Ποιος εταιρείας βενζίνη έβαζε;
Υπάρχει λόγος που ρωταω.
που να ξερω, φιλης της κουνιαδας ειναι, παντως η ιδια λεγει οτι αδυνατον να φταιει η βενζινη.
τες πα, της ειπα να το πεταξει, ειπε στη κουνιαδα οτι εχει πολυ αναμονη πλεον το αυτοκινητο
με 42 χιλιαρικα παιρνει μια κορολλα 5ετιας και της μενει και ενα 30ρι
Ρωτάω γιατί εδώ υπάρχει πολύ έντονα η φήμη ότι μια εταιρεία,η γνωστή πολύ μεγάλη με σήμα το κοχύλι,βγάζει πια πολύ μάπα καύσιμα με αποτέλεσμα την βλάβη πολλών κινητήρων.
2 συνεργεία μου το ανέφεραν,ότι δηλαδή τους έρχονται πολλά βενζινοκίνητα αμάξια με προβλήματα λόγω κακής βενζίνης της συγκεκριμένης εταιρείας.
Και στον κόσμο γενικότερα υπάρχει αυτή η θεωρία γιατί το έχω ακούσει από πάρα πολλούς.
Ερμής έγραψε: 03 Ιαν 2023, 21:59
Η τοναλε έχει ένα χρόνο αναμονής πλέον. Πρέπει να πουλάει καλά Γτ κάθε μέρα βλέπω στο δρόμο.
Αλλά μου κάνει περίεργο που δε το καλύπτει η εγγύηση.
Ποιος εταιρείας βενζίνη έβαζε;
Υπάρχει λόγος που ρωταω.
που να ξερω, φιλης της κουνιαδας ειναι, παντως η ιδια λεγει οτι αδυνατον να φταιει η βενζινη.
τες πα, της ειπα να το πεταξει, ειπε στη κουνιαδα οτι εχει πολυ αναμονη πλεον το αυτοκινητο
με 42 χιλιαρικα παιρνει μια κορολλα 5ετιας και της μενει και ενα 30ρι
Ρωτάω γιατί εδώ υπάρχει πολύ έντονα η φήμη ότι μια εταιρεία,η γνωστή πολύ μεγάλη με σήμα το κοχύλι,βγάζει πια πολύ μάπα καύσιμα με αποτέλεσμα την βλάβη πολλών κινητήρων.
2 συνεργεία μου το ανέφεραν,ότι δηλαδή τους έρχονται πολλά βενζινοκίνητα αμάξια με προβλήματα λόγω κακής βενζίνης της συγκεκριμένης εταιρείας.
Και στον κόσμο γενικότερα υπάρχει αυτή η θεωρία γιατί το έχω ακούσει από πάρα πολλούς.
Είναι ανάλογα τον ιδιοκτήτη του πρατηριου. Στα πρατήρια της εταιρείας σπάνια παίζει μούφα.
Ξέρω BP Που την έχει συνεργάτης και είναι για τα μπάζα, ξέρω και ΕΚΟ στην επαρχία που έχει την καλύτερη βενζίνη εβερ.
Γενικά να προτιμάτε πρατήρια που ανήκουν στην ίδια την εταιρεία. Αυτό μου είχαν πει και στην αντιπροσωπεία του παλιού που είχα. Βέβαια αυτοί προμοταραν σελ αλλά καμία δεκαριά πρατήρια όλα και όλα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ερμής έγραψε: 03 Ιαν 2023, 22:03
Είναι ανάλογα τον ιδιοκτήτη του πρατηριου. Στα πρατήρια της εταιρείας σπάνια παίζει μούφα.
Ξέρω BP Που την έχει συνεργάτης και είναι για τα μπάζα, ξέρω και ΕΚΟ στην επαρχία που έχει την καλύτερη βενζίνη εβερ.
Γενικά να προτιμάτε πρατήρια που ανήκουν στην ίδια την εταιρεία. Αυτό μου είχαν πει και στην αντιπροσωπεία του παλιού που είχα. Βέβαια αυτοί προμοταραν σελ αλλά καμία δεκαριά πρατήρια όλα και όλα.
Ελίν,Αvin,Eκο.
Αυτές οι 3 είναι οι καλύτερες σύμφωνα με κάποια συνεργεία.
Στην 1η τουλάχιστον συμφωνούν όλοι.
Ερμής έγραψε: 03 Ιαν 2023, 22:29
Ελίν Κρυσταλ συγκεκριμένα. Αλλά ξαναλέω παίζει ρόλο ο πρατηριούχος όταν δεν έχει να κάνει με πρατήριο της ίδιας της εταιρείας.
Σίγουρα παίζει και αυτό.
Αλλά για να υπάρχει η κοινή πεποίθηση σε όλους ότι η Ελίν είναι κορυφή,θα υπάρχει αιτία.
Προφανώς γιατί είναι όντος καλή και έχει τα καλύτερα συστήματα διασφάλισης ποιότητας.
Από παλια είχε ξεκινήσει αυτή η ιστορία όταν η Ελίν είχε αναθέσει την πιστοποίηση και τον έλεγχο της ποιότητας στο ΕΜΠ.