ναι οταν αρχισε να τυφλωνεται απο μπραβος - παλαιστοπυγμαχος - ντιλερ - καταδικος , εγινε ευγενης + κομθουνι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πχορουμ έχεις ταλέντο!!! (2019)
Re: Πχορουμ έχεις ταλέντο!!! (2019)
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Οι μελωδίες είναι πολύ αρχοντικές, και θέλουν και φωνή. Μπαγιαντέρας, Χατζηχρήστος, Παπαϊωάννου, μου αρέσουν ιδιαίτερα. Είναι fine. Μην πεις πως η Νυχτερίδα δεν είναι τέλειο κομμάτι.Αγις έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 19:16ναι οταν αρχισε να τυφλωνεται απο μπραβος - παλαιστοπυγμαχος - ντιλερ - καταδικος , εγινε ευγενης + κομθουνι
Ordem e Progresso.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Άλλαξε το όνομα του αρχείου που έχεις κάνει την ηχογράφηση. Βάλε ένα απλό νούμερο, οι παύλες, σύμβολα κάτι είναι και σου βγάζει ότι η επέκταση κλπ δεν επιτρέπεται.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 18:18tipiti klop έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 21:51 Πας εδώ: https://vocaroo.com
Πατάς το ποτροκαλί μικρόφωνο- ανοίγει ένα παράθυρο στο πλάι και πατάς "επιτρέπεται¨'.
Τώρα είσαι έτοιμος για όλα: Πατάς το πλαίη και αφήνεις τη φωνή να ξεχειλίσει.![]()
Μόλις τελειώσεις πατάς το στοπ και μετά κάνεις upload. Σου εμφανίζεται ένα λινκ https κλπ, το αντιγράφεις και το ποστάρεις στο φόρουμ!!!
.
Τό αποθηκεύει κάπου καί μόλις τό αντιγράφω καί πάω νά το ποστάρω....
Μού βγάζει κάτι....η επέκταση mp3 δέν επιτρέπεται.... .![]()
Τι κάνω λάθος ;;;
Οποιος καταλαβαίνει ας βοηθήσει....
.
https://voca.ro/8AduJydxMZz
Τι εχει γίνει δε ξέρω...γιά νά δουμε τι θα δούμε...
.
Εδιτ, νόμιζα αρχείο.mp3 να το ανεβάσεις στο vocaroo.
κομματαρα - εχει γραψει κ αλλα καλα- μ αρεσει πολυ η ξαβεριωτισσα .Cavaliere έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 19:19Οι μελωδίες είναι πολύ αρχοντικές, και θέλουν και φωνή. Μπαγιαντέρας, Χατζηχρήστος, Παπαϊωάννου, μου αρέσουν ιδιαίτερα. Είναι fine. Μην πεις πως η Νυχτερίδα δεν είναι τέλειο κομμάτι.Αγις έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 19:16ναι οταν αρχισε να τυφλωνεται απο μπραβος - παλαιστοπυγμαχος - ντιλερ - καταδικος , εγινε ευγενης + κομθουνι
Ειμαι γνωστος Μαρκομανης
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άσε το' χω. Πάντα ήθελα να γίνω ντιζέζ. Θα περάσουμε πρώτα από Θεσσαλονίκη να πάρουμε στην καρότσα και το άλλο μεγάλο ταλέντο την Ίφιδα, θα κάνουμε ένα μιξ από Κουρτ Βάιλ, Χατζιδάκι και Τσιτσάνη, θα δώσουμε τη σκηνοθεσία στο Ρώσο εμιγκρέ και μέχρι Ηρώδειο μας βλέπω το καλοκαίρι.tipiti klop έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 18:21Αμάν, πέσαμε σε δεινούς επαγγελματίες ! Παίρνω την Γαλή αγκαζέ και αποσύρομαι στο θεσσαλικό μπουλούκι μου![]()
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
νά είσαι πάντα καλά ντόντ.....τί δικιά σου φωνούλα εν ευθέτω χρόνο ίσως;don't speak έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 14:07sibylic έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 14:02ευχαριστώ πολύ κόμετ καί ή δική σου φωνή καμπάνα....άν έκοβες τσιγάρο θά ερμήνευες καζαντζίδη
αυτή ή απόδοση είναι καλύτερη, χωρίς αουντάσιτι καί τσιμπράκαλα
https://vocaroo.com/8SNvi2qIUtI
θέλω καί τήν γνώμη τού άγι,χέλι,πορφίριου,νύχτας......
ή οσεσιόνε μέ τόν νεαρό θά μέ μαστιγώσουν γιατί διαβάζουν στό άλλο δωμάτιο![]()
![]()
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
sibylic έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 19:30νά είσαι πάντα καλά ντόντ.....τί δικιά σου φωνούλα εν ευθέτω χρόνο ίσως;don't speak έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 14:07sibylic έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 14:02
ευχαριστώ πολύ κόμετ καί ή δική σου φωνή καμπάνα....άν έκοβες τσιγάρο θά ερμήνευες καζαντζίδη
αυτή ή απόδοση είναι καλύτερη, χωρίς αουντάσιτι καί τσιμπράκαλα
https://vocaroo.com/8SNvi2qIUtI
θέλω καί τήν γνώμη τού άγι,χέλι,πορφίριου,νύχτας......
ή οσεσιόνε μέ τόν νεαρό θά μέ μαστιγώσουν γιατί διαβάζουν στό άλλο δωμάτιο![]()
![]()
![]()
οχιιιιιιιιιιι μηηηηηηηηηηηη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
Γαλή είσαι εσύ καί ή τιπιτι κλοπ;ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 19:25Άσε το' χω. Πάντα ήθελα να γίνω ντιζέζ. Θα περάσουμε πρώτα από Θεσσαλονίκη να πάρουμε στην καρότσα και το άλλο μεγάλο ταλέντο την Ίφιδα, θα κάνουμε ένα μιξ από Κουρτ Βάιλ, Χατζιδάκι και Τσιτσάνη, θα δώσουμε τη σκηνοθεσία στο Ρώσο εμιγκρέ και μέχρι Ηρώδειο μας βλέπω το καλοκαίρι.tipiti klop έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 18:21Αμάν, πέσαμε σε δεινούς επαγγελματίες ! Παίρνω την Γαλή αγκαζέ και αποσύρομαι στο θεσσαλικό μπουλούκι μου![]()
![]()
![]()
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
-
don't speak
σε ακουσαμε στο νημα για λιγα δευτερα . Αρκει.don't speak έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 19:41Ο Χαοτικός είχε πει στο παλιό ότι του άρεσε η φωνή μου.
Δεν του είχα τραγουδήσει όμως![]()
Ο χαοτικος ειναι τρολλαρχος η εχει πααααρα πολυ καιρο να γαμησει .
Στο παλιο τις καλυτερες φωνες τις ειχαν - απο οσες ανεβηκαν - η Καστομ φου και ο Αντισοσιαλ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Και γιατί να μη το κάνουμε με την άδεια του ρε, μέχρι και να γαμήσουμε μπορεί.Χαοτικός έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 17:42 Ιδέα!![]()
Θα τραγουδήσω ένα από τα ποιήματα του Χέλη χωρίς την άδεια του κιόλας, να το κανει θέμα και να γκρινιάζει και να το συζητάμε σε άλλο νήμα. Είστε ρε;![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Τσάμπα;sys3x έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 20:17Και γιατί να μη το κάνουμε με την άδεια του ρε, μέχρι και να γαμήσουμε μπορεί.Χαοτικός έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 17:42 Ιδέα!![]()
Θα τραγουδήσω ένα από τα ποιήματα του Χέλη χωρίς την άδεια του κιόλας, να το κανει θέμα και να γκρινιάζει και να το συζητάμε σε άλλο νήμα. Είστε ρε;![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
don't speak
Άκου να σου πω, δεν ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα.Αγις έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 19:45
σε ακουσαμε στο νημα για λιγα δευτερα . Αρκει.
Ο χαοτικος ειναι τρολλαρχος η εχει πααααρα πολυ καιρο να γαμησει .
Στο παλιο τις καλυτερες φωνες τις ειχαν - απο οσες ανεβηκαν - η Καστομ φου και ο Αντισοσιαλ
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Spiros252 δεν σε βλέπω (ακούω) να τραγουδάς 
Πρέπει να τους ακούσω όλους. Άκουσα τον Χαοτικός στα Υπόγεια Ρεύματα και τον κομήτη σε ένα, νομίζω Διονυσίου. Α, και την Συννεφιασμένη Κυριακή της νύχτα. Θα σας ακροασθώ ούλους. Ταλεντάρες.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
-