Εαν το 95% θεωρει την αυτοδικια δικαιοσυνη για ποιο λογω θελει την αστυνομια και τους νομους.Αςοπλιστουν με οπλοπολυβολα και οποιον παρει ο χαρος?perseus έγραψε: 26 Σεπ 2018, 10:27 Το 95% των πολιτών ειναι με τον γερο ,2% αδιαφορει και 3% ειναι με την ντραγκ κουην
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Γιατί είναι χεστες με συμπεριφορά και αισθητική μαχαλομαγκα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Εαν διαβασα σωστα το λιντσαρισμα εγινε μετα αφου τον ειχαν ακινητοποιησει η κανω λαθος?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Ασχετα το ένα με το αλλο ,το 95 ειναι λογικοι ανθρωποι και το 3 αφιονισμενοι συμπαραστατες του ληστη/ναρκομανη
Λάθοςzteo έγραψε: 26 Σεπ 2018, 10:33 Εαν διαβασα σωστα το λιντσαρισμα εγινε μετα αφου τον ειχαν ακινητοποιησει η κανω λαθος?
- ΜπλεΜπουμπυς
Ο ιδιωτικός ιατροδικαστής της οικογένειας του «Ζακ» Σωκράτης Τσαντίρης ήταν υπερασπιστής στις δίκες της δολοφονικής οργάνωσης Χ.Α.
Ας το δει ξανα η οικογενεια.
Ας το δει ξανα η οικογενεια.
Κατά... συρροήν μάρτυρας
Μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων των μαρτύρων κατηγορητηρίου, η δίκη διεκόπη για τις 15/10, οπότε θα συνεχιστεί με τις καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης.
Σημειώνεται ότι, όπως εκφωνήθηκε από την έδρα, στους μάρτυρες που θα καταθέσουν βρίσκεται ο Σωκράτης Τσαντίρης.
Πρόκειται για τον ιδιώτη ιατροδικαστή που κατέθεσε τον Μάιο του 2014 ότι το μαχαίρωμα στον λαιμό μαθητή στο Παλαιό Φάληρο από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Αποστολόπουλο ήταν «επιφανειακό, αβαθές και δεν ασκήθηκε ιδιαίτερη πίεση», επομένως ο δράστης δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση.
Το ίδιο κατέθεσε και στο Εφετείο τον Ιούνιο του 2015. Κατέθεσε επίσης τον Μάρτιο του 2015 υπέρ του Κασιδιάρη στη δίκη για τα γρονθοκοπήματα στη Λιάνα Κανέλλη. Αυτή θα είναι η τρίτη υπόθεση που καταθέτει ως μάρτυρας υπεράσπισης χρυσαυγιτών.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- ΜπλεΜπουμπυς
ΣΩΣΤΑzteo έγραψε: 26 Σεπ 2018, 10:33Εαν διαβασα σωστα το λιντσαρισμα εγινε μετα αφου τον ειχαν ακινητοποιησει η κανω λαθος?
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Nα διαβάσεις το νήμα τεμπέλαρεzteo έγραψε: 26 Σεπ 2018, 10:33
Εαν διαβασα σωστα το λιντσαρισμα εγινε μετα αφου τον ειχαν ακινητοποιησει η κανω λαθος?
Αμ πως, πχωρουμ είναι εδώ, όχι παιξε γελασε
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Τόσο η εξάρτηση από τις ουσίες, όσο κι η προσβολή από τον ιό του AIDS (από ομοφυλόφιλο) είναι προσωπικές επιλογές.
(Ιδιαίτερα όταν δεν πρόκειται για αγράμματο/χαζό/κατώτατης οικονομικής-κοινωνικής τάξης).
Πάνος Σκουρλέτης
perseus έγραψε: 26 Σεπ 2018, 10:27 Το 95% των πολιτών χωριανών ειναι με τον γερο ,2% αδιαφορει και 3% ειναι με την ντραγκ κουην
Yunanistan: pretend sleeping/don't harm the thiefOrion22 έγραψε: 26 Σεπ 2018, 10:12 για ΗΠΑ: castle doctrine / stand your ground στις περισσότερες πολιτείες
Δειξε ελεος 221 σελιδες ειναιargouen έγραψε: 26 Σεπ 2018, 10:37Nα διαβάσεις το νήμα τεμπέλαρεzteo έγραψε: 26 Σεπ 2018, 10:33
Εαν διαβασα σωστα το λιντσαρισμα εγινε μετα αφου τον ειχαν ακινητοποιησει η κανω λαθος?έχει αναλυθεί το περιστατικό καρέ καρέ, σε σημείο που είμαστε έτοιμοι (όλοι) να παρουσιαστούμε σαν αυτόπτες μάρτυρες (και κατηγορίας και υπεράσπισης), άσχετα αν δεν ήταν κανείς εκεί.
![]()
Αμ πως, πχωρουμ είναι εδώ, όχι παιξε γελασε![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Λάθος κάνεις, ούτε λιντσάρισμα είναι (αφού δεν μαζεύτηκε κανένα πλήθος με σκοπό την εκτέλεση ενόχου), ούτε ακινητοποίηση υπήρξε, και οι κλωτσιές έπεσαν στην προσπάθεια του Κωστόπουλου να βγει έξω. Εκτός κι αν εννοείς λιντσάρισμα την κλωτσιά στην πλάτη απ τον αστυνομικό την ώρα που ο Κωστόπουλος προσπαθούσε να σηκωθεί όρθιος μ ένα κομμάτι γυαλί στο χέριzteo έγραψε: 26 Σεπ 2018, 10:33 Εαν διαβασα σωστα το λιντσαρισμα εγινε μετα αφου τον ειχαν ακινητοποιησει η κανω λαθος?
Δεν είναι το ζήτημα εδώ ότι ήταν κοινωνικά ευάλωτος και γι' αυτό έγινε ναρκομανής και οροθετικός αλλά ότι κάποιος ως ναρκομανής και οροθετικός έχει γίνει κοινωνικά ευάλωτος ώστε αν δεν του χορηγηθεί βοήθεια μπορεί να αναπτύξει αντικοινωνική συμπεριφορά.Saliveros έγραψε: 26 Σεπ 2018, 10:38 Τόσο η εξάρτηση από τις ουσίες, όσο κι η προσβολή από τον ιό του AIDS (από ομοφυλόφιλο) είναι προσωπικές επιλογές.
(Ιδιαίτερα όταν δεν πρόκειται για αγράμματο/χαζό/κατώτατης οικονομικής-κοινωνικής τάξης).
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Οκ αν είναι έτσι, οι iron maiden διάβαζαν συνέχεια "λοιπον", εντυπωσιάστηκαν από τα καθημερινά ουρλιαχτά της Μενεγάκη και θα γίνει ντουέτο με τον ντικινσον. Και γαμω τις ειδήσεις, τρέχα να την αναπαραξεις, με την ταχύτητα του Μπρουσκου αφού παραγγείλει μιλκο και τυρόπιτα από Αλβανούς με τους μητσοτακηδες τατουάζ στα μπρατσα.Saliveros έγραψε: 26 Σεπ 2018, 09:53Μόνο αν το πει ο Καρανjίκας θα το δεχτούμε.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 26 Σεπ 2018, 09:50 Για να το είπε ο Μπρουσκος, ετσι ακριβώς δεν θα έγινε. Καμία σοβαρή πηγή υπάρχει η αν είναι έτσι να συζητάμε εδώ μέσα και τα καθημερινά ουρλιαχτά της Μενεγάκη.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 374 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 0 Απαντήσεις