Υπάρχει ποντικός που είναι φάρμακο?don't speak έγραψε: 11 Απρ 2019, 23:36Όχι ρε συ.Μηχανικός έγραψε: 11 Απρ 2019, 21:22Το πρόβλημα με τα ποντίκια που τρώνε τα καλώδια πρέπει να είναι παγκόσμιο.enaon έγραψε: 11 Απρ 2019, 21:14 γάτες στα έφαγαν, θα σου φάνε και το αυτοκίνητο μέχρι αύριο, καλύτερα να το παρκάρεις κάπου μακρυά.
Μαλάκες είναι οι κατασκευαστές αυτοκινήτων; Γιατί δεν βάζουν καλώδια που το πλαστικό τους δεν αρέσει στα ποντίκια;
Οι Κινέζοι σου το έχουν σκεφτεί;![]()
Με ειδικό πλαστικό που περιέχει ποντικό φάρμακο.
Αν κοιτάξεις προσεκτικά, πράγματι, από ορισμένα σημεία, φαίνεται το έδαφος κανονικά.Ε θα το ανοίξω. Το έχω ξανανοίξει αλλά θυμάμαι να βλέπω τη μηχανή και κάτι πώματα. Ούτε δρόμο ούτε καλώδια.
Αυτό με τα ποντίκια το έχω ακούσει πως ισχύει (δεν το έχω πάθει ποτέ), αλλά για γάτες, οχι κατηγορηματικά, δε μασάνε καλώδια αυτοκινήτου.
Ένα μικρό γατάκι είχα βγάλει μια φορά από τη μηχανή του αυτοκινήτου μου (ζωντανό, αλλά τρομαγμένο, ένα αξιολάτρευτο βρωμόγατο, είχε ανέβει από τη ρόδα) αλλά δεν είχε μασήσει τίποτε.
Αν ο Μηχανικός πάει και αφήνει τίποτα φαγητά κλπ στο πόρτ μπαγκάζ, σίγουρα δε φταίνε τα ποντίκια που μπαίνουν μέσα. ΕΡπιπλέον να ρωτήσω αν μένει σε γειτονιά με πολλούς πασόκους.
Στην Αμερική, υπόψη, ζημιές κάνουν και τα ρακούν.
Και εδώ ένας σκίουρος μάσησε αυτοκίνητο της αστυνομίας στην Οκλαχόμα:
Αν δεν κάνω λάθος ο μίστερ μαξ ήταν Αμερική εκείνο τον καιρό.
Στην Ελλάδα, ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι όσοι μένουν σε γειτονιές που έχει πολλούς πασοκους, γιατί μαζεύονται πολλοί μαζί και τρώνε τα ελαστικά, τα ηλεκτρικά, κλπ.