Το αντίθετο δε λένε συνήθως; "Δε με παίρνουν σοβαρά επειδή είμαι όμορφη";νύχτα έγραψε: 08 Δεκ 2018, 23:00αυτό συμβαίνει κατά κόρον σε εργασιακά περιβάλλονταblackpaint έγραψε: 08 Δεκ 2018, 16:31Πως θα σου φαινοταν πχ εαν καποιος σεβοταν μονο τις γυναικες που τον ελκουν σεξουαλικα και οχι τις υπολοιπες;
από διευθυντάδες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως σας φαινεται το φαβορι για Miss Universe;
- Dwarven Blacksmith
Re: Πως σας φαινεται το φαβορι για Miss Universe;
-
νύχτα
ο σεβασμός σ αυτή τη περίπτωση είναι σε εισαγωγικάDwarven Blacksmith έγραψε: 08 Δεκ 2018, 23:06 Το αντίθετο δε λένε συνήθως; "Δε με παίρνουν σοβαρά επειδή είμαι όμορφη";
(αν και η ομορφιά με το σέξινεςς είναι διαφορετικά πράγματα,
αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία)
- Sid Vicious
Εγώ κάπως ανησυχώ για το μπλάκι. Κάποια μέρα θα ανοίξει νήμα όπου χαρούμενος θα φωνάζει "Επιτέλους θα γίνω κι εγώ μάνας"
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
φιξντ.Sid Vicious έγραψε: 08 Δεκ 2018, 23:47Εγώ κάπως ανησυχώ για το μπλάκι. Κάποια μέρα θα ανοίξει νήμα όπου χαρούμενος θα φωνάζει "Επιτέλους θα γίνω κι εγώ buttμάνας"
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- hellegennes
Το ακόμα πιο αστείο και αντιφατικό είναι πως λένε ότι δεν πρόκειται για διαταραχή, γιατί το γένος αποτελεί κοινωνική σύμβαση, αλλά οι τρανς γυναίκες θέλουν να αποκτήσουν όλες τις συμβάσεις του γυναικείου φύλου για να δείχνουν γυναίκες, από το σώμα ως τα ρούχα και το μακιγιάζ.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Δεκ 2018, 16:25 Το κωμικό είναι ότι κάποιοι χαρακτηρίζουν τρανσοφοβικούς όσους προτιμούν τις πραγματικές γυναίκες ενώ είναι δεδομένο ότι όλες οι τρανς ακρωτηριάζονται ή υποβάλλονται απαραίτητα σε πλαστικές εγχειρήσεις* για να μοιάσουν στις πραγματικές γυναίκες.
Ουσιαστικώς δηλαδή, οι τρανσολάγνοι υποτιμούν το υπαρκτό και αποθεώνουν την προσπάθεια προσομοίωσης του υπαρκτού.
Αλλά φοβικοί δεν είναι οι τρανσολάγνοι αλλά... οι άλλοι.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Βινόσαυρος
και σε διαγωνισμους γυναικείας ομορφίας θα πάνεhellegennes έγραψε: 09 Δεκ 2018, 00:24Το ακόμα πιο αστείο και αντιφατικό είναι πως λένε ότι δεν πρόκειται για διαταραχή, γιατί το γένος αποτελεί κοινωνική σύμβαση, αλλά οι τρανς γυναίκες θέλουν να αποκτήσουν όλες τις συμβάσεις του γυναικείου φύλου για να δείχνουν γυναίκες, από το σώμα ως τα ρούχα και το μακιγιάζ.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Δεκ 2018, 16:25 Το κωμικό είναι ότι κάποιοι χαρακτηρίζουν τρανσοφοβικούς όσους προτιμούν τις πραγματικές γυναίκες ενώ είναι δεδομένο ότι όλες οι τρανς ακρωτηριάζονται ή υποβάλλονται απαραίτητα σε πλαστικές εγχειρήσεις* για να μοιάσουν στις πραγματικές γυναίκες.
Ουσιαστικώς δηλαδή, οι τρανσολάγνοι υποτιμούν το υπαρκτό και αποθεώνουν την προσπάθεια προσομοίωσης του υπαρκτού.
τι μας κόφτει εμάς;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
-
νύχτα
πολύ ενδιαφέρον σχόλιοhellegennes έγραψε: 09 Δεκ 2018, 00:24 Το ακόμα πιο αστείο και αντιφατικό είναι πως λένε ότι δεν πρόκειται για διαταραχή, γιατί το γένος αποτελεί κοινωνική σύμβαση, αλλά οι τρανς γυναίκες θέλουν να αποκτήσουν όλες τις συμβάσεις του γυναικείου φύλου για να δείχνουν γυναίκες, από το σώμα ως τα ρούχα και το μακιγιάζ.
Και σύμφωνα με τα δυτικοκεντρικά πρότυπα γυναικείας ομορφιάς και όχι τον παγκόσμιο πανανθρώπινο τύπο, που υπερασπίζει ο μπλάκι.hellegennes έγραψε: 09 Δεκ 2018, 00:24Το ακόμα πιο αστείο και αντιφατικό είναι πως λένε ότι δεν πρόκειται για διαταραχή, γιατί το γένος αποτελεί κοινωνική σύμβαση, αλλά οι τρανς γυναίκες θέλουν να αποκτήσουν όλες τις συμβάσεις του γυναικείου φύλου για να δείχνουν γυναίκες, από το σώμα ως τα ρούχα και το μακιγιάζ.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Δεκ 2018, 16:25 Το κωμικό είναι ότι κάποιοι χαρακτηρίζουν τρανσοφοβικούς όσους προτιμούν τις πραγματικές γυναίκες ενώ είναι δεδομένο ότι όλες οι τρανς ακρωτηριάζονται ή υποβάλλονται απαραίτητα σε πλαστικές εγχειρήσεις* για να μοιάσουν στις πραγματικές γυναίκες.
Δηλαδή τόσος ρατσισμός και τέτοια προσκόλληση στις συμβάσεις που έχει επιβάλλει η φοβική δυτική λευκή κατωτερότητα, δεν αντέχεται.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Χάλια. Πλαστική μέχρι θανάτου, τα ζυγωματικά της υπερβολικά, το παράκανε, μου θυμίζει αυτό

Α τράνς ειναι; Εξηγούνται πολλά. Τι δουλειά έχει στο μις γιουνιβερς;
- Cecily Anne
Aν έχεις @@ πάνε και'συ.Ίφιδα έγραψε: 09 Δεκ 2018, 10:25 Α τράνς ειναι; Εξηγούνται πολλά. Τι δουλειά έχει στο μις γιουνιβερς;
(Just joking)
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δεν εχω γαμώτο! Λες να κάνω καμια πλαστική @@διων και να πάω; Γενικά θα μου άνοιγε πολλές πόρτες
- Cecily Anne
Εγώ το έχω πει ότι έγινε μαλακία στο διαμερισμό αρχιδιών, αλλά δεν μ'ακούνε. Βάλανε πολλά στα φόρα, ξεκίνα από'κει.Ίφιδα έγραψε: 09 Δεκ 2018, 10:32 Δεν εχω γαμώτο! Λες να κάνω καμια πλαστική @@διων και να πάω; Γενικά θα μου άνοιγε πολλές πόρτες
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Εμπεδοκλής
Να διαβάσεις και να καταλάβεις τι γράφουν τα επιστημονικά άρθρα που ανεβάσες δεν παίζει.blackpaint έγραψε: 08 Δεκ 2018, 17:09και τι σημασια εχουν αυτα που λες; Αμφισβητησες λογω αγνοιας πως υπαρχει προοπτικη γιουνισεχ εγκυμοσυνης, και παρεθεσα κειμενα απο επιστημονικα περιοδικα που εξεταζουν μεχρι και τις νομικες προεκτασεις αυτων των ζητηματων, πραγμα που δειχνει πως επιστημονικοι και νομικοι κυκλοι θεωρουν δεδομενη αυτην την εξελιξη.Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Δεκ 2018, 16:32
Σου δίνω ακόμη μία τρίτη ευκαιρία, ω μεγάλε πρόεδρε του Εδεσααϊκού...
Πώς μετά να περιμένουμε όλοι οι άλλοι να καταλάβεις ότι είναι άσχετα;
Α Δεν περιμένουμεΕμπεδοκλής έγραψε: 09 Δεκ 2018, 10:37Να διαβάσεις και να καταλάβεις τι γράφουν τα επιστημονικά άρθρα που ανεβάσες δεν παίζει.blackpaint έγραψε: 08 Δεκ 2018, 17:09και τι σημασια εχουν αυτα που λες; Αμφισβητησες λογω αγνοιας πως υπαρχει προοπτικη γιουνισεχ εγκυμοσυνης, και παρεθεσα κειμενα απο επιστημονικα περιοδικα που εξεταζουν μεχρι και τις νομικες προεκτασεις αυτων των ζητηματων, πραγμα που δειχνει πως επιστημονικοι και νομικοι κυκλοι θεωρουν δεδομενη αυτην την εξελιξη.Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Δεκ 2018, 16:32
Σου δίνω ακόμη μία τρίτη ευκαιρία, ω μεγάλε πρόεδρε του Εδεσααϊκού...
Πώς μετά να περιμένουμε όλοι οι άλλοι να καταλάβεις ότι είναι άσχετα;
Β Το γνωρίζει οτι είναι ασχετα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 845 Προβολές
-