Niki έγραψε: 10 Δεκ 2024, 08:01
Θα επαναλάβω για ακόμη μια φορά ότι αν διαγραφεί η δημοσίευση του Πατησιώτη τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από μένα να διαγραφεί το νήμα.
Ούτε η δημοσίευση να διαγραφεί ούτε το νήμα σου.
Και τα δύο χρειάζονται να υπάρχουν για διαφορετικούς λόγους το καθένα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Τώρα πάμε να αναλύσουμε τι είχα πει τότε για την Κρήτη.
Είπα συγκεκριμένα πράγματα αν προσπαθήσει το Αθηναικό κράτος να προδώσει τα νησιά ή την Κύπρο να φοβάται ότι η Κρήτη θα αντιδράσει.
Το ξεχείλωσα για να δείξω ότι εμείς οι νησιώτες δεν είμαστε οι βλάκες που περιμένουμε να ξεπουληθούν οι θάλασσες μας από πολιτικούς στην Αθήνα.
Αν αυτό είναι προδοτική θέση ναι τότε είμαι προδότρια.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Niki έγραψε: 10 Δεκ 2024, 10:44
Τώρα πάμε να αναλύσουμε τι είχα πει τότε για την Κρήτη.
Είπα συγκεκριμένα πράγματα αν προσπαθήσει το Αθηναικό κράτος να προδώσει τα νησιά ή την Κύπρο να φοβάται ότι η Κρήτη θα αντιδράσει.
Το ξεχείλωσα για να δείξω ότι εμείς οι νησιώτες δεν είμαστε οι βλάκες που περιμένουμε να ξεπουληθούν οι θάλασσες μας από πολιτικούς στην Αθήνα.
Αν αυτό είναι προδοτική θέση ναι τότε είμαι προδότρια.
Ναύτης έγραψε: 10 Δεκ 2024, 10:48
Τι φάση με την σημαία της ανεξάρτητης κρήτης; Έχει όντως κάνει τέτοια δημοσίευση η niki;
όχι ποτέ.
Έγραψα πιο πάνω τι είπα και για πιο λόγο απλά ο βλάκας τα αλλάζει και με βρίζει.
Όκ κατάλαβα το φορουμ θέλει να αποχωρήσω για αυτό έβαλε κάποιον να με βρίζει και να αλλάζει τα γραφόμενα μου.
οκ αποχωρώ.
Καλά, μην κάνεις έτσι, για τον Γιαννόπουλο μιλάμε.
Ωστόσο, είσαι κι εσύ προκλητική πολλές φορές. Το νήμα τούτο 'δω ας πούμε, είναι συκοφαντικό και αντ χόμινεμ.
Τελικώς έχει πλάκα η ευθιξία του κάθε χαζοχαρούμενου ή χαζοθυμωμένου εδώ μέσα που χρησιμοποιεί στο χαλαρό υβριστικές εκφράσεις για τους άλλους αλλά τις θεωρεί προσβλητικές για την πάρτη του.