Μηχανικός έγραψε: 18 Μαρ 2019, 11:40
Εκατομμύρια μοναχοί έζησαν στα μοναστήρια τρώγοντας σχεδόν μόνο υδατάνθρακες και λίγο λάδι.
Στην ουσία έκαναν μεσογειακή διατροφή με ακόμη περισσότερους υδατάνθρακες και λιγότερο κρέας.
Είχαν σε όλη τους την ζωή το σωστό βάρος, ήταν υγιείς, οι περισσότεροι πέρναγαν τα 90 χρόνια και αρκετοί και τα 100.
Καταγεγραμμένη εμπειρία αιώνων.
Φαίνεται το έχει η μοναχική ζωή αυτό. Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να τρώω κάθε μέρα κρέας. Αηδιάζω λίγο, έχω σκέψεις για το κάποτε ζωντανό ον που τρώω.
Αν δουμε ενα ζωο ψοφιο στο δρομο κλεινουμε την μυτη μας και απομακρυνομαστε απο σιχαμαρα για να μην κολλησουμε μικροβια.
Το ιδιο το κοβουν κομματια, μας το ταιζουν, και μας αρεσει.
Ορέστης 35 έγραψε: 19 Μαρ 2019, 03:05
Το ιδιο το κοβουν κομματια, μας το ταιζουν, και μας αρεσει.
και με την άμμο το ίδιο κάνουμε, κολλάει πάνω μας στην παραλία και την πετάμε να πέσει, την κάνουν σιλικόνη και φτιάχνουν τσιπάκια και μας την δίνουν σαν ιφονε, και μας αρέσει. Που πάει ο κόσμος;
Chilloutbuddy έγραψε: 19 Μαρ 2019, 01:49
Εγώ ή γενικά; γενικά δεν ξέρω. Εγώ τρώω όποτε πεινάω, δεν έχω ώρες.
Εσένα ρωτώ που είπες ότι την δοκίμασες για 4 μήνες. Πόσες φορές πεινουσες; Έχασες καθόλου κιλά;
Στην αρχή πεινούσα συχνά, 2-3 φορές τη μέρα, και έτρωγα μεγάλες ποσότητες. Η διατροφή μου ήταν 80% κρέας με λαχανικά, όσο ήθελα. Το υπόλοιπο 20% ήταν ψάρι, γιαούρτι, τυρί, ξηροί καρποί, αυγά. Μετά από καμμιά βδομάδα άρχισα σιγά σιγά να πεινάω όλο και λιγότερο, μέχρι που έφτασε μια φάση μετά από 3-4 βδομάδες που απλά δεν πείναγα ουσιαστικά ποτέ. Τελείως κουφό. Και άρχισα να πηδάω γεύματα, συνήθως έτρωγα μια φορά τη μέρα και μικρή ποσότητα. Έχασα γύρω στα 25 κιλά σε 4 μήνες κι έφτασα ποσοστό λίπους 9%. Αλλά κολυμπούσα και κανα χιλιόμετρο τη μέρα.
25 κιλά σε 4 μήνες είναι εντυπωσιακό. Με το δέρμα όμως δεν είχες πρόβλημα;; Δεν κρέμασες;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.