Και οι σκλαβοι έχουν επίγνωση της σκλαβιάς τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι την απολαμβάνουν κιόλας.sys3x έγραψε: 21 Ιαν 2022, 15:16Δης σέρτνεντη ιζ όλρεντη ην πλέης.AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 14:31Αν γίνουν εντελώς ρόμπα, αν φέρουν σε δύσκολη θέση τις κυβερνήσεις, αν πέσουν κεφάλια και αν ξυλωθούν οι σάπιες νοοτροπίες, τότε μπορεί κάτι να γίνει.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2022, 14:26
Και πότε υπήρχε υπόληψη για τους θεσμούς;
Τόσο οι θεσμοί όσο και οι φωνασκούντες, κινούνται πάντα μέχρι εκεί που τους παίρνει και τους συμφέρει.
Ακόμη κι αν δεν γίνει τίποτα, θα έχουμε τη βεβαιότητα τουλάχιστον (πέρα από πάσα αμφιβολία) ότι ζούμε σε καθεστώς μπασταρδοκρατίας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Στηρίζω μποϊκοτάζ σε Coca cola μέχρι να φορέσουν βραχιόλια τα καθίκια
Εγώ το μποικοτάζ αυτό το κάνω εδώ και μια δεκαετία, αλλά για λόγους γεύσης. Μου αρέσουν κάποιες άλλες κόλες.Maspoli έγραψε: 21 Ιαν 2022, 15:24 Στηρίζω μποϊκοτάζ σε Coca cola μέχρι να φορέσουν βραχιόλια τα καθίκια
Το έλεγα πριν 2 χρόνια σε έναν φίλο μου που είναι φουλ αμερικανόφιλος (κι εγώ είμαι αμερικανόφιλος, αλλά όχι όσο αυτός) και εκείνος με κοίταζε σαν να είμαι UFO. Μου είπε μάλιστα ότι μπορεί να το κάνω για λόγους ιδεολογικούς ή γιατί θέλω να παραστήσω τον εναλλακτικό.
Του είπα ότι δεν ισχύει αυτό. Απλώς είχα δοκιμάσει όλες τις κόλες και βρήκα κάποια που μου αρέσει περισσότερο.
Αυτός ακόμη δεν έχει πειστεί. Νομίζει ότι δεν πίνω κόκα-κόλα γιατί υπάρχει λόγος ιδεολογικός.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
δεν πειθομαιLord Brum έγραψε: 21 Ιαν 2022, 15:17ποτέ μην υποτιμάς την ηλιθιότητα των ανθρώπων. Ο τύπος πανικοβλήθηκε και έκανε μαλακία. Η μέχρι τότε εμπειρία του του έλεγε ότι με ενα ποσταρισμα σταο social όλα λύνονται, όμως εδώ του έκατσε καταγγελεία. Ίσως αν είχε τις άκρες των λεβέντηδων θα ρωτούσε πρώτα έναν από τους δικηγόρους του μπαμπα. Πάντως δεν βρίσκω ίχνος εξυπνάδας σε ό,τι έκανε. Ακόμη και αν συμφώνησε με τον λεβέντη να το πάρει όλο πάνω του έναντι αμοιβής (αν έγινε κάτι το αξιοποινο) δεν θα αναιρούσε την αρχική δήλωση και δεν θα μιλούσε για επιθέσεις και τρίτους που ποσταραν από το κινητό του.Αγις έγραψε: 21 Ιαν 2022, 15:02κ ηταν τοσο ηλιθιος + μαλακας που δεν υπολογισε οσα αναφερεις + με μηδενικο ενστικτο αυτοσυντηρησης κ αφελεια για τις συνεπειες της πραξης τουLord Brum έγραψε: 21 Ιαν 2022, 14:50
Εγω το παίρνω σαν δεδομένο κυρίως για το καραγκιοζλίκι με την και καλά απόσπαση του κινητού του από τρίτο και το ξύλο που λέει ότι έφαγε. Κυρίως το θεωρώ δεδομένο επειδή κατ ουσίαν παραδέχτηκε ότι κάτι κακό συνέβη στην κοπέλα χωρίς ο ίδιος να το επιδιώκει αλλά έχει ευθύνη, πρακτικά παραδέχτηκε ενοχή για κάτι πολύ σοβαρό αντί να μιλήσει πρώτα με δικηγόρο. Έτσι επιβάρυνε και τη θέση του, και τη θέση ισχυρών φίλων του που μπορούν άνετα να τον γαμήσουν. Επίσης έχασε και τη δουλειά του. Τι άλλο να κάνει για να θεωρηθεί ηλίθιος? Άσε που σε τέτοιες θέσεις χαζοχαρούμενους ηλίθιους βάζουν. Ποιος σοβαρός κάθεται να χαριεντίζεται με 100 άτομα κάθε μέρα επαγγελματικά?
λιγο δυσκολο το βρισκω
αν μου εγραφες σαν υποθεση πως ηταν αγριοκαψουρης - την ηθελε για αυτον κ της την πεσανε οι αλλοι κ την βιασαν - θολωσε κ τα εκανε κουγκι θα εδινα καποιες πιθανοτητες να ισχυει
αγνη μαλακια κ ηλιθιοτητα σαν εξηγηση.... δεν
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αυτό τώρα είναι τόσο ασαφές που δεν ξέρω αν πρέπει να το πάρουμε στα σοβαρά.AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 14:49Υπάρχουν λέει ύποπτοι εμπλεκόμενοι στο κύκλωμα, που οι αρχές υποψιάζονται πως την κάνανε.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... adopoulos/
Δεν πάτησα λινκ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Μη πατήσεις. Ο Μπερια το έβαλε πριν και παρέθεσε την είδηση, αλλά όταν το πάτησα εγώ είδα... δύο παραγράφους. Ο Μπέρια ξέρει το σημείο που βρίσκεται η είδηση.Gherschaagk έγραψε: 21 Ιαν 2022, 15:39Αυτό τώρα είναι τόσο ασαφές που δεν ξέρω αν πρέπει να το πάρουμε στα σοβαρά.AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 14:49Υπάρχουν λέει ύποπτοι εμπλεκόμενοι στο κύκλωμα, που οι αρχές υποψιάζονται πως την κάνανε.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... adopoulos/
Δεν πάτησα λινκ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 13:43Το συμβάν έλαβε χώρα την πρωτοχρονιά, η καταγγελία στις αρχές έγινε αμέσως μετά και εμείς το μάθαμε ΠΟΛΛΕΣ μέρες μετά. Μη μου λες ότι δεν υπήρξε συγκάλυψη. Επίσης εμένα δεν με ενδιαφέρει ποιοι είναι αυτοί που μιλάνε για συγκάλυψη και τι ψηφίζουν.πατησιωτης έγραψε: 21 Ιαν 2022, 12:19Μπούρδες,Κοχλάζει λόγω ΦΘΟΝΟΥ.Η κοινή γνώμη ποτέ δεν κοχλάζει μετά από αμερόληπτη στάθμιση των δεδομένων αλλά κοχλάζει πάντα σύμφωνα με τις κοινωνικές της προκαταλήψεις.Οι πλούσιοι είναι πάντα κακοί,ακόμη και στις παλιές ελληνικές ταινίες.AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 12:01 Από εκεί και πέρα όμως, οφείλουμε να δούμε το γιατί κοχλάζει η κοινή γνώμη με αυτή την υπόθεση. Η κοινή γνώμη κόπτεται όχι τόσο για την καταδίκη των Λεβέντηδων, αλλά για την τιμωρία του συστήματος που πήγε να συγκαλύψει την υπόθεση (και που θα συνεχίσει να το κάνει) ανεξάρτητα από το αν οι Λεβέντηδες είναι αθώοι ή ένοχοι.
Ιστορίες περί συγκάλυψης διακινήθηκαν από τους γνωστούς και στην περίπτωση του τσιγγάνου που σκοτώθηκε από τους αστυνομικούς - μπορεί να δει κανείς το σχετικό πόστ.Δεν έπιασαν για ένα και μόνο λόγο,επειδή οι Ρομά είναι αντιπαθείς.
Kαι γιατί θα πρέπει να το μάθεις αμέσως;είσαι ο δικαστής ή ο ανακριτής;και μόνο που το λες αυτό δείχνεις τι εννοείς εσύ συγκάλυψη.Όχι να μην πάει η αστυνομία ή να μην πάρει καταθέσεις ή να θέσει την υπόθεση στο αρχείο ενώ υπάρχουν στοιχεία αλλά να μην την μάθουν αμέσως οι αναρμόδιοι κοχλάζοντες,οι οποίοι δια του κοχλασμού θα επηρεάσουν την πορεία των ανακρίσεων.
Οι λεβεντηδες εχουν ενα σωρο εταιριες. Δεν ειναι αναγκη να κανετε μποικοταζ μονο στην κοκα κολα λες και ειμαστε στη δεκαετια του 80...
Ενδεικτικα
Frigoglass (εχει ολα τα ψυγεια των αναψυκτικων στα περιπτερα και στα σουπερ μαρκετ).
Ideal Standard
Παπουτσάνης
Πετρίδης (παπουτσια)
Τσακίρης
Κατσέλης
Αλλατίνη
Ολυμπος
Και αλλες...
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%8C%CE ... F%84%CE%B7
Η περιουσια τους κυμαινεται, αναλογα με τον εκτιμητη, απο 2 ως 10 δις
Ενδεικτικα
Frigoglass (εχει ολα τα ψυγεια των αναψυκτικων στα περιπτερα και στα σουπερ μαρκετ).
Ideal Standard
Παπουτσάνης
Πετρίδης (παπουτσια)
Τσακίρης
Κατσέλης
Αλλατίνη
Ολυμπος
Και αλλες...
Η περιουσια τους κυμαινεται, αναλογα με τον εκτιμητη, απο 2 ως 10 δις
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Αυτά στην Ελλάδα παίζουν επί δεκαετίες και κόβουν εισιτήρια ανεξαρτήτως κυβερνήσεως.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όχι, ο μετρ είναι ένας έξτρα κοινωνικός άνθρωπος που ξέρει πως να φέρει κόσμο στο μαγαζί. Επίσης λόγω της δουλειάς του, γνωρίζει πολλούς που θα του φανούν χρήσιμοι σε διάφορες περιπτώσεις ή θα φανούν χρήσιμοι σε εκλεκτούς πελάτες. Ο μετρ είναι ο μεσάζοντας.Lord Brum έγραψε: 21 Ιαν 2022, 14:50Εγω το παίρνω σαν δεδομένο κυρίως για το καραγκιοζλίκι με την και καλά απόσπαση του κινητού του από τρίτο και το ξύλο που λέει ότι έφαγε. Κυρίως το θεωρώ δεδομένο επειδή κατ ουσίαν παραδέχτηκε ότι κάτι κακό συνέβη στην κοπέλα χωρίς ο ίδιος να το επιδιώκει αλλά έχει ευθύνη, πρακτικά παραδέχτηκε ενοχή για κάτι πολύ σοβαρό αντί να μιλήσει πρώτα με δικηγόρο. Έτσι επιβάρυνε και τη θέση του, και τη θέση ισχυρών φίλων του που μπορούν άνετα να τον γαμήσουν. Επίσης έχασε και τη δουλειά του. Τι άλλο να κάνει για να θεωρηθεί ηλίθιος? Άσε που σε τέτοιες θέσεις χαζοχαρούμενους ηλίθιους βάζουν. Ποιος σοβαρός κάθεται να χαριεντίζεται με 100 άτομα κάθε μέρα επαγγελματικά?Αγις έγραψε: 21 Ιαν 2022, 14:45δεν θα επαιρνα σαν δεδομενο πως απλα ειναι ηλιθιος μαλακαςLord Brum έγραψε: 21 Ιαν 2022, 14:40
εγώ λέω ότι η ιστορία είναι σκευωρία της Pepsi και της ΕΨΑ. έχουν συμφέρον να χτυπήσουν την coca-cola. τεσπα στον αέρα συζητάμε δεν ξέρουμε ούτε αν έπαιξε χαπι βιασμού, ούτε αν ήταν ένας οι περισότεροι αυτοί με τους οποίους είχαν επαφή (αν ήταν περισότεροι ο βιασμός είναι σχεδόν δεδομένος) και πολλά άλλα. Έχουμε έναν μαλακομετρ που ξεκινησε την ιστορία και μετά δεν μπόρεσε να την μαζέψει και αντικρουόμενες καταθέσεις όλες με κάποια κενά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Από τα 2 μέχρι τα 10 δις, η διαφορά είναι χαώδης.Blackdog έγραψε: 21 Ιαν 2022, 15:53 Οι λεβεντηδες εχουν ενα σωρο εταιριες. Δεν ειναι αναγκη να κανετε μποικοταζ μονο στην κοκα κολα λες και ειμαστε στη δεκαετια του 80...
Ενδεικτικα
Ideal Standard
Παπουτσάνης
Πετρίδης (παπουτσια)
Τσακίρης
Κατσέλης
Αλλατίνη
Ολυμπος
Και αλλες...
Η περιουσια τους κυμαινεται, αναλογα με τον εκτιμητη, απο 2 ως 10 δις![]()
Για δικαστή και ανακριτή δεν είπα κάτι. Μπορείς να διαβάσεις το νήμα από την αρχή.πατησιωτης έγραψε: 21 Ιαν 2022, 15:51AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 13:43Το συμβάν έλαβε χώρα την πρωτοχρονιά, η καταγγελία στις αρχές έγινε αμέσως μετά και εμείς το μάθαμε ΠΟΛΛΕΣ μέρες μετά. Μη μου λες ότι δεν υπήρξε συγκάλυψη. Επίσης εμένα δεν με ενδιαφέρει ποιοι είναι αυτοί που μιλάνε για συγκάλυψη και τι ψηφίζουν.πατησιωτης έγραψε: 21 Ιαν 2022, 12:19
Μπούρδες,Κοχλάζει λόγω ΦΘΟΝΟΥ.Η κοινή γνώμη ποτέ δεν κοχλάζει μετά από αμερόληπτη στάθμιση των δεδομένων αλλά κοχλάζει πάντα σύμφωνα με τις κοινωνικές της προκαταλήψεις.Οι πλούσιοι είναι πάντα κακοί,ακόμη και στις παλιές ελληνικές ταινίες.
Ιστορίες περί συγκάλυψης διακινήθηκαν από τους γνωστούς και στην περίπτωση του τσιγγάνου που σκοτώθηκε από τους αστυνομικούς - μπορεί να δει κανείς το σχετικό πόστ.Δεν έπιασαν για ένα και μόνο λόγο,επειδή οι Ρομά είναι αντιπαθείς.
Kαι γιατί θα πρέπει να το μάθεις αμέσως;είσαι ο δικαστής ή ο ανακριτής;και μόνο που το λες αυτό δείχνεις τι εννοείς εσύ συγκάλυψη.Όχι να μην πάει η αστυνομία ή να μην πάρει καταθέσεις ή να θέσει την υπόθεση στο αρχείο ενώ υπάρχουν στοιχεία αλλά να μην την μάθουν αμέσως οι αναρμόδιοι κοχλάζοντες,οι οποίοι δια του κοχλασμού θα επηρεάσουν την πορεία των ανακρίσεων.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Eθνικοκοινωνιστης
φοβηθηκαν τωραMaspoli έγραψε: 21 Ιαν 2022, 15:24 Στηρίζω μποϊκοτάζ σε Coca cola μέχρι να φορέσουν βραχιόλια τα καθίκια
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Η μπορει και να μην ειναιGherschaagk έγραψε: 21 Ιαν 2022, 16:00Από τα 2 μέχρι τα 10 δις, η διαφορά είναι χαώδης.Blackdog έγραψε: 21 Ιαν 2022, 15:53 Οι λεβεντηδες εχουν ενα σωρο εταιριες. Δεν ειναι αναγκη να κανετε μποικοταζ μονο στην κοκα κολα λες και ειμαστε στη δεκαετια του 80...
Ενδεικτικα
Ideal Standard
Παπουτσάνης
Πετρίδης (παπουτσια)
Τσακίρης
Κατσέλης
Αλλατίνη
Ολυμπος
Και αλλες...
Η περιουσια τους κυμαινεται, αναλογα με τον εκτιμητη, απο 2 ως 10 δις![]()
Δηλαδη ειτε 2 εχεις ειτε 10, δεν ειναι οτι δεν κανεις οτι θελεις
Παντως οι διαφορες οφειλονται στο αν μπαινει μεσα η εταιρικη περιουσια, η προσωπικη η και τα δυο.
το ποιντ ομως ειναι οτι οι τυποι εχουν απειρα λεφτα, σε σημειο που θα τους προκαλει αστειρευτο γελιο οταν το σουβλατζιδικο "ο γυρος του θανατου" αρχιζει να παραγγελνει πεπσι για να τους τιμωρησει.
Maspoli έγραψε: 21 Ιαν 2022, 15:24 Στηρίζω μποϊκοτάζ σε Coca cola μέχρι να φορέσουν βραχιόλια τα καθίκια
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 210 Προβολές
-