Kαι η μάνα του μηχανοδηγού.Αλλά αυτή δεν είναι από τις προοδευτικές μάνες ίσως.
https://twitter.com/Harhalas/status/1898293396130680944
Kαι η μάνα του μηχανοδηγού.Αλλά αυτή δεν είναι από τις προοδευτικές μάνες ίσως.
η μητερα του μηχανοδηγου νομιζω δεν πειράζει να μην θέλει να το πιστέψει, εσύ νιωθεις αλήθεια οτι είσαι το ιδιο;πατησιωτης έγραψε: 08 Μαρ 2025, 16:08Kαι η μάνα του μηχανοδηγού.Αλλά αυτή δεν είναι από τις προοδευτικές μάνες ίσως.![]()

Προφανώς εγώ δεν έχω ιδέα τι ήταν και τι δεν ήταν.Έχω όμως παρακολουθήσει την προοδευτική ψευδολογία για 50 χρόνια και μέχρι τώρα όλα τα "σκάνδαλα" που έβγαλαν ήσαν μούφες.Χωρίς λοιπόν να ξέρω πιστεύω ότι και αυτό είναι μια άλλη μούφα.enaon έγραψε: 08 Μαρ 2025, 16:23η μητερα του μηχανοδηγου νομιζω δεν πειράζει να μην θέλει να το πιστέψει, εσύ νιωθεις αλήθεια οτι είσαι το ιδιο;πατησιωτης έγραψε: 08 Μαρ 2025, 16:08Kαι η μάνα του μηχανοδηγού.Αλλά αυτή δεν είναι από τις προοδευτικές μάνες ίσως.![]()
Καλησπέρα.enaon έγραψε: 08 Μαρ 2025, 16:30 τα εχεις ξαναπεί αυτά, έφτασα τέλος πίστας, δεν εχει αλλο; Καλημέρα πατησιώτη![]()
Άλλωστε μην ξεχνάμε το σκάνδαλο της μονής Βατοπεδίου,το οποίο είναι παραπλήσια υπόθεση με τα Τέμπηπατησιωτης έγραψε: 08 Μαρ 2025, 16:28Προφανώς εγώ δεν έχω ιδέα τι ήταν και τι δεν ήταν.Έχω όμως παρακολουθήσει την προοδευτική ψευδολογία για 50 χρόνια και μέχρι τώρα όλα τα "σκάνδαλα" που έβγαλαν ήσαν μούφες.Χωρίς λοιπόν να ξέρω πιστεύω ότι και αυτό είναι μια άλλη μούφα.enaon έγραψε: 08 Μαρ 2025, 16:23η μητερα του μηχανοδηγου νομιζω δεν πειράζει να μην θέλει να το πιστέψει, εσύ νιωθεις αλήθεια οτι είσαι το ιδιο;πατησιωτης έγραψε: 08 Μαρ 2025, 16:08
Kαι η μάνα του μηχανοδηγού.Αλλά αυτή δεν είναι από τις προοδευτικές μάνες ίσως.![]()
Μάνα είναι μόνο ΜΙΑπατησιωτης έγραψε: 08 Μαρ 2025, 16:08Kαι η μάνα του μηχανοδηγού.Αλλά αυτή δεν είναι από τις προοδευτικές μάνες ίσως.![]()
https://twitter.com/Harhalas/status/1898293396130680944
πατησιωτης έγραψε: 08 Μαρ 2025, 16:28
Προφανώς εγώ δεν έχω ιδέα τι ήταν και τι δεν ήταν.Έχω όμως παρακολουθήσει την προοδευτική ψευδολογία για 50 χρόνια και μέχρι τώρα όλα τα "σκάνδαλα" που έβγαλαν ήσαν μούφες.Χωρίς λοιπόν να ξέρω πιστεύω ότι και αυτό είναι μια άλλη μούφα.
SeaHawk έγραψε: 08 Μαρ 2025, 15:36 Eνας απλος τροπος για να διαπιστωσει καποιος ποτε ξεκινησε η θεωρια του μπαζωματος ειναι να ανατρεξει στα πρωτοσελιδα των εφημεριδων
Μεσα στον Μαρτιο λοιπον δηλαδη για εναν ολοκληρο μηνα μετα το συμβαν δεν υπαρχει πρωτοσελιδο για μπαζωμα
Το νημα αυτο ξεκινησε με πρωτοσελιδα των Εστια -Δημοκρατια-Κοντρα κτλ
Ολοι αυτοι επι εναν τουλαχιστον μηνα δεν ειχαν καταλαβει το περιβοητο μπαζωμα
Για να δωσω ετσι ενα χρονικο στιγμα ωστε να καταλαβετε οταν τελη Μαρτιου κυκλοφορησαν σε πρωτοσελιδα τα περι δολοφονιας του Πρασσα καιτ ου Χρυσαγη δεν ειχε βγει ακομη πρωτοσελιδο για μπαζωμα

Γυφτάκι έγραψε: 08 Μαρ 2025, 16:54SeaHawk έγραψε: 08 Μαρ 2025, 15:36 Eνας απλος τροπος για να διαπιστωσει καποιος ποτε ξεκινησε η θεωρια του μπαζωματος ειναι να ανατρεξει στα πρωτοσελιδα των εφημεριδων
Μεσα στον Μαρτιο λοιπον δηλαδη για εναν ολοκληρο μηνα μετα το συμβαν δεν υπαρχει πρωτοσελιδο για μπαζωμα
Το νημα αυτο ξεκινησε με πρωτοσελιδα των Εστια -Δημοκρατια-Κοντρα κτλ
Ολοι αυτοι επι εναν τουλαχιστον μηνα δεν ειχαν καταλαβει το περιβοητο μπαζωμα
Για να δωσω ετσι ενα χρονικο στιγμα ωστε να καταλαβετε οταν τελη Μαρτιου κυκλοφορησαν σε πρωτοσελιδα τα περι δολοφονιας του Πρασσα καιτ ου Χρυσαγη δεν ειχε βγει ακομη πρωτοσελιδο για μπαζωμα
Έχει σημασία το πότε ,να ξέρεις ..![]()