Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Aστρας Ζενεκος έγραψε: 12 Ιαν 2021, 23:09
Να τονισουμε σε αυτο το σημειο οτι οι παραγγελιες της Ελλαδος σε εμβολια καλυπτουν το 183% του πληθυσμου της
Μονο 4 χωρες σε ολον τον πλανητη εχουν καλυψει μεγαλυτερο ποσοστο απο την Ελλαδα
Να τα διαβαζουν αυτα οι ψεκες μπας και βαλυν μυαλο
ΓΓ...πάλι εδώ;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Να τονισουμε σε αυτο το σημειο οτι οι παραγγελιες της Ελλαδος σε εμβολια καλυπτουν το 183% του πληθυσμου της
Μονο 4 χωρες σε ολον τον πλανητη εχουν καλυψει μεγαλυτερο ποσοστο απο την Ελλαδα
ΓΓ...πάλι εδώ;
Γιατι ποτε εφυγα;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Να τονισουμε σε αυτο το σημειο οτι οι παραγγελιες της Ελλαδος σε εμβολια καλυπτουν το 183.5% του πληθυσμου της
Η Τουρκια θα παθει πανωλεθρια με τον τουρισμο το καλοκαιρι, οπως το παει
Και μιλαμε για κινεζικα εμβολια που σημερα εγραψε το Reuters για αποτελεσματικοτητα μικροτερη απο 60%
Η προταση για υγειονομικα διαβατηρια εχει πολλες προεκτασεις...
Να τονισουμε σε αυτο το σημειο οτι οι παραγγελιες της Ελλαδος σε εμβολια καλυπτουν το 183.5% του πληθυσμου της
Η Τουρκια θα παθει πανωλεθρια με τον τουρισμο το καλοκαιρι, οπως το παει
Και μιλαμε για κινεζικα εμβολια που σημερα εγραψε το Reuters για αποτελεσματικοτητα μικροτερη απο 60%
Η προταση για υγειονομικα διαβατηρια εχει πολλες προεκτασεις...
Ναι αλλα στην κλαψα και τους αφορισμους για τα εμβολια ειμαστε στην 1η θεση στην παγκοσμια καταταξη
Israeli data shows 50% reduction in infections 14 days after first vaccine shot
Studies of hundreds of thousands of Israeli vaccinees provide real-life info on efficacy; but health official also warns 17% of current serious cases had already gotten 1st shot
Η καρκινοπαθής είναι ερμαφρόδιτο. Προτιμώ τον νεολογισμό.
Άμα λέμε ότι γουστάρουμε, να μην κοπανάς λινκ από λεξικά όταν κάτι το θεωρείς λάθος. Να είσαι συνεπούσα.
Δεν σου υπαγορεύω τι λάθη θέλεις να διαιωνίζεις. Αν θες να υποδείξεις όμως στους άλλους ότι κάτι είναι λάθος, πρέπει να το κάνεις με αποδεκτά και αντικειμενικά εργαλεία. Όταν δεν λες στους άλλους «αυτό είναι λάθος», μπορείς να χρησιμοποιείς ό,τι γλώσσα θέλεις. Δημοκρατία έχουμε.
Εξάλλου έχω ξαναπεί ότι είμαι υπέρμαχος μιας πιο αφειδούς χρήσης θηλυκών τύπων που μορφολογικά είναι συνεπείς και εύηχοι. Έχω ανοίξει και σχετικό νήμα στο παρελθόν:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Η καρκινοπαθής είναι ερμαφρόδιτο. Προτιμώ τον νεολογισμό.
Άμα λέμε ότι γουστάρουμε, να μην κοπανάς λινκ από λεξικά όταν κάτι το θεωρείς λάθος. Να είσαι συνεπούσα.
Δεν σου υπαγορεύω τι λάθη θέλεις να διαιωνίζεις. Αν θες να υποδείξεις όμως στους άλλους ότι κάτι είναι λάθος, πρέπει να το κάνεις με αποδεκτά και αντικειμενικά εργαλεία. Όταν δεν λες στους άλλους «αυτό είναι λάθος», μπορείς να χρησιμοποιείς ό,τι γλώσσα θέλεις. Δημοκρατία έχουμε.
Εξάλλου έχω ξαναπεί ότι είμαι υπέρμαχος μιας πιο αφειδούς χρήσης θηλυκών τύπων που μορφολογικά είναι συνεπείς και εύηχοι. Έχω ανοίξει και σχετικό νήμα στο παρελθόν:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.