Ο φίλος σου πάνω στο βίδεο κόλλησε μόνος του μουνοροδίαση για τον κόλλησες εσύ;enaon έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 17:17ναι βρε φτου φτου, αν πάθει κάτι θα βάλω τον μόκο για άβαταρ που είναι μαύρος, δεν θα καταφέρω να το γράψω
πάντως είχε τελεία συμπεριφορά δεδομένου τψν συνθηκών, έχω διαβάσει οτι πολλά μοντέλα όταν φτάσουν στην υπερφόρτωση απλά σβήνουν, αυτο έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να μην σβήσει και μου έδωσε λίγα δευτερόλεπτα, μια χαρά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.
Re: Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
εσύ φταις συς και τα κομικ της μαρβελ, απο την στιγμή που υπάρχει ή θα ήταν σαχλαμάρα και θα με τρέλαιναν στο δούλεμα, ή θα ήταν φοβερό και θα φτάναμε εδώ.sys3x έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 19:11 Ο φίλος σου πάνω στο βίδεο κόλλησε μόνος του μουνοροδίαση για τον κόλλησες εσύ;
'Είναι εκείνος που φοβόταν οτι δεν θα τα καταφέρει. Τώρα είναι χαρούμενος και σε ένα μήνα το πολύ θα αρχίσουμε πάλι τις βόλτες που κάναμε, με αυτά αντί με ποδήλατα πλέον. Εκείνο πάντως που τον έκανε να τολμήσει να δοκιμάσει να το μάθει και ας αποτύχει που φοβόταν, είναι νομίζω η διαφορά που βλέπει να έχουμε πλέον στα πόδια όταν παίζουμε μπασκετ.
και ένα βιντεάκι με μουσική υπόκρουση, πλάκα έχει πόσο απλό είναι να ανεβάσεις ένα βιντεάκι 
του έκανα και βιντεάκι, στο αφιερώνω, ψήσου.
Έχεις ξεσκιστεί να κάνεις προκάτ βίδεο ρε.

Ακόμη να κάνουν ντισπάτς τα παπούτσια.
.
.
αυτο το έκανα μόνος μουsys3x έγραψε: 06 Δεκ 2018, 15:36 Έχεις ξεσκιστεί να κάνεις προκάτ βίδεο ρε.
ειναι αυτό, του άλλαξα τα φώτα ;)
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν είναι πολλά χιλιόμετρα για ποδήλατο;sys3x έγραψε: 30 Μάιος 2018, 11:13 Κάτι με μοτέρ 500w το λιγότερο και μπαταρία ~17Ah.
Θέλω να έχω τα 35-45 χλμ/ω άνετα και αυτονομία ~30-40 χλμ χωρίς καθόλου υποβοήθηση. Αν το συνολικό βάρος του ποδηλάτου είναι στα 25-35 κιλά με αυτές τις προδιαγραφές το χω. Υπολογίζω το κόστος γύρω στα 1000-1500 αλλά από Κίνα δεν ξέρω τι δυνατότητες υπάρχουν για τα έξοδα του τελωνείου.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Εννοείς την ταχύτητα φαντάζομαι και όχι την αυτονομία, αναλόγως (οδηγός, αναρτήσεις, λάστιχα, φρένα κτλ.), γενικά όχι δεν είναι πολλά.brb και tyt έγραψε: 06 Δεκ 2018, 17:31Δεν είναι πολλά χιλιόμετρα για ποδήλατο;sys3x έγραψε: 30 Μάιος 2018, 11:13 Κάτι με μοτέρ 500w το λιγότερο και μπαταρία ~17Ah.
Θέλω να έχω τα 35-45 χλμ/ω άνετα και αυτονομία ~30-40 χλμ χωρίς καθόλου υποβοήθηση. Αν το συνολικό βάρος του ποδηλάτου είναι στα 25-35 κιλά με αυτές τις προδιαγραφές το χω. Υπολογίζω το κόστος γύρω στα 1000-1500 αλλά από Κίνα δεν ξέρω τι δυνατότητες υπάρχουν για τα έξοδα του τελωνείου.
.
.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Ναι, την ταχύτητα.sys3x έγραψε: 06 Δεκ 2018, 17:51Εννοείς την ταχύτητα φαντάζομαι και όχι την αυτονομία, αναλόγως (οδηγός, αναρτήσεις, λάστιχα, φρένα κτλ.), γενικά όχι δεν είναι πολλά.brb και tyt έγραψε: 06 Δεκ 2018, 17:31Δεν είναι πολλά χιλιόμετρα για ποδήλατο;sys3x έγραψε: 30 Μάιος 2018, 11:13 Κάτι με μοτέρ 500w το λιγότερο και μπαταρία ~17Ah.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Δεν είναι μόνο η ταχύτητα στην ευθεία, το βασικό είναι να μπορεί να ανεβαίνει όλες τις ανηφόρες των δρόμων που θα κινείται, έστω με μια ταχύτητα 5 χλμ/ω. 
Για πόσα χρόνια πριν μιλάς;Μηχανικός έγραψε: 07 Δεκ 2018, 00:04 Δεν είναι μόνο η ταχύτητα στην ευθεία, το βασικό είναι να μπορεί να ανεβαίνει όλες τις ανηφόρες των δρόμων που θα κινείται, έστω με μια ταχύτητα 5 χλμ/ω.![]()
.
.
Ένα ηλεκτρικό ποδήλατο που είχα δει, δεν μπορούσε να ανέβει μεγάλη ανηφόρα με βαρύ άτομο.
Πριν πόσα χρόνια το είδες;Μηχανικός έγραψε: 07 Δεκ 2018, 09:17 Ένα ηλεκτρικό ποδήλατο που είχα δει, δεν μπορούσε να ανέβει μεγάλη ανηφόρα με βαρύ άτομο.
.
.
δες το 0:17 στο βιντεάκι ρε, εσένα σκεφτόμουναΜηχανικός έγραψε: 07 Δεκ 2018, 09:17 Ένα ηλεκτρικό ποδήλατο που είχα δει, δεν μπορούσε να ανέβει μεγάλη ανηφόρα με βαρύ άτομο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 36 Απαντήσεις
- 1916 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
-
- 82 Απαντήσεις