!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μικρη βοηθεια και παλι με το δραμα μου

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Re: Μικρη βοηθεια και παλι με το δραμα μου

Δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Fata_Morgana έγραψε: 10 Ιαν 2025, 19:07 Εύχομαι να βρεις το γατάκι αλλά που μπορεί να πήγε αν είναι ψηλά το διαμέρισμα; δίπλα έχει μπαλκόνια;
Όλοι ευχόμαστε να βρει το γατάκι της και να ξαναπαίξει μαζί του , μπας και ηρεμήσει λίγο με τόσα που την έχουν βρει...
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Δημοσίευση από Fata_Morgana »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 10 Ιαν 2025, 19:54
Fata_Morgana έγραψε: 10 Ιαν 2025, 19:07 Εύχομαι να βρεις το γατάκι αλλά που μπορεί να πήγε αν είναι ψηλά το διαμέρισμα; δίπλα έχει μπαλκόνια;
Όλοι ευχόμαστε να βρει το γατάκι της και να ξαναπαίξει μαζί του , μπας και ηρεμήσει λίγο με τόσα που την έχουν βρει...
:011:
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Δημοσίευση από Kauldron »

Casp έγραψε: 10 Ιαν 2025, 14:50
Kauldron έγραψε: 10 Ιαν 2025, 12:39
Casp έγραψε: 10 Ιαν 2025, 10:33

Τον στειρωσαμε 9 μηνες πριν, οταν τον πηραμε.

Ηρθε η κοπελα που μας τον εδωσε χθες στην πολυκατοικια, τον εψαχνε και εκεινη (κοιταξαμε κ στην παλια γειτονια μας κ την δικη της). Της ειπα να κατεβει να ξαναδουμε μαζι στο σπιτι κ στο roof. Η ωρα να εχει παει 1. Πεταξαμε ξανα το drone της λατρειας. Μας ειπε κ εκεινη που εχει εμπειρια απο γατους κ εχασε πολλους, οτι με τοσο υψος κ οπως ειναι διαμορφωμενη η πολυκατοικια, ειναι σχεδον απιθανο να εφυγε (αυτο πιστευα κ εγω κ η κολλητη μ κ η λατρεια, γι αυτο του αφησαμε ανοιχτη την μπαλκονοπορτα). Κ οτι μονο ενα περιθωριο ειχε κ αυτο ηταν για να παει στην γειτονισσα. Με το ντροουν ειδαμε στο ρουφ της, δεν ηταν εκει. Εκει που μπορει να κρυβεται ειναι η βεραντα της κ εκει δεν μπορω να πεταξω το ντροουν, θα μας κλεισουν μεσα… μου ειπε οτι κοιταξε βεβαια κ την πιστευω αλλα ειλικρινα θελω να κοιταξω με τα ματια μου, για να ψαξω ολες τις τρυπες κ τα πιθανα σημεια…

Σκεφτομαι να της το ζητησω σαν χαρη να μου ανοιξει να παω στη βεραντα της (με εκεινη παρουσα) για να δω, αλλιως δεν θα μου φυγει η αμφιβολια…

Α ρε Μουκη…

Ακομα δεν το εχω χωνεψει. Εχω ελπιδα οτι θα τον βρουμε κ οτι οντως κρυβεται στην γειτονισσα κ θα ερθει…
Όταν έχεις ζώο που το βλέπεις οτι θέλει να φύγει, τότε δεν είαι και πολύ έξυπνο ν' αφήνεις ανοιχτή τη μπαλκονόπορτα. Η γάτα μπορεί να κάνει διάφορα ακροβατικά που δε τα φανταζόμαστε, και η ίδια έχει συνήθως αρκετή αυτοπεποίθηση για να προσπαθήσει να κάνει και πράγματα που δε τα μπορεί.
ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. Ηταν μια χαρα, και επειδη ειναι μεγαλο το υψος και δεν ειχε προσβαση για να φυγει, γι αυτο του αφησαμε ανοικτα.

Εγω ακομα πιστευω πως ειναι στην γειτονισσα επειδη ψαξαμε παντου. Περιμενω να σχολασω για να βρω θαρρος να της χτυπησω την πορτα.
Αφού είχες ανοίξει ολόκληρο νήμα "Ο Μούκης ο Δραπέτης". Τεσπα, ελπίζω να το βρείς, και να είναι καλά το ζωακι.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Zundapp

Δημοσίευση από Zundapp »

σε καναν μηνα, νεο νημα με θεμα '' ανακαλυψα οτι ο λατρειας χρησιμοποιει το τηλεσκοπιο και το ντροουν για μπανιστηρι, αλλα επεστρεψε ο Μουκης, απλα ειναι εγκυος''
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Casp
Phorum.gr user: Casper

Δημοσίευση από Casp »

Εικόνα

Εικόνα

Αφιερωμενη σε ΓΓ και Μενιο με πολλυ αγαπη
Το 90% το ειπα επειδη ξερω οτι τα λεφτα τα εδωσε η γιαγια μου απο την περιουσια της (κυριως απο τα λεφτα του αδερφου της), και τοτε οταν το εγραφα παλι καποιοι προσπαθουσαν να υπολογισουν την τιμη του διαμερισματος. Προφανως δεν εκανα μαθηματικες πραξεις, οχι επειδη δεν ξερω να κανω (μαθηματικος ειμαι) αλλα επειδη εγραψα κατι ενδεικτικο και επειδη δεν ηθελα να φαινεται.

20000 τα εδωσα εγω επειδη ηταν τα λεφτα που ειχα στην ακρη οταν δουλευα. Οι 70000 (μετα μου ειπε 80000) που εκανε δανειο η μανα μου, μου τα ανακοινωσε μηνες μετα (Ιουνιο μπηκα στο διαμερισμα περσυ, Αυγουστο ή Σεπτεμβριο μου το ανακοινωσε) και οταν το εκανε, εσπασα ενα γραμματιο που μου ειχε η γιαγια μου, χρωστουσα 2000 του αδερφου μου, και για το δανειο της εδωσα 4000 απο αυτα τα χρηματα. Οταν μπηκαν τα 10000 ευρω της κυβερνησης, την παρακαλουσα σχεδον να της δωσω 8000 (για να αφησω καποια κ για μενα για εκτακτη αναγκη), την παρακαλουσα επισης να μου δωσει λογαριασμο, να μου πει ποσα μενουν, δεν πηρα τιποτα σαν απαντηση. Δηλαδη το δανειο παιζει κ να μην εγινε ποτε. Η μανα μου απο παντα λεει του κοσμου τα ψεματα, οπως κ τωρα που μου ελεγε πως οι ενοικιαστες θα φυγουν 10 Φεβρουαριου κ εφυγαν 4 Ιανουαριου (!!). Και αυτο το εμαθα τυχαια επειδη μιλησα εγω μαζι τους. Μετα απο ολα αυτα που εκαναν και το μισος που εχουν για την λατρεια, ακομα και να υπαρχει δανειο, δεν με νοιαζει. Και δεν με νοιαζει επειδη ειναι καραγωισταροι κ δεν θελουν να βλεπουν το παιδι τους ευτυχισμενο. Τους εδωσα λεφτα, θα τους εδινα και εκεινα της κυβερνησης, θα τους εδινα και 700 ευρω για την δοση του δανειου (τοσα εδινα και για το ενοικιο), αλλα απο τη στιγμη που δεν δεχονται, δεν μου δινουν την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ αποδειξη και μας μισουν, θα διεκδικησω την ηρεμια μου και θα μεινω μακρια.

Η μανα μου δεν εχει δουλεψει ποτε στη ζωη της, τα βρηκε ολα ετοιμα και ο λογος που ηθελε να εχω διαμερισμα ηταν ουσιαστικα για την παρτυ της. Για να ερχεται καθημερινα εδω με τις ωρες κ να μου οριζει την ζωη. Γεροντοκορη με ηθελε, με οποιον και να ημουνα, την ιδια ακριβως αντιδραση θα αντιμετωπιζα. Απλα της χαλασα τα σχεδια, δεν μπορει να χαλαρωνει καθημερινα στο ρουφ κ να κανει παρτυ. Ουτε εγω ημουν διατεθειμενη να ειμαι σαν εκεινη, μια ζωη ΣΚΛΑΒΟΣ της μητερας της (για να της δινει λεφτα).

Οι παππουδες μου με λατρευαν και με ηθελαν ευτυχισμενη. Ξερω πως αν ζουσαν, τα πραγματα θα ηταν πολυ διαφορετικα γιατι θα τους εβαζαν στη θεση τους. Ξερω επισης πως το διαμερισμα το ηθελαν για μενα και οχι για την μανα μου που τα εχει ολα και δεν δουλεψε ποτε της.

Ειναι η τελευταια φορα που γραφω για το συγκεκριμενο θεμα. Εχω πει πολλες προσωπικες πληροφοριες κ θα σας παρακαλεσω να το σεβαστειτε. Ξερω πως ειστε κορακια κ αυτο που λεω δεν προκειται να γινει, αλλα το τελευταιο πραγμα που με νοιαζει αυτη την στιγμη ειναι να καθομαι να ξαναδινω εξηγησεις. Το εχω ξαναπει. Αν εσεις δουλευατε κ προσπαθουσατε να ξεφυγετε απο τοξικοτητα κ μιζερια κ αν ειχατε βοηθεια και περιουσια απο παππουδες, να την αρνιοσασταν κ να μενατε για παντα μιζεροι. :wave:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Casp την 12 Ιαν 2025, 02:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Casp

Δημοσίευση από Casp »

Kauldron έγραψε: 10 Ιαν 2025, 21:47
Casp έγραψε: 10 Ιαν 2025, 14:50
Kauldron έγραψε: 10 Ιαν 2025, 12:39

Όταν έχεις ζώο που το βλέπεις οτι θέλει να φύγει, τότε δεν είαι και πολύ έξυπνο ν' αφήνεις ανοιχτή τη μπαλκονόπορτα. Η γάτα μπορεί να κάνει διάφορα ακροβατικά που δε τα φανταζόμαστε, και η ίδια έχει συνήθως αρκετή αυτοπεποίθηση για να προσπαθήσει να κάνει και πράγματα που δε τα μπορεί.
ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. Ηταν μια χαρα, και επειδη ειναι μεγαλο το υψος και δεν ειχε προσβαση για να φυγει, γι αυτο του αφησαμε ανοικτα.

Εγω ακομα πιστευω πως ειναι στην γειτονισσα επειδη ψαξαμε παντου. Περιμενω να σχολασω για να βρω θαρρος να της χτυπησω την πορτα.
Αφού είχες ανοίξει ολόκληρο νήμα "Ο Μούκης ο Δραπέτης". Τεσπα, ελπίζω να το βρείς, και να είναι καλά το ζωακι.
Αυτο ηταν ενα μηνα μολις ηρθε σπιτι μας, μετα συνηθισε. Περασαν 9 μηνες, το γατακι ηταν μια χαρα.

Ακομη τον ψαχνουμε…
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Casp

Δημοσίευση από Casp »

Ελα ντε. Αυτο αναρωτιομαστε ολοι… ειναι παρα πολυ ψηλα. Οι γειτονες εψαξαν και ψαξαμε κ εμεις (ΞΑΝΑ) με το drone :(
Casp

Δημοσίευση από Casp »

SeaHawk έγραψε: 10 Ιαν 2025, 16:20 με 10κ μποτοξ εχεις γινει σαν τον τζοκερ
Δεν τρωγονται περιουσιες στα μποτοξ,ουτε με λευκανσεις πρωκτου
Τρωγονται στα χρηματιστηρια ομως. Ιδιο μεριδιο πηραν ολοι, απλα αλλοι επελεξαν να τα φανε εκει. Αυτο το αγνοησες, γιατι αραγε;

Αραδιασε παλι τις χολες σου κ ολα καλα.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση από SeaHawk »

Μην μας κατηγορεις επειδη εσυ εγραφες μπαρουφες για 90%
Παμε παρακατω
Μας λες τωρα οτι αγοραστηκε ενα σπιτι 200.000€ για το οποιο εδωσες χοντρικα 24.000€ και το θεωρεις μετ επιτασεως ηθικα δικο σου.
Με τα νεα νουμερα προκυπτει οτι οι γονεις σου εχουν πληρωσει το 40-50% τιυ σπιτιου αν υπολογισουμε και το δανειο των 80.000€
Αυτο το σπιτι εσυ το διαλεξες;

Παντως ειναι ξεκαθαρο οτι δεν ειχες καμια σχεση με την διαδικασια πληρωμης για ενα σπιτι που ειναι στο ονομα σου
Ειναι πανευκολο να διαπιστωσεις ποιος εκανε τις πληρωμες για να γνωριζες τελικα ποιος πληρωσε τι
Αλλα μαλλον δεν θελεις.Σαρεσε να αμφισβητεςι το δανειο σε ενα φορουμ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 12 Ιαν 2025, 02:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Casp

Δημοσίευση από Casp »

SeaHawk έγραψε: 12 Ιαν 2025, 02:47 Μην μας κατηγορεις επειδη εσυ εγραφες μπαρουφες για 90%
Παμε παρακατω
Μας λες τωρα οτι αγοραστηκε ενα σπιτι 200.000€ για το οποιο εδωσες χοντρικα 24.000€ και το θεωρεις μετ επιτασεως ηθικα δικο σου.
Δεν θα επαναλαμβανομαι. Στο ειπα. Αν η γιαγια σου, σου αγοραζε σπιτι, και ηταν στο ονομα σου, εσυ να το δωριζες στους δικους σου.

ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΓΙΑ ΟΟΟΟΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΗΘΙΚΟ ΕΣΥ Ή Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ.

Δικο μου ειναι το σπιτι, δικη μου κ η ζωη.

Κουμαντο να κανεις στη δικη σου ζωη.

Φιλουρες.
Casp

Δημοσίευση από Casp »

SeaHawk έγραψε: 12 Ιαν 2025, 02:47 Μην μας κατηγορεις επειδη εσυ εγραφες μπαρουφες για 90%
Παμε παρακατω
Με τα νεα νουμερα προκυπτει οτι οι γονεις σου εχουν πληρωσει το 40-50% τιυ σπιτιου αν υπολογισουμε και το δανειο των 80.000
Οι γονεις μου αααν πληρωσαν κατι, ειναι 70000 (που δεν ειναι τοσα γιατι τις 4 τις εδωσα εγω κ τα υπολοιπα ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΩ) και δεν μου δινουν αποδειξεις ουτε για το οτι εγινε δανειο, ουτε ποσα μενουν.

Που ακομη και να ισχυει, δεν με ενδιαφερει γιατι τους εχω σιχαθει και δεν τους εμπιστευομαι.

Εσυ συνεχιζε να κοπανιεσαι.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση από SeaHawk »

Kαταλαβαινεις οτι αυτα τα 70 ειναι τριπλασια απο αυτα που πληρωσες εσυ ε;
Casp

Δημοσίευση από Casp »

Ξανακανε εντιτ στο ηδη υπαρχων ποστ σου κ αλλαξε αλλες 30 γραμμες για να γραψεις την χολη σου.

Δεν απαντησες ομως. Εσυ θα αρνιοσουν την περιουσια της γιαγιας σου, σωστα; Με γεια σου με χαρα σου αγορι μου. Μην μας πρηζεις τα μπαλακια ομως επειδη δεν σου αρεσει πως καποιοι κινουνται αλλιως. Οταν μιλαω για ζηλια ομως, ειμαι παραλογη.

Αν ποτε αποκτησεις παιδια, και αν τους γραψουν περιουσια οι παππουδες, φροντισε κ εσυ να πραξεις οπως οι γονεις μου. Προς το παρων ομως, επειδη δεν σε παιρνει να κανεις κουμαντο στη δικη μου ζωη, τραβα για να μην σε παρει ο διαολος.
Casp

Δημοσίευση από Casp »

SeaHawk έγραψε: 12 Ιαν 2025, 02:57 Kαταλαβαινεις οτι αυτα τα 70 ειναι τριπλασια απο αυτα που πληρωσες εσυ ε;
Χεστηκα.

ΠΟΝΑΕΙ Ε; :smt005:
Casp

Δημοσίευση από Casp »

1700 x 12 = 20400

Τοσα πηραν απο τους ενοικιαστες.

Και σκοπευαν να το ξαναενοικιασουν.

Εγω αυτους τους ανθρωπους δεν θελω να τους ξαναδω μπροστα στα ματια μου, οχι να πληρωνω κιολας.

Αν δεν σ αρεσει, ΞΥΔΑΚΙ και κουμαντο στη δικη σου περιουσια (oh… wait)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Casp την 12 Ιαν 2025, 03:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”