!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Τσίπρας «τέλειωσε» τον Μητσοτάκη με τη ρηματική διακοίνωση των Σκοπιανών: «Δεν αναγνωρίζεται μακεδονικό έθνος»

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Professor

Re: Ο Τσίπρας «τέλειωσε» τον Μητσοτάκη με τη ρηματική διακοίνωση των Σκοπιανών: «Δεν αναγνωρίζεται μακεδονικό έθνος»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Professor »

Leporello έγραψε: 17 Ιαν 2019, 21:16
Professor έγραψε: 17 Ιαν 2019, 21:13
Leporello έγραψε: 17 Ιαν 2019, 21:00 Καταλαβαίνει τι σου γίνεται; Πας στην τροποποίηση XXXVI και σου λέει εκεί γιά την Μακεδονική εθνότητα, την Αλβανική, την Τούρκικη, την Βλάχικη κ.λ.π. Εξακολουθεί να πιστεύεις ότι μόνο γιά την υπηκοότητα μιλάει η συμφωνία;
Αυτό που λες είναι ότι το σύνταγμά τους αναγνωρίζει 'μακεδονική εθνότητα'.
Ταυτόχρονα λες ότι δεν ισχύει αυτό που έλεγε η ΝΔ ότι nationality='εθνότητα'
Αλλά ταυτόχρονα λες πως η συμφωνία δεν μιλάει μόνο για υπηκοότητα(ιθαγένεια). Πώς γίνεται αυτό;
Νationality μπορεί να σημαίνει και εθνότητα ανάλογα με τα συμφραζόμενα. Το θέμα είναι πως οι τροποποιήσεις του συντάγματος ορίζουν σαφώς και πέραν παρανοήσεως την Μακεδονική εθνότητα
Τo nationality 'Μακεδονική/πολίτης της Βόρειας Μακεδονίας' σχετίζεται με την ιδιότητα του πολίτη του εθνους κράτους της 'Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας', ανεξαρτήτως καταγωγής, ανεξαρτήτως εθνοτικής ομάδας θα έλεγα εγώ (είναι μέσα και Αλβανός και ο Βλάχος και ο Ρομά).

Η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει κάτι άλλο. Τώρα οι σλαβομακεδόνες προφανώς 'Μακεδόνες' θα συνεχίσουν να αυτοαποκαλούνται. Το θέμα είναι να επικρατήσει το 'Βόρεια Μακεδονία' διεθνώς που θεωρώ πως είναι πιθανό και μετά (πράγμα πιο δύσκολο) να αρχίσει να γίνεται ανεπίσημη χρήση του 'βορειομακεδόνες' συνεκδοχικά τόσο για τους πολίτες της γειτονικής χώρας στο σύνολό τους, όσο και για την κυρίαρχη εθνοτική ομάδα, αυτούς που αυτοαποκαλούνται 'Μακεδόνες', αλλά εγώ (όπως και ο Κουμουτσάκος στο παρελθόν) αποκαλούσα και θα αποκαλώ Σλαβομακεδόνες. (κι εδώ είναι το δεύτερο ψέμμα της ΝΔ, δια στόματος Γεωργιάδη: ότι θα είμαστε υποχρεωμένοι να τους αποκαλούμε 'Μακεδόνες')

Και το Σκοπιανοί δεν θα εκλείψει.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Ο Τσίπρας «τέλειωσε» τον Μητσοτάκη με τη ρηματική διακοίνωση των Σκοπιανών: «Δεν αναγνωρίζεται μακεδονικό έθνος»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2019, 21:01 Ολα αυτα καλα ρε παιδια.

Και θα ερθει η αδιαφθορη ΧΑ να μας σωσει.

Αλλα ας μου εξηγησει καποιος αν ειναι ηθικο ενα κομμα που υποστηριζει τους Ναζι που εκχωρησαν μερος της Μακεδονιας στους Βουλγαρους να πουλαει πατριωτισμο για τη Μακεδονια.

.
κάτσε να τσιμπήσω και σε αυτό να έχουμε διάλογο :)

εγώ δεν λέω να τους κρεμάσουμε αλήθεια, πλάκα θα είχε βέβαια αλλά οκ, μπέρδεμα.

Λέω απλά οτι μου μοιάζει τρέλα αυτό που διαβάζω. Γράφει ο λεπορέλος για τα κουνούπια που έχουν βράγχια για να κανουν υπεραντλαντικες πτήσεις, λες και εσύ κάτι τεχνικά, και συζητάμε ποιος έχει δίκιο. Έτσι έκανε καριέρα και ο βενιζέλος, πολύ χρήσιμο να τα λες ωραία.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Rocco Siffredi έγραψε: 17 Ιαν 2019, 21:33
μίστερ μαξ έγραψε: 17 Ιαν 2019, 21:23
Ίφιδα έγραψε: 17 Ιαν 2019, 20:24Εγώ ξαναλέω δεν τους ψήφισα τον Σεπτέμβριο του 15, εσύ πάλι ψηφίζεις τους προδότες απο πάντα.
Η τελευταία φορα που ψηφισα, ήταν σε σχολικες εκλογες.
ειχες βαλει και υποψηφιος;
να εισαι σιγουρος πως αν ο μαξ εχει δικαιωμα ψηφου στην Ελλαδα (νομιζω οτι ειναι κυπριος)θα κουβαλαγε και την κατακοιτη γιαγια του να ψηφισει Συριζα ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 17 Ιαν 2019, 21:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2019, 21:15
Leporello έγραψε: 17 Ιαν 2019, 21:08
Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2019, 21:03Η τροποποιηση αυτη ειναι το αρθρο 36 που εβαλες εσυ;

Αποδειξε μου το για να συνεννοηθουμε τελικα.
Σου έβαλα και το άθρο 36 όπως ήταν και την τροποποίηση XXXVI. Και μόνο που ζητάς να σου το "αποδείξω" θα έπρεπε να ντρέπεσαι, γιατί δείχνει ότι δεν διάβασες τίποτα, απλώς μασάς συριζαϊκό σανό. Να το κείμενο από το φιλοσυριζαϊκο 24/7:
https://www.news247.gr/politiki/rimatik ... 85246.html
Ξαναρωταω τι σχεση εχει το αρθρο 36 με τη συγκεκριμενη τροποποιηση. Να μαθω θελω και μου τα βγαζεις με το τσιγκελι.
Το άρθρο 36 του Συντάγματος μαζί με το 49 είναι τα δύο όπου το επίθετο "Μακεδονικός" δεν αντικαθίσταται από το "Βόρειος Μακεδονικός". Η τροποποίηση XXXVI αντικαθιστά το άρθρό 36. Διάβασέ το είναι όλα στο κείμενο που ανέβασα από το 24/7.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

enaon έγραψε: 17 Ιαν 2019, 21:36

Αλλα ας μου εξηγησει καποιος αν ειναι ηθικο ενα κομμα που υποστηριζει τους Ναζι που εκχωρησαν μερος της Μακεδονιας στους Βουλγαρους να πουλαει πατριωτισμο για τη Μακεδονια.

.

Λέω απλά οτι μου μοιάζει τρέλα αυτό που διαβάζω. Γράφει ο λεπορέλος για τα κουνούπια που έχουν βράγχια για να κανουν υπεραντλαντικες πτήσεις, λες και εσύ κάτι τεχνικά, και συζητάμε ποιος έχει δίκιο. Έτσι έκανε καριέρα και ο βενιζέλος, πολύ χρήσιμο να τα λες ωραία.

Για να σε μπερδεψω περισσοτερο. :lol:

Ειναι ηθικο να πουλαει πατριωτισμο στο Μακεδονικο ο Βελόπουλος που ειναι διακηρυγμενα ρωσοφιλος ενω οι Ρωσοι υποστηριζουν την εθνικιστικη πτερυγα στα Σκοπια και θελουν να τα αποκαλουν ΣΚΕΤΗ Μακεδονία;

.
Άβαταρ μέλους
Leporello

Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2019, 21:18
Leporello έγραψε: 17 Ιαν 2019, 21:16 Νationality μπορεί να σημαίνει και εθνότητα ανάλογα με τα συμφραζόμενα.
Στη συμφωνια ΔΕΝ σημαινει και αυτο ξεκαθαριστηκε απο το καλοκαιρι. Ανεβασα και σχετικο αρθρο πριν λιγες σελιδες.
Πάλι παπαριές. Αφού οι τροποποιήσεις του Συντάγματος έγιναν κατ'εφαρμογή τής συμφωνίας και η Ελλάδα συμφώνησε με αυτές.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Leporello

Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2019, 21:40Ειναι ηθικο να πουλαει πατριωτισμο στο Μακεδονικο ο Βελόπουλος που ειναι διακηρυγμενα ρωσοφιλος ενω οι Ρωσοι υποστηριζουν την εθνικιστικη πτερυγα στα Σκοπια και θελουν να τα αποκαλουν ΣΚΕΤΗ Μακεδονία;
Ασχετο. Εδώ δεν συζητάμε γιά το πόσο παπάρας είναι ο Βελόπουλος ή οι ναζί. Συζητάμε γιά το πόσο παπάρας είσαι εσύ.
1.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2019, 21:40
enaon έγραψε: 17 Ιαν 2019, 21:36

.

Για να σε μπερδεψω περισσοτερο. :lol:

Ειναι ηθικο να πουλαει πατριωτισμο στο Μακεδονικο ο Βελόπουλος που ειναι διακηρυγμενα ρωσοφιλος ενω οι Ρωσοι υποστηριζουν την εθνικιστικη πτερυγα στα Σκοπια και θελουν να τα αποκαλουν ΣΚΕΤΗ Μακεδονία;

.
ο πυρηνας του Συριζα πως τα αποκαλουσε εδω και χρονια...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
enaon

Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2019, 21:40
θα του το είχε γράψει στο χειρόγραφο ο Ιησούς Αρίστο, ηθικό. Που μας φέρνει πάλι στο θέμα μας, έχουμε πρόβλημα υπόβαθρου, είχε δίκιο ο Πολύδωρας, δεν ακούμε τι ακούμε, απλά ακούμε :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 17 Ιαν 2019, 21:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Leporello έγραψε: 17 Ιαν 2019, 21:42
Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2019, 21:40Ειναι ηθικο να πουλαει πατριωτισμο στο Μακεδονικο ο Βελόπουλος που ειναι διακηρυγμενα ρωσοφιλος ενω οι Ρωσοι υποστηριζουν την εθνικιστικη πτερυγα στα Σκοπια και θελουν να τα αποκαλουν ΣΚΕΤΗ Μακεδονία;
Ασχετο. Εδώ δεν συζητάμε γιά το πόσο παπάρας είναι ο Βελόπουλος ή οι ναζί. Συζητάμε γιά το πόσο παπάρας είσαι εσύ.

Αμα με θεωρειτε παπαρα να μην μου κανετε ουρες εξω απο τα νηματα μου.

Ουτε εσυ να ασχολεισαι τοσες ωρες μαζι μου.

Αλλα δεν μπορεις μπουλουκο μου χωρις εμενα, εχεις στερητικο συνδρομο.

.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

:smt005: Έχω λειώσει με τις στομφώδεις παπαροαναλύσεις αρίστου στις πρώτες σελίδες. Θυμάμαi εποχές που μέτραγε τα δις της τράπεζας των brics
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

nostromos έγραψε: 17 Ιαν 2019, 21:43 ο πυρηνας του Συριζα πως τα αποκαλουσε εδω και χρονια...?

Ο Συριζα με τον Τσιπρα εχει αλλαξει πολυ απο εποχες Αλαβανου και συνιστωσων και αλλαξε ακομη περισσοτερο επειδη συγκυβερνησε με πατριωτικο ΠΑΣΟΚ και με ΑΝΕΛ.

.
Άβαταρ μέλους
enaon

καλά κυριως Αρίστο θέλουμε να πούμε κάποιον παπάρα, μην το παίρνεις προσωπικά, θα καταλάβεις, θέματα διάφορα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Ιαν 2019, 21:45 :smt005: Έχω λειώσει με τις στομφώδεις παπαροαναλύσεις αρίστου στις πρώτες σελίδες. Θυμάμαi εποχές που μέτραγε τα δις της τράπεζας των brics

Εσυ θα κατεβεις Συνταγμα την Κυριακη να διαδηλωσεις για το ονομα; :lol:

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”