Μολονότι μένω μακριά από το κατάστημα,δεν υπάρχει περίπτωση να μην παω έστω και μια φορά να αγοράσω φαγητό,μόνο και μόνο για να τους στηρίξω.

Ναι, ακόμα χειρότερα. Να στο πάω ένα βήμα παραπέρα. Ας πούμε ότι κάποιος ομοφυλόφιλος με κλειστό προφίλ 150 άτομα έχει φωτό σχετική με τη σεξουαλικότητά του και μετά αναδημοσιεύεται σε εφημερίδα για άσχετο λόγο, πχ ο τάδε έσωσε τη γριά από τροχαίο. Από την οικογένειά του μπορεί να μην γνωρίζει κανείς τίποτα για τη σεξουαλικότητά του και το μαθαίνουν έτσι. Εκεί θα μιλάγαμε για τους 1.5 δις χρήστες του φβ; Δηλαδή, ναι μεν μας κάνει εντύπωση ως απόφαση, αλλά από την άλλη πλευρά δεν είναι και τόσο παράλογη όσο φαίνεται εκ πρώτης όψεως.vatraxos έγραψε: 21 Ιαν 2022, 14:55Δεν ήταν τοπική εφημερίδα, ήταν ο συνήθης ύποπτος. Το Πρώτο Θέμα. Έχω βάλει και λινκ της επίμαχης δημοσίευσης.Cecily Anne έγραψε: 21 Ιαν 2022, 14:50Εγώ το καταλαβαίνω κάπως αλλιώς. Στο 1.5 δις χρηστών του φβ πρακτικά τη φωτό τη βλεπουν μόνο οι φίλοι σου, αν έχεις κλειστό προφίλ. Μιλάμε για 500-600 άτομα ξέρω'γω. Την τοπική εφημερίδα μπορεί να τη δουν για πλάκα 4000-5000.stavmanr έγραψε: 21 Ιαν 2022, 13:57
Τελικά οι δικαστικοί έχουν αρκετά ανεπτυγμένη την ερωτική λογοτεχνία.![]()
Η απόφαση αυτή θα γίνει ανάρπαστη στο φόρουμ.![]()
ΕΛΕΟCFreelancer έγραψε: 21 Ιαν 2022, 15:01
Μολονότι μένω μακριά από το κατάστημα,δεν υπάρχει περίπτωση να μην παω έστω και μια φορά να αγοράσω φαγητό,μόνο και μόνο για να τους στηρίξω.
κ ηταν τοσο ηλιθιος + μαλακας που δεν υπολογισε οσα αναφερεις + με μηδενικο ενστικτο αυτοσυντηρησης κ αφελεια για τις συνεπειες της πραξης τουLord Brum έγραψε: 21 Ιαν 2022, 14:50Εγω το παίρνω σαν δεδομένο κυρίως για το καραγκιοζλίκι με την και καλά απόσπαση του κινητού του από τρίτο και το ξύλο που λέει ότι έφαγε. Κυρίως το θεωρώ δεδομένο επειδή κατ ουσίαν παραδέχτηκε ότι κάτι κακό συνέβη στην κοπέλα χωρίς ο ίδιος να το επιδιώκει αλλά έχει ευθύνη, πρακτικά παραδέχτηκε ενοχή για κάτι πολύ σοβαρό αντί να μιλήσει πρώτα με δικηγόρο. Έτσι επιβάρυνε και τη θέση του, και τη θέση ισχυρών φίλων του που μπορούν άνετα να τον γαμήσουν. Επίσης έχασε και τη δουλειά του. Τι άλλο να κάνει για να θεωρηθεί ηλίθιος? Άσε που σε τέτοιες θέσεις χαζοχαρούμενους ηλίθιους βάζουν. Ποιος σοβαρός κάθεται να χαριεντίζεται με 100 άτομα κάθε μέρα επαγγελματικά?Αγις έγραψε: 21 Ιαν 2022, 14:45δεν θα επαιρνα σαν δεδομενο πως απλα ειναι ηλιθιος μαλακαςLord Brum έγραψε: 21 Ιαν 2022, 14:40
εγώ λέω ότι η ιστορία είναι σκευωρία της Pepsi και της ΕΨΑ. έχουν συμφέρον να χτυπήσουν την coca-cola. τεσπα στον αέρα συζητάμε δεν ξέρουμε ούτε αν έπαιξε χαπι βιασμού, ούτε αν ήταν ένας οι περισότεροι αυτοί με τους οποίους είχαν επαφή (αν ήταν περισότεροι ο βιασμός είναι σχεδόν δεδομένος) και πολλά άλλα. Έχουμε έναν μαλακομετρ που ξεκινησε την ιστορία και μετά δεν μπόρεσε να την μαζέψει και αντικρουόμενες καταθέσεις όλες με κάποια κενά.
Μα δεν είπα ότι είναι παράλογη, το αντίθετο!Cecily Anne έγραψε: 21 Ιαν 2022, 15:01Ναι, ακόμα χειρότερα. Να στο πάω ένα βήμα παραπέρα. Ας πούμε ότι κάποιος ομοφυλόφιλος με κλειστό προφίλ 150 άτομα έχει φωτό σχετική με τη σεξουαλικότητά του και μετά αναδημοσιεύεται σε εφημερίδα για άσχετο λόγο, πχ ο τάδε έσωσε τη γριά από τροχαίο. Από την οικογένειά του μπορεί να μην γνωρίζει κανείς τίποτα για τη σεξουαλικότητά του και το μαθαίνουν έτσι. Εκεί θα μιλάγαμε για τους 1.5 δις χρήστες του φβ; Δηλαδή, ναι μεν μας κάνει εντύπωση ως απόφαση, αλλά από την άλλη πλευρά δεν είναι και τόσο παράλογη όσο φαίνεται εκ πρώτης όψεως.vatraxos έγραψε: 21 Ιαν 2022, 14:55Δεν ήταν τοπική εφημερίδα, ήταν ο συνήθης ύποπτος. Το Πρώτο Θέμα. Έχω βάλει και λινκ της επίμαχης δημοσίευσης.Cecily Anne έγραψε: 21 Ιαν 2022, 14:50
Εγώ το καταλαβαίνω κάπως αλλιώς. Στο 1.5 δις χρηστών του φβ πρακτικά τη φωτό τη βλεπουν μόνο οι φίλοι σου, αν έχεις κλειστό προφίλ. Μιλάμε για 500-600 άτομα ξέρω'γω. Την τοπική εφημερίδα μπορεί να τη δουν για πλάκα 4000-5000.![]()
ΑΑΑΑΑ, σόρρυ, νόμιζα ότι είχε τεθεί θέμα κουλής απόφασης.vatraxos έγραψε: 21 Ιαν 2022, 15:03Μα δεν είπα ότι είναι παράλογη, το αντίθετο!Cecily Anne έγραψε: 21 Ιαν 2022, 15:01Ναι, ακόμα χειρότερα. Να στο πάω ένα βήμα παραπέρα. Ας πούμε ότι κάποιος ομοφυλόφιλος με κλειστό προφίλ 150 άτομα έχει φωτό σχετική με τη σεξουαλικότητά του και μετά αναδημοσιεύεται σε εφημερίδα για άσχετο λόγο, πχ ο τάδε έσωσε τη γριά από τροχαίο. Από την οικογένειά του μπορεί να μην γνωρίζει κανείς τίποτα για τη σεξουαλικότητά του και το μαθαίνουν έτσι. Εκεί θα μιλάγαμε για τους 1.5 δις χρήστες του φβ; Δηλαδή, ναι μεν μας κάνει εντύπωση ως απόφαση, αλλά από την άλλη πλευρά δεν είναι και τόσο παράλογη όσο φαίνεται εκ πρώτης όψεως.vatraxos έγραψε: 21 Ιαν 2022, 14:55
Δεν ήταν τοπική εφημερίδα, ήταν ο συνήθης ύποπτος. Το Πρώτο Θέμα. Έχω βάλει και λινκ της επίμαχης δημοσίευσης.
Τέθηκε, από τον φος
Ποιοι να γίνουν ρόμπα σε ποιους; Ποιοι θα φέρουν σε δύσκολες θέσεις τις κυβερνήσεις; Ποια συγκεκριμένα κεφάλια πρέπει να πέσουν;AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 14:31Αν γίνουν εντελώς ρόμπα, αν φέρουν σε δύσκολη θέση τις κυβερνήσεις, αν πέσουν κεφάλια και αν ξυλωθούν οι σάπιες νοοτροπίες, τότε μπορεί κάτι να γίνει.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2022, 14:26Και πότε υπήρχε υπόληψη για τους θεσμούς;AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 14:11
Τα "αν" τα λέω για κάποιους δύσπιστους. Αν θες τη γνώμη μου, ναι, ήδη ζημιώθηκε η υπόλυψη των θεσμών (για να μη πω κάτι χειρότερο).
Τόσο οι θεσμοί όσο και οι φωνασκούντες, κινούνται πάντα μέχρι εκεί που τους παίρνει και τους συμφέρει.
Ακόμη κι αν δεν γίνει τίποτα, θα έχουμε τη βεβαιότητα τουλάχιστον (πέρα από πάσα αμφιβολία) ότι ζούμε σε καθεστώς μπασταρδοκρατίας.
Χεσμένα τα έχει η κοινωνία τα τραπαρίσματα. Εκτός από τα 14χρονα, αλλά δεν νομίζω ότι η γνώμη τους μετράει στην προκειμένη περίπτωση.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2022, 15:06Ποιοι να γίνουν ρόμπα σε ποιους; Ποιοι θα φέρουν σε δύσκολες θέσεις τις κυβερνήσεις; Ποια συγκεκριμένα κεφάλια πρέπει να πέσουν;AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 14:31Αν γίνουν εντελώς ρόμπα, αν φέρουν σε δύσκολη θέση τις κυβερνήσεις, αν πέσουν κεφάλια και αν ξυλωθούν οι σάπιες νοοτροπίες, τότε μπορεί κάτι να γίνει.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2022, 14:26
Και πότε υπήρχε υπόληψη για τους θεσμούς;
Τόσο οι θεσμοί όσο και οι φωνασκούντες, κινούνται πάντα μέχρι εκεί που τους παίρνει και τους συμφέρει.
Ακόμη κι αν δεν γίνει τίποτα, θα έχουμε τη βεβαιότητα τουλάχιστον (πέρα από πάσα αμφιβολία) ότι ζούμε σε καθεστώς μπασταρδοκρατίας.
Για το ξήλωμα της σάπιας νοοτροπίας, κανένα σχόλιο.
Γιατί τα τραπαρίσματα σε συνδυασμό με την κοινωνία που βράζει επειδή έπαθε ηθικό ταράκουλο, δεν ταιριάζουν καθόλου.
Θα έπρεπε να απαγορεύει ή ελληνική δικαιοσύνη στους δημοσιογράφους να ασχολούνται με μία δικαστική υπόθεση όσο αυτή εκκρεμεί και να έχουν δικαίωμα να την κρίνουν όταν αυτή τελεσίδικησειFreelancer έγραψε: 21 Ιαν 2022, 15:10 Σε επομενο βιασμό να προτείνετε εσείς στο θύμα τον δημοσιογραφο που θα μιλήσει.
Δης σέρτνεντη ιζ όλρεντη ην πλέης.AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 14:31Αν γίνουν εντελώς ρόμπα, αν φέρουν σε δύσκολη θέση τις κυβερνήσεις, αν πέσουν κεφάλια και αν ξυλωθούν οι σάπιες νοοτροπίες, τότε μπορεί κάτι να γίνει.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2022, 14:26Και πότε υπήρχε υπόληψη για τους θεσμούς;AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 14:11
Τα "αν" τα λέω για κάποιους δύσπιστους. Αν θες τη γνώμη μου, ναι, ήδη ζημιώθηκε η υπόλυψη των θεσμών (για να μη πω κάτι χειρότερο).
Ευτυχως η Δημοκρατια και η πλειοψηφεια αποριπτει την φασιζουσα αποψη σου.Τουλαχιστον ακομα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Ιαν 2022, 15:14Θα έπρεπε να απαγορεύει ή ελληνική δικαιοσύνη στους δημοσιογράφους να ασχολούνται με μία δικαστική υπόθεση όσο αυτή εκκρεμεί και να έχουν δικαίωμα να την κρίνουν όταν αυτή τελεσίδικησειFreelancer έγραψε: 21 Ιαν 2022, 15:10 Σε επομενο βιασμό να προτείνετε εσείς στο θύμα τον δημοσιογραφο που θα μιλήσει.
ποτέ μην υποτιμάς την ηλιθιότητα των ανθρώπων. Ο τύπος πανικοβλήθηκε και έκανε μαλακία. Η μέχρι τότε εμπειρία του του έλεγε ότι με ενα ποσταρισμα σταο social όλα λύνονται, όμως εδώ του έκατσε καταγγελεία. Ίσως αν είχε τις άκρες των λεβέντηδων θα ρωτούσε πρώτα έναν από τους δικηγόρους του μπαμπα. Πάντως δεν βρίσκω ίχνος εξυπνάδας σε ό,τι έκανε. Ακόμη και αν συμφώνησε με τον λεβέντη να το πάρει όλο πάνω του έναντι αμοιβής (αν έγινε κάτι το αξιοποινο) δεν θα αναιρούσε την αρχική δήλωση και δεν θα μιλούσε για επιθέσεις και τρίτους που ποσταραν από το κινητό του.Αγις έγραψε: 21 Ιαν 2022, 15:02κ ηταν τοσο ηλιθιος + μαλακας που δεν υπολογισε οσα αναφερεις + με μηδενικο ενστικτο αυτοσυντηρησης κ αφελεια για τις συνεπειες της πραξης τουLord Brum έγραψε: 21 Ιαν 2022, 14:50Εγω το παίρνω σαν δεδομένο κυρίως για το καραγκιοζλίκι με την και καλά απόσπαση του κινητού του από τρίτο και το ξύλο που λέει ότι έφαγε. Κυρίως το θεωρώ δεδομένο επειδή κατ ουσίαν παραδέχτηκε ότι κάτι κακό συνέβη στην κοπέλα χωρίς ο ίδιος να το επιδιώκει αλλά έχει ευθύνη, πρακτικά παραδέχτηκε ενοχή για κάτι πολύ σοβαρό αντί να μιλήσει πρώτα με δικηγόρο. Έτσι επιβάρυνε και τη θέση του, και τη θέση ισχυρών φίλων του που μπορούν άνετα να τον γαμήσουν. Επίσης έχασε και τη δουλειά του. Τι άλλο να κάνει για να θεωρηθεί ηλίθιος? Άσε που σε τέτοιες θέσεις χαζοχαρούμενους ηλίθιους βάζουν. Ποιος σοβαρός κάθεται να χαριεντίζεται με 100 άτομα κάθε μέρα επαγγελματικά?
λιγο δυσκολο το βρισκω
απλά να προσέχουμε εμείς που δίνουμε τα προσωπικά μας δεδομέναCecily Anne έγραψε: 21 Ιαν 2022, 15:01Ναι, ακόμα χειρότερα. Να στο πάω ένα βήμα παραπέρα. Ας πούμε ότι κάποιος ομοφυλόφιλος με κλειστό προφίλ 150 άτομα έχει φωτό σχετική με τη σεξουαλικότητά του και μετά αναδημοσιεύεται σε εφημερίδα για άσχετο λόγο, πχ ο τάδε έσωσε τη γριά από τροχαίο. Από την οικογένειά του μπορεί να μην γνωρίζει κανείς τίποτα για τη σεξουαλικότητά του και το μαθαίνουν έτσι. Εκεί θα μιλάγαμε για τους 1.5 δις χρήστες του φβ; Δηλαδή, ναι μεν μας κάνει εντύπωση ως απόφαση, αλλά από την άλλη πλευρά δεν είναι και τόσο παράλογη όσο φαίνεται εκ πρώτης όψεως.vatraxos έγραψε: 21 Ιαν 2022, 14:55Δεν ήταν τοπική εφημερίδα, ήταν ο συνήθης ύποπτος. Το Πρώτο Θέμα. Έχω βάλει και λινκ της επίμαχης δημοσίευσης.Cecily Anne έγραψε: 21 Ιαν 2022, 14:50
Εγώ το καταλαβαίνω κάπως αλλιώς. Στο 1.5 δις χρηστών του φβ πρακτικά τη φωτό τη βλεπουν μόνο οι φίλοι σου, αν έχεις κλειστό προφίλ. Μιλάμε για 500-600 άτομα ξέρω'γω. Την τοπική εφημερίδα μπορεί να τη δουν για πλάκα 4000-5000.![]()