Επιπλεον δεν θελω σε βασικα θεματα που θελω να συζητησουμε να βαζω στην αρχη τουλαχιστον της κουβεντας ξενογλωσσα αρθρα.
Υπαρχουν καποιοι εδω μεσα που δεν ειναι εξοικειωμενοι με τα αγγλικα.
Οποτε δεδομενου οτι δεν υπαρχουν ελληνογλωσσα αρθρα για τα κινεζικα σπηλαια η για την πολη στις Ορκαδες αναγκαστικα σας βαζω κομματι απο αρθρο μου.
Και μαλιστα βαζω οσο μικροτερο κομματι γινεται για να μη γινομαι κουραστικος.
Γιατι τα κανονικα αρθρα ειναι τεραστια και γυρω στις 5.000 λεξεις.
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tα σπήλαια του Λονγκγιού στην Κίνα έγιναν με μετροπόντικες;
Re: Tα σπήλαια του Λονγκγιού στην Κίνα έγιναν με μετροπόντικες;
Δεν έχεις ανάγκη διαφήμισης για αυτό τα φέρνεις συνέχεια.Μην το ξαναπείς.Αρίστος έγραψε: 30 Ιουν 2024, 19:08
Δεν εχω αναγκη και θα στο αποδειξω.
Αυτα τα αρθρα για τους χαμενους πολιτισμους γραφτηκαν στο Strange την περιοδο 2015-2018 με ψευδωνυμο.
Στα περιοδικα που γραφω εκτοτε γραφω μονο πολιτικα αρθρα με το ονομα μου.
Ο μονος λογος λοιπον που οταν ανεβαζω σε τετοια νηματα κομματι απο αρθρο μου ειναι και για να μπειτε στο ζουμι της υποθεσης και για να δωσω κινητρο στην κουβεντα να παει σε πολλες σελιδες.
.
Έχεις φέρει και από αγγλικά και δεν λένε αυτά που νομίζεις ότι λένε.Αρίστος έγραψε: 30 Ιουν 2024, 19:13 Επιπλεον δεν θελω σε βασικα θεματα που θελω να συζητησουμε να βαζω στην αρχη τουλαχιστον της κουβεντας ξενογλωσσα αρθρα.
Υπαρχουν καποιοι εδω μεσα που δεν ειναι εξοικειωμενοι με τα αγγλικα.
Οποτε δεδομενου οτι δεν υπαρχουν ελληνογλωσσα αρθρα για τα κινεζικα σπηλαια η για την πολη στις Ορκαδες αναγκαστικα σας βαζω κομματι απο αρθρο μου.
Και μαλιστα βαζω οσο μικροτερο κομματι γινεται για να μη γινομαι κουραστικος.
Γιατι τα κανονικα αρθρα ειναι τεραστια και γυρω στις 5.000 λεξεις.
.
- omg kai 3 lol
εδω ειναι το ψεκονημα που εξελισσεται σε τειχο των δακρυων των ψεκασμενων

τα θεματα που "ανεβαζεις" στην καλυτερη των περιπτωσεων ειναι αποριες τυπου ποσες φολιδες ειχαν οι δρακοι του Martin?
ή ποσες βεντουζες ειχαν τα τερατα του Λαβκραφτ;
μιλαμε για ζουμια επικων διαστασεων οπως οτι σε 10.000 χρονια εξαφανιζονται ολα τα ιχνη του συγχρονου πολιτισμου (γιατι αραγε;)
ενω στην χειροτερη τα ζουμια των υποθεσεων ειναι αυτου του τυπου που ξεκινουν και καταληγουν σε περιεργα και επικινδυνα μονοπατια:

Αρίστος έγραψε: 30 Ιουν 2024, 19:08 Ο μονος λογος λοιπον που οταν ανεβαζω σε τετοια νηματα κομματι απο αρθρο μου ειναι και για να μπειτε στο ζουμι της υποθεσης και για να δωσω κινητρο στην κουβεντα να παει σε πολλες σελιδες.

τα θεματα που "ανεβαζεις" στην καλυτερη των περιπτωσεων ειναι αποριες τυπου ποσες φολιδες ειχαν οι δρακοι του Martin?
ή ποσες βεντουζες ειχαν τα τερατα του Λαβκραφτ;
μιλαμε για ζουμια επικων διαστασεων οπως οτι σε 10.000 χρονια εξαφανιζονται ολα τα ιχνη του συγχρονου πολιτισμου (γιατι αραγε;)
ενω στην χειροτερη τα ζουμια των υποθεσεων ειναι αυτου του τυπου που ξεκινουν και καταληγουν σε περιεργα και επικινδυνα μονοπατια:
Αρίστος έγραψε: 18 Ιουν 2024, 08:38 100 φορες στο εγραψα οτι ο Χιτλερ διαφωνουσε με τις αναφορες της Ανενερμπε για την Ατλαντιδα επειδη οι υπευθυνοι της θεωρουσαν την Ατλαντιδα ματριαρχικο πολιτισμο. Και με τις συμβουλες του Ροζενμπεργκ οι ερευνες τελικα κατευθυνθηκαν σε Αρειους πατριαρχικους προγονους που δεν ειχαν σχεση με την Ατλαντιδα.
Αρίστος έγραψε: 31 Μάιος 2024, 21:07 αυτη ηταν η ΜΟΝΗ αποστολη της Ανενερμπε που ειχε επιτυχια.
Τοση επιτυχια μαλιστα που οσοι συμμετειχαν βραβευτηκαν με τιμες ηρωων.
Ολο το Ραιχ πιχι πανηγυρισε επειδη οι επιστημονες της Ανενερμπε εφεραν απο το Θιβετ ενα αγαλμα του Βαϊσραβανα που εφερε τη Σβαστικα.
Ο ιδεολογικος αρχηγος της Ανενερμπε παντως, ο Χερμαν Βιρτ, ειχε μεγαλη κοντρα με τον ιδεολογικο υπευθυνο του Εθνικο σοσιαλιστικου Κομματος, τον Αλφρεντ Ροζενμπεργκ.
Ο ιδιος ο Χιτλερ ΔΕΝ γουσταρε τις ερευνες της Ανενερμπε, ουτε συμπαθουσε την ιστορια περι Ατλαντιδας, γιατι ο Βιρτ υποστηριζε πως οι Ατλαντες ειχαν μητριαρχικη κοινωνια.![]()
Και ο Χιτλερ παραδοσιακα πιστευε στην Πατριαρχια.
Συνεχιστε παιδια αν σας ευχαριστει, για μενα τα νηματα τελειωσαν, αυριο μπαινουμε στο κατακαλοκαιρο.
Ευχαριστουμε για την παρεα.
.
.
- hellegennes
Δεν έχει σημασία τι βρήκαν. Οτιδήποτε αρχαίο μπορεί να πουληθεί στην μαύρη αγορά για ιδιωτικές συλλογές. Από οστά ως χρυσαφικά και από επιγραφές ως πήλινα βάζα. Στην Κίνα ακόμη είναι μεγάλο πρόβλημα αυτό, παρά τους πλέον αυστηρούς ελέγχους. Το ίδιο και σε γειτονικά κράτη.Νετο Γκουερινο έγραψε: 30 Ιουν 2024, 12:15Ε καλά,δεν νομίζω να βρήκαν εκεί μέσα τίποτα κινέζικα βάζα, γιατί μάλλον αυτό εννοείςhellegennes έγραψε: 29 Ιουν 2024, 23:03Ιδέα δεν έχεις. Ειδικά πριν αρχίσει ο συστηματικός έλεγχος από την κυβέρνηση γινόταν χαμός από αρχαιοκαπηλεία στην Κίνα.Νετο Γκουερινο έγραψε: 29 Ιουν 2024, 16:57
Αν τα είχαν βρει χωρικοί και τα πούλησαν θα είχαν βρει κάποια,
Για 1992 μιλάμε για Κίνα και κομμουνισμό, αρκετά πιο ορίτζιναλ τότε από τον σημερινό
Δεν μιλάμε για μητσοτσκηδες με ολόκληρη συλλογή με αρχαία
99% σίγουρο είναι ότι, εφόσον δεν τα βρήκαν πρώτοι οι αρχαιολόγοι, είχαν ήδη αδειάσει ακόμα κι από το παραμικρό αντικείμενο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
ευκαιρια να ξεκινησεις να μαθαινεις Αγγλικα - προσθεση - προσανατολισμο - γεωγραφια - ιστορια .....Αρίστος έγραψε: 30 Ιουν 2024, 20:13 Συνεχιστε παιδια αν σας ευχαριστει, για μενα τα νηματα τελειωσαν, αυριο μπαινουμε στο κατακαλοκαιρο.
.
ευχαριστουμε για τα γελια που μας προσεφερες
καλη δροσια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ηταν μεσα στο νερο λεμεhellegennes έγραψε: 30 Ιουν 2024, 22:19Δεν έχει σημασία τι βρήκαν. Οτιδήποτε αρχαίο μπορεί να πουληθεί στην μαύρη αγορά για ιδιωτικές συλλογές. Από οστά ως χρυσαφικά και από επιγραφές ως πήλινα βάζα. Στην Κίνα ακόμη είναι μεγάλο πρόβλημα αυτό, παρά τους πλέον αυστηρούς ελέγχους. Το ίδιο και σε γειτονικά κράτη.Νετο Γκουερινο έγραψε: 30 Ιουν 2024, 12:15Ε καλά,δεν νομίζω να βρήκαν εκεί μέσα τίποτα κινέζικα βάζα, γιατί μάλλον αυτό εννοείςhellegennes έγραψε: 29 Ιουν 2024, 23:03
Ιδέα δεν έχεις. Ειδικά πριν αρχίσει ο συστηματικός έλεγχος από την κυβέρνηση γινόταν χαμός από αρχαιοκαπηλεία στην Κίνα.
99% σίγουρο είναι ότι, εφόσον δεν τα βρήκαν πρώτοι οι αρχαιολόγοι, είχαν ήδη αδειάσει ακόμα κι από το παραμικρό αντικείμενο.
οταν θα εισαι ετοιμος ετοιμασε και νημα για τις τσαντεςΑρίστος έγραψε: 30 Ιουν 2024, 20:13 Συνεχιστε παιδια αν σας ευχαριστει, για μενα τα νηματα τελειωσαν, αυριο μπαινουμε στο κατακαλοκαιρο.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2573 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn