Ο Μεταξάς και ο Παπαδόπουλος άγιοι. Χώρια που κοιμόμασταν με ανοικτές τις πόρτες.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 24 Ιαν 2019, 17:37brb και tyt έγραψε: 24 Ιαν 2019, 17:21Ενώ ο Χίτλερ ήταν καλός δικτάτορας ε;Golden Age έγραψε: 24 Ιαν 2019, 17:19 Μπα όχι. Η περίπτωση της Ουκρανίας ήταν χτύπημα στο μαλακό υπογάστριο της Ρωσίας, σε μια εποχή που η Ρωσία απέτρεπε το χάος στη Συρία.
Με τη Βενεζουέλα δεν είναι έτσι τα πράγματα. Θα 'λεγα δε ότι οι ΗΠΑ ασχολούνται πιο πολύ λόγω Τραμπ (ο οποίος έχει "μαλακώσει" στο συριακό), παρά ως ΗΠΑ. Απο εκεί και πέρα, υπάρχει ζήτημα με έναν μαρξιστή δικτάτορα. Εαν δεν κάνουν εισβολή οι ΗΠΑ, αλλά τον ανατρέψει ο λαός της Βενεζουέλας, δεν υπάρχει κανένα ζήτημα.
...και ο Μουσολινι ,και ο Μεταξας και ο Παπαδοπουλος.
Ψυχουλες που γραφει και αλλος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επανάσταση στη Βενεζουέλα ;
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Επανάσταση στη Βενεζουέλα ;
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Η Βενεζουέλα είναι η χειρότερη χώρα στην Λατινική Αμερική. Θα πρέπει να έχετε μιλήσει με Βενεζουέλανους για να το καταλάβετε.
- ΜπλεΜπουμπυς
Κουράγιο λέει ο Μακρόν για τους διαδηλωτές της αντιπολίτευσης στη Βενεζούελα...για τους Γάλλους διαδηλωτές μόνο flashball
https://twitter.com/AFP/status/1088380823869493248
https://twitter.com/AFP/status/1088380823869493248
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Έχουμε παππούδες και πατεράδες και ξέρουμε από Ελλαδα . Δε διαννοησε τι θα πει τσαβισμοςbrb και tyt έγραψε: 24 Ιαν 2019, 17:40Ο Μεταξάς και ο Παπαδόπουλος άγιοι. Χώρια που κοιμόμασταν με ανοικτές τις πόρτες.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 24 Ιαν 2019, 17:37
...και ο Μουσολινι ,και ο Μεταξας και ο Παπαδοπουλος.
Ψυχουλες που γραφει και αλλος.
...εγώ Χιλή εμένα ένα διάστημα
- The Great Leader
Mόνο οι ΗΠΑ, αν φανεί ότι ο Μαδούρο κερδίζει, άλλα αν το έκανε αυτό, θα δικαίωνε τους μαδουρικούς, οπότε δυστυχώς, ότι είναι να γίνει, θα γίνει με θυσίες και αίμα πολλών Βενεζουελάνων.Αίγαγρος έγραψε: 24 Ιαν 2019, 17:37Ούτως ή άλλως, καμία δύναμη δεν έχει την δυνατότητα να κινηθεί στρατιωτικά μέσα στη γειτονιά των ΗΠΑ.The Great Leader έγραψε: 24 Ιαν 2019, 17:32 Η Κίνα δεν έχει αυτή την πολυτέλεια, οπότε πρέπει να κινηθεί σωστά.
Αν αυτές αποφασίσουν να καθαρίσουν το παιχνίδι στρατιωτικά, οι υπόλοιποι απλά θεατές.
ΚΟΝΚΛΑΒΙΟΣ
@Conclavios
8 ώρες
Πριν από 8 ώρες
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΦΤΑ ΣΤΟ ΚΕΗΤ Α-12 ΣΠΑΤΑ ΜΕ ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΚΡΑΝΕΣ
ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΜΕ ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΡΑΚΑΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝΕ ΚΥΡΙΟ ΜΑΔΟΥΡΟ.
Β Ε Σ Ε Ρ Ε Μ Ο Σ
@Conclavios
8 ώρες
Πριν από 8 ώρες
Β Ε Σ Ε Ρ Ε Μ Ο Σ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιαν 2019, 17:46 ΚΟΝΚΛΑΒΙΟΣ
@Conclavios
8 ώρες
Πριν από 8 ώρες
Β Ε Σ Ε Ρ Ε Μ Ο Σ
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Και κάτι ακόμα Αμαπλαέε. Οι έννοιες ΠΑΟΚτσής και χούντα είναι ασύμβατες. Και για τα γνωστά με τον Παντελάκη και τους χουνταίους για τον Κούδα αλλά και γιατί το ΠΟΚ πήρε τα χουντοπρωταθλήματα.Abalaeos έγραψε: 24 Ιαν 2019, 17:43 Έχουμε παππούδες και πατεράδες και ξέρουμε από Ελλαδα . Δε διαννοησε τι θα πει τσαβισμος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brb και tyt την 24 Ιαν 2019, 21:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ήμουν μαθητής Γυμνασίου/Λυκείου στα δυτικά όρια του Πειραιά επί χούντας και το μόνο που συνέβη ήταν όταν ένας καθηγητής χαστούκισε ένα αλητήριο μανιαούρι επειδή τον απείλησε. Σε διαψεύσω λοιπόν.brb και tyt έγραψε: 24 Ιαν 2019, 17:47Τι παπούδες; Θα ήθελα να πήγαιναν οι συμπαθούντες στο σχολείο έστω και μία εβδομάδα επί ''επαναστάσεως''. Εγώ 7 χρονών παιδί έκανα κοπάνα από το σχολείο για να γλυτώνω το ξύλο.Abalaeos έγραψε: 24 Ιαν 2019, 17:43 Έχουμε παππούδες και πατεράδες και ξέρουμε από Ελλαδα . Δε διαννοησε τι θα πει τσαβισμος
Αλλά αφού έζησες εκεί, μήπως ξέρεις για΄τι έχει οικονομική κρίση η Βενεζουέλα;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- metaxoskolikas
γιατί; δεν υπάρχουν 50αρηδες και 60αρηδες σήμερα συμπαθουντες;brb και tyt έγραψε: 24 Ιαν 2019, 17:47Τι παπούδες; Θα ήθελα να πήγαιναν οι συμπαθούντες στο σχολείο έστω και μία εβδομάδα επί ''επαναστάσεως''. Εγώ 7 χρονών παιδί έκανα κοπάνα από το σχολείο για να γλυτώνω το ξύλο.Abalaeos έγραψε: 24 Ιαν 2019, 17:43 Έχουμε παππούδες και πατεράδες και ξέρουμε από Ελλαδα . Δε διαννοησε τι θα πει τσαβισμος
εγώ ήμουνα στην έκτη δημοτικού όταν έγινε.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Εγω Β' Γυμνασίου οταν τελειωσε.metaxoskolikas έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:05γιατί; δεν υπάρχουν 50αρηδες και 60αρηδες σήμερα συμπαθουντες;brb και tyt έγραψε: 24 Ιαν 2019, 17:47Τι παπούδες; Θα ήθελα να πήγαιναν οι συμπαθούντες στο σχολείο έστω και μία εβδομάδα επί ''επαναστάσεως''. Εγώ 7 χρονών παιδί έκανα κοπάνα από το σχολείο για να γλυτώνω το ξύλο.Abalaeos έγραψε: 24 Ιαν 2019, 17:43 Έχουμε παππούδες και πατεράδες και ξέρουμε από Ελλαδα . Δε διαννοησε τι θα πει τσαβισμος
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Εγώ την Α γυμνασίουΕλβετός Τραπεζίτης έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:08Εγω Β' Γυμνασίου οταν τελειωσε.metaxoskolikas έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:05γιατί; δεν υπάρχουν 50αρηδες και 60αρηδες σήμερα συμπαθουντες;brb και tyt έγραψε: 24 Ιαν 2019, 17:47
Τι παπούδες; Θα ήθελα να πήγαιναν οι συμπαθούντες στο σχολείο έστω και μία εβδομάδα επί ''επαναστάσεως''. Εγώ 7 χρονών παιδί έκανα κοπάνα από το σχολείο για να γλυτώνω το ξύλο.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 248 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 6 Απαντήσεις