Έχω την αμυδρά υποψία ότι και τον Beria τον νοιάζουν, απλώς δεν τον καλύπτει πλέον ιδεολογικώς και η νίκη/πιθανή ταύτιση των ελληνικών αντιφά λεγεώνων με τις φερόμενες ως "δημοκρατικές λεγεώνες" στις ΗΠΑ και επιχειρεί μια αποστασιοποίηση από τα αποτελέσματα.
Λέω εγώ τώρα.
Τον Beria τον εκπλήσσει η ένταση με την οποία παθιάζονται οι συμφορουμιτες, ταυτιζόμενοι με το ένα η το άλλο κόμμα των ΗΠΑ, η βαθειά γνώση τους περί των πολιτικών ρευμάτων στην Αϊόβα και τη Νεμπράσκα και οι σιγουριες εν γένει που εκφράζουν με τέτοια ζέση.
Τον Beria δεν τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογων γιατι ξέρει ότι δεν έχει την παραμικρή σημασία ποιος θα είναι ο πρόεδρος
Και βέβαια μας νοιαζουν για 2 λογους. Πρωτον γιατι οι δημοκρατικοι εφεραν την παρανοια του κανσελ, της πολιτικης ορθοτητας και ολο το κακο συναπαντημα, και δυστυχώς ΟΛΕΣ αυτες τις μαλακιες τις αντιγραφουμε εδω. (Βεβαια απο οτι γίνεται στις ΗΠΑ, αντιγραφουμε ΜΟΝΟ τις μαλακιες).
Και δευτερον οι δημοκρατικοι διελυσαν τηνμεση ανατολη και μας γεμισαν λαθρους (αν και για να ειμαστε ειλικρινείς, την αρχη την εκανε αυτο το αρχιδι ο Bush Jr)
Έχω την αμυδρά υποψία ότι και τον Beria τον νοιάζουν, απλώς δεν τον καλύπτει πλέον ιδεολογικώς και η νίκη/πιθανή ταύτιση των ελληνικών αντιφά λεγεώνων με τις φερόμενες ως "δημοκρατικές λεγεώνες" στις ΗΠΑ και επιχειρεί μια αποστασιοποίηση από τα αποτελέσματα.
Λέω εγώ τώρα.
Τον Beria τον εκπλήσσει η ένταση με την οποία παθιάζονται οι συμφορουμιτες, ταυτιζόμενοι με το ένα η το άλλο κόμμα των ΗΠΑ, η βαθειά γνώση τους περί των πολιτικών ρευμάτων στην Αϊόβα και τη Νεμπράσκα και οι σιγουριες εν γένει που εκφράζουν με τέτοια ζέση.
Τον Beria δεν τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογων γιατι ξέρει ότι δεν έχει την παραμικρή σημασία ποιος θα είναι ο πρόεδρος
Εδώ συμφωνούμε απολύτως. Στους άλλους το 'πες;
Στην αμιγώς χαλαρή επικοινωνιακή προσέγγιση θα προσθέσω ότι κι εγώ θα γούσταρα νίκη του Τραμπ. Αλλά μέχρι εκεί.
Στην τελική, είδαμε και τα αποτελέσματα της εκλογικής πλειοψηφίας στη Σουηδία και όχι μόνον. Μία από τα ίδια, γενικώς και ειδικώς.
This week on the Sunday Special, Ben Shapiro welcomes Dr. Paul Kengor, a distinguished political scientist, author, and expert on communism and Ronald Reagan’s presidential legacy. In today’s episode, we dissect the infiltration of Marxist ideas among American progressives, the ideological crux of a Marxist’s worldview, and whether or not Kamala Harris can be classified as a Marxist herself. We also examine the similarities and differences between the presidencies of Ronald Reagan and Donald Trump, and how American conservatives can lead the way toward a less divisive future. Don’t miss this important conversation with Dr. Paul Kengor, on this episode of the Sunday Special.
Beria έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 17:41
Σας νοιάζουν τόσο πολύ τα αποτελέσματα στις εκλογές των ΗΠΑ και κάνετε σαν χουλιγκανακια, η έτσι ψωλαρια να περνάει η ώρα;
Γιατί ορισμένοι έχετε μεγαλύτερη αγωνία από το ίδιο το Ρεπουμπλικανικό κόμμα
και απο το ιδιο το Δημοκρατικο κομμα να συμπληρωσω για να μη φανει οτι κανεις διακρισεις ...
Ενέργεια: Η κυβέρνηση Τραμπ θα επιδιώξει απορρύθμιση, ευνοώντας τις παραδοσιακές μορφές ενέργειας και τις χαμηλές τιμές πετρελαίου. Αντίθετα, η Χάρις υποστηρίζει επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές και αυστηρότερους κανονισμούς.
Υγειονομική Περίθαλψη: Ο Τραμπ εστιάζει στην απορρύθμιση, επηρεάζοντας θετικά τις ιδιωτικές εταιρείες υγείας. Η Χάρις τάσσεται υπέρ της προσιτής υγειονομικής περίθαλψης, με πιθανές αυξήσεις κόστους για παρόχους.
Τεχνολογία: Η πολιτική Τραμπ επιδιώκει περιορισμένη ρυθμιστική εποπτεία, ενώ η Χάρις πιθανόν να προωθήσει αυστηρότερους κανονισμούς σχετικά με την ιδιωτικότητα και τον ανταγωνισμό.
Λέω εγώ τώρα.
αυτή την παραμύθα πως όποιος και να βγει Πρόεδρος οι ΗΠΑ ακολουθούν την ίδια γραμμή, την κατέρριψε οριστικά και αμετάκλητα στην πρώτη του θητεία ο Τραμπ.
βρείτε κάτι άλλο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ενέργεια: Η κυβέρνηση Τραμπ θα επιδιώξει απορρύθμιση, ευνοώντας τις παραδοσιακές μορφές ενέργειας και τις χαμηλές τιμές πετρελαίου. Αντίθετα, η Χάρις υποστηρίζει επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές και αυστηρότερους κανονισμούς.
Υγειονομική Περίθαλψη: Ο Τραμπ εστιάζει στην απορρύθμιση, επηρεάζοντας θετικά τις ιδιωτικές εταιρείες υγείας. Η Χάρις τάσσεται υπέρ της προσιτής υγειονομικής περίθαλψης, με πιθανές αυξήσεις κόστους για παρόχους.
Τεχνολογία: Η πολιτική Τραμπ επιδιώκει περιορισμένη ρυθμιστική εποπτεία, ενώ η Χάρις πιθανόν να προωθήσει αυστηρότερους κανονισμούς σχετικά με την ιδιωτικότητα και τον ανταγωνισμό.
Λέω εγώ τώρα.
αυτή την παραμύθα πως όποιος και να βγει Πρόεδρος οι ΗΠΑ ακολουθούν την ίδια γραμμή, την κατέρριψε οριστικά και αμετάκλητα στην πρώτη του θητεία ο Τραμπ.
βρείτε κάτι άλλο.
Δεν είχε στεγνώσει η ανάρτηση μου και ιδού ο πρώτος ΔΕΞΙΟΤΕΡΑ ΚΟΥΡΟΠΑΤΚΙΝ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Αρίστος έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 06:11
Ξεφτυλιστηκαν ολοι οι αστερες του Χολυγουντ που ενω πηγαιναν στα παιδοφιλικα παρτυ του Ντιντι ουρλιαζαν για κακο Τραμπ.
Ετσι μπραβο 80/20 λογω νοθειας.
Αλλα πως γινεται να εχει 20% πιθανοτητες να κερδισει ο πορτοκαλι απατεωνας αφου «γινεται νοθεια»;;;
Ρωταω απο ειλικρινη περιεργεια.
Ο Τραμπ αυτοκτόνησε πολιτικά μια φορά όταν κάλεσε τον κωμικό αυτό που δεν είναι καν αστείος να μιλήσει και μια φορά που δεν τον άδειασε μετά την γκάφα ομιλία του.Το παιχνίδι έχει τελειώσει.Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να νικήσει ο Τραμπ.
Εσύ έλεγες ότι η Καβάλα θα κερδίσει επειδή θα βάλει υποψήφιο αντιπρόεδρο από Pennsylvania και όταν απετυχες έλεγες ότι θα χάσει επειδή δεν έβαλε τελικά αντιπρόεδρο από Pennsylvania. Μετά έλεγες ότι αν και χάνει η Καβάλα, αν ενεργοποιηθεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες θα το γυρίσει. Και τελικά βρήκες αφήγημα στο Πουέρτο Ρίκο, που πιο πολύ το σηκώνεις εσυ σαν θέμα πάρα τα ΜΜΕ της προπαγάνδας. Με αυτά και με αυτά, Trump win is secured
Ποτέ δεν είπα ότι θα χάσει τις εκλογές η Χάρις.Ειπα πριν μερικές εβδομάδες εδώ (ψάξε τις αναρτήσεις μου) ότι τότε αν και η Χάρις ήταν πίσω από τον Τραμπ έπρεπε να βρει τρόπο να ζωντανέψει ξανά την εκστρατεία της.Τελικα τον τρόπο της τον βρήκε ο.... αντίπαλος της με την ηλιθιότητα που έκανε με τον κωμικό αυτό.Εγω αν ήμουν Τραμπ δεν θα τον είχα καλέσει να μιλήσει ούτε μια στο εκατομμύριο και μάλιστα μια εβδομάδα πριν τις εκλογές.
Ετσι μπραβο 80/20 λογω νοθειας.
Αλλα πως γινεται να εχει 20% πιθανοτητες να κερδισει ο πορτοκαλι απατεωνας αφου «γινεται νοθεια»;;;
Ρωταω απο ειλικρινη περιεργεια.
Ο Τραμπ αυτοκτόνησε πολιτικά μια φορά όταν κάλεσε τον κωμικό αυτό που δεν είναι καν αστείος να μιλήσει και μια φορά που δεν τον άδειασε μετά την γκάφα ομιλία του.Το παιχνίδι έχει τελειώσει.Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να νικήσει ο Τραμπ.
Kollaς σε λεπτομερειες που ειναι σχετικα ασημαντες.Κανεις σας, δεν βλεπει τη μεγαλη εικονα. Ο κωμικος απλα επιβεβαιωσε και με τη βουλα οτι το αλλοτε κραταιο και σοβαρο ρεπουμπλικανικο κομμα μετατραπηκε σε γελοιο θιασο ψεκασμενων τσαρλατανων ρατσιστων. Αυτο ειναι δημιουργημα του τραμπα και κανενος κωμικου. Μεθαυριο στις εκλογες θα δεις πολιτειες σαν την Αηοβα να γινονται μπλε καθως πλεον η μεγαλη και παραδοσιακη ρεπουμπλικανικη εκλογικη βαση εχει υποστει ισχυρο σοκ ακουγοντας και βλεπωντας θεομουρλους σαν τον Κεννεντι και τυχωδιωκτες σαν τον μασκ , να παιρνουν υποσχεσεις για υπουργεια ενω ταυτοχρονα η βοθροειδης ρητορικη του πορτοκαλι απατεωνα δεν εχει καμια σχεση με τις αρχες και τις αξιες του ρεπουμπλικανικου κομματος.
Ετσι πιστευω οτι περα απο την θριαμβευτικη νικη που θα σημειωσει η Καμαλα Χαρις μεθαυριο, πολιτειες παραδοσιακα ρεπουμπλικανικες θα γινουν μπλε. Και κατι σαν να τρεχει κει χαμω στο Τεξας...
Η Αϊόβα δεν πρόκειται να γίνει με τίποτα μπλε.Η Χάρις θα νικήσει κερδίζοντας τις τρεις πολιτείες του Rust Belt (Μίσιγκαν, Πενσυλβάνια και Γουισκόνσιν) τις οποίες έχει κλειδώσει στα σίγουρα πλέον και ενδεχομένως και 1-2 πολιτείες από το Sun Belt (Νεβάδα και ενδεχομένως Βόρεια Καρολίνα αν και για την τελευταία κρατάω κάποιες επιφυλάξεις).Η Χάρις πάει να βγάλει 271-289 εκλέκτορες.Να είμαστε ρεαλιστές.
Mitharadir έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 19:16
Ποτέ δεν είπα ότι θα χάσει τις εκλογές η Χάρις.
Εσύ δεν ήσουν που εγραφες: πάει χάσαμε, δε γυρνάει κλπ?
Δεν είπα ότι χαθηκαν ανεπιστρεπτί οι εκλογές.Ειπα ότι κλώτσησε μεγάλη ευκαιρία να κλειδώσει την Πενσυλβάνια.Αν δεν γινόταν η γκάφα του Τραμπ και του κωμικού με τους Λατίνους ψηφοφόρους ο Τραμπ ήταν σε τροχιά να νικήσει.