!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Phorum Forumvision #2 - Ανοίξαμε και σας περιμένουμε

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Re: Phorum Forumvision #2 - Ανοίξαμε και σας περιμένουμε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

aLiCat έγραψε: 22 Φεβ 2025, 09:43 Κατά της 8:00 το βράδυ, θα γίνει η αποκάλυψη των τραγουδιών.

Για την έκρηξη θα περιμένουμε μια ακόμα εβδομάδα, όταν θα αποκαλυφθούν οι βαθμολογίες (και τα μηδενικά βεβαίως-βεβαίως). :P
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΑ;
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Fata_Morgana έγραψε: 22 Φεβ 2025, 10:06
aLiCat έγραψε: 22 Φεβ 2025, 09:43 Κατά της 8:00 το βράδυ, θα γίνει η αποκάλυψη των τραγουδιών.

Για την έκρηξη θα περιμένουμε μια ακόμα εβδομάδα, όταν θα αποκαλυφθούν οι βαθμολογίες (και τα μηδενικά βεβαίως-βεβαίως). :P
Ε ναι. Τόσο είναι το χρονικό περιθώριο που μας δίνεται για να βαθμολογήσουμε κάθε κομμάτι. :102:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

aLiCat έγραψε: 22 Φεβ 2025, 11:41
Fata_Morgana έγραψε: 22 Φεβ 2025, 10:06

Ε ναι. Τόσο είναι το χρονικό περιθώριο που μας δίνεται για να βαθμολογήσουμε κάθε κομμάτι. :102:
Α ωραία, να έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας να βασανιζομαστε και να ακούμε και να ξανακούμε τα τραγούδια μήπως κάναμε λάθος βαθμολογία και τις ξαναλλάζουμε κτλ κτλ τέλεια.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Fata_Morgana έγραψε: 22 Φεβ 2025, 11:46
Α ωραία, να έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας να βασανιζομαστε και να ακούμε και να ξανακούμε τα τραγούδια μήπως κάναμε λάθος βαθμολογία και τις ξαναλλάζουμε κτλ κτλ τέλεια.
Είναι στην ευχέρεια του κάθε παίκτη να αλλάζει και να ξαναλλάζει βαθμολογία, δίχως βέβαια να είναι και απαραίτητο.

Νομίζω το να ακούσει πάνω από μια φορά τα τραγούδια και λίγη σκέψη πριν αποφασίσει, αρκεί.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

GoBack έγραψε: 21 Φεβ 2025, 22:03 Δεν κανω πλακα,εχω αρχιζει να ξεσκονιζω ολη την ελληνικη δισκογραφικη σαβουρα για να παρω την ψηφο της πλεμπας.Θα ξυσω τον πατο του βαρελιου.
Πάντως εγώ που έδωσα βάση στο ελληνικό ρεπερτόριο και σε άσματα κοντά στα δικά μας ακούσματα, δεν πήγα και πολύ καλά. :e040:
Άβαταρ μέλους
Dina Rose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dina Rose »

Και αν μέχρι τις 8 όπως στο Βεζούβιο γίνει το μπαμ στη Σαντορίνη εμείς τι κάνουμε; Συνεχίζουμε κανονικά;

ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 22 Φεβ 2025, 03:27
σε μένα γιατί δεν απάντησες; :p2:
Αν δεν μιλούσε με ενθουσιασμό δεν θα με έπειθε.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 22 Φεβ 2025, 15:09
GoBack έγραψε: 21 Φεβ 2025, 22:03 Δεν κανω πλακα,εχω αρχιζει να ξεσκονιζω ολη την ελληνικη δισκογραφικη σαβουρα για να παρω την ψηφο της πλεμπας.Θα ξυσω τον πατο του βαρελιου.
Πάντως εγώ που έδωσα βάση στο ελληνικό ρεπερτόριο και σε άσματα κοντά στα δικά μας ακούσματα, δεν πήγα και πολύ καλά. :e040:
Το ποστ εγινε πριν μπω και δω τα αποτελεσματα του προηγουμενου,τα πραγματα ειναι πολυ χειροτερα απ οτι τα περιμενα :011:
Ισως χρειαστει να κανω λοβοτομη και ενεσεις με οιστρογονα για να ειμαι ανταγωνιστικος.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν »

Dina Rose έγραψε: 22 Φεβ 2025, 17:30 Και αν μέχρι τις 8 όπως στο Βεζούβιο γίνει το μπαμ στη Σαντορίνη εμείς τι κάνουμε; Συνεχίζουμε κανονικά;

Και εγώ υπέρ ενθουσιασμένος είμαι, δεν έχει κανείς κάθε μέρα την ευκαιρία να παίξει σε λυκειακού επιπέδου παιχνίδια με αντικοινωνικούς αγνώστους και να θυμηθεί τα ποζεράδικα νιάτα του όπου η ακρόαση σήμαινε αυτοθαυμαζόμενη στάση (αναμονής) ζωής και soundtrack φαντασίωσης, προτού μυηθεί στην χασμουρητοακρόαση podcast για άδειασμα του μισό άδειου εγκεφάλου και πλύσιμο του ταπερακιου από την δουλειά. Εσείς τι ηλικία έχετε, αν δεν επιτρέπεται;
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?

Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Εγώ ανυπομονώ να δω τι τραγούδια θα μπουν. Και όχι μόνο αυτό, θα προσπαθήσω να κάνω συνδυασμούς και στο μυαλό μου να δω ποιος έβαλε τι και πόσο μέσα θα πέσω :hebit:
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν »

Εικόνα
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?

Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
Άβαταρ μέλους
NovaLacertae

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NovaLacertae »

GoBack έγραψε: 22 Φεβ 2025, 18:26
Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 22 Φεβ 2025, 15:09
Το ποστ εγινε πριν μπω και δω τα αποτελεσματα του προηγουμενου,τα πραγματα ειναι πολυ χειροτερα απ οτι τα περιμενα :011:
Ισως χρειαστει να κανω λοβοτομη και ενεσεις με οιστρογονα για να ειμαι ανταγωνιστικος.
Παίζει ρόλο και η σύνθεση του γκρουπ, σε αυτό το παιχνίδι παίζουν 7 νέοι παίκτες που δεν έπαιζαν στο προηγούμενο
Σε μια ώρα και κάτι θα παρουμε μια πρώτη ιδέα από τα μουσικά γούστα αυτής της ομάδας παικτών...
Πάντως, μπορεί να λείπει σε αυτό το παιχνίδι ο καλύτερος βαθμολογητής του Παλαιοελλαδίτη στο προηγούμενο, αλλά τουλάχιστον παίζει ο δεύτερος :003:
Άβαταρ μέλους
NovaLacertae

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NovaLacertae »

ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 22 Φεβ 2025, 18:40
Dina Rose έγραψε: 22 Φεβ 2025, 17:30 Και αν μέχρι τις 8 όπως στο Βεζούβιο γίνει το μπαμ στη Σαντορίνη εμείς τι κάνουμε; Συνεχίζουμε κανονικά;

....
Εσείς τι ηλικία έχετε, αν δεν επιτρέπεται;
Ορίστε, λύσε την εξίσωση και θα το βρεις

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 22 Φεβ 2025, 18:48 Εικόνα
Το δικό σου είμαι σίγουρη θα το βρω ποιο θα είναι.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 22 Φεβ 2025, 18:40

Και εγώ υπέρ ενθουσιασμένος είμαι, δεν έχει κανείς κάθε μέρα την ευκαιρία να παίξει σε λυκειακού επιπέδου παιχνίδια με αντικοινωνικούς αγνώστους και να θυμηθεί τα ποζεράδικα νιάτα του όπου η ακρόαση σήμαινε αυτοθαυμαζόμενη στάση (αναμονής) ζωής και soundtrack φαντασίωσης, προτού μυηθεί στην χασμουρητοακρόαση podcast για άδειασμα του μισό άδειου εγκεφάλου και πλύσιμο του ταπερακιου από την δουλειά. Εσείς τι ηλικία έχετε, αν δεν επιτρέπεται;
Δεν την εντυοωσιάζεις με τέτοιου τύπου πόστ. Neeext.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Fata_Morgana έγραψε: 22 Φεβ 2025, 18:56
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 22 Φεβ 2025, 18:48 Εικόνα
Το δικό σου είμαι σίγουρη θα το βρω ποιο θα είναι.
αμ δε
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μουσική”