!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κορονοϊός από την κινα

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Re: Κορονοϊός από την κινα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

killzone έγραψε: 10 Μαρ 2020, 00:28
nostromos έγραψε: 10 Μαρ 2020, 00:12 ειναι μια εβδομαδα πισω περιπου ... τελη Μαρτιου ομως να εχουμε τα ματια μας στις ΗΠΑ ... εκει αν δεν το παλεψουνε δυνατα ο πλανητης θα μπει σε φαση MAD MAX
Καλα στις ΗΠΑ τριβουν τα χερια τους μερικοι

Μιας και μιλαμε για την νικη της Κινας πρεπει να δουμε και τις ΗΠΑ ποσο αμεσα θα δρασουν βεβαια η διαφορα εδω ειναι οτι οι ΗΠΑ το ξερουν και το περιμενουν ενω οι Κινα δεν ηξερε που πανε τα 4....
δεν υπαρχει νικητης ... ολοι κοιτανε να μην χασουνε πλεον
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Ο μεγάλος αριθμός των νεκρών στην Ιταλία οφείλεται σε 3 παράγοντες. 1) Είχαν τον ιο που κυκλοφορούσε ανεξέλεγκτα στη Λομβαρδία εδώ και ενάμιση μήνα σχεδόν. 2) Το ξέσπασμα στη Λομβαρδία ξεκίνησε από νοσοκομεία και ασθενείς εκεί που μετέδωσαν τον ιο στους ηλικωμένους ασθενείς εκεί που είχαν ήδη επιβαρυμένη την υγεία τους. Η συντριπτική πλειοψηφία των Νεκρών είναι πάνω από 70. 3) Η και καλά καραντίνα που έκαναν σε 5 χωρία δεν απέδωσε τίποτε με συνέπεια να πολλαπλασιαστούν τα κρούσματα. Συν τοις άλλοις οι νέες ηλικίες ήταν στα παπάρια τους και έκαναν ότι έκαναν και πριν έχοντας τη λογική "ελα μωρέ μια γριπούλα είναι" /Οι άλλες χώρες (πλην της Ισπανίας που μάλλον είχε και αυτή community spread εώ και καιρό) της Ευρώπης πχ Γερμανία, Βέλγιο είναι 3 εβδομάδες πίσω σε σχέση με την Ιταλία και προφανώς δεν έκαναν και τα λάθη των Ιταλών με τα νοσοκομεία. Οι Γάλλοι είναι και αυτοί μαζί με τους Ισπανούς υποψήφιοι για να γίνουν το επόμενο hot spot του coronavirus αν δεν πάρουν τώρα μέτρα. Γενικά οι πολιτικοί στην ΕΕ ξέρουν από τη Κίνα ότι υπάρχουν μέτρα αποτελεσματικά που οφείλουν να πάρουν. Αν δεν μπορούν να τα πάρουν σημαίνει ότι έχουν αποφασίσει να εξολοθρευθεί μεγάλο μέρος του υπέργηρου πληθυσμού της Ευρώπης. Η για να μην είμαι τόσο κυνικός δείχνουν να τους ενδιαφέρουν πολύ περισσότερο οι οικονομικές συνέπειες κάποιων σκληρών μέτρων παρά κάποιοι θάνατοι ηλικιωμένων.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Lestat έγραψε: 10 Μαρ 2020, 00:25
Otto Weininger έγραψε: 10 Μαρ 2020, 00:21 Ιταλία είσαι;
Ναι
Να κάνουμε παρέα :lol:
Δεν ξέρω για πόσο θα είμαι ακόμα αλλα σφίγγουν τα γάλατα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

nostromos έγραψε: 10 Μαρ 2020, 00:12 ειναι μια εβδομαδα πισω περιπου ... τελη Μαρτιου ομως να εχουμε τα ματια μας στις ΗΠΑ ... εκει αν δεν το παλεψουνε δυνατα ο πλανητης θα μπει σε φαση MAD MAX

Μιας και μιλαμε για την νικη της Κινας πρεπει να δουμε και τις ΗΠΑ ποσο αμεσα θα δρασουν βεβαια η διαφορα εδω ειναι οτι οι ΗΠΑ το ξερουν και το περιμενουν ενω οι Κινα δεν ηξερε που πανε τα 4....
Η Κινα ομως ηξερε απο κορονοιους που ειναι σχετικα πιο συνηθισμενοι αστην Κινα..Και συνελληφθησαν αδιαβαστοι..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ε, Ολλανδός. :102:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Otto Weininger έγραψε: 10 Μαρ 2020, 00:44
Lestat έγραψε: 10 Μαρ 2020, 00:25
Otto Weininger έγραψε: 10 Μαρ 2020, 00:21 Ιταλία είσαι;
Ναι
Να κάνουμε παρέα :lol:
Δεν ξέρω για πόσο θα είμαι ακόμα αλλα σφίγγουν τα γάλατα.
Ποιος από τους δύο σας θα σκύβει;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

hellegennes έγραψε: 03 Μαρ 2020, 18:12
Leporello έγραψε: 03 Μαρ 2020, 10:40
OANNHSEA έγραψε: 03 Μαρ 2020, 07:37Α) Έχει ξεπεράσει το 6% θνησιμότητα. Δεδομένων των μοντέλων που χρησιμοποιούν και του στατιστικού λάθους, δεν μιλάμε πλέον για έναν κοινό ιό.
Γιατί 6%; Η παρατηρούμενη θνησιμότητα κυμαίνεται από 4-4,5% στις χώρες όπου υπάρχει πρόβλημα ανταπόκρισης του συστήματος υγείας (Χουμπέϊ, Ιράν, Ιταλία) έως κάτω του 1% στις υπόλοιπες (υπόλοιπη Κίνα, Κορέα).
6% είναι μέχρι στιγμής η θνησιμότητα στις περιπτώσεις που έκαναν τον κύκλο τους και είτε ανάρρωσαν (94%) είτε πέθαναν (6%). Αν η αναλογία αυτή συνεχιστεί, η συνολική θνησιμότητα θα είναι 6%.
Μια εβδομάδα μετά, η θνησιμότητα είναι ακόμη στο 6%.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
killzone

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killzone »

Northern Spirit έγραψε: 10 Μαρ 2020, 00:50

Η Κινα ομως ηξερε απο κορονοιους που ειναι σχετικα πιο συνηθισμενοι αστην Κινα..Και συνελληφθησαν αδιαβαστοι..

Ποτε δεν ξερεις ποτε θα γινει το μπαμ κ τι διαστασεις θα λαβει οι ΗΠΑ π.χ γνωριζουν για το Ιλαρα και ομως ο Τραμπ αποφασισε να μειωσει το προυπολογισμο υγειας τωρα μετα απο οσα συνεβησαν στην Κινα μαλλον θα αυξησει τις δαπανες.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Στη Βρετανια ετοιμαζουνε καραντινα μιας τουλαχιστον εβδομαδας και σε οσους εχουνε ελαφρες μολυνσεις του αναπνευστικου σε συνδυασμο με πυρετο.
Μαλλον γι'αυτο μια συναδελφος που αρρωστησε το σ/κ εστειλε μηνυμα οτι θα απουσιασει ολη την εβδομαδα.
At a press conference with the prime minister, Mr Whitty expanded on this further, warning citizens “will understandably get fatigued” if more extreme measures – such as those seen in Italy – are brought in too soon.

However, he said those with minor respiratory infections and fevers will soon be asked to self-isolate for at least seven days.
https://www.independent.co.uk/news/uk/h ... 88936.html
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

killzone έγραψε: 10 Μαρ 2020, 01:02 [

Ποτε δεν ξερεις ποτε θα γινει το μπαμ κ τι διαστασεις θα λαβει οι ΗΠΑ π.χ γνωριζουν για το Ιλαρα και ομως ο Τραμπ αποφασισε να μειωσει το προυπολογισμο υγειας τωρα μετα απο οσα συνεβησαν στην Κινα μαλλον θα αυξησει τις δαπανες.

Θα εχει ενδιαφερον να δουμε πώς θα αντιδρασουνε οι anti-vac φανατικοι οταν σκασει μυτη το εμβολιο για την ασθενεια. Προβλεπω πολλες κωλοτουμπες..
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

Ζενίθεδρος έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:28
Σουβλίτσα έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:26 Συμπτώματα κορωνοιού, πόσες ημέρες μπορεί να έχει κάποιος, γνωρίζουμε?
5 με 7. Και εμένα μου είχε μπει η ιδέα, γιατί ένιωθα παράξενα και είχε κοκκινησει το μάτι μου, αλλά αυτό τελικά είχε άλλο λόγο.

κι οταν ησουν μικρος μηπως νομιζες οτι ησουν ο Ιησους;
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

:popc: :popc:
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Who is The 4th man
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Who is The 4th man »

Εικόνα

https://www.arcgis.com/apps/opsdashboar ... 7b48e9ecf6

https://systems.jhu.edu/research/public-health/ncov/

στήν ιταλία ξεφεύγει ή κατάσταση,
ό κορονωιός τρέχει μέ ταχύτητα φωτός καί εδώ πάμε με ατμομηχανη
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

omg kai 3 lol έγραψε: 10 Μαρ 2020, 01:53
Ζενίθεδρος έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:28
Σουβλίτσα έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:26 Συμπτώματα κορωνοιού, πόσες ημέρες μπορεί να έχει κάποιος, γνωρίζουμε?
5 με 7. Και εμένα μου είχε μπει η ιδέα, γιατί ένιωθα παράξενα και είχε κοκκινησει το μάτι μου, αλλά αυτό τελικά είχε άλλο λόγο.

κι οταν ησουν μικρος μηπως νομιζες οτι ησουν ο Ιησους;
Οχι.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”