ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΑ;aLiCat έγραψε: 22 Φεβ 2025, 09:43 Κατά της 8:00 το βράδυ, θα γίνει η αποκάλυψη των τραγουδιών.
Για την έκρηξη θα περιμένουμε μια ακόμα εβδομάδα, όταν θα αποκαλυφθούν οι βαθμολογίες (και τα μηδενικά βεβαίως-βεβαίως).![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #2 - Ανοίξαμε και σας περιμένουμε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- Fata_Morgana
Re: Phorum Forumvision #2 - Ανοίξαμε και σας περιμένουμε
Ε ναι. Τόσο είναι το χρονικό περιθώριο που μας δίνεται για να βαθμολογήσουμε κάθε κομμάτι.Fata_Morgana έγραψε: 22 Φεβ 2025, 10:06ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΑ;aLiCat έγραψε: 22 Φεβ 2025, 09:43 Κατά της 8:00 το βράδυ, θα γίνει η αποκάλυψη των τραγουδιών.
Για την έκρηξη θα περιμένουμε μια ακόμα εβδομάδα, όταν θα αποκαλυφθούν οι βαθμολογίες (και τα μηδενικά βεβαίως-βεβαίως).![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Fata_Morgana
Α ωραία, να έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας να βασανιζομαστε και να ακούμε και να ξανακούμε τα τραγούδια μήπως κάναμε λάθος βαθμολογία και τις ξαναλλάζουμε κτλ κτλ τέλεια.aLiCat έγραψε: 22 Φεβ 2025, 11:41Ε ναι. Τόσο είναι το χρονικό περιθώριο που μας δίνεται για να βαθμολογήσουμε κάθε κομμάτι.Fata_Morgana έγραψε: 22 Φεβ 2025, 10:06ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΑ;aLiCat έγραψε: 22 Φεβ 2025, 09:43 Κατά της 8:00 το βράδυ, θα γίνει η αποκάλυψη των τραγουδιών.
![]()
Είναι στην ευχέρεια του κάθε παίκτη να αλλάζει και να ξαναλλάζει βαθμολογία, δίχως βέβαια να είναι και απαραίτητο.Fata_Morgana έγραψε: 22 Φεβ 2025, 11:46
Α ωραία, να έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας να βασανιζομαστε και να ακούμε και να ξανακούμε τα τραγούδια μήπως κάναμε λάθος βαθμολογία και τις ξαναλλάζουμε κτλ κτλ τέλεια.
Νομίζω το να ακούσει πάνω από μια φορά τα τραγούδια και λίγη σκέψη πριν αποφασίσει, αρκεί.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Παλαιοελλαδίτης
Πάντως εγώ που έδωσα βάση στο ελληνικό ρεπερτόριο και σε άσματα κοντά στα δικά μας ακούσματα, δεν πήγα και πολύ καλά.GoBack έγραψε: 21 Φεβ 2025, 22:03 Δεν κανω πλακα,εχω αρχιζει να ξεσκονιζω ολη την ελληνικη δισκογραφικη σαβουρα για να παρω την ψηφο της πλεμπας.Θα ξυσω τον πατο του βαρελιου.
Και αν μέχρι τις 8 όπως στο Βεζούβιο γίνει το μπαμ στη Σαντορίνη εμείς τι κάνουμε; Συνεχίζουμε κανονικά;
Αν δεν μιλούσε με ενθουσιασμό δεν θα με έπειθε.
Το ποστ εγινε πριν μπω και δω τα αποτελεσματα του προηγουμενου,τα πραγματα ειναι πολυ χειροτερα απ οτι τα περιμεναΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 22 Φεβ 2025, 15:09Πάντως εγώ που έδωσα βάση στο ελληνικό ρεπερτόριο και σε άσματα κοντά στα δικά μας ακούσματα, δεν πήγα και πολύ καλά.GoBack έγραψε: 21 Φεβ 2025, 22:03 Δεν κανω πλακα,εχω αρχιζει να ξεσκονιζω ολη την ελληνικη δισκογραφικη σαβουρα για να παρω την ψηφο της πλεμπας.Θα ξυσω τον πατο του βαρελιου.![]()
Ισως χρειαστει να κανω λοβοτομη και ενεσεις με οιστρογονα για να ειμαι ανταγωνιστικος.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
Dina Rose έγραψε: 22 Φεβ 2025, 17:30 Και αν μέχρι τις 8 όπως στο Βεζούβιο γίνει το μπαμ στη Σαντορίνη εμείς τι κάνουμε; Συνεχίζουμε κανονικά;
Και εγώ υπέρ ενθουσιασμένος είμαι, δεν έχει κανείς κάθε μέρα την ευκαιρία να παίξει σε λυκειακού επιπέδου παιχνίδια με αντικοινωνικούς αγνώστους και να θυμηθεί τα ποζεράδικα νιάτα του όπου η ακρόαση σήμαινε αυτοθαυμαζόμενη στάση (αναμονής) ζωής και soundtrack φαντασίωσης, προτού μυηθεί στην χασμουρητοακρόαση podcast για άδειασμα του μισό άδειου εγκεφάλου και πλύσιμο του ταπερακιου από την δουλειά. Εσείς τι ηλικία έχετε, αν δεν επιτρέπεται;
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
- Fata_Morgana
Εγώ ανυπομονώ να δω τι τραγούδια θα μπουν. Και όχι μόνο αυτό, θα προσπαθήσω να κάνω συνδυασμούς και στο μυαλό μου να δω ποιος έβαλε τι και πόσο μέσα θα πέσω 
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
- NovaLacertae
Παίζει ρόλο και η σύνθεση του γκρουπ, σε αυτό το παιχνίδι παίζουν 7 νέοι παίκτες που δεν έπαιζαν στο προηγούμενοGoBack έγραψε: 22 Φεβ 2025, 18:26Το ποστ εγινε πριν μπω και δω τα αποτελεσματα του προηγουμενου,τα πραγματα ειναι πολυ χειροτερα απ οτι τα περιμεναΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 22 Φεβ 2025, 15:09Πάντως εγώ που έδωσα βάση στο ελληνικό ρεπερτόριο και σε άσματα κοντά στα δικά μας ακούσματα, δεν πήγα και πολύ καλά.GoBack έγραψε: 21 Φεβ 2025, 22:03 Δεν κανω πλακα,εχω αρχιζει να ξεσκονιζω ολη την ελληνικη δισκογραφικη σαβουρα για να παρω την ψηφο της πλεμπας.Θα ξυσω τον πατο του βαρελιου.![]()
![]()
Ισως χρειαστει να κανω λοβοτομη και ενεσεις με οιστρογονα για να ειμαι ανταγωνιστικος.
Σε μια ώρα και κάτι θα παρουμε μια πρώτη ιδέα από τα μουσικά γούστα αυτής της ομάδας παικτών...
Πάντως, μπορεί να λείπει σε αυτό το παιχνίδι ο καλύτερος βαθμολογητής του Παλαιοελλαδίτη στο προηγούμενο, αλλά τουλάχιστον παίζει ο δεύτερος
- NovaLacertae
Ορίστε, λύσε την εξίσωση και θα το βρειςήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 22 Φεβ 2025, 18:40....Dina Rose έγραψε: 22 Φεβ 2025, 17:30 Και αν μέχρι τις 8 όπως στο Βεζούβιο γίνει το μπαμ στη Σαντορίνη εμείς τι κάνουμε; Συνεχίζουμε κανονικά;
Εσείς τι ηλικία έχετε, αν δεν επιτρέπεται;

- Fata_Morgana
Το δικό σου είμαι σίγουρη θα το βρω ποιο θα είναι.
- Fata_Morgana
Δεν την εντυοωσιάζεις με τέτοιου τύπου πόστ. Neeext.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 22 Φεβ 2025, 18:40Dina Rose έγραψε: 22 Φεβ 2025, 17:30 Και αν μέχρι τις 8 όπως στο Βεζούβιο γίνει το μπαμ στη Σαντορίνη εμείς τι κάνουμε; Συνεχίζουμε κανονικά;
Και εγώ υπέρ ενθουσιασμένος είμαι, δεν έχει κανείς κάθε μέρα την ευκαιρία να παίξει σε λυκειακού επιπέδου παιχνίδια με αντικοινωνικούς αγνώστους και να θυμηθεί τα ποζεράδικα νιάτα του όπου η ακρόαση σήμαινε αυτοθαυμαζόμενη στάση (αναμονής) ζωής και soundtrack φαντασίωσης, προτού μυηθεί στην χασμουρητοακρόαση podcast για άδειασμα του μισό άδειου εγκεφάλου και πλύσιμο του ταπερακιου από την δουλειά. Εσείς τι ηλικία έχετε, αν δεν επιτρέπεται;
αμ δε
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 481 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 2236 Απαντήσεις