!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πιο επιδραστικοί χρήστες του phorum

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Re: Πιο επιδραστικοί χρήστες του phorum

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Ερμής έγραψε: 12 Σεπ 2024, 14:28
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Σεπ 2024, 14:24
Ερμής έγραψε: 11 Σεπ 2024, 21:39 Κάποιος κάποια στιγμή με είχε πει εσκομπαρ των ζαρζαβατικων. Μλκ μου μου είχε φτιάξει τη μέρα ο αλήτης! Οποίος το είχε πει τον συγχαίρω.

Μία άλλω ερώτηση. Στο παλιό έγραφε ένας οπαδός της ΧΑ με αβαταρι ένα γατί και nick, ozy. Τον είχε γνωρίσει κάποιος προσωπικά; έχω λόγο που ρωτάω.
Υποθέτω χωρίς να δηλώσει τη δική του δημιουργική και παραγωγική απασχόληση ο ίδιος. :lol:

Αναφορικά με τα νικ και τα αβατάρια των γατιών, μην το ψάχνεις έχουμε πήξει.
Όχι, ήταν κάποιος ωραίος χρήστης και το είπε χάριν αστειότητας, χωρίς καμία εμπάθεια.
Ίσως ήταν ο φιντφλαγκ, δε θυμάμαι καλά.
Παίζει όντως να ήμουν εγώ, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Αρίστος έγραψε: 12 Σεπ 2024, 14:18
Zundapp έγραψε: 11 Σεπ 2024, 16:51 εγω θυμαμαι εναν ''επιδραστικο'' φασιστακο, γουρλοματι
με καμια πεντεξ μπαν απο παοκμανια, παοκγουορλντ και ρεντ καρντ

με λινκ στο μπλογκ του σε αντισημιτικο σαιτ

το παληκαρακι μολις εβγαλε γκομενα (Κουλουρι) και ξεπαρθενεψε, εκοψε

σε μια ερωτησις μου για μια μπαντα, με απαντησε κανοντας κοπυπαστα κατι δικο μου απο ενα μπλογκ μου :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:

ρε Πιετρ_4 ακομα υπαρχεις ρε?

Δεν ξερουμε αν αυτος ηταν φασιστακος, ξερουμε οτι εσυ μολις εξεθεσες φορουμιτισα για να την πεις σε εναν τυπο που δεν γραφει πια εδω μεσα και δεν μπορει να υπερασπιστει τον εαυτο του. Και ειμαστε σιγουροι πως αν εγραφαν και οι δυο τωρα εδω μεσα σαν θρασυδειλος που εισαι δεν θα τολμουσες να κανεις αυτο το ποστ.

.
:goodpost:
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Να βγάλετε και βραβείο επιδραστικότητας, για να ολοκληρωθούν κάποιοι εδώ μέσα.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 06 Σεπ 2024, 23:25 δύσκολη λίστα για μένα γιατί είναι πολλοί και είναι σίγουρο ότι κάποιον/ους θα ξεχάσω
μια προσπάθεια:

hellegennes
scouser
otto weininger
ερμής
πατησιωτης
aitwlos
foscilis
micmic
έργο_μακέτο
rakomelofronas
mao mao
beria
ουτισ
πασιφάη
nyxtovios
kauldron
Lugozzi

αυτοί είναι χρήστες που αν δω ότι έχουν το last reply ακόμη και σε νήμα ο τίτλος του οποίου δε με ενδιαφέρει, το πιο πιθανό είναι να μπω για να δω τι έγραψαν
Ευχαριστώ! :)
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Λεγεών έγραψε: 14 Σεπ 2024, 15:25 Να βγάλετε και βραβείο επιδραστικότητας, για να ολοκληρωθούν κάποιοι εδώ μέσα.
:smt023
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Isildur έγραψε: 15 Σεπ 2024, 22:24
Λεγεών έγραψε: 14 Σεπ 2024, 15:25 Να βγάλετε και βραβείο επιδραστικότητας, για να ολοκληρωθούν κάποιοι εδώ μέσα.
Ναι, thumbs up στην πικρόχολη μικροπρέπεια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

:e045:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Isildur

hellegennes έγραψε: 15 Σεπ 2024, 23:31
Άσχετα από το κίνητρο του ΕχΑχ, πιστεύεις πως έχει άδικο; Και όχι μόνο στο θέμα του αυτοθαυμασμού κάποιων για την όποια επιδραστικότητα;,...
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Beria έγραψε: 12 Σεπ 2024, 19:01
hellegennes έγραψε: 12 Σεπ 2024, 18:38
Cecily Anne έγραψε: 12 Σεπ 2024, 18:22 Νομίζω θα ήταν δύσκολο να μη μαθευτεί, γιατί έγραφαν στο άλλο φόρουμ και πολλοί χρήστες πηγαινοέρχονται.
Εγώ δεν το ήξερα και την συγκεκριμένη χρήστρια την γνώριζα προσωπικά. Όχι ότι με αφορά τι κάνουν αλλά δεν αφορά και κανέναν. Είναι κατινιά να κάνεις κουτσομπολιό για χρήστες που δεν γράφουν.

masterridley έγραψε: 12 Σεπ 2024, 14:36 Εγώ που έμπαινα στο παλιό μία φορά κάθε 4 χρόνια (εντελώς περαστικός), θυμάμαι μόνο Σατανικό (λεγόταν Pinky & the Brain τότε?) υποθέτω γιατί έγραφε αστεία, αλλά κυρίως Biggus Dickus. Δεν ξέρω αν ήμουν τότε μικρό και χαζό, αλλά οι ιστορίες του μου είχαν κάνει μεγάλη εντύπωση, κάτι για Ιταλία θυμάμαι και πίτσες και ματς (αλλά μπορεί να τα χω μπλέξει).
Ωραίες ιστορίες έγραφε ο Biggus.
Ο biggus και ο Αγγιρε έγραφαν !
:romance-hearteyes: :romance-hearteyes:

εχουν πει έκαστος δυο απο τις επικότερες ατάκες του πχώρουμ που δεν έχει γράψει ο φοσίλης.

Biggus για Mr Max (btw - μου λείπουν και οι δύο)
παραφράζω: "Είναι τόσο πορρωμένος αριστερός που αν τον βιάζανε λαθρομετανάστες θα βάφτιζε τον κωλο του καπιταλιστή"

Aγγίρε για ΑΝΤΙΟΧΟ (ελπίζω και οι δύο να είναι καλά)
(ο ΑΝΤΙ είχε πει κάτι άκυρο πάλι) παραφράζω : "Το να γράφεις ότι ερεθίζεσαι σεξουαλικά στη σκέψη του βασανισμού και θανάτου των εχθρών σου είναι κάτι που θα ταίριαζε περισσότερο στον Μπάτου Χαν της Γαλαζιας Ορδής παρά σε εναν... (και περιέγραψε τον Αντίοχο)."

Τις αδικώ και τις δύο αλλά έχουν περάσει πολλά χρόνια
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Isildur

Yochanan έγραψε: 15 Σεπ 2024, 23:40
Beria έγραψε: 12 Σεπ 2024, 19:01
hellegennes έγραψε: 12 Σεπ 2024, 18:38

Εγώ δεν το ήξερα και την συγκεκριμένη χρήστρια την γνώριζα προσωπικά. Όχι ότι με αφορά τι κάνουν αλλά δεν αφορά και κανέναν. Είναι κατινιά να κάνεις κουτσομπολιό για χρήστες που δεν γράφουν.

Ωραίες ιστορίες έγραφε ο Biggus.
Ο biggus και ο Αγγιρε έγραφαν !
:romance-hearteyes: :romance-hearteyes:

εχουν πει έκαστος δυο απο τις επικότερες ατάκες του πχώρουμ που δεν έχει γράψει ο φοσίλης.

Biggus για Mr Max (btw - μου λείπουν και οι δύο)
παραφράζω: "Είναι τόσο πορρωμένος αριστερός που αν τον βιάζανε λαθρομετανάστες θα βάφτιζε τον κωλο του καπιταλιστή"

Aγγίρε για ΑΝΤΙΟΧΟ (ελπίζω και οι δύο να είναι καλά)
(ο ΑΝΤΙ είχε πει κάτι άκυρο πάλι) παραφράζω : "Το να γράφεις ότι ερεθίζεσαι σεξουαλικά στη σκέψη του βασανισμού και θανάτου των εχθρών σου είναι κάτι που θα ταίριαζε περισσότερο στον Μπάτου Χαν της Γαλαζιας Ορδής παρά σε εναν... (και περιέγραψε τον Αντίοχο)."

Τις αδικώ και τις δύο αλλά έχουν περάσει πολλά χρόνια
Η Γαλάζια Ορδή έχει να κάνει με κάποιον συνδυασμό του Χρυσογέννητου της υπογραφής σου που είναι Γαλάζιος;

(Ναι, γκούγκλαρα...).
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Isildur έγραψε: 15 Σεπ 2024, 23:34
Άσχετα από το κίνητρο του ΕχΑχ, πιστεύεις πως έχει άδικο; Και όχι μόνο στο θέμα του αυτοθαυμασμού κάποιων για την όποια επιδραστικότητα;,...
Ένα παρεϊστικο φόρουμ είμαστε. Αυτά τα θέματα είναι ανάλαφρα. Ούτε βραβεία μοιράζουμε ούτε θεωρεί κανείς αξίωμα έναν χαβαλεδίστικο τίτλο. Είναι ευχάριστο να ξέρεις ότι μπορεί να ήσουν θετική επιρροή για κάποια άλλα άτομα που είστε παρέα εξ αποστάσεως και μέχρι εκεί. Ούτε ψώνιο σε κάνει αυτό ούτε είναι αληθινός κομπασμός. Κανείς δεν θα θεωρήσει σπουδαίο τον εαυτό του επειδή κάποιοι άλλοι εδώ μέσα είπαν ότι είναι επιδραστικός.

Δεν μπορώ να πάρω σοβαρά αυτήν την δυσεντερική αντίδραση του ΕχΑχ, που άλλωστε ο μόνος λόγος που σχολίασε ήταν γιατί αναφέρθηκε το όνομά του ως αντιπρότυπο.

Οι δυσκοίλιοι party poopers που ενοχλούνται από αυτοαναφορικά θέματα μπορούν να επιστρέψουν στις περισπούδαστες συζητήσεις τους με αληθινά σημαίνοντα πρόσωπα που θα λύσουν τα προβλήματα της ανθρωπότητας και να αφήσουν εμάς τους ασήμαντους να αλληλοθαυμαζόμαστε χωρίς σπουδαίο λόγο.

Εξάλλου είναι κατινιά να ασχολείσαι με το τι κάνουν άτομα που θεωρείς ανάξια λόγου, που δεν είναι του επιπέδου σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Isildur έγραψε: 15 Σεπ 2024, 23:45 Η Γαλάζια Ορδή έχει να κάνει με κάποιον συνδυασμό του Χρυσογέννητου της υπογραφής σου που είναι Γαλάζιος;

(Ναι, γκούγκλαρα...).
:P
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Isildur

hellegennes έγραψε: 15 Σεπ 2024, 23:49
Isildur έγραψε: 15 Σεπ 2024, 23:34

Ένα παρεϊστικο φόρουμ είμαστε. Αυτά τα θέματα είναι ανάλαφρα. Ούτε βραβεία μοιράζουμε ούτε θεωρεί κανείς αξίωμα έναν χαβαλεδίστικο τίτλο. Είναι ευχάριστο να ξέρεις ότι μπορεί να ήσουν θετική επιρροή για κάποια άλλα άτομα που είστε παρέα εξ αποστάσεως και μέχρι εκεί. Ούτε ψώνιο σε κάνει αυτό ούτε είναι αληθινός κομπασμός. Κανείς δεν θα θεωρήσει σπουδαίο τον εαυτό του επειδή κάποιοι άλλοι εδώ μέσα είπαν ότι είναι επιδραστικός.

Δεν μπορώ να πάρω σοβαρά αυτήν την δυσεντερική αντίδραση του ΕχΑχ, που άλλωστε ο μόνος λόγος που σχολίασε ήταν γιατί αναφέρθηκε το όνομά του ως αντιπρότυπο.

Οι δυσκοίλιοι party poopers που ενοχλούνται από αυτοαναφορικά θέματα μπορούν να επιστρέψουν στις περισπούδαστες συζητήσεις τους με αληθινά σημαίνοντα πρόσωπα που θα λύσουν τα προβλήματα της ανθρωπότητας και να αφήσουν εμάς τους ασήμαντους να αλληλοθαυμαζόμαστε χωρίς σπουδαίο λόγο.

Εξάλλου είναι κατινιά να ασχολείσαι με το τι κάνουν άτομα που θεωρείς ανάξια λόγου, που δεν είναι του επιπέδου σου.
Καλά, κόψε κάτι για τα παρεΐστικα. Λες και δεν έχεις δει κι εσύ και δεν ξέρεις πόσοι "ζουν" εδώ μέσα κυριολεκτικά για μια επιβράβευση ή πόσο ψηλώνουν σε κάθε χειροκρότημα. Ή πόσα αυτοαναφορικά νήματα έχουν ανοιχτεί κατά καιρούς, με ή χωρίς ψηφοφορίες ή πόσοι έχουν κομπάσει πετώντας ναρκισσιστικές ατάκες για την... κοινωνική τους θέση εδώ (μη χέσω) ή πόσο γαμάτοι είναι.

Το αρνητικό σχόλιο που λες για τον ΕχΑχ δεν το πέτυχα είναι η αλήθεια, δεν το μελέτησα και τόσο αναλυτικά το νήμα, αλλά είπα κιόλας ότι σχολιάζω άσχετα με το όποιο κίνητρό του.

Με το τελευταίο που λες συμφωνώ σε γενικές γραμμές, αν και δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι δεν το 'χουν (ή έχουμε) κάνει οι περισσότεροι σε κάποιον βαθμό έστω και με κάπως διαφορετικό τρόπο κατά καιρούς.
whisper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από whisper »

Είναι ευχάριστο
:a0452:
Άβαταρ μέλους
vag_el
Phorum.gr user: vag_el

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el »

To θέμα είναι πως ,κάποιοι έστω και αυτοαναφορικά ή ΄και όχι ,διαφημίζουν με την παρουσία τους ή ακόμη και με την απουσία τους αυτό που πρεσβεύουν και η όποια επιρροή απο αυτούς μπορεί και πρέπει να είναι θετική.Αντιθέτως υπάρχουν ατομικότητες που γεννούν τον σαρκασμό ,την χαμηλή αυτοεκτίμηση και επιρρέουν αν μη τι άλλο την ασέβεια και τον παραγκωνισμό.

Δεν είναι μόνον αυτό που λές ή επαναλαμβάνεις ,αλλά πως το λές ,γιατί το λές και τέλος πάντων αυτό που στ΄αλήθεια είσαι στο Είναι σου.Ακόμα ακόμα και οι Χρυσογέννητοι λανθάνουν κάποιες φορές.Γενικά......άμα είσαι παλιοφάρα και κακό συναπάντημα ,είσαι και κακή επιρροή ό,τι και να λές.
Και ,συνήθως αυτοί που αυτοαναφορικά εξαντλούν τον εαυτό τους πανηγυρίζοντας ,είναι οι περισσότεροι φελλοί στην ψυχή τους.
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός

Κ.Καρυωτάκης
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”