Πάνας έγραψε: 26 Σεπ 2018, 00:35
Χαοτικός έγραψε: 26 Σεπ 2018, 00:25
Τόσα πρεζάκια κυκλοφορούν, πρέπει να έχουμε όπλα πάνω μας, κι αν καταλάθος σκοτώσουμε κάποιον να μας συγχωρεί ο νόμος αφού αυτός ο κάποιος έμοιαζε λίγο γκέι.
Δηλαδή πιστεύεις ότι ο καταστηματάρχης φέρθηκε έτσι επειδή τον είδε γκέι;
Τόσα πρεζάκια υπάρχουν αλλά δεν βουτάνε ένα μαχαίρι να κάνουν ντου σε μαγαζί. Μπορεί κάποιοι να δυσφορούν αλλά οι περισσότεροι γνωρίζουν τι περνάνε.
Τα κακά πρεζάκια βουτάνε το μαχαίρι. Μόνος του οδηγήθηκε στον θάνατο, αν έκανε ντάγκλες όπως οι άλλοι σε κανένα παγκάκι δεν θα τον πείραζε κανείς.
Δεν ξέρω τι έγινε ακριβώς. Παίζει και το σενάριο ότι τον κυνηγούσαν και έτρεχε και την έπεσε για καταφύγιο. Μπορεί στην εμπλοκή αυτή να κρατούσε το μαχαίρι από πριν για να ξεφύγει.
Μπορεί όταν μπήκε μέσα να μην ήταν κανείς πράγματι. Έτσι είπαν. Ήταν ο γέρος έξω κάπου ή σε γειτονικό μαγαζί (το βρίσκω φυσιολογικό). Όταν του πετάει την πέτρα ο γέρος ο νεαρός φρικάρει πολύ άσχημα. Ξαφνιάστηκε. Δες το αυτό. Αυτό μου λέει ότι χαμπάρι μπορεί να μην είχε πάρει ότι ήταν σε χρυσαφάδικο. Να νόμιζε ότι ακόμα τον κυνηγούν.
Αν έγινε έτσι τότε δεν δίνω σύστημα στον γέρο. Βέβαια πρέπει να είσαι και σπίρτο μυαλό σε αυτές τις καταστάσεις και να προλάβεις να εκτιμήσεις, αν είναι ο άλλος αδύναμος να κάνει κάτι ή όχι.
Σε άλλη περίπτωση καταλαβαίνω το γέρο. Όχι όπως θα καταλάβαινα εμένα αν έκανα το ίδιο εδώ σπίτι μου. Φίλε το έχω φανταστεί πολλές φορές. Ή θα πάρω την τσάπα που είναι και έτοιμη όρθια σε σημείο που που δεν φαίνεται και εγώ ξέρω μόνο ή αν δεν προλάβω αυτό βουτάω το μαχαίρι.
Στόχος μου θα είναι να τον δω λιπόθυμο. Μέσα κοιμούνται τα κορίτσια και καταλαβαίνεις ότι έχω φόβους. Μετά θα φοβάμαι μην ξανάρθουν για εκδίκηση γιατί υπάρχει και τέτοια ανωμαλία αν δεν το ξέρεις. Οπότε γιατί να μην τον σκοτώσω επί τόπου και να τον θάψω στον κήπο για να γλιτώσω κιόλας. Αλλά σκατά ρε, πως θα ζήσω μετά;
Αυτά τα αδιέξοδα δεν θα τα είχα πάντως στην ομόνοια. Τραβιέσαι πιο κει. παίρνεις αγκαλιά κι ένα τραπέζι και υπάρχει και κόσμος ρε πούστη μου θα σωθείς κάπως. Το μέλημά σου θα είναι τώρα μην έχεις χάσει κάνα χρυσαφικό. Αν μπορείς τον ακινητοποιείς, αλλιώς τον αφήνεις και πάλι.
Εδώ βέβαια δεν είχαμε κάτι τέτοιο. Μόνο να φύγει ήθελε και αυτό φάνηκε. Μπορούσε δηλαδή ο γέρος να μην την δει έτσι.
Είδες περιπτώσεις; Τελικά τι θα κάνουμε θα παίξουμε προγνωστικά; Ή θα την δούμε αλλιώς στις συζητήσεις μας;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.