Καλα ναι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φύγε ρε γίγαντα απ' τη Λάρισα
- Obi Wan Iakobi
Re: Φύγε ρε γίγαντα απ' τη Λάρισα
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Δηλαδή το 1988 στο Χαριλάου που ανέβηκες είχατε 55 πούλμαν όπως είπες? Και που πήγαν αυτοί οι 3 χιλιάδες στη θύρα 3? Γιατί στο βίντεο φαίνονται κάποιοι λίγοι στην ένα. Εκτός αν ήταν ένα άτομα ανα πούλμαν. Στη Τούμπα πάντως το 1988 τελευταία αγωνιστική που σήκωνες και τυπικά το πρωτάθλημα είχαν πάει πολύ δικοί σας. Το θυμάμαι.nostromos έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 20:55για σενα μπορει ... εγω απο 85 μεχρι 88 μπορει και να ανεβηκα και 10 φορες Θεσσαλονικη ... δεν χρειαζοτανε να αποδειξω τιποτεObi Wan Iakobi έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 20:52Φιλαρακο δεν πεσαμε απο τον Αρη.Για τετοιες εκδρομες ειδικα στη παλια Τουμπα παντα υπαρχουν αποδειξεις και ειναι καυχημα των οπαδων οτι πηγαν καπου που δεν πηγαιναν πολλοι.Αν μου ελεγες για πριν τον Μπλιωνα μπορει και να σε πιστευα(στη φαση οτι ψιλοαδιαφορουσαν αυτοι) αλλα μετα δυσκολα.nostromos έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 20:45
ρε φιλε ενταξει σας σεβομαστε αλλα κοψε κατι ... σου λεω οτι προσωπικα ημουνα στο 1 λεοφωρειο το 87-88 ... τι θελεις να σου υπογραψω δηλωση ...?
να σου πω να καταλαβεις τη διαφορα φασης που εχουμε ... εχω γιο 16 χρονων και οι φιλοι του ξερουνε ποιος ειμαι ... εχουνε κανει ενα γκρουπ τους VOLOU STREET FANS που το ξαναμαζανε απο τα παλια και οι περισσοτεροι εχουνε δικαστηριο πλεον ... λοιπον δεν ειμαι για να καυχιεμαι καποια πραγματα ... και που σου ειπα οτι σου ειπα το εκανα γιατι εζησα πολλα ... δεν μου τα ειπανεObi Wan Iakobi έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 20:56Δεν χρειαζεται να κρατας εσυ.Οι αλλοι,ο συνδεσμος.Παντως μου κανει εντυπωση πως εμεις φαινομαστε καθαρα το 88 κι εσεις οχι.Ηταν βολιωτης ο καμεραμαν και σας εκρυβε?nostromos έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 20:50
σιγα μην κραταω και αρχειο με εισητηρια και εφημεριδες ... οσο φια φωτο που λες παιζουνε ελαχιστες ... ποιος ειχε μυαλο τοτε για να παρει μηχανη σε πουλμαν που εμπαινες με επιλογη και βιογραφικο
Καθαρα φαινονται και οι γαυροι την ιδια χρονια(εστω το λιγο που εμειναν)
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Obi Wan Iakobi
Τουμπα ουτε με σφαιρες.Οχι εσεις κανεις εκτος απο εμας.Κανεναν Ηρακλη καμμια Καλαμαρια ισως.nostromos έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 20:55
για σενα μπορει ... εγω απο 85 μεχρι 88 μπορει και να ανεβηκα και 10 φορες Θεσσαλονικη ... δεν χρειαζοτανε να αποδειξω τιποτε
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- MiGiSukhoI
Arisvilla για πες μας ποια χρονιά περάσαμε από την παραλία και μας πετούσαν τασάκια και ποτήρια;
Ήταν πριν τον Μπλιώνα...
Ήταν πριν τον Μπλιώνα...
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
- Obi Wan Iakobi
Ρε φιλε δεν θα βαλεις φωτο η βιντεο που πλακωνεσαι...παρουσια θα δειξειςnostromos έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 21:00
να σου πω να καταλαβεις τη διαφορα φασης που εχουμε ... εχω γιο 16 χρονων και οι φιλοι του ξερουνε ποιος ειμαι ... εχουνε κανει ενα γκρουπ τους VOLOU STREET FANS που το ξαναμαζανε απο τα παλια και οι περισσοτεροι εχουνε δικαστηριο πλεον ... λοιπον δεν ειμαι για να καυχιεμαι καποια πραγματα ... και που σου ειπα οτι σου ειπα το εκανα γιατι εζησα πολλα ... δεν μου τα ειπανε
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
εισαι πιτσιρικας ... ρωτα κανενα παλιο παοκι να σου πει ...Obi Wan Iakobi έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 21:01Τουμπα ουτε με σφαιρες.Οχι εσεις κανεις εκτος απο εμας.Κανεναν Ηρακλη καμμια Καλαμαρια ισως.nostromos έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 20:55
για σενα μπορει ... εγω απο 85 μεχρι 88 μπορει και να ανεβηκα και 10 φορες Θεσσαλονικη ... δεν χρειαζοτανε να αποδειξω τιποτε
- Obi Wan Iakobi
Εσυ που πηγαινες γηπεδο εκεινη την εποχη ποσες φορες ηρθαν και ποσοι? παντως αν αυτα τα 55 πουλμαν ηταν σαν τα 11 του βιντεο που ειδαμε με τα 20 ατομα αστα να πανεArisvilla έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 20:59
Δηλαδή το 1988 στο Χαριλάου που ανέβηκες είχατε 55 πούλμαν όπως είπες? Και που πήγαν αυτοί οι 3 χιλιάδες στη θύρα 3? Γιατί στο βίντεο φαίνονται κάποιοι λίγοι στην ένα. Εκτός αν ήταν ένα άτομα ανα πούλμαν. Στη Τούμπα πάντως το 1988 τελευταία αγωνιστική που σήκωνες και τυπικά το πρωτάθλημα είχαν πάει πολύ δικοί σας. Το θυμάμαι.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Ξερω 55αρη απο Πανελληνιο που εμενε τοτε θεσσαλονικη σου κανει?
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
ναιObi Wan Iakobi έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 21:06Ξερω 55αρη απο Πανελληνιο που εμενε τοτε θεσσαλονικη σου κανει?
- Obi Wan Iakobi
Ωραια επειδη τον εχω ρωτησει μου ειπε οτι ανελλιπως μονο εμας εβλεπε.
ΥΓ Παντως τα πιο προσφατα χρονια οταν πηγατε Ευοσμο με τον Αγροτικο σας πλακωσαν τα αγροτοπαοκια εξω σας εφαγαν κι ενα πανο Livadaki σωστα?
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
ανελλιπως μπορει ...μονο εσας οχιObi Wan Iakobi έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 21:09Ωραια επειδη τον εχω ρωτησει μου ειπε οτι ανελλιπως μονο εμας εβλεπε.
ΥΓ Παντως τα πιο προσφατα χρονια οταν πηγατε Ευοσμο με τον Αγροτικο σας πλακωσαν τα αγροτοπαοκια εξω σας εφαγαν κι ενα πανο Livadaki σωστα?![]()
σωστα απο 2 μηχανες ... οι Λεμι παντως χορτασανε τσιμεντο ... αντε να μαθαινεις
- MiGiSukhoI
Για πες του επίσης να σου πει γιατί το 2007 την τελευταία αγωνιστική δεν κάνανε το πέσιμο στην Νέα Κρήνη που όλες οι καφετέριες είχαν βαφτεί βυσσινί;
Περνούσαν τα πιτσιρίκια του Salonica Crew και τρίβανε τα μάτια τους.
Περνούσαν τα πιτσιρίκια του Salonica Crew και τρίβανε τα μάτια τους.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
- Obi Wan Iakobi
Απο οτι μου εχει πει δεκαετια 80 οι βαζελοι εμφανιστηκαν το 85 αλλα δεν εφτασαν καν γηπεδο τους πηραν στο κυνηγι και οι γαυροι τη χρονια που τους πεταξαν εξω στο ημιχρονο.Δεν μου εχει πει για αλλους.nostromos έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 21:10
ανελλιπως μπορει ...μονο εσας οχι
Πως χορτασανε τσιμεντο αφου σας εφαγαν πανι?
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
αν εισαι σχετικος θα μαθεις ... αλλα δεν εισαι ... γουσταρεις φασεις και σκηνικα αλλα απο μακρυαObi Wan Iakobi έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 21:18Απο οτι μου εχει πει δεκαετια 80 οι βαζελοι εμφανιστηκαν το 85 αλλα δεν εφτασαν καν γηπεδο τους πηραν στο κυνηγι και οι γαυροι τη χρονια που τους πεταξαν εξω στο ημιχρονο.Δεν μου εχει πει για αλλους.nostromos έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 21:10
ανελλιπως μπορει ...μονο εσας οχι
Πως χορτασανε τσιμεντο αφου σας εφαγαν πανι?![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 34 Απαντήσεις
- 1465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
-