Προσωπικά, περιμένω την ιδέα σου σε άλλο νήμα.Allah έγραψε: 13 Οκτ 2024, 19:50Υπάρχει τρόπος να λυθεί αυτό, με ένα μικρό και δίκαιο αντάλλαγμα για όσους συνεισφέρουν (όχι ανοσία στα μπαν, ούτε διαχειριστικά/συντονιστικά προνόμια). Έχω μια πολύ συγκεκριμένη ιδέα, που μάλλον θα έπρεπε να αναπτύξω σε ξεχωριστό νήμα.Imperium έγραψε: 12 Οκτ 2024, 21:00 Δεν φαίνεται να έπαθε τίποτα.
Απλά λίγο throttling του έχουν βάλει για να μην γίνεται υπερβολική χρήση (κατάχρηση).
Τίποτα που να μην τακτοποιείται με μερικά ευρούδια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σέρνεται
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Σέρνεται
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
όχι, αλλά αν συνεχίσει να σέρνεται θα τον θυσιάσουμε τελετουργικά
δες τον ως μια φορουμική Ιφιγένεια στο πιο σπασαρχίδικο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
σαν Ιφγένεια απο τα λιντλ δηλαδή. Δεν ειναι κακό.
Μια χαρά λειτουργεί. Έφυγε και το μπαν νωρίτερα από ότι έγραφε το συστημα
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Να έρθει κάποιος να μας εξηγήσει την αφηρημένη τέχνη του Γιαννόπουλου γιατί εγώ δεν τα κατέχω αυτά τα υβριστικά με τον Σταυρό
πωπω, εντωμεταξύ θαύμα, ξαφνικά σφαίρα πάει το άτιμο !
πωπω, εντωμεταξύ θαύμα, ξαφνικά σφαίρα πάει το άτιμο !
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Δεν τσουλαει με τιποτα,θα βαλουμε κανα καλο προτεξιο;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Πιο αργο και απο την καθυστερηση που με εστειλειλε πρωτη φορα φαρμακειο για τεστ εγγυμοσυνης .
Επ!!Αυτό είναι δικό μου και μη μου το κλέβετε.Νon4me έγραψε: 24 Μαρ 2025, 16:37 Πιο αργο και απο την καθυστερηση που με εστειλειλε πρωτη φορα φαρμακειο για τεστ εγγυμοσυνης .