!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θάνος Τζήμερος
Re: Θάνος Τζήμερος
Αυτός ο τύπος πρέπει να κάνει ομάδα με τον Μπογδάνο.
Λένε ακριβώς τις ίδιες ακραίες χαζομάρες.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Αυτός ο τύπος θα χαρώ πολύ να είναι στην επόμενη Βουλή και να τα χώνει σε όλους για κάθε στραβό.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
- Οργισμένος
Σωστος ο χελης.hellegennes έγραψε: 14 Φεβ 2019, 21:16Φυσικά και τον προστάζει. Η ποινή για την αποστασία είναι θάνατος και για την θρησκεία του αυτό είναι αποστασία.foscilis έγραψε: 14 Φεβ 2019, 19:31Άκου εδώ προβληματικέ. Ο Τζήμερος είπε ρητά ότι η θρησκεία αυτουνού του μαλάκα προστάζει να κάνει αυτό που έκανε. Και το πλησιέστερο concrete παράδειγμα που έφερε ήταν η θυσία του Αβραάμ (από άλλη θρησκεία, που ΔΕΝ έγινε κιόλας στο τέλος).hellegennes έγραψε: 13 Φεβ 2019, 15:47 O foscilis περιμένει να λέει το βιβλίο «σκότωσε εκείνο το συγκεκριμένο παιδάκι, το 2019», αλλιώς δεν μετράει για έγκλημα υποκινούμενο από την θρησκεία.
Επιμένω να μου πεις λοιπόν πού ακριβώς το προστάζει αυτό η συγκεκριμένη θρησκεία ώστε να θεωρείς πως έχεις το δικαίωμα να σιγοντάρεις παπαριές της ίδιας ακριβώς υποστάθμης με το "οι Εβραίοι κυλάνε μωρά σε βαρέλια με καρφιά" πουλώντας μου υφάκι γνώστη και αποκαλώντας με απολογητή.
Μ' αρέσει που τολμάς να λες ότι ξέρεις τι σκατά λέει ο ισλαμισμός όταν λες ότι η θυσία του Αβραάμ είναι από άλλη θρησκεία. Έχεις διαβάσει τίποτα στ' αλήθεια στην ζωή σου ή είναι όλα πρόχειρες αναζητήσεις στο γκουγκλ;
Από άλλη θρησκεία η θυσία του Αβραάμ, λέει. Για μια από τις τρεις αβρααμικές θρησκείες.![]()
![]()
![]()
Για να μην το κουραζουμε ο ΤΖη τα λεει υπεροχα. Χωλαινει βεβαια στοθεμα των ομοφυλοφυλων οπου εχει πεταξει κατι χοντρομαλακιες. Αλλα κατα τα αλλα τα λεει ολα τελεια. Και δεν ειναι φοβικος αλλα αντιθετως γεματος οργη.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ακραιες χαζομαρες λες εσυ και οι ομοιοι σου.Pirate7G έγραψε: 16 Φεβ 2019, 18:47 Αυτός ο τύπος πρέπει να κάνει ομάδα με τον Μπογδάνο.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ διχως αδεια απο το δημο φυσικα και ειναι. Δλδ ο καθε γαμημενος στο μυαλο εχει το δικαιωμα να κλεινει εναν δρομο και να κανει πορεια γιατι ξερω γω ετσι προσταζει η θρησκεια του;hellegennes έγραψε: 14 Φεβ 2019, 21:30Οκέι, τότε είναι ηλίθιος, αλλά αυτό νομίζω το έχω πει πολλές φορές (και σ' αυτό το νήμα).ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 14 Φεβ 2019, 21:23ναιhellegennes έγραψε: 14 Φεβ 2019, 21:22 Γιατί, σκούζει για το ότι οι πορείες είναι κατάληψη δημοσίου χώρου;
Οχι κυριες και κυριοι. Θα ζητησετε αδεια απο δημο , θα καταθεσετε ωρα και το δρομολογιο της πορειας, θα χρησιμοποιησετε το μισο πλατος του δρομου ή οτι σας πει ο δημος και θα φορατε φωσφοριζε γιλεκα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
<Ακριβως ετσι ειναι και γιαυτο δεν θα εκλεγει ποτε.Chainis έγραψε: 09 Ιαν 2019, 11:23 Ο Τζημερος είναι η φωνή της λογικής σε μια χώρα που τα πάντα κινούνται στην σφαίρα του παραλογισμου.
Δεν πειραζει ομως ελπιζω οι εκλογες να γινουν συντομα ωστε να τον ψηφισω πριν φυγω.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ποταμισια εισαι και φαινεσαι.
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.
ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Απεχθανομαι τα κορομηλα.hellegennes έγραψε: 10 Ιαν 2019, 20:44Απέχθεια είναι, που έχει την βάση της στον φόβο. Όλες οι απέχθειες έχουν την βάση τους στον φόβο. Δεν υπάρχει κάτι που να απεχθάνεσαι για λόγο διαφορετικό του φόβου.Οργισμένος έγραψε: 10 Ιαν 2019, 20:36Αν εχει δικιο ειναι ρεαλιστης σαν κι εμενα. Αλλα αν κολλας στη λεξη φοβο ας το πουμε απεχθεια.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιαν 2019, 20:23 Αυτός που χρησιμοποιεί τους όρους φόβος, φοβία, φοβικός σε θέματα που αφορούν ξεκάθαρα θέματα ελεύθερης επιλογής μεταξύ του χ και του ψ τι είναι;
Τα φοβαμαι;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
It's not a phase momΟργισμένος έγραψε: 16 Φεβ 2019, 21:18Ποταμισια εισαι και φαινεσαι.
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.
ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ.
Είμαι φιλελεύθερος
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ως συνήθως πρόκειται για αντιδάνειο από τον ψυχιατρικό όρο phobia που σημαίνει "extreme and irrational fear or aversion for something" και οι Ελ είναι μαλάκες.
Οι διαμαρτυρίες και οι διαδηλώσεις γίνονται χωρίς άδεια από τον δήμο, φασίστα!Οργισμένος έγραψε: 16 Φεβ 2019, 21:10
ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ διχως αδεια απο το δημο φυσικα και ειναι. Δλδ ο καθε γαμημενος στο μυαλο εχει το δικαιωμα να κλεινει εναν δρομο και να κανει πορεια γιατι ξερω γω ετσι προσταζει η θρησκεια του;
Οχι κυριες και κυριοι. Θα ζητησετε αδεια απο δημο , θα καταθεσετε ωρα και το δρομολογιο της πορειας, θα χρησιμοποιησετε το μισο πλατος του δρομου ή οτι σας πει ο δημος και θα φορατε φωσφοριζε γιλεκα.
- Οργισμένος
Απο κορμι παντως τα παει καλα αν και κοντουλα. ΕΙναι πολυ σεξι και ακολουθει την συμπεριφορα λολιτας και γιαυτο ξεσηκωνει τα πληθη.Nandros έγραψε: 12 Ιαν 2019, 16:58Έχοντας ξεκινήσει μαθήματα πιάνο από την ηλικία των πέντε ετών, φοίτησε στην Σχολή Τζούλιαρντ της Νέας Υόρκης οπού σπούδασε μουσική σύνθεση υπό τον συνθέτη Ντάρον Χάγκεν και διεύθυνση ορχήστρας με τον ιδρυτή της New York Grand Opera Company, Βίνσεντ Λα Σέλβα, ενώ συγχρόνως συνέχισε σπουδές πιάνο υπό την σολίστρια Τζούλι Τζόρνταν. Το τελευταίο της έτος στο Τζούλιαρντ ηχογράφησε το πρώτο της έργο Σημασίες Και Σύμβολα, βασισμένο σε 14 μύθους της Αρχαίας Ελλάδας, το οποίο κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το 1999. Επέστρεψε στην Ευρώπη το 1998, για μεταπτυχιακές σπουδές υπό τον Βέλγο συνθέτη και μαέστρο Ρόμπερτ Γιάνσσενς στο Βασιλικό Ωδείο των Βρυξελλών, όπου συνέθεσε και διηύθηνε το μπαλέτο Γαία, που παρουσιάστηκε στο Βούπερταλ από τον θίασο Tanztempel, χωρογραφία της Λίντα Κάλντερ.fagano3 έγραψε: 12 Ιαν 2019, 12:04 Δεν ειναι λογικη αυτη.Αν ειναι να παμε να σπρωχνουμε και πρεζα.Δεν ειμαστε εμεις πρεζονια,αυτοι ειναι πρεζονια και τους δινουμε αυτο που θελουν.
Η μΑΝΩΛΙΔΟΥ ειναι κατωτατου επιπεδου και η επιλογη της συζυγου,αν ηταν απλως γκομενα δεν θα πειραζε μιας και ειναι μιλφ για πολλα γουστα, δειχνει πολλα για τον χαρακτηρα του Αδωνη.
Τον Ιούλιο του 2000, έκανε την πρώτη της εμφάνιση σε Ελληνικό κοινό στο Θέατρο Απόλλων της Ερμούπολης, όπου διηύθηνε την Ορχήστρα των Χρωμάτων με σοπράνο την Χαρά Κεφάλα και τενόρο τον Κωνσταντίνο Παλιατσάρα. Το ίδιο έτος έκανε πρεμίερα στο Brahms-Saal του Μουζικφεράιν της Βιέννης με την Συμφωνική Ορχήστρα Δβόρακ, όπου εντυπωσίασε τον πρόεδρο του Μουζικφεράιν ο οποίος της ζήτησε να μελοποιήσει τα ποιήματα του Ράινερ Μαρία Ρίλκε, έργο το οποίο παρουσίασε το 2002 στην ίδια αίθουσα. Το 2001 κυκλοφόρησε ο δεύτερός της δίσκος Ελληνικοί Ύμνοι, ηχογραφημένος στην Τσεχία και βασισμένος σε δέκα Ορφικούς Ύμνους. Το 2004 συνέθεσε την μουσική για το ντοκιουμαντέρ Μέγας Αλέξανδρος: Μύθοι και Πραγματικότητα και κυκλοφόρησαν οι δίσκοι της Αρχέτυπον και Γαία. Το 2006, η πρώτη της όπερα Έπος βραβέυτηκε με τη δεύτερη διάκριση του Διεθνούς Διαγωνισμού Σύνθεσης Όπερας Nancy van de Vate, ενώ η δεύτερη της όπερα La Pisanella βραβεύτηκε στο Φεστιβάλ Bartok Plus, το 2014.
Στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου, συνέθεσε την συμφωνία Δύο Πολιτισμοί, Ένα Πνεύμα, την οποία παρουσίασε, διευθύνοντας την Ορχήστρα του Εθνικού Θεάτρου Όπερας και Δραματικού Χωρού της Κίνας με τη σοπράνο Χαρά Κεφάλα και τον παίκτη παραδοσιακού κινεζικού λάουτου Cài Jǐn, υπό την αιγίδα της Ολυμπιακής Επιτροπής, στην Αίθουσα Συναυλιών του Πεκίνου.
Πολύ κατώτατο επίπεδο.
.
Παντως αρπακτικο ειναι.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Φασιστας προφανως εισαι εσυ με αυτα που γραφεις. Κενο κρανιο.Bipsco έγραψε: 16 Φεβ 2019, 21:30Οι διαμαρτυρίες και οι διαδηλώσεις γίνονται χωρίς άδεια από τον δήμο, φασίστα!Οργισμένος έγραψε: 16 Φεβ 2019, 21:10
ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ διχως αδεια απο το δημο φυσικα και ειναι. Δλδ ο καθε γαμημενος στο μυαλο εχει το δικαιωμα να κλεινει εναν δρομο και να κανει πορεια γιατι ξερω γω ετσι προσταζει η θρησκεια του;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 598 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 0 Απαντήσεις