!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ελληνιδες

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ορέστης 35

Re: Ελληνιδες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Ερμής έγραψε: 01 Μάιος 2018, 12:40 Το οτι θεωρείτε τις Ελληνίδες ως ξεκολάκια και πλήρως συμφεροντολόγες κατηγορώντας τες εμμέσως(ή και άμεσα) για αυτά, ενώ παράλληλα εξυμνείτε τα σλαβάκια, πραγματικά με ξεπερνά
Οι Ουκρανες ειναι τελειως πρωτογονες.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Ερμής έγραψε: 01 Μάιος 2018, 13:04
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 01 Μάιος 2018, 13:02
Nameless Ghoul έγραψε: 01 Μάιος 2018, 12:56 Αν έχετε πάντως την εντύπωση ότι οι δυτικές διαφέρουν σε κάτι από τις υπόλοιπες (ελληνίδες+σλάβες), πλανάσθε πλάνην οικτρά.
Θεωρείς δηλαδή ότι στη Νέα Υόρκη βρίσκεις γκόμενα ή σχέση το ίδιο δύσκολα με την Αθήνα;
Γιατί στην Αθήνα βρίσκεις δύσκολα γκόμενα;
Το να βρείς σοβαρή γυναίκα είναι το σχετικά δύσκολο, το να βρείς γκομενάκι για τη φάση σου είναι πολύ απλό.
Εικόνα
Αθηνα η πρωτευουσα της αγαμιας.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Ορέστης 35 έγραψε: 01 Μάιος 2018, 18:31
Ερμής έγραψε: 01 Μάιος 2018, 13:04
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 01 Μάιος 2018, 13:02

Θεωρείς δηλαδή ότι στη Νέα Υόρκη βρίσκεις γκόμενα ή σχέση το ίδιο δύσκολα με την Αθήνα;
Γιατί στην Αθήνα βρίσκεις δύσκολα γκόμενα;
Το να βρείς σοβαρή γυναίκα είναι το σχετικά δύσκολο, το να βρείς γκομενάκι για τη φάση σου είναι πολύ απλό.
Εικόνα
Αθηνα η πρωτευουσα της αγαμιας.
Ισως να ίσχυε την εποχή που ήταν προεπαναστατικό αρβανοτοχώρι των 4 χιλ κατοίκων αλλά δεν θα στοιχημάτιζα ουτε ένα γρόσι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

fagano3 έγραψε: 01 Μάιος 2018, 18:17

Βρισκεις σε χωρες ή περιοχες που ειναι κραμα λαων με αρκετα διαφορετικα χαρακτηριστικα.

Π.χ. Ελλαδα οι πιο ομορφες ειναι οι ντοπιες δυτικης και ανατολικης Μακεδονιας που ειναι μειξη μεσογειακων με σλαβων.

Οι πιο ομορφες σλαβες ως μεσο ορο ειναι οι Γιουγκες μειξη σλαβων με βαλκανιους.

Οι Ουγγαρεζες επισης ειναι πολυ ομορφες ως προς μεσο ορο γιατι εχουμε μειξη γερμανικων,σλαβικων και μεσογειακων χαρακτηριστικων.

Οι πιο ομορφες Ισπανιδες με διαφορα ειναι στην Ανδαλουσια που ειναι μειξη αραβων ,τσιγγανων και ισπανων.

Οι πιο ομορφες ευρασιατισες ειναι οι Καζακες.

Οι πιο ομορφες λατινες ειναι Βενεζουελα,Κολομβια και καποιες απο καριμπιαν.

Τα χαρμανια αμα βγουν καλα ειναι τα καλυτερα παντα.
Δεν έχω εντρυφήσει ιδιαίτερα οπότε ίσως είναι όπως τα λες. Θα διαφωνήσω μόνο για τις Ελληνίδες. Πιο όμορφες θεωρώ τις νησιώτισσες. Ιδιαίτερα τις Κρητικοπούλες. Δεν έχω γνωρίσει άσχημη Κρητικιά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 »

Naida έγραψε: 01 Μάιος 2018, 18:36
fagano3 έγραψε: 01 Μάιος 2018, 18:17

Βρισκεις σε χωρες ή περιοχες που ειναι κραμα λαων με αρκετα διαφορετικα χαρακτηριστικα.

Π.χ. Ελλαδα οι πιο ομορφες ειναι οι ντοπιες δυτικης και ανατολικης Μακεδονιας που ειναι μειξη μεσογειακων με σλαβων.

Οι πιο ομορφες σλαβες ως μεσο ορο ειναι οι Γιουγκες μειξη σλαβων με βαλκανιους.

Οι Ουγγαρεζες επισης ειναι πολυ ομορφες ως προς μεσο ορο γιατι εχουμε μειξη γερμανικων,σλαβικων και μεσογειακων χαρακτηριστικων.

Οι πιο ομορφες Ισπανιδες με διαφορα ειναι στην Ανδαλουσια που ειναι μειξη αραβων ,τσιγγανων και ισπανων.

Οι πιο ομορφες ευρασιατισες ειναι οι Καζακες.

Οι πιο ομορφες λατινες ειναι Βενεζουελα,Κολομβια και καποιες απο καριμπιαν.

Τα χαρμανια αμα βγουν καλα ειναι τα καλυτερα παντα.
Δεν έχω εντρυφήσει ιδιαίτερα οπότε ίσως είναι όπως τα λες. Θα διαφωνήσω μόνο για τις Ελληνίδες. Πιο όμορφες θεωρώ τις νησιώτισσες. Ιδιαίτερα τις Κρητικοπούλες. Δεν έχω γνωρίσει άσχημη Κρητικιά.
Kρητη ειναι πολυ μακρια και δεν εχω αποψη.Δεν εχω παει και ποτε.Πιθανον να ισχυει μιας και εκει ειναι στα ορια με μεση ανατολη οποτε και αυτες χαρμανια θα ειναι.

Ηπειρωτικη Ελλαδα οι πιο ομορφες ειναι στα μερη που ειχαμε σλαβοφωνους.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

. Δεν έχω γνωρίσει άσχημη Κρητικιά.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Naida έγραψε: 01 Μάιος 2018, 18:36 Δεν έχω γνωρίσει άσχημη Κρητικιά.
Ωωωω υπάρχουν. Αλλά από μακριά μπορεί να περνάνε για όμορφους κρητικούς.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Ορέστης 35 έγραψε: 01 Μάιος 2018, 18:27
Ερμής έγραψε: 01 Μάιος 2018, 12:40 Το οτι θεωρείτε τις Ελληνίδες ως ξεκολάκια και πλήρως συμφεροντολόγες κατηγορώντας τες εμμέσως(ή και άμεσα) για αυτά, ενώ παράλληλα εξυμνείτε τα σλαβάκια, πραγματικά με ξεπερνά
Οι Ουκρανες ειναι τελειως πρωτογονες.
δε γουσταρς;;
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Τα ίδια είναι παντού . Οι ωραίες είναι εξαίρεση και οι άλλες κανόνας . Μερικοί θύλακες αντίστασης δεν σώζουν την κατάσταση .
Μόνη λύση - νύφες από Ρωσσία σε μέγεθος στρατιάς να αναβαθμιστεί η ράτσα γιατί με το ανακάτεμα του υπάρχοντος υλικού δεν βλέπω προκοπή .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Κι εγώ συμφωνώ. Μάλιστα εύχομαι σε όλους τους πρώην από 2 ρωσίδες, όχι μόνο μία.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
fagano3

Ερμής έγραψε: 01 Μάιος 2018, 15:45 Τυπική Μεσόγεια Ελληνίδα που την κάνεις και για Ιταλίδα

Εικόνα

τι να μου πουν οι ξεπλυμένες τριτοτέταρτες.
Για ξεμωραμένα μπαρμπάδια καλές είναι.
Eρμη για ψαξου μπας και υπαρχει τιποτα σε φρουτα,λαχανικα να εισαγεις απο Ανδαλουσια.

Να εχεις μια δικαιολογια να πηγαινεις συχνα εκει ταξιδια.

Γεματο τετοιες ητανε.Και οχι μονο σε πιτσιρικια αλλα και σε μεγαλες.Κρατιουνται απιστευτα καλα.

Αλλα μονο Ανδαλουσια απο Ισπανια.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

:bored:
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 01 Μάιος 2018, 18:40
. Δεν έχω γνωρίσει άσχημη Κρητικιά.
Εικόνα
Θα ήθελα να τη δω νεα για να σου πω.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Μάιος 2018, 18:43
Naida έγραψε: 01 Μάιος 2018, 18:36 Δεν έχω γνωρίσει άσχημη Κρητικιά.
Ωωωω υπάρχουν. Αλλά από μακριά μπορεί να περνάνε για όμορφους κρητικούς.
Ντροπή :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
fagano3

Αγις έγραψε: 01 Μάιος 2018, 18:47 Τα ίδια είναι παντού . Οι ωραίες είναι εξαίρεση και οι άλλες κανόνας . Μερικοί θύλακες αντίστασης δεν σώζουν την κατάσταση .
Μόνη λύση - νύφες από Ρωσσία σε μέγεθος στρατιάς να αναβαθμιστεί η ράτσα γιατί με το ανακάτεμα του υπάρχοντος υλικού δεν βλέπω προκοπή .
Ρωσσιδες στην Ελλαδα δεν εχει.

Για την Ρωσσιδα φοιτητρια απο Μοσχα και Αγια Πετρουπολη οι περισσοτεροι Ελληνες θα της φαινοντουσαν πολυ μπειζικ που λεει και ο νανος.

Αυτες στα κολομπαρα που πανε με τους μπαρμπαδες ειναι απο πρωην δημοκρατιες αντε και κανενα κουτσοχωρι της Ρωσσιας.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Γιατί σου είπε ότι θελει φοιτήτρια; Έλα παναγία μου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
fagano3

Cecily Anne έγραψε: 01 Μάιος 2018, 18:55 Γιατί σου είπε ότι θελει φοιτήτρια; Έλα παναγία μου.
Γενικα μιλαω γιατι υπαρχει τελειως λανθασμενη αποψη για τις Ρωσσιδες απο τις τελευταιες που βλεπουν στα κωλομπαρα στην Ελλαδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”