!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κούτουλας για τον Χρήστο Γιανναρά.

Φιλοσοφικά ερωτήματα και σκέψεις.
nemo

Re: Κούτουλας για τον Χρήστο Γιανναρά.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

enaon έγραψε: 30 Αύγ 2024, 17:49 στο ουτλαντερ δεν εχουν ρολόγια, μετρανε τον χρόνο με αλλους τρόπους ομως. Ελα να παιξουμε, μην λες 20:00 θα πας για μπανιο, πες στα 150 ποστ θα πας, να μετραμε τον χρόνο εναλλακτικά. :lol:

σταματα καλή μου, βγαλτο απο την μπρίζα.
τα ειδες ολα τα επεισοδια; δεν το ξεφτιλισαν προς στο τελος;
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

nemo έγραψε: 30 Αύγ 2024, 18:25 τα ειδες ολα τα επεισοδια; δεν το ξεφτιλισαν προς στο τελος;
το διακόρευσαν, αλλα δεν με πείραξε, αν το εχεις δει ξερεις οτι πρεπει να δώσει μια μεγαλη μαχη αρσενικό για καταφέρει να μην σπασει την οθόνη, ειναι επικό αρλεκιν με τα ολα του, μετα ολα γινονται, ηθελα και αλλο, εχω σκάσει που εκανα την μαλακια και δεν ειδα οτι η τελευταια σεσον δεν εχει βγει ακόμα. :lol:
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Στύξ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 17:07
sharp έγραψε: 30 Αύγ 2024, 11:48
Αλιόσα έγραψε: 30 Αύγ 2024, 10:00

Γιατι ρε τύπε, εάν ένα βιβλίο είναι τυπωμένο στο πολυτονικό δεν το διαβάζεις;
Είχα γνωρίσει απόφοιτο φιλοσοφικής που έλεγε ότι το πολυτονικό την ...κουράζει. :smt005:

Κι αυτό δεκαετίες πίσω, δεν τολμώ να φανταστώ πώς είναι οι σημερινοί φιλόλογοι, πόσο μάλλον οι άλλοι
Κι εμένα ως φιλόλογο δεκαετιών (sic) του κλασικού με κουράζει ,όταν το δω ανερμάτιστο και εμβόλιμο.
Πες μου άνευ κειμένου να σου αφηγηθώ ολόκληρα χωρία Θουκυδίδη και Ξενοφώντα , να σου διαβάσω μετρικά δακτυλικό εξάμετρο και σπονδείους, αλλά στο "ξεκάρφωτο" να δω πολυτονικό σε νεοελληνικό κείμενο ...συφιλιάζω :011:
Οπότε όλη την φιλολογία που γράφτηκε με αυτόν τον τρόπο την πετάμε στα σκουπίδια. Τέλεια, ούτε οι Ναζί δεν έκαψαν τόσα βιβλία.
nemo

enaon έγραψε: 30 Αύγ 2024, 18:28
nemo έγραψε: 30 Αύγ 2024, 18:25 τα ειδες ολα τα επεισοδια; δεν το ξεφτιλισαν προς στο τελος;
το διακόρευσαν, αλλα δεν με πείραξε, αν το εχεις δει ξερεις οτι πρεπει να δώσει μια μεγαλη μαχη αρσενικό για καταφέρει να μην σπασει την οθόνη, ειναι επικό αρλεκιν με τα ολα του, μετα ολα γινονται, ηθελα και αλλο, εχω σκάσει που εκανα την μαλακια και δεν ειδα οτι η τελευταια σεσον δεν εχει βγει ακόμα. :lol:
καπου εκει στην αμερικη το παρατησα ..αν και ειχε καλη σκηνοθεσια και γυρισμενο σε ομορφα μερη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nemo την 30 Αύγ 2024, 18:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Στύξ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 18:19 Α ρε Γιανναρά ,εσύ πέθανες νωρίς. Εμείς τι αμαρτίες πληρώνουμε δω μέσα ;
Ο Γιανναράς πέθανε πλήρης ημερών και διανοητικής πληρότητας.

Το ζητούμενο είναι πόσοι αμφισβητίες του, θα πετύχουν τη σχώρεση των βλακών και ουχί άσωτων υιών αν ήδη προβάλλουν από τα μικράτα τους :e045: κάποια διανοητική τρόπον τινα, αδυναμία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 30 Αύγ 2024, 18:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
nemo

ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 18:40
Στύξ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 18:19 Α ρε Γιανναρά ,εσύ πέθανες νωρίς. Εμείς τι αμαρτίες πληρώνουμε δω μέσα ;

Το ζητούμενο είναι πόσοι αμφισβητίες του, θα πετύχουν τη σχώρεση των βλακών και ουχί άσωτων υιών αν ήδη προβάλλουν από τα μικράτα τους :e045: κάποια διανοητική. αδυναμία.

Το ζητούμενο είναι πόσοι αμφισβητίες του, θα πετύχουν τη σχώρεση των βλακών και ουχί άσωτων υιών αν ήδη προβάλλουν από τα μικράτα τους :e045: κάποια διανοητική. αδυναμία.
ηταν βαρυς και αμα τον ακουγες σου κοβοτανε καθε διαθεση για ζωη --αυτο καταλαβα εγω απο το νημα
Άβαταρ μέλους
enaon

nemo έγραψε: 30 Αύγ 2024, 18:38 καπου εκει στην αμερικη το παρατησα ..αν και ειχε καλη σκηνοθεσια και γυρισμενο σε ομορφα μερη
ναι εκει ειχε ρομαντικό σεξ κατω απο τα κερια καθε επεισόδιο, ηταν πραγματι πολυ δυσκολο, ενοιωσα περήφανος που τα καταφερα. Απο εκει νομιζω ειναι πολυ ενδιαφέρον ομως, περα απο το αρλεκιν, δίνει μια ωραια εικονα της ιστορίας, του πολέμου ανεξαρτησίας κλπ, τους ιθαγενείς, μου προκαλεσε πολλές αποριες, πολυ γοογλε επεσε, ωραια ειναι για εμένα που δεν διαβαζω ιστορία ουτε με οπλο στον κρόταφο που λεει και ο παπανδρεου.
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

sharp έγραψε: 30 Αύγ 2024, 18:33
sharp έγραψε: 30 Αύγ 2024, 11:48

Είχα γνωρίσει απόφοιτο φιλοσοφικής που έλεγε ότι το πολυτονικό την ...κουράζει. :smt005:

Κι αυτό δεκαετίες πίσω, δεν τολμώ να φανταστώ πώς είναι οι σημερινοί φιλόλογοι, πόσο μάλλον οι άλλοι
Κι εμένα ως φιλόλογο δεκαετιών (sic) του κλασικού με κουράζει ,όταν το δω ανερμάτιστο και εμβόλιμο.
Πες μου άνευ κειμένου να σου αφηγηθώ ολόκληρα χωρία Θουκυδίδη και Ξενοφώντα , να σου διαβάσω μετρικά δακτυλικό εξάμετρο και σπονδείους, αλλά στο "ξεκάρφωτο" να δω πολυτονικό σε νεοελληνικό κείμενο ...συφιλιάζω :011:
Οπότε όλη την φιλολογία που γράφτηκε με αυτόν τον τρόπο την πετάμε στα σκουπίδια. Τέλεια, ούτε οι Ναζί δεν έκαψαν τόσα βιβλία.
Μονοήμερη αποβολή :rtfm:
nemo

enaon έγραψε: 30 Αύγ 2024, 18:43
nemo έγραψε: 30 Αύγ 2024, 18:38 καπου εκει στην αμερικη το παρατησα ..αν και ειχε καλη σκηνοθεσια και γυρισμενο σε ομορφα μερη
ναι εκει ειχε ρομαντικό σεξ κατω απο τα κερια καθε επεισόδιο, ηταν πραγματι πολυ δυσκολο, ενοιωσα περήφανος που τα καταφερα. Απο εκει νομιζω ειναι πολυ ενδιαφέρον ομως, περα απο το αρλεκιν, δίνει μια ωραια εικονα της ιστορίας, του πολέμου ανεξαρτησίας κλπ, τους ιθαγενείς, μου προκαλεσε πολλές αποριες, πολυ γοογλε επεσε, ωραια ειναι για εμένα που δεν διαβαζω ιστορία ουτε με οπλο στον κρόταφο που λεει και ο παπανδρεου.
εγω απο μικρο παιδι δεν αφηνα ιστορια που να μην την διαβασω
Άβαταρ μέλους
enaon

ναι οκ μπορει και μην σου αρέσει για τον ιδιο λόγο τότε, μπορει να εχει ανακρίβειες ή να μην συμφωνείς μια μια οπτική, ειναι μπερδεμα αυτα. Εχει κατι τετοια τραβηγμένα, καταφερνει να φτιαξει πενικιλίνη πχ μετα απο λιγο, τεσπα. Παντως δεν εχω δει παρόμοια σειρά, που να μπλεκει παρόν και παρελθόν σε τόσο καλή παραγωγή εννοω, πολυ καλή παραγωγή νομιζω, πραγματικά αλλαζεις εποχή.

ετυχε να παρατηρήσεις πώς εβριζαν οι χαιλάντερς; Πραγματικά τεχνη, και όσο διαβασα δεν ειναι ανακρίβεια :lol:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

enaon έγραψε: 30 Αύγ 2024, 18:53 παρόν και παρελθόν σε τόσο καλή παραγωγή εννοω.
Τέρμα πιασάρικη παραγωγή στο τρεντυ πνεύμα, καλό μου.

Ενιγουέι, γουστάρω τρελλά ρομαντικές ή επικές εξάρσεις από τα προχωκαγκούρια του πχόρουμ. :smt005:

Και προς το παρόν, καληνυχτώ σας. :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

μισή ωρα νωρίτερα απο οτι μας υποσχέθηκες, ελπίζω να μην σε απογοητεύσαμε γλυκια Γαλή, να μην ειναι η αδυναμία μας να σε συγκινήσουμε που σε οδηγει στην θάλασσα βιαστικά. Καλό μπανιο, οι σκεψεις μας μαζί σου, θα ειμαστε τα μπρατσάκια σου.
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Αudietur et altera pars που λέγαν κι Λατίνοι.Κι ο Κούτουλας έναν ιδιοψυχαναγκασμό τον έχει.Είναι η αναπόφευκτη "πετριά" που έχουμε ημείς, οι ξερόλες οι φιλόλογοι. :lol:
Άβαταρ μέλους
enaon

nemo έγραψε: 30 Αύγ 2024, 18:38αν και ειχε καλη σκηνοθεσια
και αυτο εχει πλακα που λες, παρατήρησες οτι καθε επεισόδιο έχει αλλο σκηνοθέτη; Περίεργο μου φάνηκε που δεν το καταλάβαινα.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Στύξ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 18:47
sharp έγραψε: 30 Αύγ 2024, 18:33

Μονοήμερη αποβολή :rtfm:
Αυτό τι είναι ρε κουμπάρε, αρχαιοελληνικό; Αγράμματοι όλοι οι σημερινοί φιλόλογοι :011:

https://www.politeianet.gr/books/978960 ... omos-72245
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Φιλοσοφία”