!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
Ρε Φοσιλι για φωτισε μας εχει ελαφρυντικό το πρεζονι επειδη ειναι πρεζονι?
Εαν δεχτηκε κλωτσια την ωρα που προσπαθησε να σπασει την βιτρινα να βγει εξω δεν ειναι αυτοαμυνα.Εαν του εριξε ο αστυνομικος κλωτσια στην πλατη την ωρα που ειναι πεσμενος τοτε να υποθεσω οτι δεν γινεται καμια σοβαρη εκπαιδευση στις σχολες της αστυνομιας.Ίφιδα έγραψε: 26 Σεπ 2018, 10:41Λάθος κάνεις, ούτε λιντσάρισμα είναι (αφού δεν μαζεύτηκε κανένα πλήθος με σκοπό την εκτέλεση ενόχου), ούτε ακινητοποίηση υπήρξε, και οι κλωτσιές έπεσαν στην προσπάθεια του Κωστόπουλου να βγει έξω. Εκτός κι αν εννοείς λιντσάρισμα την κλωτσιά στην πλάτη απ τον αστυνομικό την ώρα που ο Κωστόπουλος προσπαθούσε να σηκωθεί όρθιος μ ένα κομμάτι γυαλί στο χέριzteo έγραψε: 26 Σεπ 2018, 10:33 Εαν διαβασα σωστα το λιντσαρισμα εγινε μετα αφου τον ειχαν ακινητοποιησει η κανω λαθος?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Otto Weininger
Γεια σου ρε κομμαντοzteo έγραψε: 26 Σεπ 2018, 10:47Εαν δεχτηκε κλωτσια την ωρα που προσπαθησε να σπασει την βιτρινα να βγει εξω δεν ειναι αυτοαμυνα.Εαν του εριξε ο αστυνομικος κλωτσια στην πλατη την ωρα που ειναι πεσμενος τοτε να υποθεσω οτι δεν γινεται καμια σοβαρη εκπαιδευση στις σχολες της αστυνομιας.Ίφιδα έγραψε: 26 Σεπ 2018, 10:41Λάθος κάνεις, ούτε λιντσάρισμα είναι (αφού δεν μαζεύτηκε κανένα πλήθος με σκοπό την εκτέλεση ενόχου), ούτε ακινητοποίηση υπήρξε, και οι κλωτσιές έπεσαν στην προσπάθεια του Κωστόπουλου να βγει έξω. Εκτός κι αν εννοείς λιντσάρισμα την κλωτσιά στην πλάτη απ τον αστυνομικό την ώρα που ο Κωστόπουλος προσπαθούσε να σηκωθεί όρθιος μ ένα κομμάτι γυαλί στο χέριzteo έγραψε: 26 Σεπ 2018, 10:33 Εαν διαβασα σωστα το λιντσαρισμα εγινε μετα αφου τον ειχαν ακινητοποιησει η κανω λαθος?![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
O Φόσι παίζει στο 2% των αδιάφορων.perseus έγραψε: 26 Σεπ 2018, 10:46 Ρε Φοσιλι για φωτισε μας εχει ελαφρυντικό το πρεζονι επειδη ειναι πρεζονι?
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν ξέρω αν ήταν αυτοάμυνα, σίγουρα δεν ήταν δολοφονία ή λυντσάρισμα. Όσο για τη δεύτερη πρόταση, δε το συζητώ, ο αστυνομικός είναι απο πάνω του την ώρα που αρπάζει το γυαλί κι αντί να τον ακινητοποιήσει φεύγει και μετά γυρίζει να τον δώσει κλωτσιά στην πλάτη μπάς και τον αποτρέψει απ το να σηκωθεί. Κανονικά δεν έπρεπε να περάσουν χειροπέδες στον Κωστόπουλο με το που του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες; Προφανώς αυτό πήγε να κάνει αλλά δεν...zteo έγραψε: 26 Σεπ 2018, 10:47Εαν δεχτηκε κλωτσια την ωρα που προσπαθησε να σπασει την βιτρινα να βγει εξω δεν ειναι αυτοαμυνα.Εαν του εριξε ο αστυνομικος κλωτσια στην πλατη την ωρα που ειναι πεσμενος τοτε να υποθεσω οτι δεν γινεται καμια σοβαρη εκπαιδευση στις σχολες της αστυνομιας.Ίφιδα έγραψε: 26 Σεπ 2018, 10:41Λάθος κάνεις, ούτε λιντσάρισμα είναι (αφού δεν μαζεύτηκε κανένα πλήθος με σκοπό την εκτέλεση ενόχου), ούτε ακινητοποίηση υπήρξε, και οι κλωτσιές έπεσαν στην προσπάθεια του Κωστόπουλου να βγει έξω. Εκτός κι αν εννοείς λιντσάρισμα την κλωτσιά στην πλάτη απ τον αστυνομικό την ώρα που ο Κωστόπουλος προσπαθούσε να σηκωθεί όρθιος μ ένα κομμάτι γυαλί στο χέριzteo έγραψε: 26 Σεπ 2018, 10:33 Εαν διαβασα σωστα το λιντσαρισμα εγινε μετα αφου τον ειχαν ακινητοποιησει η κανω λαθος?![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ίφιδα την 26 Σεπ 2018, 10:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είσαι τελείως τσίου έτσι;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 26 Σεπ 2018, 10:14 Ολοι το ξερουν η εισοδος , χωρις ακομα να ξερουμε τι και πως, σε κοσμηματοπωλειο ειναι εγκλημα που τιμωρειται με λυντσαρισμα, ενω το πλιατσικο απο Ναζι 'οικογενειαρχες' στα καμμενα σπιτια κοινωνικη προσφορα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τα ((πρεζακια)) ειναι αρρωστα ατομα και σαν αρρωστοι πρεπει να αντιμετωπιστουν.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Έλα, σόρυ ρε μέιτ, τό σβησα, προχώρα
Θα σε φωτίσω λίγο περισσότερο: το πρεζόνι είναι το θύμα. Οι μαγαζάτορες δικάζονται. Για αυτούς ψάξε αν θες ελαφρυντικά.perseus έγραψε: 26 Σεπ 2018, 10:46 Ρε Φοσιλι για φωτισε μας εχει ελαφρυντικό το πρεζονι επειδη ειναι πρεζονι?
Όταν κάποιος έχει μαχαίρι, πρώτη ιδιότητα είναι ότι κρατάει μαχαίρι. Όταν έχει ακινητοποιηθεί πλήρως, τότε εξετάζονται οι υπόλοιπες ιδιότητεςzteo έγραψε: 26 Σεπ 2018, 10:56 Τα ((πρεζακια)) ειναι αρρωστα ατομα και σαν αρρωστοι πρεπει να αντιμετωπιστουν.
Σωστο.Κρατουσε μαχαιρι?Ακινητοποιηθηκε?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Dwarven Blacksmith
Μ αρέσει μου ασχοληθήκατε με τα στατιστικά που έβγαλε ο Περσέας από τον κωλο του.
Επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς περί ακροδεξιού, φασίστα κτλ διότι έχει παραγίνει νομίζω η φάση. Όποιος έχει διαφορετική άποψη χαρακτηρίζεται αυτόματα ακροδεξιός και φασίστας από τους αριστερούς φασίστες. Το παρατηρώ παντού πλέον αυτό, στην αρχή το έπαιρνα πολύ πιο χαλαρά, τώρα δεν παίζει, τσακίζουμε τον φασισμό από όπου κι αν προέρχεται, είμαστε υπέρμαχοι της πολιτικής ορθότητας, όποιος ενοχλείται από την επιστροφή των χαρακτηρισμών ας πρόσεχε.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 26 Σεπ 2018, 10:21Καταρχην ηρεμησε! Ο Namrail ,εχει μια συγκεκριμενη οπτικη για το θεμα,του την λες οτι την εχει λογω ιδεολογιας και μεταsys3x έγραψε: 26 Σεπ 2018, 09:49Δεν είπα πουθενά να αγιάσει το πόδι του και μαλακίες τούμπανα ρε κάφροι, ξεκολλάτε με το να βάζετε λόγια στο στόμα του άλλου και αυτόκλητες ταμπέλες. Η φάση είναι πέρα για πέρα τραγική, οι αρχές έχουν όλα τα στοιχεία στην διάθεση τους και φαντάζομαι ότι και ο καταστηματάρχης και ο άλλος που ήταν μαζί του θα δικαστούν. Εγκαταλείπετε κάθε μα κάθε φορά την κοινή λογική για χάρη των γαμημένων ιδεών σας, δεν σας φταίει κανείς λοιπόν για το κράξιμο που τρώτε, γιατί ναι όλοι σας κράζουν αν δεν το πήρατε χαμπάρι. Αυτό το παλικαράκι που πέθανε ήταν αυτός που έβαλε εναντίον, που προκάλεσε με πράξεις βίας, που απείλησε άλλους συνανθρώπους του, δεν έχεις ούτε εσύ ούτε κανένας άλλος ομοιδεάτης σου την δυνατότητα να κάνει το άσπρο μαύρο, καραγκιόζηδες, όποιος σας λέει κάτι διαφορετικό τον λέτε φασίστα και ακροδεξιό, σκατοφασίστες. Ακροδεξιός και χρυσαυγίτης είσαι εσύ κι όλο σου το σόϊ απίθανε.Namrail έγραψε: 25 Σεπ 2018, 21:56
Ενώ αν λέγαμε "ν αγιάσει το πόδι του γηραιού μαγαζάτορα" και "τα σκουπίδια στη χωματερή", θα ήμασταν απλά και εμείς κοινο-λογικάριοι να φανταστώ. Ή όχι;
κατηγορεις την ''πλευρα του'' οτι σας λεει φασιστες επειδη εχετε διαφορετικη οπτικη στο θεμα.
Τον κατηγορεις για κατι που κανεις εσυ;![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μαχαίρι έχει βρεθεί, η αστυνομία λέει ότι δεν έχει ολοκληρώσει την ταυτοποίηση του γενετικού υλικού και των δακτυλικών αποτυπωμάτων πάνω σε αυτό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 374 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 0 Απαντήσεις