Α...μπα...και;pylothess έγραψε: 03 Μαρ 2024, 20:40Αν κάποιος έχει γνώσεις γύρω από το Ευρωενωσιακό δίκαιο ας μας διαφωτίσει. Γιατί κοίταξε μερικά θέματα όσον αφορά την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρωσύνταγμα είναι λίγο ήξεις αφήξεις. Όπως π.χ. για την άμυνα των κρατών μελών. Ναι μεν αλλά.Golden Age έγραψε: 03 Μαρ 2024, 20:35Ποιο Αφγανιστάν; Δεν υπάρχουν τέτοια νομοσχέδια στην Ανατολική Ευρώπη.pylothess έγραψε: 03 Μαρ 2024, 20:34
Ναι καλά. Οι μόνοι μέχρι στιγμής που έχουν καταφέρει να αντισταθούν είναι οι Αφγανοί. Στο Αφγανιστάν δυτικοί δεν στεριώνουν. Ίσως φταίει η γεωγραφία και όχι η θρησκεία.
Αυτά είναι όλα ρευστά και μεταβάλλονται με το πέρασμα του χρόνου.
Μια ερώτηση θέλω να σου κάνω μόνο. Υπάρχει εντολή μήπως από την Ε.Ε. για τα ομόφυλα ζευγάρια;
Η ΕΕ τα υποστηρίζει, αλλά δεν τα επιβάλλει υποχρεωτικά.
Υπάρχουν οι εντολές υπάρχουν και οι συστάσεις. Αν υπάρχει ντιρεκτίβα από την Ευρωπαϊκή Ένωση το βουλώνουμε και συμμορφωνόμαστε. Αν δεν συμμορφωθούμε πληρώνουμε πρόστιμο.
Ούτως η άλλως είμαστε αιχμάλωτοι της Ε.Ε. Οι πολιτικοί μας είναι μισθωτοί υπάλληλοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αργά η γρήγορα πρέπει να τεθεί θέμα αμφισβήτησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όλων όσων αυτή πρεσβεύει.
Το πρέπει από το πράττω έχει κάποια απόσταση...
Εγώ θα έλεγα να το δούμε ως διάταξη νόμου περί ευθύνης υπουργών αλλά βλέπω ότι αρκετοί ή οι περισσότεροι ψηφοφόροι το πολεμούν και δεν ξέρω (λέμε τώρα...) για ποιο λόγο δεν θέλουν να υπάγονται οι πολιτικοί τής χώρας, όταν κάνουν μλκς, σε λαϊκά δικαστήρια και τους αφήνουν να "λογοδοτούν" σε εξεταστικές που κατά κανόνα οδηγούν σε συγκάλυψη πολιτικών προσώπων.
Μα, αυτό, δε μου αφήνει περιθώρια να πιστέψω ότι τέτοιοι ψηφοφόροι δεν έχουν προσωπικό κέρδος από κάτι τέτοιο.
Το οικονομικό κόστος που επικαλούνται πολλοί ή όλοι οι συστημικοί ψηφοφόροι, εμπίπτει και αυτό στον ίδιο νόμο. Αν είναι τσιράκια της ΕΕ με όποιο Εθνικό κόστος, που ξεπουλούν Πατρίδα και Ελληνικές αρχές, είναι και πάλι υπόλογοι, όπως και όσοι δε θέλουν να τους "καθίσουν" ως (κομψά) υπόλογους (και απόλυτους) προδότες.
Όσον για τη γραμμή που εδόθη;
O I έγραψε: 25 Φεβ 2024, 15:02 Τούτος δω (και ο προηγούμενος) βάλθηκε να αλλοιώσει τα ήθη και τα έθιμα της Ελλάδος και των Ελλήνων με προαποφασισμένες δεσμεύσεις με ΗΠΑ, αψηφώντας τη γνώμη του Ελληνικού λαού.Ο άλλος δε, ο προηγούμενος, έστειλε πούστη αντιπρόσωπο από την αλλοδαπή, με ημερομηνία λήξης, για να στηρίξει τα προαποφασισμένα USA/GRΕλλάδας (09.02.2024)
Δεσμοί μεταξύ των δύο λαών
.......
Οι Ηνωμένες Πολιτείες χαιρέτισαν τις δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού, κ. Μητσοτάκη, για τη νομοθέτηση της ισότητας στον γάμο και τη συνέχιση της εφαρμογής του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την επέκταση της προστασίας των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων στην Ελλάδα.
https://www.mfa.gr/epikairotita/dilosei ... 22024.html
να τους χαίρεστε