Μη λες τέτοια, θ' αρχίσει τα σουαχίλι. Ο κοντός ας πρόσεχε, τά 'θελε και τά 'παθε.Πασιφάη έγραψε: 21 Δεκ 2023, 23:11Να την πάρει σπίτι της. Εν τω μεταξύ σκέφτομαι τι θα γίνει σε περίπτωση που υπάρξει ανάγκη με τους γονείς του κοντού. Θα του βγάλει την Παναγία. Να'χα τέτοια νύφη, την είχα κάτσει τη βάρκα φίλος..![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υγρασία και μούχλα στο σπίτι
Re: Υγρασία και μούχλα στο σπίτι
Μια χαρα φιλες ειμαστε πλεον με την πεθερουλα μου. Ανταλλαζουμε καρδουλες στα μηνυματα.Πασιφάη έγραψε: 21 Δεκ 2023, 23:11Να την πάρει σπίτι της. Εν τω μεταξύ σκέφτομαι τι θα γίνει σε περίπτωση που υπάρξει ανάγκη με τους γονείς του κοντού. Θα του βγάλει την Παναγία. Να'χα τέτοια νύφη, την είχα κάτσει τη βάρκα φίλος..![]()
Μην ζηλευεις τοσο πολυ. Πρωτα απ ολα, απο το να σε ειχα εσενα πεθερα, προτιμουσα χιλιες φορες να εμενα για παντα αγαμητη
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Δεν ομιλώ ξένες γλώσσες κυρά μου. Αλλά φαντάζομαι πως είπες και στα δικά σου παπάρια, ε;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Μπα, αυτη παιζει να ηταν η μοναδικη φορα που δεν εβρισα.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Κι από λόγου μου, σού είπε. Και σε είπε και πέρδικά της.
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
Ναύτης έγραψε: 21 Δεκ 2023, 10:48 Να ειδοποιήσετε και τη γιαγιά, να ρίξει μια ματιά στον φούρνο πριν πάτε.
Τί είσαι μωρή να ζηλέψω; Καμιά κυρία περιωπής;Casp έγραψε: 21 Δεκ 2023, 23:13Μια χαρα φιλες ειμαστε πλεον με την πεθερουλα μου. Ανταλλαζουμε καρδουλες στα μηνυματα.Πασιφάη έγραψε: 21 Δεκ 2023, 23:11Να την πάρει σπίτι της. Εν τω μεταξύ σκέφτομαι τι θα γίνει σε περίπτωση που υπάρξει ανάγκη με τους γονείς του κοντού. Θα του βγάλει την Παναγία. Να'χα τέτοια νύφη, την είχα κάτσει τη βάρκα φίλος..Ναύτης έγραψε: 21 Δεκ 2023, 23:06
Να σού στείλει τη γιαγιά που έχει αρπάξει λίγο στις άκρες, να την καθαρίσεις και να την ξαναστείλεις πίσω;![]()
![]()
Μην ζηλευεις τοσο πολυ. Πρωτα απ ολα, απο το να σε ειχα εσενα πεθερα, προτιμουσα χιλιες φορες να εμενα για παντα αγαμητη![]()
![]()
Δεν θα είχες ποτέ την τιμή να με κάνεις πεθερά, διότι τα παιδιά μου δεν θα σε επέλεγαν έτσι κι αλλιώς.
Δεν τα ξέρω γω αυτά του διαβόλου ρε.
Ωχ-ωχ, ήρθε ο Μένιος. Αρκάδι το βλέπω το νήμα.
Επειδη το ειχα καημο ξερεις να διαλεξω ΠατρινοΠασιφάη έγραψε: 21 Δεκ 2023, 23:18Τί είσαι μωρή να ζηλέψω; Καμιά κυρία περιωπής;Casp έγραψε: 21 Δεκ 2023, 23:13Μια χαρα φιλες ειμαστε πλεον με την πεθερουλα μου. Ανταλλαζουμε καρδουλες στα μηνυματα.Πασιφάη έγραψε: 21 Δεκ 2023, 23:11
Να την πάρει σπίτι της. Εν τω μεταξύ σκέφτομαι τι θα γίνει σε περίπτωση που υπάρξει ανάγκη με τους γονείς του κοντού. Θα του βγάλει την Παναγία. Να'χα τέτοια νύφη, την είχα κάτσει τη βάρκα φίλος..![]()
![]()
Μην ζηλευεις τοσο πολυ. Πρωτα απ ολα, απο το να σε ειχα εσενα πεθερα, προτιμουσα χιλιες φορες να εμενα για παντα αγαμητη![]()
![]()
Δεν θα είχες ποτέ την τιμή να με κάνεις πεθερά, διότι τα παιδιά μου δεν θα σε επέλεγαν έτσι κι αλλιώς.![]()
Και ο τελευταιος αντρας να ηταν πανω στη γη ο γιος σου, δεν θα τον διαλεγα.
Ναύτης έγραψε: 21 Δεκ 2023, 23:13Μη λες τέτοια, θ' αρχίσει τα σουαχίλι. Ο κοντός ας πρόσεχε, τά 'θελε και τά 'παθε.Πασιφάη έγραψε: 21 Δεκ 2023, 23:11Να την πάρει σπίτι της. Εν τω μεταξύ σκέφτομαι τι θα γίνει σε περίπτωση που υπάρξει ανάγκη με τους γονείς του κοντού. Θα του βγάλει την Παναγία. Να'χα τέτοια νύφη, την είχα κάτσει τη βάρκα φίλος..Ναύτης έγραψε: 21 Δεκ 2023, 23:06
Να σού στείλει τη γιαγιά που έχει αρπάξει λίγο στις άκρες, να την καθαρίσεις και να την ξαναστείλεις πίσω;![]()
Επ! Καλως το μωρο!40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 21 Δεκ 2023, 23:17Ναύτης έγραψε: 21 Δεκ 2023, 10:48 Να ειδοποιήσετε και τη γιαγιά, να ρίξει μια ματιά στον φούρνο πριν πάτε.![]()
Φερτε τις ζιβανιες ρεεε!
Τι εγινε Μενιοο; Παλι αποτυχια ειχαμε στο τιντερ;!
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
Δεν είχα διαβάσει την συνέχεια με τα γαλλικά. Παίρνω πίσω τα γέλια καλού κακού
Δεν πρόλαβε να κάμει γκιχ ο έρμος.Casp έγραψε: 21 Δεκ 2023, 23:21Επ! Καλως το μωρο!40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 21 Δεκ 2023, 23:17Ναύτης έγραψε: 21 Δεκ 2023, 10:48 Να ειδοποιήσετε και τη γιαγιά, να ρίξει μια ματιά στον φούρνο πριν πάτε.![]()
Φερτε τις ζιβανιες ρεεε!
Τι εγινε Μενιοο; Παλι αποτυχια ειχαμε στο τιντερ;!![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 21 Δεκ 2023, 23:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Χελωνος που πηγε;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση