τα ειδες ολα τα επεισοδια; δεν το ξεφτιλισαν προς στο τελος;enaon έγραψε: 30 Αύγ 2024, 17:49 στο ουτλαντερ δεν εχουν ρολόγια, μετρανε τον χρόνο με αλλους τρόπους ομως. Ελα να παιξουμε, μην λες 20:00 θα πας για μπανιο, πες στα 150 ποστ θα πας, να μετραμε τον χρόνο εναλλακτικά.![]()
σταματα καλή μου, βγαλτο απο την μπρίζα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κούτουλας για τον Χρήστο Γιανναρά.
Re: Κούτουλας για τον Χρήστο Γιανναρά.
το διακόρευσαν, αλλα δεν με πείραξε, αν το εχεις δει ξερεις οτι πρεπει να δώσει μια μεγαλη μαχη αρσενικό για καταφέρει να μην σπασει την οθόνη, ειναι επικό αρλεκιν με τα ολα του, μετα ολα γινονται, ηθελα και αλλο, εχω σκάσει που εκανα την μαλακια και δεν ειδα οτι η τελευταια σεσον δεν εχει βγει ακόμα.
Οπότε όλη την φιλολογία που γράφτηκε με αυτόν τον τρόπο την πετάμε στα σκουπίδια. Τέλεια, ούτε οι Ναζί δεν έκαψαν τόσα βιβλία.Στύξ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 17:07Κι εμένα ως φιλόλογο δεκαετιών (sic) του κλασικού με κουράζει ,όταν το δω ανερμάτιστο και εμβόλιμο.sharp έγραψε: 30 Αύγ 2024, 11:48Είχα γνωρίσει απόφοιτο φιλοσοφικής που έλεγε ότι το πολυτονικό την ...κουράζει.Αλιόσα έγραψε: 30 Αύγ 2024, 10:00
Γιατι ρε τύπε, εάν ένα βιβλίο είναι τυπωμένο στο πολυτονικό δεν το διαβάζεις;![]()
Κι αυτό δεκαετίες πίσω, δεν τολμώ να φανταστώ πώς είναι οι σημερινοί φιλόλογοι, πόσο μάλλον οι άλλοι
Πες μου άνευ κειμένου να σου αφηγηθώ ολόκληρα χωρία Θουκυδίδη και Ξενοφώντα , να σου διαβάσω μετρικά δακτυλικό εξάμετρο και σπονδείους, αλλά στο "ξεκάρφωτο" να δω πολυτονικό σε νεοελληνικό κείμενο ...συφιλιάζω![]()
καπου εκει στην αμερικη το παρατησα ..αν και ειχε καλη σκηνοθεσια και γυρισμενο σε ομορφα μερηenaon έγραψε: 30 Αύγ 2024, 18:28το διακόρευσαν, αλλα δεν με πείραξε, αν το εχεις δει ξερεις οτι πρεπει να δώσει μια μεγαλη μαχη αρσενικό για καταφέρει να μην σπασει την οθόνη, ειναι επικό αρλεκιν με τα ολα του, μετα ολα γινονται, ηθελα και αλλο, εχω σκάσει που εκανα την μαλακια και δεν ειδα οτι η τελευταια σεσον δεν εχει βγει ακόμα.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nemo την 30 Αύγ 2024, 18:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Γιανναράς πέθανε πλήρης ημερών και διανοητικής πληρότητας.Στύξ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 18:19 Α ρε Γιανναρά ,εσύ πέθανες νωρίς. Εμείς τι αμαρτίες πληρώνουμε δω μέσα ;
Το ζητούμενο είναι πόσοι αμφισβητίες του, θα πετύχουν τη σχώρεση των βλακών και ουχί άσωτων υιών αν ήδη προβάλλουν από τα μικράτα τους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 30 Αύγ 2024, 18:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ηταν βαρυς και αμα τον ακουγες σου κοβοτανε καθε διαθεση για ζωη --αυτο καταλαβα εγω απο το νημαΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 18:40Ο Γιανναράς πέθανε πλήρης ημερών και διανοητικής πληρότητας.Στύξ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 18:19 Α ρε Γιανναρά ,εσύ πέθανες νωρίς. Εμείς τι αμαρτίες πληρώνουμε δω μέσα ;
Το ζητούμενο είναι πόσοι αμφισβητίες του, θα πετύχουν τη σχώρεση των βλακών και ουχί άσωτων υιών αν ήδη προβάλλουν από τα μικράτα τουςκάποια διανοητική. αδυναμία.
Ο Γιανναράς πέθανε πλήρης ημερών και διανοητικής πληρότητας.Στύξ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 18:19 Α ρε Γιανναρά ,εσύ πέθανες νωρίς. Εμείς τι αμαρτίες πληρώνουμε δω μέσα ;
Το ζητούμενο είναι πόσοι αμφισβητίες του, θα πετύχουν τη σχώρεση των βλακών και ουχί άσωτων υιών αν ήδη προβάλλουν από τα μικράτα τουςκάποια διανοητική. αδυναμία.
ναι εκει ειχε ρομαντικό σεξ κατω απο τα κερια καθε επεισόδιο, ηταν πραγματι πολυ δυσκολο, ενοιωσα περήφανος που τα καταφερα. Απο εκει νομιζω ειναι πολυ ενδιαφέρον ομως, περα απο το αρλεκιν, δίνει μια ωραια εικονα της ιστορίας, του πολέμου ανεξαρτησίας κλπ, τους ιθαγενείς, μου προκαλεσε πολλές αποριες, πολυ γοογλε επεσε, ωραια ειναι για εμένα που δεν διαβαζω ιστορία ουτε με οπλο στον κρόταφο που λεει και ο παπανδρεου.nemo έγραψε: 30 Αύγ 2024, 18:38 καπου εκει στην αμερικη το παρατησα ..αν και ειχε καλη σκηνοθεσια και γυρισμενο σε ομορφα μερη
Μονοήμερη αποβολήsharp έγραψε: 30 Αύγ 2024, 18:33Οπότε όλη την φιλολογία που γράφτηκε με αυτόν τον τρόπο την πετάμε στα σκουπίδια. Τέλεια, ούτε οι Ναζί δεν έκαψαν τόσα βιβλία.Στύξ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 17:07Κι εμένα ως φιλόλογο δεκαετιών (sic) του κλασικού με κουράζει ,όταν το δω ανερμάτιστο και εμβόλιμο.sharp έγραψε: 30 Αύγ 2024, 11:48
Είχα γνωρίσει απόφοιτο φιλοσοφικής που έλεγε ότι το πολυτονικό την ...κουράζει.![]()
Κι αυτό δεκαετίες πίσω, δεν τολμώ να φανταστώ πώς είναι οι σημερινοί φιλόλογοι, πόσο μάλλον οι άλλοι
Πες μου άνευ κειμένου να σου αφηγηθώ ολόκληρα χωρία Θουκυδίδη και Ξενοφώντα , να σου διαβάσω μετρικά δακτυλικό εξάμετρο και σπονδείους, αλλά στο "ξεκάρφωτο" να δω πολυτονικό σε νεοελληνικό κείμενο ...συφιλιάζω![]()
εγω απο μικρο παιδι δεν αφηνα ιστορια που να μην την διαβασωenaon έγραψε: 30 Αύγ 2024, 18:43ναι εκει ειχε ρομαντικό σεξ κατω απο τα κερια καθε επεισόδιο, ηταν πραγματι πολυ δυσκολο, ενοιωσα περήφανος που τα καταφερα. Απο εκει νομιζω ειναι πολυ ενδιαφέρον ομως, περα απο το αρλεκιν, δίνει μια ωραια εικονα της ιστορίας, του πολέμου ανεξαρτησίας κλπ, τους ιθαγενείς, μου προκαλεσε πολλές αποριες, πολυ γοογλε επεσε, ωραια ειναι για εμένα που δεν διαβαζω ιστορία ουτε με οπλο στον κρόταφο που λεει και ο παπανδρεου.nemo έγραψε: 30 Αύγ 2024, 18:38 καπου εκει στην αμερικη το παρατησα ..αν και ειχε καλη σκηνοθεσια και γυρισμενο σε ομορφα μερη
ναι οκ μπορει και μην σου αρέσει για τον ιδιο λόγο τότε, μπορει να εχει ανακρίβειες ή να μην συμφωνείς μια μια οπτική, ειναι μπερδεμα αυτα. Εχει κατι τετοια τραβηγμένα, καταφερνει να φτιαξει πενικιλίνη πχ μετα απο λιγο, τεσπα. Παντως δεν εχω δει παρόμοια σειρά, που να μπλεκει παρόν και παρελθόν σε τόσο καλή παραγωγή εννοω, πολυ καλή παραγωγή νομιζω, πραγματικά αλλαζεις εποχή.
ετυχε να παρατηρήσεις πώς εβριζαν οι χαιλάντερς; Πραγματικά τεχνη, και όσο διαβασα δεν ειναι ανακρίβεια
ετυχε να παρατηρήσεις πώς εβριζαν οι χαιλάντερς; Πραγματικά τεχνη, και όσο διαβασα δεν ειναι ανακρίβεια
Τέρμα πιασάρικη παραγωγή στο τρεντυ πνεύμα, καλό μου.
Ενιγουέι, γουστάρω τρελλά ρομαντικές ή επικές εξάρσεις από τα προχωκαγκούρια του πχόρουμ.
Και προς το παρόν, καληνυχτώ σας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
μισή ωρα νωρίτερα απο οτι μας υποσχέθηκες, ελπίζω να μην σε απογοητεύσαμε γλυκια Γαλή, να μην ειναι η αδυναμία μας να σε συγκινήσουμε που σε οδηγει στην θάλασσα βιαστικά. Καλό μπανιο, οι σκεψεις μας μαζί σου, θα ειμαστε τα μπρατσάκια σου.
Αudietur et altera pars που λέγαν κι Λατίνοι.Κι ο Κούτουλας έναν ιδιοψυχαναγκασμό τον έχει.Είναι η αναπόφευκτη "πετριά" που έχουμε ημείς, οι ξερόλες οι φιλόλογοι. 
και αυτο εχει πλακα που λες, παρατήρησες οτι καθε επεισόδιο έχει αλλο σκηνοθέτη; Περίεργο μου φάνηκε που δεν το καταλάβαινα.
Αυτό τι είναι ρε κουμπάρε, αρχαιοελληνικό; Αγράμματοι όλοι οι σημερινοί φιλόλογοιΣτύξ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 18:47Μονοήμερη αποβολήsharp έγραψε: 30 Αύγ 2024, 18:33Οπότε όλη την φιλολογία που γράφτηκε με αυτόν τον τρόπο την πετάμε στα σκουπίδια. Τέλεια, ούτε οι Ναζί δεν έκαψαν τόσα βιβλία.Στύξ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 17:07
Κι εμένα ως φιλόλογο δεκαετιών (sic) του κλασικού με κουράζει ,όταν το δω ανερμάτιστο και εμβόλιμο.
![]()
https://www.politeianet.gr/books/978960 ... omos-72245
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 1121 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hades