερο στοιχημα.

- Dwarven Blacksmith
Τα angry emoji κάνουν τη διαφορά σ' αυτό το boomer memeThe Rebel έγραψε: 18 Μαρ 2020, 18:30Daje έγραψε: 17 Μαρ 2020, 13:08Σε τετοιες περιπτωσεις πρεπει να βοηθαμε οσοι μπορουμε να το κανουμε.Naida έγραψε: 17 Μαρ 2020, 12:56
Ήδη ιδιοκτήτης καφέ που έκλεισε και είχε κοπέλα νέα εργαζόμενη, που δούλευε 8ωρο με 20€ τη μέρα, βέβαια δηλωμένη εκ περιτροπής, της λέει δεν μπορώ να σε πληρώσω. Ούτε τα δεδουλευμένα της εβδομάδας το αληταριό.
Πρεπει να σταθει ορθια η κοινωνια. Αυτο ειναι το μεγαλυτερο στοιχημα.![]()
-
Nero
δεν είναι bommer meme. Δεν εχει αρκετό jpeg. Δε νοείται boomer meme χωρίς πιξελ, και ας έχει τα emoji, τις χρωματιστές γραμματοσειρές κλπ. Δεν είχες πως είναι τα άλλα που ανεβάζει ο ρεμπελ, ο βασιλιάς των boomer memes απο το fb?Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Μαρ 2020, 19:00Τα angry emoji κάνουν τη διαφορά σ' αυτό το boomer meme![]()
Αυτοί που κάνανε στοκ για μήνες πόσο σίγουρο είναι ότι θα τα καταφέρουν;
και μάλιστα θα δίνουν και σε αναξιοπαθούντες ;
Είμαι κομπλέ.
Δεν χρειάζεται να βγω για τίποτα για δέκα μέρες.
Δεν χρειάζεται να βγω για τίποτα για δέκα μέρες.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Μια χαρά είναι το στοκ μου, αρκεί να το βράσω για τουλάχιστον 3 ώρες... Πρέπει να βγει όλη η φαιά ουσία των κοκάλων στο ζουμί...
Εγώ έχω γράψει στη διαθήκη μου ποιος θα κληρονομήσει το στοκ μου.nemo έγραψε: 18 Μαρ 2020, 19:14 Αυτοί που κάνανε στοκ για μήνες πόσο σίγουρο είναι ότι θα τα καταφέρουν;
-
talaipwros
Εχω videocall για διαθήκη την Δευτέρα μετα της συζύγου.nemo έγραψε: 18 Μαρ 2020, 19:14 Αυτοί που κάνανε στοκ για μήνες πόσο σίγουρο είναι ότι θα τα καταφέρουν;
Πλακα πλακα ειναι ο ιος μια καλη αφορμή
- Veni Vidi Vici
Δόξα τον δήμο μας...μια χαρά είναι το στοκ.
viewtopic.php?f=29&t=20090
viewtopic.php?f=29&t=20090
Αlea jacta est
Ένα σας λέω. Ο απόλυτος τρόμος Nο 2 μετά τον κορονοϊό
Να χαλάσει το ψυγείο.
hellegennes έγραψε: 18 Μαρ 2020, 12:54Εγώ ήδη έχω πολλούς πελάτες που έμειναν μετέωροι, γιατί οι περισσότεροι πελάτες μου είναι ΕΕ και μισθωτοί. Αρκετοί με ρώτησαν ήδη αν θα μπορούν να γράψουν κάτι αυτό το διάστημα που δεν έχουν έσοδα. Φυσικά το κάνω έτσι κι αλλιώς, γι' αυτούς τους ανθρώπους είμαστε το αποκούμπι τους, γιατί κανένα ΣΜ δεν θα τους δώσει βερεσέ, φυσικά (και όχι γιατί είναι απάνθρωπα τα ΣΜ, αλλά γιατί από την φύση τους είναι απρόσωπες επιχειρήσεις). Φυσικά θα στηρίξω όσους περισσότερους μπορώ, όσο περισσότερο αντέχει η επιχείρησή μου.Gherschaagk έγραψε: 17 Μαρ 2020, 14:14Συμφωνούμε.Daje έγραψε: 17 Μαρ 2020, 12:50
Επιπροσθέτως, έχω κρατήσει τις τιμές, παρότι έχουν αυξηθεί πολλά είδη, λόγω ζήτησης, και πρόκειται να αυξηθούν κι άλλα. Φέτος θα έχουμε αυξήσεις σε πολλές τιμές, δυστυχώς.
Όλοι πρέπει να δείξουμε αλληλεγγύη. Μην περιμένουμε τα πάντα από το κράτος. Βοηθήστε όσο μπορείτε.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ