Δε μπορω να καταλαβω γιατι δηλωθηκε ψευτικη ημερομηνια, αυτο ειναι κατι που το βρισκεις με εναν ελεγχο στα ξενοδοχεια
Ειτε εγιναν αυτα το 2014 ειτε απλα πηγε επιδαυρο με τα παιδια του να θαυμασει τον μεγαλο κωμικο
Οπως και να εχει μουφα ο βιασμος
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough Spoiler
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Φεβ 2021, 02:11
" «Όλα αυτά είναι κατασκευασμένα καταρχάς στο «εργαστήριο» του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του οποίου από την στιγμή που ανέλαβα Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου τον Σεπτέμβριο του 2019, βρίσκονταν σε ιδεολογική αντίθεση με το πρόσωπό μου. Καταρχάς και για τις πολιτικές μου πεποιθήσεις (πριν από τις εκλογές είχα καταφερθεί πολιτικά εναντίον της τότε κυβέρνησης), δεύτερον επειδή προέβην σε δυο εμβληματικές για εμένα ενέργειες (...) στην ονοματοδοσία μιας αίθουσας του Εθνικού Θεάτρου με το όνομα «Ελένη Παπαδακη» και στην κατάργηση της μέχρι τότε «Πειραματικής Σκηνής» όπου ήταν προσανατολισμένη στην αποδόμηση και στον μοντερνισμό και στην θέση της, την ίδρυση Ερευνητικής Σκηνής για το Αρχαίο Δράμα. Δεν μου συγχωρέθηκε η αγάπη μου στην Πατρίδα, στην Ιστορία και στο ότι το καλοκαίρι που μας πέρασε στην παράσταση «Πέρσες» την οποία είχα σκηνοθετήσει εγώ στην Επίδαυρο η οποία προβλήθηκε σε παγκόσμια μετάδοση μέσω “live streaming” και στην υπόκλιση φίλησα το ομοίωμα του Παρθενώνα. Για το λόγο αυτό μου έγινε bulling, από τα αριστερίζοντα media»."
Άλλο ένα θύμα του σταλινοσυριζμου, ωλαλα. Φανταστείτε να ήταν κάνας προοδευτικός που τον κυνηγούσαν οι δεξιοί, τι φασιστοκαφριλικια θα ακούγαμε.
Τόσα χρόνια σε αυτό το χώρο, δεν υπήρχε δεξιός ούτε για δείγμα. Σε κάποια φάση ο Λιγνάδης τα βρήκε με τη ΝΔ και σε αντάλλαγμα τη στήριξε σε θέματα που έχουν να κάνουν με το νέο προφίλ που προσπαθεί να λανσάρει.
Στην παραπάνω φωτογραφία πχ, που είναι νεότερος ηλικιακά, φέρεται να είχε...άλλες ιδεολογικές απόψεις
Καλό είναι να ανοίξει το στόμα και να αποκαλύψει διάφορα που συμβαίνουν στον επαγγελματικό του χώρο. Ας αφήσει τα "ιδεολογικά" και να πει αν στο σπίτι του στο Μεταξουργείο ερχόντουσαν επισκέψεις τίποτε συνάδελφοί του...
Του 2019 (ή αρχές 2020) είναι η φωτογραφία. Πόσο πιο γελοία πράγματα θα γράψεις;
Αν είναι έτσι, τότε η κοροϊδία είναι ακόμη μεγαλύτερη.
Αρίστος έγραψε: 27 Φεβ 2021, 20:39
Ρομπα ο Κουγιας απο το βουλευμα, να δω πως θα τα μαζεψει.
.
Τπτ δε θα μαζεψει. Το ηξερε απο την αρχη οτι θα παει απατο οπως παει το 90% των προσφυγών αυτου του τυπου. Το ολο σκηνικο ηταν για εφε για να δειξει οτι διαφωνει με την προφυλακιση κτλ.
Σε τετοια προσφυγη μερες μετα την προφυλακιση ποτε δεν κερδιζεις εκτος και αν παρουσιασεις κολοσσιαια ακλονητα στοιχεια που ανατρέπουν αρδην την αποφαση ανακριτη-εισαγγελεα.
Αλλιως γιατι να σε βγάλει το Συμβουλιο? Επειδη απλα θα κρατησεις την αναπνοη σου?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.