δεν υπαρχει νικητης ... ολοι κοιτανε να μην χασουνε πλεονkillzone έγραψε: 10 Μαρ 2020, 00:28Καλα στις ΗΠΑ τριβουν τα χερια τους μερικοιnostromos έγραψε: 10 Μαρ 2020, 00:12 ειναι μια εβδομαδα πισω περιπου ... τελη Μαρτιου ομως να εχουμε τα ματια μας στις ΗΠΑ ... εκει αν δεν το παλεψουνε δυνατα ο πλανητης θα μπει σε φαση MAD MAX
Μιας και μιλαμε για την νικη της Κινας πρεπει να δουμε και τις ΗΠΑ ποσο αμεσα θα δρασουν βεβαια η διαφορα εδω ειναι οτι οι ΗΠΑ το ξερουν και το περιμενουν ενω οι Κινα δεν ηξερε που πανε τα 4....
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κορονοϊός από την κινα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Κορονοϊός από την κινα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Ο μεγάλος αριθμός των νεκρών στην Ιταλία οφείλεται σε 3 παράγοντες. 1) Είχαν τον ιο που κυκλοφορούσε ανεξέλεγκτα στη Λομβαρδία εδώ και ενάμιση μήνα σχεδόν. 2) Το ξέσπασμα στη Λομβαρδία ξεκίνησε από νοσοκομεία και ασθενείς εκεί που μετέδωσαν τον ιο στους ηλικωμένους ασθενείς εκεί που είχαν ήδη επιβαρυμένη την υγεία τους. Η συντριπτική πλειοψηφία των Νεκρών είναι πάνω από 70. 3) Η και καλά καραντίνα που έκαναν σε 5 χωρία δεν απέδωσε τίποτε με συνέπεια να πολλαπλασιαστούν τα κρούσματα. Συν τοις άλλοις οι νέες ηλικίες ήταν στα παπάρια τους και έκαναν ότι έκαναν και πριν έχοντας τη λογική "ελα μωρέ μια γριπούλα είναι" /Οι άλλες χώρες (πλην της Ισπανίας που μάλλον είχε και αυτή community spread εώ και καιρό) της Ευρώπης πχ Γερμανία, Βέλγιο είναι 3 εβδομάδες πίσω σε σχέση με την Ιταλία και προφανώς δεν έκαναν και τα λάθη των Ιταλών με τα νοσοκομεία. Οι Γάλλοι είναι και αυτοί μαζί με τους Ισπανούς υποψήφιοι για να γίνουν το επόμενο hot spot του coronavirus αν δεν πάρουν τώρα μέτρα. Γενικά οι πολιτικοί στην ΕΕ ξέρουν από τη Κίνα ότι υπάρχουν μέτρα αποτελεσματικά που οφείλουν να πάρουν. Αν δεν μπορούν να τα πάρουν σημαίνει ότι έχουν αποφασίσει να εξολοθρευθεί μεγάλο μέρος του υπέργηρου πληθυσμού της Ευρώπης. Η για να μην είμαι τόσο κυνικός δείχνουν να τους ενδιαφέρουν πολύ περισσότερο οι οικονομικές συνέπειες κάποιων σκληρών μέτρων παρά κάποιοι θάνατοι ηλικιωμένων.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Otto Weininger
Να κάνουμε παρέα
Δεν ξέρω για πόσο θα είμαι ακόμα αλλα σφίγγουν τα γάλατα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Northern Spirit
Η Κινα ομως ηξερε απο κορονοιους που ειναι σχετικα πιο συνηθισμενοι αστην Κινα..Και συνελληφθησαν αδιαβαστοι..killzone έγραψε: 10 Μαρ 2020, 00:28Καλα στις ΗΠΑ τριβουν τα χερια τους μερικοιnostromos έγραψε: 10 Μαρ 2020, 00:12 ειναι μια εβδομαδα πισω περιπου ... τελη Μαρτιου ομως να εχουμε τα ματια μας στις ΗΠΑ ... εκει αν δεν το παλεψουνε δυνατα ο πλανητης θα μπει σε φαση MAD MAX
Μιας και μιλαμε για την νικη της Κινας πρεπει να δουμε και τις ΗΠΑ ποσο αμεσα θα δρασουν βεβαια η διαφορα εδω ειναι οτι οι ΗΠΑ το ξερουν και το περιμενουν ενω οι Κινα δεν ηξερε που πανε τα 4....
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- hellegennes
Ε, Ολλανδός.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2020, 00:16 https://twitter.com/Unknown_NL/status/1 ... 7040752641
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ποιος από τους δύο σας θα σκύβει;Otto Weininger έγραψε: 10 Μαρ 2020, 00:44Να κάνουμε παρέα![]()
Δεν ξέρω για πόσο θα είμαι ακόμα αλλα σφίγγουν τα γάλατα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- hellegennes
Μια εβδομάδα μετά, η θνησιμότητα είναι ακόμη στο 6%.hellegennes έγραψε: 03 Μαρ 2020, 18:126% είναι μέχρι στιγμής η θνησιμότητα στις περιπτώσεις που έκαναν τον κύκλο τους και είτε ανάρρωσαν (94%) είτε πέθαναν (6%). Αν η αναλογία αυτή συνεχιστεί, η συνολική θνησιμότητα θα είναι 6%.Leporello έγραψε: 03 Μαρ 2020, 10:40Γιατί 6%; Η παρατηρούμενη θνησιμότητα κυμαίνεται από 4-4,5% στις χώρες όπου υπάρχει πρόβλημα ανταπόκρισης του συστήματος υγείας (Χουμπέϊ, Ιράν, Ιταλία) έως κάτω του 1% στις υπόλοιπες (υπόλοιπη Κίνα, Κορέα).OANNHSEA έγραψε: 03 Μαρ 2020, 07:37Α) Έχει ξεπεράσει το 6% θνησιμότητα. Δεδομένων των μοντέλων που χρησιμοποιούν και του στατιστικού λάθους, δεν μιλάμε πλέον για έναν κοινό ιό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Northern Spirit έγραψε: 10 Μαρ 2020, 00:50Η Κινα ομως ηξερε απο κορονοιους που ειναι σχετικα πιο συνηθισμενοι αστην Κινα..Και συνελληφθησαν αδιαβαστοι..killzone έγραψε: 10 Μαρ 2020, 00:28Καλα στις ΗΠΑ τριβουν τα χερια τους μερικοιnostromos έγραψε: 10 Μαρ 2020, 00:12 ειναι μια εβδομαδα πισω περιπου ... τελη Μαρτιου ομως να εχουμε τα ματια μας στις ΗΠΑ ... εκει αν δεν το παλεψουνε δυνατα ο πλανητης θα μπει σε φαση MAD MAX
Ποτε δεν ξερεις ποτε θα γινει το μπαμ κ τι διαστασεις θα λαβει οι ΗΠΑ π.χ γνωριζουν για το Ιλαρα και ομως ο Τραμπ αποφασισε να μειωσει το προυπολογισμο υγειας τωρα μετα απο οσα συνεβησαν στην Κινα μαλλον θα αυξησει τις δαπανες.
- Northern Spirit
Στη Βρετανια ετοιμαζουνε καραντινα μιας τουλαχιστον εβδομαδας και σε οσους εχουνε ελαφρες μολυνσεις του αναπνευστικου σε συνδυασμο με πυρετο.
Μαλλον γι'αυτο μια συναδελφος που αρρωστησε το σ/κ εστειλε μηνυμα οτι θα απουσιασει ολη την εβδομαδα.
Μαλλον γι'αυτο μια συναδελφος που αρρωστησε το σ/κ εστειλε μηνυμα οτι θα απουσιασει ολη την εβδομαδα.
https://www.independent.co.uk/news/uk/h ... 88936.htmlAt a press conference with the prime minister, Mr Whitty expanded on this further, warning citizens “will understandably get fatigued” if more extreme measures – such as those seen in Italy – are brought in too soon.
However, he said those with minor respiratory infections and fevers will soon be asked to self-isolate for at least seven days.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Northern Spirit
killzone έγραψε: 10 Μαρ 2020, 01:02 [
Ποτε δεν ξερεις ποτε θα γινει το μπαμ κ τι διαστασεις θα λαβει οι ΗΠΑ π.χ γνωριζουν για το Ιλαρα και ομως ο Τραμπ αποφασισε να μειωσει το προυπολογισμο υγειας τωρα μετα απο οσα συνεβησαν στην Κινα μαλλον θα αυξησει τις δαπανες.
Θα εχει ενδιαφερον να δουμε πώς θα αντιδρασουνε οι anti-vac φανατικοι οταν σκασει μυτη το εμβολιο για την ασθενεια. Προβλεπω πολλες κωλοτουμπες..
- omg kai 3 lol
Ζενίθεδρος έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:285 με 7. Και εμένα μου είχε μπει η ιδέα, γιατί ένιωθα παράξενα και είχε κοκκινησει το μάτι μου, αλλά αυτό τελικά είχε άλλο λόγο.Σουβλίτσα έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:26 Συμπτώματα κορωνοιού, πόσες ημέρες μπορεί να έχει κάποιος, γνωρίζουμε?
κι οταν ησουν μικρος μηπως νομιζες οτι ησουν ο Ιησους;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν

https://www.arcgis.com/apps/opsdashboar ... 7b48e9ecf6
https://systems.jhu.edu/research/public-health/ncov/
στήν ιταλία ξεφεύγει ή κατάσταση,
ό κορονωιός τρέχει μέ ταχύτητα φωτός καί εδώ πάμε με ατμομηχανη
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Οχι.omg kai 3 lol έγραψε: 10 Μαρ 2020, 01:53Ζενίθεδρος έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:285 με 7. Και εμένα μου είχε μπει η ιδέα, γιατί ένιωθα παράξενα και είχε κοκκινησει το μάτι μου, αλλά αυτό τελικά είχε άλλο λόγο.Σουβλίτσα έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:26 Συμπτώματα κορωνοιού, πόσες ημέρες μπορεί να έχει κάποιος, γνωρίζουμε?
κι οταν ησουν μικρος μηπως νομιζες οτι ησουν ο Ιησους;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2650 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn